Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:15:44
|
|
|
|
vitae
|
ZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja Mojsonček - vedve z malo sta idealni za kasting!! Črnolasi, deklici, topli, simpatični! Pa mala se s pupo igra... ... IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja Mojsonček - vedve z malo sta idealni za kasting!! Črnolasi, deklici, topli, simpatični! Pa mala se s pupo igra... ... A veš, kako hitro bi Zoja posnela reklamo??? Cokom pokom :).
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:17:03
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ja zdj se firma imenuje bjondi&co pol jeseni k pa js pridm zlagat k njim načrte bo pa bjondi&co&mini
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:18:01
|
|
|
|
mini86
|
zdj js ne vem o kašnem velikem bazenu govorite..ta "tavečji" ma mere 143x106x36..un tamau ma pa premera mislm da 70cm a je prevelk al kako..ne me zdj strašit k ne manka dost da ga grem zamenat..samo men se ne zdi tok velk-k na te mere pride še debelina unga napihnenga
< Sporočilo je popravil mini86 -- 19.5.2010 22:20:15 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:20:39
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ja zdj se firma imenuje bjondi&co pol jeseni k pa js pridm zlagat k njim načrte bo pa bjondi&co&mini ja če je pa res no..an
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:21:39
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi fotke-jaz vas nam slilila z njimi,če jih kera želi imet v full size resoluciji ta zadnjo verzijo in kako tudi na papirju naj mi pove en dan pred srečanjem,da vas pol nam lovila okol s temi fotkami in jih nosila vsakič s seboj vas pa ni...tokrat jih je samo vitae dobila,ker jih je pač naročila oz. so ji pripadale,ker jih v prvi rundi ni dobila... Hvala še enkrat. So se vsi topili ob pogledu na slike in našega frajarčka. Srečanje - tudi meni je bilo danes zakon, zaradi istih razlogov kot je zapisala Bjondi. Pa fantiči so imeli vsak eno pupo na izbiro Moj sonček - hvala za Zalo! Smrketa - kako je bilo na razgovoru??? Mini - a je zobar preživel? Naš mali je pa pop. cel dan kar hodil, tako da z možekom nestrpno pričakujeva vikend. Je pa zaspal že ob 17.30, se malo čez 20h zbudil, popil mleko in znova zaspal. Pa sem pa previla, dala v pižamo, pa nič...Upam le, da ne bo budnice okoli 5h zjutraj! Bjondi - za seznam...10,5m PRVI KORAKI
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:22:15
|
|
|
|
mini86
|
mojsonček-ej skos te pozabm uprašat..a je zoja ful navezana na svojga očija..k pravjo da so punčke bol navezane na očije, fantki pa na mamice.. sj sta skp al sm kej zamuštrala k nikol ne govoriš o njem..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:26:05
|
|
|
|
bjondi
|
bazen -jaz govorim o premeru treh metrov...dej se boš še ti mal namakala...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:26:32
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 Pa še to - začeli so se kazati rezultati Montignaca!!! Saj sem res pridna in se precej držim pravil in kg grejo dol-. Jupiiiiiiiiiii. Hvala še enkrat za vse vzpodbude. Čokolade pa še vedno nisem kupila A se ti da malo več napisati mi na ZS kako ješ? Saj sem že prebrala, preštudirala, a bi rada še kakšen komentar iz prakse. Sem se odločila, da s pon. štartam! Vem, da moram gledati, da imajo živila nizek GI, a mi še vedno ni jasno ali pod 35 ali pod 50...Nato nič belega, jesti 5x/dan, veliko popiti... A mi lahko res napišeš kaj več? Drugače pa , da kg kopnijo!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:27:07
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi bazen -jaz govorim o premeru treh metrov...dej se boš še ti mal namakala... jaaaaaa...upam da bo topla jesen
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:31:56
|
|
|
|
July08
|
10ka ta je pa dobra!!! Malo zbrke pri junijkah 27. RD sem pa napisala zato, ker jih ti, Natytaya in jaz štejemo enako (pomladi), kažemo pa 27 Mal heca s temi leti
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:33:00
|
|
|
|
vitae
|
