|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
15.5.2010 10:27:00   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: tinna25

žabica13 Ne morem trdit, da mam vnetje od morja, ker sem navadno tudi v bazenu med dopustom.Je pa tut to, da me je vedno strah, da bo vnetje, pa ga včasih že kar psihično dobim in stopnjujem.
oj

jaz imam vnetja samo od bazenou, tako, da se sedaj ko sem noseča v njih ne kopam, morje pa je zakon, in je enako kod da se namakaš v naravni fiziološki, tako da bi to bilo težko od morja, seveda če se kopaš tam kjer ni onesnaženo

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
15.5.2010 10:42:45   
kamelija
Žabica 22 men so ble sicer ful všeč tiste rumene posteljice potem pa smo vzeli krem. Saj ima itak rumeno lunco gor. Sva tako naredila, ker se bolj ujema z ostalim pohištvom. Bom pa kupila rumeno obrobo za posteljico.

Žabica 13 škoda ker nisem prej vedla za ta enodnevni tečaj za očke, ker moj je kar malo vzdihoval ko je hodil. Nekaj predavanj se mu je sicer zdelo zanimivih na ostalih pa je skoraj spal. Ampak v končni fazi naj se kar navadijo malo potrpet!

Dežek, dežek, meni kar paše kakšen dan ampak ga je res malo preveč. Tudi napovedi za poletje so bolj kisle, ampak vsaj ne bomo umirale od vročine.
Mene ponavadi skoz ful zebe zdaj v nosečnosti pa zakuham en dva tri.user posted image Samo ta pomladni sonček je čisto nekaj drugega kot pasja vročina, res ga pogrešam.

Lep vikend vsem, kakršnokoli že je tole vreme.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
15.5.2010 11:35:20   
kamelija
Punce katere že imate izkušnje povejte ali je vseeno, če je posteljica 120*60 ali je bol 140*70. Midva sva naročila 120*60 in misliva da do 2h let bo to dovolj, mogoče celo do 3h. Kaj mislite ve?

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
15.5.2010 12:36:54   
ooooo
zdravooo...
no, najprej bom pohvalila vaše lepe in velike bušije... čisto vse imate prekrasne user posted image

nimanorwen zelo lepo posteljnino si sešila pa mucike so tako prisrčne user posted image

meni pa drugače trebuh še vedno pogosto otrdeva... v bistvu bolj pogosto proti večeru, pa se mi kr zdi da magnezij nič ne pomaga... no, vseeno upam da ni kej hudega in da bom zdržala do naslednjega pregleda... pa sej me niti ne moti več ko tolko... samo v paniko me spravlja user posted image

drugače pa berem knjigo Moj porodni načrt... se mi kr dopade ker je vse kar je povezano s porodom not opisano... priporočam v glavnem user posted image

lep sobotni dan želim...

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
15.5.2010 12:38:00   
ooooo
kamelija - mislim da bo postljica 120-60 kar dovolj velika za 2-3 leta

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
15.5.2010 12:48:15   
lumpa6
hay
a je katera že slišala za DIANATAL PORODNI GEL

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
15.5.2010 16:55:16   
nimanorwen
ojla, punce!

današnja moj prva misu, k sm se zbudila je bla - čez točno 3 mesce imam PDP AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image   kaj gre hitr ej!

