|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
17.5.2010 13:20:03   
ooooo
tinna25 tudi moj otroček je na nuhalni meril 61 mm... pa sem jo imela pri 11t 6d... zdraven piše naj bi to ustrezalo 12t 4d... tako da zgleda imaš res zgodnje ovulacije... ampak meni ni G nič spremenila PDP glede na nuhalno ampak ostaja po zadnji M... no sej... za 4 dni niti nima smisla spreminjat...

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
17.5.2010 13:53:52   
ooooo
b b b b b b b... smo dobili lep obisk... enga pijančka... ki taaaaako smrdi... ma zdej mi cela hiša daja po njemu... ker ta gospod se namreč ne tušira in nič... niti rok ne umiva - to vem ker je en teden okoli božiča živel pri nas... ker so ga deložirali iz hiše in verjemte da sm mu prvi dan dala hansoplast ki je bil čez en teden kot uni dan ko sm mu ga dala... tako da, rok ni umival... niti tuširal se ni... pa smo ga silli nej se gre pa se je samo z mokro cunjo obrisal... in brisača je bla rjava... je imela take fleke ostanejo na brisači po barvanju las...
in zdej sm se direkt skregala z njim... ker ima neke smrdeče cunje pri nas in sem rekla nej jih odnese in kaj mi odgovori... da jst mu nimam kej govorit ker ta hiša je od mojega očeta in ne moja user posted image user posted image user posted image ma me je podkuru... očitno misli da veljava isto...hahaha, reva... pol sm mu še rekla da mu bom osebno zakurla te njegove cunje in da jst to ne bom... da jih lahko samo moj oče... v glavnem jst sm NULA po njegovem mnjenju...
da ne govorim kako je mojga user posted image dva dni nazaj fehtal za deci črnega v gostilni in prevoz... pa ga hvala bogu ni peljal in mu ni plačal.... fuj user posted image zdej bom mogla razkužit vse prostore kjer je hodu user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
17.5.2010 14:05:39   
tinna25
ooooo  tnx za odgovor za NS (dejasnko nisem vedela, koliko prehitevava, ker je bilo samo označeno odstopanje od sredine zelooo daleč, dnevi pa niso bili napisani, torej 4, 5 dni res ne igra vloge)

Sem se mogla prav nasmejat tvojemu zadnjemu postu user posted image user posted image user posted image  čeprav vem, da ni prijetno!!!!!

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
17.5.2010 21:53:45   
barbet
Ojla user posted image !

Sem si rekla, da bom danes doma telovadila, zdaj pa za računalnikom sedim ... ajajaj. Ampak mal se moram oglasit. Pa še sama sem, ker je dragi na pivu s prijatelji (dobro je pa to, da se zmeni z enim za lupnico in sedež, ki ju bojda velik ugodneje dobi - upam, da bo res, komaj čakam, da zvem).

Glede vremena je bilo pa meni po eni strani zadnje čase kar fajn, da je bilo bolj slabo, ker sva precej urejala po hiši in če že moraš biti notri, je prav fino, če zunaj ni sončka. Ampak kar je preveč je pa preveč - prav fini so taki dnevi kot danes (jaz sem pa sploh narejena bolj na sončno energijo).

Sem pa imela danes popoldne z mami in mi je prav fino kelpetat z njo. Saj sva že prej precej, zdaj pa ko me ni več doma, pa sva tipični ženski, ki druga ob drugi komaj prideta do besede (tako pravi moj dragi, pa res ni daleč od resnice).user posted image user posted image

Lepo, da imate ene že dopuste oz. skoraj že. Meni se zdi pa še kar daleč - šele konec junija, en teden pred porodniškouser posted image . Ampak glede na to, kako mi čas beži, bo najbrž še prehitro.

A se še kateri zdi, da je čas poroda še ful daleč? Jaz sem se že tako navadila biti nosečka, da se mi zdi, da sem že celo večnost, ampak se mi zdi, da sem še tako nepripravljena na malčka in porod. Moram res najbrž mal po nakupih in začet sobo urejat.

Berem o vaših obletnicah - midva imava pa danes en mesec od poroke user posted image (ampak sva oba pozabilauser posted image - sva oba bolj anti za datume, moj pa itak za obletnice in praznovanja - sem ga morala jaz mal naučit tega, čeprav se ga ne da pretirano premaknit. Meni je kaj praznovat lepo, čeprav tudi jaz ne maram pretiravanja, moj pa je bil v začetku čist proti).

