|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
18.5.2010 19:53:29   
mucica2

joj punce, sm šla mal pogledat decemberke 2010 da vidim kako je kaj z dotiko pa sm vidla, da je izgubila svojo pikico....joj prav hudo mi je zanjo...user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
18.5.2010 20:09:23   
vaney
mucica, zdaj me je pa kr zima stresla, ko sem prebrala tvoj post...boga revicauser posted image user posted image

babajči, uporabljam mleko Milumil, ker Daši najbolj paše in ga ne nameravam menjat za Novalac...ampak hvala za predloguser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
18.5.2010 20:28:07   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

mucica, zdaj me je pa kr zima stresla, ko sem prebrala tvoj post...boga revicauser posted image user posted image

tud men je blo in mi je še tako grozn k sm prebrala njen postuser posted image user posted image ...res se mi smili...jst res upam da ji bo enkrat uspelo donosit otroka...zdej pa res mislim da ma že zadost tega sruser posted image ...si zasluži enga navihanca ali navihanko....k zdej sm pa res mislila da zdej pa bo...pa spet nč...user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.5.2010 20:41:30   
Kati81
Novalac nočna formula pr nas pr Kaji ni palila, sam dražje je za 2 €.

Rižolino pa jaz uporabljam od BioBambini, ki se ga dobi v BCju in ga priporočajo tistim otrokom, ki precej polivajo in se ga sme dajat od 2 tedna naprej, no da ne bo katera mislila da ga že tko dolgo jemo, ne smo zdaj kak teden na tem.
Je pa kao bio produkt.

Pa za poskušnjo sem kupila tudi od Novalaca kašico, ki naj bi bila tud zelo dobra.

NAš je že ugotovil, da ko poje svojo flašo rižolinota, je čas za spanje in ga dam lepo v posteljo in zaspi v roku par minut.

Drugače pa ja, vsak otrok je drugačen in odvisno od njega kdaj pokaže zanimanje za hrano. Pri Kaji sem jaz začela pri 4,5 meseca, tukaj bomo pa prej, ker je pravi korenjak in mu mleko ni več dovolj, pa tud hitro je lačen po mleku in ga samo napihuje.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 21:24:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mavo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 21:25:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 21:30:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 21:33:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 21:36:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
18.5.2010 21:37:43   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

kaj je to fontanela? Mogoče mečava?

ja, mečava.... :)

Vem samo, da ni fajn če se prehitro zapre.  AD3 daješ?

Ja, dajem... sem malo brskala, pa je to lahko tudi znak rahitisa.... user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 21:37:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 21:38:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 21:43:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 21:44:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2189
18.5.2010 21:44:46   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

kaj je to fontanela? Mogoče mečava?

ja, mečava.... :)

Vem samo, da ni fajn če se prehitro zapre.  AD3 daješ?

Ja, dajem... sem malo brskala, pa je to lahko tudi znak rahitisa.... user posted image

Kaj pa ti je P rekla na pregledu?

da bo že user posted image

saj imava razvojno ambulanto kmalu, pa bom še tam vprašala..

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

Neposredna povezava do sporočila: 2190
18.5.2010 21:45:58   
zvesta

Zvesta - kaj ste imeli lani za Izaka za na morje - šlauf? rokavčke?  Mi smo imeli lani tisr+ti rdeč šlauf za dojenčke (iz BC), ki ga je kmalu prerastel, ne vem še kaj naj mu kupim za letos...

ja, fredov obroč, ki ga nikoli ni maral... pol smo pa kupili kar rokavčke, pa so zaakon.... tako da ti priporočam rokavčke...

Pomagajte:

Neposredna povezava do sporočila: 2191
18.5.2010 22:17:44   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

joj punce, sm šla mal pogledat decemberke 2010 da vidim kako je kaj z dotiko pa sm vidla, da je izgubila svojo pikico....joj prav hudo mi je zanjo...user posted image user posted image user posted image

oh groza no...user posted image  veliko user posted image

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.5.2010 5:41:52   
kora33
jutro...
lasje...grooooza...tud pri nas je polna bajta mojih las...kot bi imeli zelo dolgodlakega psa....po prejšnji nosečnosti je bilo enako...pa sem se postrigla...zdj se ne bom...sej lasje bodo isto izpadali...tud če bojo krajši...bo konec upam čimprej....
mečava-poznam punčko, ki je eno leto starejša od moje...pa še nima zaprte...ne zganjajo panike še...samo dozo kapljic so povečali...tk, da....zimska...nč panike....
zdej mam pa js za vas eno zgodbo.....meni je ful zanimivo in vedno bolj verjamem vanjo....
V decembru sem prebila 3 tedne v lj porodnišnici. Večino časa sem preživela s še dvema nosečkama in super smo se razumele. NJuna sinova sta se takrat odlično počutila (ena je čakala na porod, druga je imela probleme-ona in ne otrok, moja mala pa kot veste ni dobivala dovolj hrane in je imela krizne trenutke).
Moja mala zdaj že en lep čas ni jokasta sploh. Joka samo po previjanju, po kopanju, ko protestira, ker bi še plavala in ko se oblačiva za na sprehod. Ampak ta jok je taki fajni, luškan...tak, da se ji lahko smejem, ko se joče.
Med prazniki sem se dobila s prvo od tistih dveh punc in moja Nana je celi dve uri, ko smo bili skupaj grozljivo jokala...ni se je dalo potolažit ne tako ne drugače. Ko smo se usedli v avto in startali (beri, ko prijateljice ni bilo več zraven, se je umirila in se spet začela smejčkatin čebljat). Takrat sem mislila, da je utrujena in ji vročina zunaj ni pasala in še kaj.
Včeraj sem se srečala z drugo. In pazite. Od trenutka dalje, ko je zaslišala njen glas...pa do trenutka, ko smo se usedli v avto in je ni več slišala...je skoraj skoz grozljivo vpila...to je bil tak jok kot pri 2 mesecih, ko so bili hudi krči...takega joka že dolgo ne. Vmes se je malo umirila in spet in spet. Pa smo mislili je utrujena in zaspana. Ne ne ne....še eno uro v avtu se je potem "pogovarjala z mano...se smehljala...
V glavnem. Kaj hočem povedat. Vedno bolj verjamem, da se otroci ne rodijo kot nepopisan list papirja, ampak že imajo spomine. Moja očitno na dneve, ko ji ni bilo dobro v maternici in s tem povezuje glasove teh dveh prijateljic.
Vem, da se vam bo zdelo malo čudno...ampak jaz si tega ne znam razlagat na drug način.....
Me zanima, če ima katera kako podobno izkušnjo....
no lep dan želim in čim manj joka in velikoooooooooo smeha