drgač pa vidm, da ste ble pridne, bom spet roman napisala. najprej hvala vsem za pohvale slikic, fulll ste prijazne user posted image  bom dala še kšno slikco muckov gor, da boste spremljaje njihovo rast user posted image
ginekologi - a veste, da sploh nism pomislna na to, da bojo mel dopuste! joj jest ne bi kr nekm pol hodilauser posted image  morm to naslednič uprašat na pregledu!
materinska šola - jest začnem na začetku junija, hodila bom pa na rudnik, a bo še kera tm?
mayci - lep voziček! user posted image  sm vidla v ikei dekco, k bi glih lepu zravn pasala user posted image
dopust - midva letos nikamr. itak nisva glih neki fena morja in poletja in bova kr lepu doma. itak ma moj kolektivnga in začnejo en tedn pred pdpjem, tk da za kšn dan bova skočila na kolpo in to bo to. se že za drug let z eno familijo menim, k hiško oddajajo na morju ... ampak do tm je še dooolgauser posted image  mi je pa doma čist luštn. letos se bova osveževala s spomini na poročno potovanje v egiptu (septembra).
žabica13 - sej pr porodu nej ne bi blu ful krvi. oz. kkr pr kšni. pač sluzi je v izobilju al k kbi reklauser posted image  sej moj tut ne skače do stropa, da bo zravn, sm noče pa zamudit. še sam ne ve, kaj bi td user posted image  sm me nč ne briga. jest hočem, da je tm nekdo, k me masira, k me pozna, k mi ne bo zameru, če bom kej pi***** itd.user posted image  edin rekla sm mu, da nej me ne hodi v spodn konc gledat, nej bo lepo pr men pr glavi in mi nežno in ljubeče zre v očiuser posted image in se mi res zdi, da je to, da je zravn, minimum. itak use muke ženska pokasera. prej, med in pol user posted image
aisha86 - joooj, škoda, da se ne pokaže user posted image  si predstavlam, da si razočarana, jest sm tut kumej čakala...sej najbrž boš mela še kšn uz? se mi zdi, da se noben g ne drži tega, da nej bi bla sm 2 user posted image za ustno vodo sm pa jest pisala in se itak spet ne spomnim. sm bla u millerju dons (kupila 2 dudi, 2 paklca plenic in flaško jeeeeejuser posted image čist hudo!user posted image ) in sm sicer spoznala tapravo firmo, ampak niso mel. tk da om kr to nabavla, k jo maš ti. in smola za zobe, te stvari so full drageuser posted image  in držim pesti za učenje! sploh ne mislt na to, kk se ti ne da, da nimaš časa, da ti gre use drug po glav ... sm zakoplji se, to je edini recept. vsaj pr men. če začnem gruntat, me vse mine. sm se pa ful smejala, k si napisala, da se kr vidiš, kk se boš "ovila" okul svojga user posted image  k moja mačkica user posted image  ampak sej je res, to je prou neverjetno, še živau ve, kaj mora narest ... mački se prou vid na smrčku, da je ponosna in vse to user posted image  še moj mož je ful navdušen nad tamalimi, je taka razlika - muck čiiist mejhn, moj pa skor 2m decuser posted image  uglavnem, le lepo za knjige, važn, da bo user posted image  in da mata svoj domekuser posted image

evo, napisano, zdej pa nazaj učituser posted image  lepo uživejte!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
16.5.2010 18:23:48   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen

žabica13 - sej pr porodu nej ne bi blu ful krvi. oz. kkr pr kšni. pač sluzi je v izobilju al k kbi reklauser posted image  sej moj tut ne skače do stropa, da bo zravn, sm noče pa zamudit. še sam ne ve, kaj bi td user posted image  sm me nč ne briga. jest hočem, da je tm nekdo, k me masira, k me pozna, k mi ne bo zameru, če bom kej pi***** itd.user posted image  edin rekla sm mu, da nej me ne hodi v spodn konc gledat, nej bo lepo pr men pr glavi in mi nežno in ljubeče zre v očiuser posted image in se mi res zdi, da je to, da je zravn, minimum. itak use muke ženska pokasera. prej, med in pol user posted image

Pr mojem prvem porodu je blo ful krvi, pa pojstlca je en tak kup mesa, tko de pomoje lih gledat u tist ni nbenm u veselje. Še sama sm vidla ogromn krvi, pa sm ležala. Je biu pa tut moj skeptičen al bi šou zraven al ne, pa je šou pa mu ni blo nkol žou, tko de bo zdej spt šou. Men je biu pa tut fajn občutk da sm vedla da je tm, čeprou sploh nism dojemala kaj dela, kje točn je...sam fajn je blo de je tm. Uspod pa ni mnde nč gledu, ga je blo pomoje strah kako zgleda user posted image

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
16.5.2010 18:48:53   
mayci
kamelija-jaz se tudi strinjam, da je posteljica 120x60 dovolj velika za začetek, tudi mi jo bomo imeli, potem pa pri dveh letih dobi mladinsko posteljico oz. bo šel user posted image k bratcu na spodnji del pograda, ki ga bomo v kratkem kupili.user posted image

nimanorwen, ravno dekico za k vozičku iščem user posted image , pa še nisem našla take, ki bi mi bila všeč. Očćitno bom res morala enkrat v kratkem do Ikee.user posted image