Bodite kar se da lepo pa prijetno nočuser posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
17.5.2010 22:15:09   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: barbet

A se še kateri zdi, da je čas poroda še ful daleč? Jaz sem se že tako navadila biti nosečka, da se mi zdi, da sem že celo večnost, ampak se mi zdi, da sem še tako nepripravljena na malčka in porod.

Joooi evo lih danes sem se menla z eno znanko o tem kako čas beži. Na začetku k sm mela reees grozne slabosti se mi je tiste štiri mesce vleklo v neskončnost. Komi komi da sm se čez mesec prebila. Zdej po šestih mescih pa mi tako zelo čas beži, da imam občutek kukr da bom ju3 rodila. Imam namreč za nrdit še en izpit (oh my!) in diplomo. PDP pa imam 3.8. Pa še 1.6. se seliva na svoje, v materinsko šolo začnem z junijem, nabavljenega nimam še ničesar...voziček sem edino že kupla, oblekce in košek-postlco pa bom dobila. Danes sem pa v službi (delam preko ŠS) rekla, da ne bom več delala in pika. To pravm že od aprila pa še kr sm tle. Sej jst bi že delala, če nebi zdej mela akcije na faxu. user posted image Tko, da še ju3 in pol učenje na polno.

lepo lepo nočko vsem user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
17.5.2010 22:29:31   
hermy1
Pridna, aktivna Aisha user posted image   user posted image   user posted image !!!
Gre pa tudi meni sedaj kar prehitro,...tako kot je sedaj, bi lahko nekaj časa ostalo.

Mirno noč vsem!

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
18.5.2010 7:59:10   
FirstTimeMummy
Jutro souser posted image moje!

Končno sončeeeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da bo danes kljub lepem vremenu utrujajoč dan, ker sem imela takšno noč, da je ne bi rada še kdaj ponovilauser posted image Cel večer nisem mogla dihat, vročinski valovi so si sledili na pet minut in trajali petnajst, potem pa se zbudim okoli enih iz že tako slabega spanca in ugotovim, da imam 'lažne' popadke!!!! O moj bog, kako me je bolel trebuh, sploh vam ne znam opisat - prisežem, da sem bila že na tem, da rečem user posted image naj me pelje v P... Pa kako je trebuh trd ratal, omg... Ko sem se ga dotaknila, se ni niti za milimeter ugreznil... A je katera že imela takšno izkušnjo?? Ne bi rada zganjala panike, samo me skrbi, da ne bi kaj bilo... Čeprav je trenutno vse ok, kot da se ne bi nič zgodilo - razen seveda mojega 'beloved' križa, ki mu zadnje čase tudi pilates ne more do živega, grrrrruser posted image

Uživajte v prvem lepem majskem dnevu!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
18.5.2010 8:24:52   
Aisha86
Dobro jutroo! Tud mi mamo sončekaaa!! user posted image
No smo že dve k smo ponoči okol hodile...mene so pa mravljice napadale. user posted image Nevem al so mi kšne drobtine za postlo padle al kaj?? No in pol se zgodi da sm kšni v napoto pa kr po meni prečka pot. In sm mela občutek k da jih mam celo postlo in da so skos po meni, čeprov sm sam dve pol najdla v celi noči.

Drgač pa FirsTimeMummy, meni se je to zgodilo pred dobrim mesecem in nisem sploh vedla za kaj se gre...bolelo je k hudič in toplo mi je tud blo?? A to so popadki al kaj?? Joi skrajni čas je za materinsko šolo, da me mal podučijo (1.6. jo začnemo).

sončen pozdravček! user posted image

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
18.5.2010 9:12:45   
žabica13
Jupi!!! Sonček! Kako se je čisto drugače zbuditi v sončno jutro, kakor v deževen ali oblačen dan! Upam, da bo trajalo!

FirstTimeMummy in Aisha, ne vem kje sem brala (mislim da ravno na RR, v tedenskih opisih nosečnosti) da če trebuh začne otrdevat so to lažni popadki - več kot 5x v eni uri če se pojavijo piše, kar k zdravniku. Drugače pa da niso nevari, le telo se pripravlja na porod. Meni tudi včasih otrdi trebuh in rata trd ko skala. Samo čez par minut popusti in nikoli me še ni vročina oblivala. Pijta magnesol.