Jaz o bazenu sploh še ne razmišlja, ker je še MRAZZZ...hočem že vročino in lepo vreme. Naslednji teden bo itak pestro,ker moramo malemu postaviti igrala. Potem je pa na vrsti bazenček. Peskovnik mu pa letos ne bomo uredili, ker ne bom non stop gledala,koliko mivke je pojedel.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:34:15
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 10ka ta je pa dobra!!! Malo zbrke pri junijkah 27. RD sem pa napisala zato, ker jih ti, Natytaya in jaz štejemo enako (pomladi), kažemo pa 27 Mal heca s temi leti In jaz heca ne preberem, ker upoštevam recept Mini in ti tudi iz srca voščim 27-ko . Mah, saj leta itak niso važna, kaj ne :)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:35:33
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 zdj js ne vem o kašnem velikem bazenu govorite..ta "tavečji" ma mere 143x106x36..un tamau ma pa premera mislm da 70cm a je prevelk al kako..ne me zdj strašit k ne manka dost da ga grem zamenat..samo men se ne zdi tok velk-k na te mere pride še debelina unga napihnenga Po moje ni prevelik, ne rabiš glih menjati. Boš pa še ti mal zraven prisedla.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:38:23
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 zdj js ne vem o kašnem velikem bazenu govorite..ta "tavečji" ma mere 143x106x36..un tamau ma pa premera mislm da 70cm a je prevelk al kako..ne me zdj strašit k ne manka dost da ga grem zamenat..samo men se ne zdi tok velk-k na te mere pride še debelina unga napihnenga Po moje ni prevelik, ne rabiš glih menjati. Boš pa še ti mal zraven prisedla. ej pa a si ti mene vidla..sam tko mal uprašam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:39:07
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae IZVIRNO SPOROČILO: July08 10ka ta je pa dobra!!! Malo zbrke pri junijkah 27. RD sem pa napisala zato, ker jih ti, Natytaya in jaz štejemo enako (pomladi), kažemo pa 27 Mal heca s temi leti In jaz heca ne preberem, ker upoštevam recept Mini in ti tudi iz srca voščim 27-ko . Mah, saj leta itak niso važna, kaj ne :) Itak da niso leta važna, ko jih pa vse 27 izgledamo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:40:30
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 zdj js ne vem o kašnem velikem bazenu govorite..ta "tavečji" ma mere 143x106x36..un tamau ma pa premera mislm da 70cm a je prevelk al kako..ne me zdj strašit k ne manka dost da ga grem zamenat..samo men se ne zdi tok velk-k na te mere pride še debelina unga napihnenga Po moje ni prevelik, ne rabiš glih menjati. Boš pa še ti mal zraven prisedla. ej pa a si ti mene vidla..sam tko mal uprašam ...prov fejst punca si ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:40:59
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 zdj js ne vem o kašnem velikem bazenu govorite..ta "tavečji" ma mere 143x106x36..un tamau ma pa premera mislm da 70cm a je prevelk al kako..ne me zdj strašit k ne manka dost da ga grem zamenat..samo men se ne zdi tok velk-k na te mere pride še debelina unga napihnenga Po moje ni prevelik, ne rabiš glih menjati. Boš pa še ti mal zraven prisedla. ej pa a si ti mene vidla..sam tko mal uprašam No, zdej sem pa iz srca nasmejala Si pa res dobra. Bosta pa manj vode porabla. Men je Jurij zadnjič rekel, da je fajn, ko pridem v banjo k njim, ker je potem poooooolna vode
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:41:05
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: vitae IZVIRNO SPOROČILO: July08 10ka ta je pa dobra!!! Malo zbrke pri junijkah 27. RD sem pa napisala zato, ker jih ti, Natytaya in jaz štejemo enako (pomladi), kažemo pa 27 Mal heca s temi leti In jaz heca ne preberem, ker upoštevam recept Mini in ti tudi iz srca voščim 27-ko . Mah, saj leta itak niso važna, kaj ne :) Itak da niso leta važna, ko jih pa vse 27 izgledamo Pa še točno si ugotovila, ker spadam v vaš rang
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:42:24