Mi smo bili danes na izletku na gradu Bogenšperk, ker sva imela včeraj 6.obletnico poroke in greva takole enkrat na leto malo obujat spomine na "kraj zločina".user posted image Zabavno je, da sva bila pred šestimi leti samo midva, leto po poroki sem šla s trebuščkom, potem z najinim fantkom, no zdaj smo pa že skoraj štirje. user posted image

Jutri pa začnem zadnji teden službe pred dopustom, joj, kako sem vesela!user posted image

Lep večer, nosečke, pa se tipkamo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
16.5.2010 20:36:03   
žabica13
mayci čestitke za včerajšnjo obletnico, upam da je bilo takrat lepše vreme kot včeraj? Tu kjer jaz živim, je cca. 300 m stran ena graščina in so ob sobotah poroke. Včeraj sem slišala vsaj dve in so se mi prav smilili, ker jih je tako močilo. Pa seveda super da obujate izletek. Naslednje leto pa že 4 user posted image

za mano delovni vikend. K sreči sem imela danes pomoč, ampak sem kljub temu zmatrana in grem zdaj samo še v ležeči položaj. Sem pa malo huda na mojega user posted image , sem mu zjutraj šla delat zrezke v omakici in pire za njega, da ne bo lačen, in mu naročila naj posodo pomije, ker mene cel dan ne bo. In pridem prej domov, vsa posoda naložena, niti namočena. Grrrrrr....res da je imel ta vikend ta malega od prej, ampak že za zgled njemu bi lahko šel pomit. Onadva pa sta šla baje v bazen, pa na obiske, .... skratka uživala cel dan. Saj prav - ampak bi lahko uživala tudi če bi tisto posodo pomila.

A kaj merite obseg bušijev? Moj je že čez 100 prišel user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
16.5.2010 21:05:36   
Tinky
Dober večer moje drage nosečke user posted image

sem vas prišla na hitrco pozdravit, ker jutri odpeketamo na en mini dopust. Pravijo, da nam bo vreme naklonjeno, upam da res user posted image
Totalno me je zdelalo to pakiranje in sem samo še za v posteljo.

Sem prebrala samo zadnji post in žabica, te čisto razumem. Moj mož je glih isti. user posted image

Sem iz firbca šla zmerit obsega trebuha in znaša 89 cm.

Lepo se imejte, pobožajte bušije in se kmalu tipkamo.

papa

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
16.5.2010 21:38:39   
žabica13
tinky uživajte makimalno na dopustu? Greste proti morju?

uh, potem pa je moj buši res velik user posted image  mi vsi govorijo da je velik. Ker na to 100cm+ nisem prišla recimo iz 80 cm. Saj v pasu nisem bila ravno najbolj vitka, ampak obseh se je vseno preko 30 cm povečal. Ne vem ali tako leži,ali bo naš fant res bolj med ta velikimi user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
16.5.2010 21:42:55   
mayci
Hvala za čestitke, žabica13!user posted image
Ja, tisto najino sobro smo imeli sončno in vroče vreme, čeprav je pa tudi deževalo vse dni prej in tudi potem, tako da sva imela res srečo...user posted image

tinky, uživajte na mini dopustku. Meni je tudi pakiranje najbolj zoprno od odpravljanja na počitnice, ampak je pa del tega, kaj moremo...user posted image

Še trebušček sem si šla izmerit- 104cm...user posted image

Lahko noč!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
16.5.2010 21:53:31   
solis
čer,

še en vikend za nami, mi je kr pasal da je bilo slabo vreme, ker je bilo vse bolj umirjeno in sem se res spočila (edin moj želodec
se ni uspel spočit revež, ker mora skoz delat, ker se ves čas bašem user posted image ).

Mayci čestitam za obletnico. Pa prov všeč mi je, da mata tako tradicijo (midva se bova morala šele spomnit kakšne tradicije - prvo obletnico poroke imava namreč septembra).

Žabica13 tud jaz sem si pred kratkim merila trebuh, ker se mi je zdelo, da je trebuh večji kot v prvi nosečnosti, ko sem imela obseg v 9 mesecu 99cm, in se je izkazalo, da bom ob koncu zelo verjetno presegla magično mejo 100cm user posted image , saj imam že zdaj 90cm.

Tinky uživajte na dopustu in držim pesti, da bo vreme OK.

Zdaj pa pogledam še talente do konca, če ne bom že prej omagala user posted image .