Malo hitim s pisanjem, imam namreč pregled v LJ user posted image . Popoldne grem pa morda v Bovec, k noni, se še nisem odločila, bom videla koliko bom zmatrana ko pridem iz LJ, in če se mi bo dalo še skoraj 200 km vozit. Drugače bom pa jutri zjutraj šla. Moj dragi pa žal ne more, ker nimava kje psa pustit (ima moja nona nemškega ovčarja, ki ga prisotnost drugih nedomačih živali rahlo nervira), in mi je obljubil da bo doma za user posted image  štimal.

Uživajte makimalno, in tudi jaz komaj čakam petek! Koliko pa nas bo?

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
18.5.2010 9:15:29   
tinna25
Firsttime Mummy če je minilo, najbrš ni nobene velike panike, če se pa zopet ponovi, bi se pa jaz na tvojem mestu šla pokazat, saj ni nujno, da kaj je, pa vendar, da si pomirjena.

Jaz sem zadnjič tut celo paniko zagnala, da imam najbrš popadke, me neki špikalo čez trebuh - sam ta bolečina ni bila huda (torej zihr niso bili, ker jaz nimam nikol te sreče, da bi mene kaj manj bolelo kar druge zeloooo)

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
   RE: Avgustke 2010
18.5.2010 9:15:31   
žabica13
user posted image

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
18.5.2010 10:41:50   
tinna25
no souser posted image  danes sem dobila posteljninico iz Galeba. Samo po sebi ni nič kaj posebnega, tudi pričakovala nisem da bo zej neki full :) je vredu, ni pa za dol padetuser posted image  sem najbrš kar zahteven kupecuser posted image user posted image

vse bi bilo vredu, najbrš me to razkurilo, da nisem zadovoljna, da je tista zaščita za okrog postelje široka vsega 20 cm user posted image user posted image  to je kar tak ozek trak da ga daš kao okoli, pri zglavju pa je večji posebaj za zaščito...ne vem, jaz povsod kjer sem gledala, je bila obroba kar visoka, sem mislila, da je to vsaj 40 -5o cm visoko...ali se jaz pač motim?????

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
18.5.2010 12:08:56   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: tinna25

no souser posted image  danes sem dobila posteljninico iz Galeba. Samo po sebi ni nič kaj posebnega, tudi pričakovala nisem da bo zej neki full :) je vredu, ni pa za dol padetuser posted image  sem najbrš kar zahteven kupecuser posted image user posted image

vse bi bilo vredu, najbrš me to razkurilo, da nisem zadovoljna, da je tista zaščita za okrog postelje široka vsega 20 cm user posted image user posted image  to je kar tak ozek trak da ga daš kao okoli, pri zglavju pa je večji posebaj za zaščito...ne vem, jaz povsod kjer sem gledala, je bila obroba kar visoka, sem mislila, da je to vsaj 40 -5o cm visoko...ali se jaz pač motim?????
to zaščito okoli imam jaz , ja tam med 40 in 50 cm, 20 cm je samo ko je ležišče čisto dvignjeno, pri novorojenčkih, pokliči če ti jo lahko zamenjajo za višjo

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
18.5.2010 12:34:50   
tinna25
ja, lumpa sem že pozabila, a si ti pri njih kupila???

dvomim, da bo kdo menjal, ker to je pač komplet in je bilo tako notri......bom pa vseeno poslala mail.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
18.5.2010 12:44:07   
kai1
Pozdravljene souser posted image

Končno en lep sončen dan. Naj zdrži čim dlje.user posted image

Kot berem že pridno kupujete vse potrebno za naše dojenčke. Mi smo sedaj skoraj že pripravili sobico. Potrebno jo je samo še na novo pobeliti, pa še manjša popravila, pa bo pripravljeno.

Sem se lotila, da pripravim vso dokumentacijo za csd, pa sem malo zmedena. Ali je katera že poslala obrazce in katere? Če ima katera povezavo, link, ali pa št. obrazca, se lepo priporočam. Sicer sem vse to že delala pred dobrimi 3. leti, ampak se pozabi.