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Jaz o bazenu sploh še ne razmišlja, ker je še MRAZZZ...hočem že vročino in lepo vreme. Naslednji teden bo itak pestro,ker moramo malemu postaviti igrala. Potem je pa na vrsti bazenček. Peskovnik mu pa letos ne bomo uredili, ker ne bom non stop gledala,koliko mivke je pojedel. Pri Juliji pa mivka ne zažge, on je samo kamne pa se ne sekiram dost, ker same velike izbira in jih ven pljuva.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:42:27
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 zdj js ne vem o kašnem velikem bazenu govorite..ta "tavečji" ma mere 143x106x36..un tamau ma pa premera mislm da 70cm a je prevelk al kako..ne me zdj strašit k ne manka dost da ga grem zamenat..samo men se ne zdi tok velk-k na te mere pride še debelina unga napihnenga Po moje ni prevelik, ne rabiš glih menjati. Boš pa še ti mal zraven prisedla. ej pa a si ti mene vidla..sam tko mal uprašam No, zdej sem pa iz srca nasmejala Si pa res dobra. Bosta pa manj vode porabla. Men je Jurij zadnjič rekel, da je fajn, ko pridem v banjo k njim, ker je potem poooooolna vode
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:42:41
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 zdj js ne vem o kašnem velikem bazenu govorite..ta "tavečji" ma mere 143x106x36..un tamau ma pa premera mislm da 70cm a je prevelk al kako..ne me zdj strašit k ne manka dost da ga grem zamenat..samo men se ne zdi tok velk-k na te mere pride še debelina unga napihnenga Po moje ni prevelik, ne rabiš glih menjati. Boš pa še ti mal zraven prisedla. ej pa a si ti mene vidla..sam tko mal uprašam No, zdej sem pa iz srca nasmejala Si pa res dobra. Bosta pa manj vode porabla. Men je Jurij zadnjič rekel, da je fajn, ko pridem v banjo k njim, ker je potem poooooolna vode Pa imate varčno varianto kopanja Faca!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:43:06
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 zdj js ne vem o kašnem velikem bazenu govorite..ta "tavečji" ma mere 143x106x36..un tamau ma pa premera mislm da 70cm a je prevelk al kako..ne me zdj strašit k ne manka dost da ga grem zamenat..samo men se ne zdi tok velk-k na te mere pride še debelina unga napihnenga Po moje ni prevelik, ne rabiš glih menjati. Boš pa še ti mal zraven prisedla. ej pa a si ti mene vidla..sam tko mal uprašam ...prov fejst punca si ...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:44:39
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: vitae IZVIRNO SPOROČILO: July08 10ka ta je pa dobra!!! Malo zbrke pri junijkah 27. RD sem pa napisala zato, ker jih ti, Natytaya in jaz štejemo enako (pomladi), kažemo pa 27 Mal heca s temi leti In jaz heca ne preberem, ker upoštevam recept Mini in ti tudi iz srca voščim 27-ko . Mah, saj leta itak niso važna, kaj ne :) Itak da niso leta važna, ko jih pa vse 27 izgledamo Zdej bo pa Bjondi morala seznam RD objavit, da mal letnice prečekiramo pa rojstni dan 10ke Pa še točno si ugotovila, ker spadam v vaš rang
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:48:15
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: vitae IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: vitae IZVIRNO SPOROČILO: July08 10ka ta je pa dobra!!! Malo zbrke pri junijkah 27. RD sem pa napisala zato, ker jih ti, Natytaya in jaz štejemo enako (pomladi), kažemo pa 27 Mal heca s temi leti In jaz heca ne preberem, ker upoštevam recept Mini in ti tudi iz srca voščim 27-ko . Mah, saj leta itak niso važna, kaj ne :) Itak da niso leta važna, ko jih pa vse 27 izgledamo Zdej bo pa Bjondi morala seznam RD objavit, da mal letnice prečekiramo pa rojstni dan 10ke Pa še točno si ugotovila, ker spadam v vaš rang pa đabe da objavla če prvo kot prvo 10ke sploh ni gor na seznamu, drugo kot drugo pa večina svoje letnce skrbno skriva.. no vem da si hotla zame pogledat gdaj mam roj.dan..pa ti kr povem, da nauš seznama čakala in da nauš nestrpna..mam ga drug tedn v sredo..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 19.5.2010 22:48:22
|
|
|
|
vitae
|
Ma, najbolj da grem spat, če ne bom znova zjutraj jezna nase. July8 - če se ti da pa mi res malo napiši simple Montija!!! Hvala! Pa še to -naš spravi vse v usta. Še mene bi, samo me je mal preveč Punce ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......