< Sporočilo je popravil solis -- 16.5.2010 21:54:10 >

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
17.5.2010 8:35:46   
žabica 22
Jutro

Kako ste srečke nosečke?
Jaz sem bolj tako tako, sva se z mojim skregala in sm še danes besna user posted image .
žabica te čisto zastopim kako ti je glede posode, ki je ne pomije a seboj. Moj je hujši kakor tvoj- oz. je tvoj superca proti mojmu user posted image . Zadne čase oz. od kar sem noseča zelo malo pomaga pospravljat in se obnaša kakor, da je nevem kaj ker on bošček dela jaz sem pa domauser posted image in mu je samoumevno, da moram jaz prat, likat, pospravljat, sesat... on pa zato več kot pol sobote prespi ali pa je za računalnikomuser posted image . No da ne omenjam nedelje. In povrhu vsega mi danes zjutraj reče zakaj sem tako tečna in zakaj se skos p****m. Am ja nevem zakaj- ker imam tako super fanta da, ga lahko sredi belega dneva z lučjo iščeš in ga ne najdeš.user posted image No zdej sem si mal odahnila k sem se zlajala user posted image . Upam da ne zamerite.
ooooo jaz pa berem izziv poroda pa je tudi luškana knigica. Se to tvoji knigico dobi v knižnici? Ne skrbi za trebuščka vse bo ok.
mayci čestitam za obletnico user posted image
Tinky uživejte na dopustu. koliko imaš majhen trebušček user posted image

trebušček tudi jaz sem si ga šla zmerit in je velik 95 cm, imam večji obseg čez zadnjo plat kakor pa čez trebušček user posted image user posted image user posted image .
Tudi jaz se moram pohvali še natanko 3 mesece imam do pdp-ja user posted image user posted image user posted image .
Samo še 4 dni do srečanjauser posted image . Sem bila včeraj v H&M in sem za škratka kupila dva bodija in pa dve trenerkici pa dvoje štunfkeuser posted image . So končno robo dobili zadnič so imeli vse prazno. Bi človek kar vse pokupu kar vidi, ker je vse tako lepo. user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
17.5.2010 9:08:37   
novamami
Jutro punce!

Samo na hitro se vam javim, ker moram it ene par tečnih klicev opravit. Danes sem tako zaspana, da to ni res. Upam, da bo tole vreme se kaj hitro skuliralo, ker se mi počasi že malo fuzla od tega dežja in mraza. Sej ne bi bil problem, če sem doma, ampak, ker pa moram skos neki okol skakat mi pa že gre pošteno na živce vse skupaj.

No, pokomentirala vas bom pa kaj kasneje. Pridne bodite in lepo klepetajte naprej.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
17.5.2010 9:09:15   
novamami
Aja, še to!

Tudi jaz komaj čakam na naše srečanje. user posted image
Se vidimo!

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
17.5.2010 11:46:11   
žabica13
Čvekice pozdrav!

Ponedeljek je tu, napovedovali so izboljšanje vremena - pa je vsaj za moj okus bljak! Bolj kot oblačnost, dežek...me moti mraz. Upam, da se kmalu izboljša! Drugače bo še konec junija morje mrzlo, če ne bo nič sončka.

žabica22 ti se kar malo zase postavi, pa magari "najdi" refleftor in najdi tvojega kje se skriva. Bi pa meni to šlo zeloooo za živce. Moj moram rečt je vsaj za druge stvari priden, kar se tiče dela okrog hiše, posla, .... mu pa gospodinska dela ne ležijo in pika. Se bojim da ga ne bom spremenila. Včeraj zvečer sem mu težila, zakaj ni vsaj namoču krožnikov (ker najbolj grozno je prat meni če je zasušen pire na krožniku user posted image ) in je itak najdu 100 razlogov zakaj ne. Se bi lahko kregala v neskončnost, samo bi samo sebi pokvarila spanje. No, saj potem mi ga je zgaga user posted image  ki me že od včeraj zvečer spet peče ko hudič.