sreča je

Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.5.2010 9:04:38   
niwci
Uboga dotika, ko bi se ji le nasmehnila sreča! user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.5.2010 9:29:45   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

NIWCI - jaz po vsakem dojenju spijem pol litra čaja ali vode, tudi ponoči. Za enkrat mi to pomaga. Poskusi še več piti... Kaj pa sezamov napitek si poskusila?

Hvala. Bom še več pila. Sezam pa sem iskala po vseh trgovinah in ga nisem nikjer našla. Kake naravne trgovine pa tu nimamo...

Jaz ga kupujem v mercatorju, ga drugače uporabljam za pogačo pečt.

js tudi kupujem sezam v mercatorju

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.5.2010 9:37:01   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: kora33
V decembru sem prebila 3 tedne v lj porodnišnici. Večino časa sem preživela s še dvema nosečkama in super smo se razumele. NJuna sinova sta se takrat odlično počutila (ena je čakala na porod, druga je imela probleme-ona in ne otrok, moja mala pa kot veste ni dobivala dovolj hrane in je imela krizne trenutke).
Moja mala zdaj že en lep čas ni jokasta sploh. Joka samo po previjanju, po kopanju, ko protestira, ker bi še plavala in ko se oblačiva za na sprehod. Ampak ta jok je taki fajni, luškan...tak, da se ji lahko smejem, ko se joče.
Med prazniki sem se dobila s prvo od tistih dveh punc in moja Nana je celi dve uri, ko smo bili skupaj grozljivo jokala...ni se je dalo potolažit ne tako ne drugače. Ko smo se usedli v avto in startali (beri, ko prijateljice ni bilo več zraven, se je umirila in se spet začela smejčkatin čebljat). Takrat sem mislila, da je utrujena in ji vročina zunaj ni pasala in še kaj.
Včeraj sem se srečala z drugo. In pazite. Od trenutka dalje, ko je zaslišala njen glas...pa do trenutka, ko smo se usedli v avto in je ni več slišala...je skoraj skoz grozljivo vpila...to je bil tak jok kot pri 2 mesecih, ko so bili hudi krči...takega joka že dolgo ne. Vmes se je malo umirila in spet in spet. Pa smo mislili je utrujena in zaspana. Ne ne ne....še eno uro v avtu se je potem "pogovarjala z mano...se smehljala...
V glavnem. Kaj hočem povedat. Vedno bolj verjamem, da se otroci ne rodijo kot nepopisan list papirja, ampak že imajo spomine. Moja očitno na dneve, ko ji ni bilo dobro v maternici in s tem povezuje glasove teh dveh prijateljic.
Vem, da se vam bo zdelo malo čudno...ampak jaz si tega ne znam razlagat na drug način.....
Me zanima, če ima katera kako podobno izkušnjo....

Kora, to pa je strašljivo!!!! user posted image Ampak verjetno je res.
Midva sva se ravno zadnjič ful smejala, ker sva dala gor Mozarta in je mala čisto ponorela in se zjokala do konca, dokler nisva prešaltala na en radio. V nosečnosti sem večkrat poslušala Mozarta in takrat je mala v trebuhu brcala kot zmešana. Pa je rekel moj user posted image , da ji verjetno že takrat Mozart niti najmanj ni bil všeč in je z brcanjem to kazala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.5.2010 9:37:58   
Tinca Malinca
Lasje mi pa k sreči ne izpadajo kaj več, kot so mi vedno (in to je zelooooooooo), no, bomo videli, kaj še bo... 

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.5.2010 9:38:20   
niwci
Eno vprašanje za kuharce. Ne spada lih sem, ma k vem da ste pridne... user posted image Kaj skutne cmoke lahko dam v skrinjo oz kako jih pripravim za zamrznt?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
19.5.2010 9:40:18   
slomak
mavo a greste kej na morje ta vikend?
jest bi že dons šla pa nočem sama s tamalo, ker moj dela...user posted image

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.5.2010 10:15:23   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

mavo a greste kej na morje ta vikend?
jest bi že dons šla pa nočem sama s tamalo, ker moj dela...user posted image

ja, grem v petek po tamalga v varstvo po kosilu, pa pičimo prot Krku. Grem sama, brez mojga ki tudi dela ta vikend.
A boš dol, se kaj vidmo? Jaz prej ne upam it, ker ne bo nikogar dol, da bi ta večjega okol lovil. V petek pa prideta tudi mami in oči dol, tak da ni panike

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.