Šibam kuhat kosilo. Popoldne gremo pa v lutkovno gledališče.user posted image Malemu obljubljava že kar nekaj časa, da gremo.

lp

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
18.5.2010 13:18:38   
žabica 22
Živjo srečke nosečke user posted image
No smo se prehitro veselile sončka, ga že ni več user posted image

kai na CSDI Šiška imaš vse obrazce. Drugače sem si pa jaz shranla obrazce DP-1, DP-2, in pa vlogo Dp-3.
FirstTimeMummy če se ti ponovi bi jaz na tvojem mestu odšla na pregled. Drugače sem pa jaz imela ene parkrat take krče kot, da bi hotela dobiti M. Samo so potem minili. Piješ magnezijeve tablete? Meni je G rekla, da naj bi pomagalo. Ker ko mi je otrdeval trebuh, sem jih začela piti in je bilo ok. Drugače pa pravi moja G da je otrdevanje trebuha povezano tudi z prebavo. Upam, da čim prej izvenijo te težave.
Aisha ne sekerej se vse boš spelala tako kot je treba. Za opremo pa ne skrbi boš že nakupila. Počasi pa bouser posted image .
Tinna jaz tudi nisem te sreče kovač, da bi imela blage bolečine tako da se pripravljam psihično že dober mesec da me bo verjetno zelllloooo bolelo, po možnosti pa naju ne bo bolelo in bove  srečke user posted image . No seveda to vsem ostalim srečka nosečkam želim, da jih pri porodu ne bo nič bolelo, in da se bo hitro odvijalo.user posted image
Žabica jaz pridem 99,9% na srečanje user posted image . Če greš k svoji noni ti želim lepo pot.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
18.5.2010 13:45:43   
kai1
žabica22, hvala za informacijo.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
18.5.2010 16:20:02   
nimanorwen
zdele me je že tretjič zaporedoma vn vrgl z neta in bom gladko znorela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nobenga vesela nimam več na rr hodt, ker me skus vn meče, za ta drek od neta pa moj mož plačuje 30 eur na mesec. jao ej. zdej morm use še enkat in bo že skrajšana verzija že prej enkat skrajšane verzijeuser posted image  uglavnem. najprej ena lepa novička - moja tadruga muca je tut skotila user posted image user posted image user posted image  sami črni, tk da mam zdej v bajti 2 odrasli mački in 7 mladičkovuser posted image  full je dobr user posted image  se tkt, k je kotila, ceu dan nism mogla nč učit, ker sm bla čist hin od sreče user posted image  pomoje k bom zojo rodila, se mi bo kr skeglal od silnih čustev user posted image  zdej pa da mou na hitr pokomentiram, itak sm čist za časom, pa vseen:
mayci - čestitke za obletnico, še na mnoga leta vama želim user posted image user posted image  in pa nej ti zadn tedn v službi hitr mineuser posted image
žabica13 - revček, si sploh ne predstavlam, da moraš še zmer delatuser posted image  pol pa še taka dobrodošlica doma ... ampak veš, moj npr. je pa glih obratno, mora bit skus use pospravlen in on bl men teži ... tk da tut drug "ekstrem" ni glih fajn zmer ... mam pa jest manj delauser posted image  čeprou sm za svoje pojme čist dobra gospodinja, sm umetniški nered me pač ne motiuser posted image  in pa srečno na pregledu!
tinky - uživejte na dopustu, upam, da mate fajn vreme!user posted image
torba za porodnišnico - najprej si morm sploh torbo kupt, ker mam samo en ogromn kufr in torbice za na fax user posted image  pomoje si jo bom šele konc julija prpravla, zdej se itak sm učim in nimam cajta na nč druzga mislt user posted image  pa metr si bom tut mogla kupt, če si čm buši zmert, ker mava pr bajt sm en geotrikotnik iz prve ruske user posted image
ooooo - pr vs je pa pestro ej user posted image  ti sm teraj raznorazne čudake/izkoriščevalce/smrduhlne iz bajte, ker se pa res nimaš cajta s tem ukvarjat. jao ej, enim pa res ni nč jasn user posted image
aisha86 - evo, ti si tut že skor na dopustu oz. porodniški user posted image  kaj se ti pa tk z diplomo mudi? lepo počasi user posted image  kje si pa delala do zdej?
otrdevanje - sm pa ke se nrdi, sploh po posteljnih aktivnostihuser posted image user posted image - a ma to kej veze?user posted image  me pa nč ne boli.
srečanje - še nč ne vem, čist odvisn od izpita ... upam, upam, da mi rata, fulll si vas želim spoznatuser posted image

upam, da me zdej ne bo vn vrglu ... zdej pa nazaj učit, čist sm živčna od tegauser posted image , kumej čakam čez en mesc, da bo vsega koncuser posted image lepo se mejte!

