|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
19.5.2010 14:55:00   
mini86
Mojsonček - vedve z malo sta idealni za kasting!! Črnolasi, deklici, topli, simpatični! user posted image Pa mala se s pupo igra...

pa ej nej me strela zdj zadane če nism js tud na to pomislna..

čudn mi zveni vse skp tole..nj pač povejo da rabjo punčko..ker mejhna al pa sploh nobena razlika ni pr dojenčku..pr skoraj 1 letnikih pa se že opazi..sicer pa katera mama bi želela da njen predragi sine igra v reklami punčko!?????user posted image user posted image

če bi zbiral fantke bi mogoče še šla-že zarad druženja tko pa...

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
19.5.2010 15:09:22   
tadejluka
Kako je blo na kavici?user posted image
Men tamal skoz grš kašlja greva jutr k ped. se pokazat za vsak slučaj...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
19.5.2010 15:15:06   
mini86
odlično tako kot vednouser posted image

bačko-a boš še gdaj pršla k bjondi revca nos skos slike sabo..pa hanuši tud..

evo celi že eno uro spi ker je dons preplazu celo dvororišče po dolgem in po čez in travo tu..je zaspal v točno 3 minutkah..

kje naj kupm kr ene majčke da mi jih nau škoda za doma..k zdj mam vse h&m in okaidi..
kšn kik ane mogoče..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
19.5.2010 15:23:28   
mini86
ej kaj je bolš..

bazen z trdimi platnicami-da ga ne prebuši takoj..
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/poletje-igrace-za-v-vodo/wehncke-bazen-s-trdimi-stranicami-in-nap-obr/12809-4007383128099

al tak da ma napihljivo dno
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/poletje-igrace-za-v-vodo/bazeni/wehncke-moj-prvi-bazen-napihljivo-dno-143x106/124504007383124503

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
19.5.2010 15:52:49   
tadejluka
pa ja u kiku so pocen pa včasih tud dobiš kej tacga k se ne stegne po prvem pranjuuser posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
19.5.2010 15:54:35   
tadejluka
Če maš lepo travco al pa teraso bi jest kupla unga z napihljivim dnom,   če so pa kamenčki al pa kej podobenga pa ta prvega z trdi dnom....moje mnenje pač.

Neposredna povezava do sporočila: 2531
19.5.2010 16:13:02   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

odlično tako kot vednouser posted image

bačko-a boš še gdaj pršla k bjondi revca nos skos slike sabo..pa hanuši tud..

evo celi že eno uro spi ker je dons preplazu celo dvororišče po dolgem in po čez in travo tu..je zaspal v točno 3 minutkah..

kje naj kupm kr ene majčke da mi jih nau škoda za doma..k zdj mam vse h&m in okaidi..
kšn kik ane mogoče..

Mini bom prišla!Obljubim da naslednjič pridem!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
19.5.2010 16:57:03   
Hanuši
Oj pupe,

ej jaz pa ne morem obljubit. Sem že za to sredo misnla, pa za prejšnjo, pa so me tooook z naročili zasul. Saj danes sva bila v LJ, na Viču, sem morala po material letet,  pa sem mislila pridt, sam mam res tok dela, da sva sam nazaj šibala do mojih, kjer imam delavnico in evo pred 10 min sva prišla domov.

VSEEEEEE NAJBOLJŠE Naty-taya, z zamudo in pa VSEEEEEEE NAJBOLJŠE 10ka

mini, jaz sem mu zadnjič v C&A kar nekaj stvari nabavila za malo đabe. Tko, da ma za po vrtu noret. Kar se bazenčkov tiče, ti pa jaz mogoče svetujem malo manjšega. Mi imamo enga velikega, kjer bosta skupaj s Hano, ko bo pa sam ma pa čist malega in pa čolnček, v katerem se tut na more prevrnit.

Ta mali
user posted image

in pa tale čolnčk, kje ima tudi dovolj prostora za čofat
user posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 19.5.2010 17:01:00 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
19.5.2010 17:21:58   
lino
10ka, vse najboljše!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
19.5.2010 19:22:22   
NatyTaja
Glede bazena - takle čolnček oz. podobna zadeva s strehco, kjer daš malo vode je za tele male idealna! Se hitro zagreje, pa ni treba tak pazit, da not namoči nosek... Pa za pospravit je tudi ok. Tisti bazeni z veliko vode so za moje pojme čisto neuporabni, ker se voda ful umaže, ko mali not pa ven kr naprej hodjo, pa vodo je treba vsak dan ven, ker se drugače alge zaredijo. Pol pa puci tega vraga!! Razen če daš klor not pa to...eh, to je pa že delo in pol. TOrej kr kaj takega, da je mal vode, da se posvežijo, poškropijo pa je...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
19.5.2010 20:33:37   
Janci F
Ravno sem pogledala prispevek o današnjih demonstracijah.

