nimanorwen
|
ojla, punce! današnja moj prva misu, k sm se zbudila je bla - čez točno 3 mesce imam PDP AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kaj gre hitr ej! drgač pa vidm, da ste ble pridne, bom spet roman napisala. najprej hvala vsem za pohvale slikic, fulll ste prijazne bom dala še kšno slikco muckov gor, da boste spremljaje njihovo rast ginekologi - a veste, da sploh nism pomislna na to, da bojo mel dopuste! joj jest ne bi kr nekm pol hodila morm to naslednič uprašat na pregledu! materinska šola - jest začnem na začetku junija, hodila bom pa na rudnik, a bo še kera tm? mayci - lep voziček! sm vidla v ikei dekco, k bi glih lepu zravn pasala dopust - midva letos nikamr. itak nisva glih neki fena morja in poletja in bova kr lepu doma. itak ma moj kolektivnga in začnejo en tedn pred pdpjem, tk da za kšn dan bova skočila na kolpo in to bo to. se že za drug let z eno familijo menim, k hiško oddajajo na morju ... ampak do tm je še dooolga mi je pa doma čist luštn. letos se bova osveževala s spomini na poročno potovanje v egiptu (septembra). žabica13 - sej pr porodu nej ne bi blu ful krvi. oz. kkr pr kšni. pač sluzi je v izobilju al k kbi rekla sej moj tut ne skače do stropa, da bo zravn, sm noče pa zamudit. še sam ne ve, kaj bi td sm me nč ne briga. jest hočem, da je tm nekdo, k me masira, k me pozna, k mi ne bo zameru, če bom kej pi***** itd. edin rekla sm mu, da nej me ne hodi v spodn konc gledat, nej bo lepo pr men pr glavi in mi nežno in ljubeče zre v oči in se mi res zdi, da je to, da je zravn, minimum. itak use muke ženska pokasera. prej, med in pol aisha86 - joooj, škoda, da se ne pokaže si predstavlam, da si razočarana, jest sm tut kumej čakala...sej najbrž boš mela še kšn uz? se mi zdi, da se noben g ne drži tega, da nej bi bla sm 2 za ustno vodo sm pa jest pisala in se itak spet ne spomnim. sm bla u millerju dons (kupila 2 dudi, 2 paklca plenic in flaško jeeeeej čist hudo! ) in sm sicer spoznala tapravo firmo, ampak niso mel. tk da om kr to nabavla, k jo maš ti. in smola za zobe, te stvari so full drage in držim pesti za učenje! sploh ne mislt na to, kk se ti ne da, da nimaš časa, da ti gre use drug po glav ... sm zakoplji se, to je edini recept. vsaj pr men. če začnem gruntat, me vse mine. sm se pa ful smejala, k si napisala, da se kr vidiš, kk se boš "ovila" okul svojga k moja mačkica ampak sej je res, to je prou neverjetno, še živau ve, kaj mora narest ... mački se prou vid na smrčku, da je ponosna in vse to še moj mož je ful navdušen nad tamalimi, je taka razlika - muck čiiist mejhn, moj pa skor 2m dec uglavnem, le lepo za knjige, važn, da bo in da mata svoj domek evo, napisano, zdej pa nazaj učit lepo uživejte!
|