Sem pa taka čudna danes, brez energije. Grem k sreči v lj popoldne, pa skočim še malo do baby centra kompletke za iz porodnišnice gledat. Oblekic pa zgleda drugih ne bom nič kupovala, moja teta namreč živi in dela v nemčiji (dela v vrtcu), in tam gredo zelo kmalu v vrtec. In zbira ona oblekice rabljene in jih potem da če jih kdo rabi. Je pa dobila zdaj od ene kolegice baje 6 vreč cunjic za fantka, in mi del tega v petek ko pride v slo prinese. Glede na to,da z mojim dragim trenutno finančno nimava ravno rožnatih časov z veseljem vzamem.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
17.5.2010 12:05:52   
tinna25
uh žabica 22 ne se preveč jezit user posted image

mene moj kvečjemu jezi, ker skoz nekaj čistiuser posted image  . počistim kuhinjo, čez 5 minut že slišim, da je šel umivalnik "polirat" user posted image  in pol misli, da ne bom cel dan vode odpirala, ja pa ja. Je pa res, da odkar sva skupaj (3 leta) se še sploh nisva nekaj skregala, čeprav sem jaz fullll eksplozivna oseba, on pa tudi. S časom človek ugotovi, da se res nima smisla prepirat....

Punce, a je katera železove tablete? meni je padel hemoglobin na 104 in mi jih je predpisala...me pa tak zgaga peče po njih.....a je še kateri tako padlo železo? začela sem v 6t z 136...nato kar na 104.

Sem naročila posteljnino pri Galebu in naj bi jutri prišla. Vam poročam glede kvalitete, če se bo še katera odločila zanjo.

lep dan!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
17.5.2010 12:23:35   
ooooo
zdravoooo...

vidim da ste se vrnile po vikend zatišju user posted image
mayci čestitke za obletnico user posted image

tinky uživaj na dopustu...
drugače pa jst obožujem pakiranje pred dopustom... takrat se zame dopust praktično že začne user posted image mi je všeč občutek da bom hmalu dopustu...

žabici user posted image user posted image user posted image je težko ma je treba moške sprejet take kot so... čeprav sem jst prva ki ponorim na mojega user posted image tako da prava se oglašam ja...

žabica22 - knjigo Moj porodni načrt sem si sposodla... tako da verjamem da jo imajo tudi v vaši knjižnici... si bom pa ziher sposodila tudi knjigo ki jo ti bereš... tako da hvala za priporočilo user posted image

tinna25 kr sporoči kako se ti zdi posteljnina... jst jo bom skoraj ziher pri njih naročila... sej če bi mela kej več dnarja bi si ziher vzela kje drugje kjer imajo lepše... ampak tako... mormo vzet kjer si lahko privoščimo user posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
17.5.2010 12:33:57   
tinna25
ooooo  jaz sem kar naročila, ker je res kar ugodno - zato sem mal skeptična kako bo.....sicer sem že gledala povsod posteljnino, pa za 140 x70 nimajo neke izbire. Če bo res bolj "leva", bom kupila drugo.

vendar vse so kar nekak zadovoljne, je pa res, da niso vsi ljudje enako zahtevni.

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
17.5.2010 12:42:04   
žabica13
tinna25 se tudi jaz priporočam za poročanje o galebovi posteljnini. Se mi zdi kar ugodna napram drugim. Kakšen motiv pa si vzela?

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
17.5.2010 12:50:48   
tinna25
jaz sem vzela kar žirafice....nekak se mi je zdelo še najbolj nevtralno, da lahko kombiniram z drugo posteljnino potem obrobo, da ni preveč pisano vse skupaj. Sam za posteljco 120 x 60 so mi še bolj všeč tisti KMD kompletki.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
17.5.2010 12:56:36   
ooooo
meni se tudi dopadejo blj tej kmd kompletki...

zdej bom malo prehitevala čas... ampak kdaj si boste pripravile torbo za v porodnišnico? jst sm si jo mislila pripravit hmalu po 30., 32.  tednu glede na to da obstaja možnost prezgodnjega poroda... pa nikoli se ne ve kdaj te zgrabi user posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
17.5.2010 13:11:06   
tinna25
Glede na to, da se mi obeta porod prej kot 31.8. - vsaj po konstantnem prehitevanju našega fantka na UZ za cca. 9 dni, jo bom pripravila nekak konec julija. Je pa res, da smo čisto blizu porodnišnice (5 - 10 minutk) tako, da tudi če me prehiti, bo pač dragi vse prinesel.

(Še vprašam koliko so bili vaši otročki veliki (od glavice do trtice) na NS- moj v 11t in 3 dni 6,1 cm - pa se mi zdi, da je bil kar velik?? Ali  je  pač čisto normalno? Ker takrat je rekla, da sem očitno zanosila prej, a PDP ni menjala)

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?