KATASTROFA!!!

Ne morem verjeti koliko primitivnosti je v naših študentih.
Nekdo mora odgovarjati za to.

Sploh ne znam povedati, kako jezna sem na študente (tudi sama sem del tega, pa čeprav zaposlena). Kar ne morem verjeti, da so se spustili tako nizko. V prispevku je popolnoma jasno pokazano, da ni bilo problematičnih par ljudi ampak ogromno.

In to naj bi bili naši upi, intelektualci? Halooo?
In mi naj bi bili Evropejci? Prosim lepo!

Sploh ne morem povedati, kako sem razočarana. Vedno sem zagovarjala študente in tudi študentsko delo.
Samo danes sem pa popolnoma šokirana.

< Sporočilo je popravil Janci F -- 19.5.2010 20:48:46 >

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
19.5.2010 21:43:57   
mini86
hanuši-ja potem smo kupili za doma tega z napihljivim dnom, za na morje in na vikend pa tega tamalega..

10ka vseeeeeeeeeeeeeeeee naj naj..

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
19.5.2010 21:46:16   
July08
10ka VSE NAJ-NAJ-NAJBOLJŠE ZA 27. ROJSTNI DAN!!! (al je 17.???)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
19.5.2010 21:48:05   
July08
NATYTAYA VSE NAJ-NAJ-NAJBOLJŠE TUDI TEBI ZA 27. ROJSTNI DAN!!! Sem si zapomnila, koliko si stara, ker si isto kot jazuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
19.5.2010 21:50:15   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja

Mojsonček - vedve z malo sta idealni za kasting!! Črnolasi, deklici, topli, simpatični! user posted image Pa mala se s pupo igra...

user posted image user posted image user posted image  user posted image ...

natytaja-am drgač sem po izobrazbi konf.modelar in sem od svojega 19 leta začela delat -šivat v otroški konfekciji in sem se tega joba držala 12 let...potem je pa moj možek odpru firmo iz fotokopirnimi stroji in me zaposlil,ker pač smo-sem shajala vsa ta leta za mini fičnke ,ki so bili pošteno prigarani ,čeprav v lušnem poslu....zdej pa prodajamo in servisiramo kopirne stroje in multifunkcijske naprave-v tem biznisu pa je mož že kar nekaj časa ,pa je šla njegova prejšnja firma v stečaj in je takoj potegnil na svoje...je fajn slišat ,da smo na svojem ampak je težko,ker se je treba borit,je pa fajn to ,da veš da delaš zase...je pa tud res ,da imaš stranke skoz za vratom ,ki se na uro požvižgajo in po tej strani potem trpi naše družinska idila...

10-ka če imaš pa res rojstni dan pa še iz moje strani vse naj naj user posted image user posted image ...

srečanje danes-je blo prav user posted image  ,ker nas je bilo nekoliko manj in se je dalo normalno poklepetat z vsako malo...ampak cajt gre vseeno prehitro...mojsoncek tnx za kakav...

bazen-mi imamo ta veeelikega že nekaj let zapored ,vodo menjamo dvakrat v sezoni in ni še nikol ratu algast,damo pa klorovo tabletko not,pa vsak večer se ga pokrije zarad raznih žužkov...dela ni nič ,sploh če imaš rad vodo in vragolije,tako kot naša karin in možek...jaz še niti enkrat nisem not stopila user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 19.5.2010 21:54:29 >

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
19.5.2010 21:52:50   
mini86
ja zdj se firma imenuje bjondi&co

pol jeseni k pa js pridm zlagat k njim načrte bo pa bjondi&co&mini

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
19.5.2010 21:56:11   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ja zdj se firma imenuje bjondi&co

pol jeseni k pa js pridm zlagat k njim načrte bo pa bjondi&co&mini

user posted image user posted image user posted image  ...

