nimanorwen
|
zdele me je že tretjič zaporedoma vn vrgl z neta in bom gladko znorela. nobenga vesela nimam več na rr hodt, ker me skus vn meče, za ta drek od neta pa moj mož plačuje 30 eur na mesec. jao ej. zdej morm use še enkat in bo že skrajšana verzija že prej enkat skrajšane verzije uglavnem. najprej ena lepa novička - moja tadruga muca je tut skotila sami črni, tk da mam zdej v bajti 2 odrasli mački in 7 mladičkov full je dobr se tkt, k je kotila, ceu dan nism mogla nč učit, ker sm bla čist hin od sreče pomoje k bom zojo rodila, se mi bo kr skeglal od silnih čustev zdej pa da mou na hitr pokomentiram, itak sm čist za časom, pa vseen: mayci - čestitke za obletnico, še na mnoga leta vama želim in pa nej ti zadn tedn v službi hitr mine žabica13 - revček, si sploh ne predstavlam, da moraš še zmer delat pol pa še taka dobrodošlica doma ... ampak veš, moj npr. je pa glih obratno, mora bit skus use pospravlen in on bl men teži ... tk da tut drug "ekstrem" ni glih fajn zmer ... mam pa jest manj dela čeprou sm za svoje pojme čist dobra gospodinja, sm umetniški nered me pač ne moti in pa srečno na pregledu! tinky - uživejte na dopustu, upam, da mate fajn vreme! torba za porodnišnico - najprej si morm sploh torbo kupt, ker mam samo en ogromn kufr in torbice za na fax pomoje si jo bom šele konc julija prpravla, zdej se itak sm učim in nimam cajta na nč druzga mislt pa metr si bom tut mogla kupt, če si čm buši zmert, ker mava pr bajt sm en geotrikotnik iz prve ruske ooooo - pr vs je pa pestro ej ti sm teraj raznorazne čudake/izkoriščevalce/smrduhlne iz bajte, ker se pa res nimaš cajta s tem ukvarjat. jao ej, enim pa res ni nč jasn aisha86 - evo, ti si tut že skor na dopustu oz. porodniški kaj se ti pa tk z diplomo mudi? lepo počasi kje si pa delala do zdej? otrdevanje - sm pa ke se nrdi, sploh po posteljnih aktivnostih - a ma to kej veze? me pa nč ne boli. srečanje - še nč ne vem, čist odvisn od izpita ... upam, upam, da mi rata, fulll si vas želim spoznat upam, da me zdej ne bo vn vrglu ... zdej pa nazaj učit, čist sm živčna od tega , kumej čakam čez en mesc, da bo vsega konc lepo se mejte!
|