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
18.5.2010 16:21:01   
nimanorwen
spet cel roman - in to je skrajšana varianta user posted image  sm pa res čveka, mrde bul, da me ni na srečanje, da boste ve sploh kej do besede pršle user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
18.5.2010 17:32:50   
hermy1
Mi smo dobro opravili pregled...vzela urin, kri, izmerili pritisk, Uz...razen slabokrvnosti vse ostalo krasno. Bomo še malo sirupka spili, pa bo!

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
18.5.2010 17:39:47   
tinna25
super hermy...... Koliko pa znaša tvoj hemoglobin?

poleg tablet jaz še full suhe slive jem + pesin sokuser posted image ...upam, da malo naraste.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
18.5.2010 18:04:29   
žabica13
hermy čestitke za pregled! Samo takoj naprej, hemoglobin pa gor! Hermy a prideš v petek na srečanje?

nimanorwen čestitke še za ta nove črne mucke! Uau, cela mačja familija!

TUDI ZA MANO JE PREGLED, VSE OK, DOBILA IZVIDE TESTA ZA TOKSOPLAZMOZO IN JE TUDI TOKRAT NEGATIVEN. (uPS, NENAMERNO VELIKE ČRKE). Tudi vse ostalo ok, no saj ostalo je bilo urin, pritisk (90/60) in poslušanje srčka. Naslednji pregled pa čez 4 tedne. Sem mislila da bomo počasi že na 2 tedna začele hodit, pa zgleda da še ne.

Žal ne grem v Bovec ne danes ne jutri. Je moj tata, ki je itak polovico tedna gor, fasal nek virus in ga kuha vročina (pa ni drugače skoraj nikoli bolan). In bom iz preventive raje počakala kak dan.

Grem pa zdaj rožice kupit in bom jutri jih sadila če bo zdržalo brez dežja.

Fajn bodite.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
18.5.2010 18:06:21   
žabica13
ojej, še to vam moram povedat. Itak mi vsi govorijo da mam ogromen trebuh. In se peljem z busom domov, enega znanca srečam in vpraša kdaj bo. Ko mu povem da čez 3 mesece ga skoraj kap, da če bosta dva?? user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
18.5.2010 19:49:37   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: tinna25

ja, lumpa sem že pozabila, a si ti pri njih kupila???

dvomim, da bo kdo menjal, ker to je pač komplet in je bilo tako notri......bom pa vseeno poslala mail.
ne nism pri njih kupila, kupila sem posebaj samo baldahin in obrobo

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
18.5.2010 20:57:29   
mayci
Dober večer!
Da malo pokomentiram, kolikor se spomnim:
FirstTime Mummy, tudi jaz bi se šla ob ponovitvi takih bolečih krčev raje pokazat v P, saj hujšega kot da te domov pošljejo tako ne more biti..user posted image

Nimanorwen, ti kar pridi na srečanje, bomo pa malo dežja priklicale..user posted image Tudi jaz se skoraj sigurno udeležim srečanja, se že veselim, da se spoznamo! user posted image
Pa čestitke za še en mačji naraščaj! user posted image
Hermy in žabica13, super, da je bilo na pregledu vse ok!user posted image

žabica13, tudi meni skoraj vsak dan kdo reče, če bosta dva... Zdaj sem se že čisto navadila na tovrstne komentarje, ker so vsi user posted image , ko zvejo, kdaj imam rok. Jaz se pa samo smejim.user posted image

Aisha, ti imaš pa še veliko načrtov do poroda, pridna! user posted image Naj ti vse uspe tako, kot si si zastavila!

torba za porodnišnico bo pri meni prišla na vrsto enkrat v začetku julija, bom pa vzela kar en nahrbtnik, ker v tistih malih omaricah tako ali tako ni prostora za kakšne potovalke.user posted image

Danes sem se naročila še na zadnji ultrazvok in ga imam 9.6., se že veselim, da bom spet videla naše detece!user posted image

Pa seveda veselo odštevam zadnje dni...še trikrat v službo...user posted image

Nočko!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?