Ej kako je blo na pregledu...aja mislm na obeh pregledih...al si mela sam zobarja dans...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
19.5.2010 21:58:39   
bjondi
fotke-jaz vas nam slilila z njimi,če jih kera želi imet v full size resoluciji ta zadnjo verzijo in kako tudi  na papirju naj mi pove en dan pred srečanjem,da vas pol nam lovila okol s temi fotkami in jih nosila vsakič s seboj vas pa ni...tokrat jih je samo vitae dobila,ker jih je pač naročila oz. so ji pripadale,ker jih v prvi rundi ni dobila...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
19.5.2010 21:59:54   
10ka
Punce najlepša hvala za čestitke!!! Tolk ste me v dobro voljo spravile, da sploh ne morem povedat. MOram rečt, da ste edine, k ste mi danes čestitale. Resno, noben drug se ni spomnil. ravnokar sem si obrisala solzo, čeprav sem najprej panično pomislila, da po meni leze mravlja. Hm, samo mogoče bi bilo fer, da omenim...sem se rodila februarja, pred dvaintridesetimi leti... user posted image Sem šla čekirat poste za nazaj in nimam pojma, kje se je začel vir teh čestitk. Vseeno hvala, sem prav iskreno vesela, verjetno še bolj, kot bi bila na pravi rojstni dan. HVALA!!! Isn sedaj še bolj upam, da bom uspela priti na naslednje srečanje. Danes sem mogla v službo, kjer se je vse prav super izteklo, vendar sem bila tam ravno med 10 in 13 uro.

aja pa še to - katja je danes zakuhala, sicer na 37.5 C, vročina ji je po par urah padla. njena sestrica je šla danes v vrtec, saj samo še minimalno kašlja. v vrtcu pa vsi kašljajo, tudi vzgojiteljice!! evo, jaz sem jo mislila imeti pa doma. pojma nimam, ali se je katja nalezla, saj ful nima nobenih drugih znakov, samo tale povišana temperatura, ki je trajala kakšne 3 ure... mogoče zob? bomo videli. trenutno sem polno zasedena z delom in me tele bolezni še dodatno iz tira vržejo. kaj bo šele, ko bomo začeli zares delati, naši palčki pa bodo periodično prinačali viroze iz vrtca.

kakorkoli, še enkrat hvala za čestitke. upam, da se res kmalu vidimo user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
19.5.2010 22:08:08   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

Punce najlepša hvala za čestitke!!! Tolk ste me v dobro voljo spravile, da sploh ne morem povedat. MOram rečt, da ste edine, k ste mi danes čestitale. Resno, noben drug se ni spomnil. ravnokar sem si obrisala solzo, čeprav sem najprej panično pomislila, da po meni leze mravlja. Hm, samo mogoče bi bilo fer, da omenim...sem se rodila februarja, pred dvaintridesetimi leti... user posted image Sem šla čekirat poste za nazaj in nimam pojma, kje se je začel vir teh čestitk. Vseeno hvala, sem prav iskreno vesela, verjetno še bolj, kot bi bila na pravi rojstni dan. HVALA!!! Isn sedaj še bolj upam, da bom uspela priti na naslednje srečanje. Danes sem mogla v službo, kjer se je vse prav super izteklo, vendar sem bila tam ravno med 10 in 13 uro.

user posted image user posted image user posted image  mravljica mravljica user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
19.5.2010 22:09:34   
July08
Hej bejbe!
Končno malo miru pri naši hiši - otroci spijo, al se pa dva samo delata, da spita, ko ju kukam skozi priprta vratauser posted image
Lepo, da ste uživale na srečanju. Meni se ni dalo v OLj danes, mi je bil preveč lep dan, ki sem ga izkoristila za delo na vrtuuser posted image Joj, mi bomo čist zdravo, ko bomo samo domačo hrano jedliuser posted image

Mini Bazeni - mi imamo vse mogoče, pa mi je najbolj uporaben manjši navaden okrogel bazen, fi cca 1 meter. Kakšen večji je nepraktičen zato, ker gre vanj veliko vode, ki jo je treba kar pogosto menjati - al je čisto mrzla, al pa polna mrčesa, listja,... ki začne "gniti". Če hočeš večji bazen, pa kupi tistega, ki ima zraven "strojnico" za čiščenje vode, sicer boš imela skoz polno alg. Odloči se na podlagi tega, koliko prostora imaš, koliko se boste (ali se bo samo Marcel?) namakali v vodi in koliko boste doma čez poletje. Upam, da se jasno napisala, če ne pa še vpraši, imam res veliko izkušenj - probali vse možno, zdaj nam pa en kup plastike leži v kletiuser posted image

NatyTaya ful si lepo napisala o starših. Jaz imam tud vse sorte prebliskov, ko včasih "meljem" stvari za nazaj. Navadno, ko se z mami kaj spičiva in mi kaj pametuje glede otrok. POtem ji pa jaz rečem, kako je pa ona delala z mano in bratom, ko sva bila majhna... Odgovori mi, da ona ni več ista oseba, se je ful spremenila, bla, bla, bla.... preveč joge pa to. Večkrat imam občutek, da ne delam čisto nič prav po njenih merilih. Čist na vsako stvar, ki jo naredim, ima pripombo. Jaz pa ne šparam jezika in usekam nazaj, pa se začne...
Pa še to - začeli so se kazati rezultati Montignaca!!!user posted image user posted image Saj sem res pridna in se precej držim pravil in kg grejo dol-. Jupiiiiiiiiiii. Hvala še enkrat za vse vzpodbude. Čokolade pa še vedno nisem kupilauser posted image

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 2546
19.5.2010 22:10:36   
mini86
zobar=moja je bla zdj 4 dni na dopustu zdj je pa na bolniški..bruh..
in pridm spet k temu tipu k me je rezu..no in že takoj k sm pršla v ordinacijo sm rekla da sm pršla samo trakc zamenat in nč rezanja..no in mi ga je dau..zelo lepo in morm rečt da je dons ful bolš..no je pa mingrede omanu da bi on še mal obrezu in da mi ni takrat hotu preveč..in da če se odločm za to nj kr k njemu pridm ker noben drug mi tega nau naredu..pismu mesar en..
no se je pa verjetno dons pozabu nadišavt ker ni nč dišu...

deramtolog=neki mi je pod lučko nohte gledu in pač reku da je luskavca..pol sm rekla da če je to 100% pa je začeu neki mutit..pol sm pa rekla da če prav razumm da ni čist zihr da jo mam ampak zdravl me bo pa za to..pa je reku da ne točno za to ampak na splošno..sm rekla kaj meni o homeopatiji in rekel da mi on ne more pomagat in da naj probam ker u bistvu se je ta h. razvila ker medicina ne more pomagat..dau mi je še en recept za eno kremo samo ne znam prebrat kero..sj sm ga uprašala če zna za sabo brat te hieroglife pa se je začel smejat in rekel da on bere vse kot profesor da pa mu včasih kšna beseda povzroča težave..to je u glavnem to..naj bi mela luskavico-nč novga torej

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
19.5.2010 22:11:29   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

fotke-jaz vas nam slilila z njimi,če jih kera želi imet v full size resoluciji ta zadnjo verzijo in kako tudi  na papirju naj mi pove en dan pred srečanjem,da vas pol nam lovila okol s temi fotkami in jih nosila vsakič s seboj vas pa ni...tokrat jih je samo vitae dobila,ker jih je pač naročila oz. so ji pripadale,ker jih v prvi rundi ni dobila...

a se morm js posebi pofočkatuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
19.5.2010 22:13:35   
mini86
Punce najlepša hvala za čestitke!!! Tolk ste me v dobro voljo spravile, da sploh ne morem povedat. MOram rečt, da ste edine, k ste mi danes čestitale. Resno, noben drug se ni spomnil. ravnokar sem si obrisala solzo, čeprav sem najprej panično pomislila, da po meni leze mravlja. Hm, samo mogoče bi bilo fer, da omenim...sem se rodila februarja, pred dvaintridesetimi leti... user posted image Sem šla čekirat poste za nazaj in nimam pojma, kje se je začel vir teh čestitk. Vseeno hvala, sem prav iskreno vesela, verjetno še bolj, kot bi bila na pravi rojstni dan. HVALA!!! Isn sedaj še bolj upam, da bom uspela priti na naslednje srečanje. Danes sem mogla v službo, kjer se je vse prav super izteklo, vendar sem bila tam ravno med 10 in 13 uro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bruhnla bom od smeha...

jah tecka je kriva

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
19.5.2010 22:13:38   
vitae
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10ka VSE NAJ-NAJ-NAJBOLJŠE ZA 32. ROJSTNI DAN!!!

< Sporočilo je popravil vitae -- 19.5.2010 22:27:50 >

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......