|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
18.5.2010 11:44:53   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Eh pol je pa moj še vredu user posted image mi sam 3 porode želi user posted image pa 7 otrok user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

dobra si user posted image

pa sej sem že rekla... tvojmu dragiju je samo za ploskat user posted image  bravo user posted image

Naši bi pa nas mučili, pa še na kraj pameti jim ni, da bi imeli pa dvojčke, ampak enega za drugim user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
18.5.2010 11:46:00   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: alma82

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hi hi hi moški so tako hecni. Moj bi imel pa zdaj enega, pa potem kr takoj enega, pa še potem kr enega,.... no je rekel, da tam pri štirih ali petih bi se pa ustavil. user posted image

ej a veš da je moj tud rekel, da bi najraje imel enga za drugim user posted image  in to isto 5 komadov user posted image  (moj ni nič govoril o štirih, ampak hoče 5 user posted image  )

Midve se bova pa očitno še veliko družile skupaj tukaj na forumu user posted image  user posted image
(vsako leto bova pri kakšne drugem mesecu user posted image  ) 

uff no še dobro da vidim da nima samo moj takšnih idej. user posted image user posted image user posted image Ja zgleda da bova res vse sprobale kako je če imaš zimskega user posted image , pa potem kakšnega poletnega, pomladnega, pa še jesenskega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
18.5.2010 11:46:12   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Punce, zdaj šele ugotavljam, kakšno srečo imam, da si midva oba z mojim želiva samo enega user posted image

a si ti pozabila.... BabyKitty čuti na vodi, da boš tudi ti imela četvorčke user posted image  user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
18.5.2010 11:47:24   
lidik

Punce, zdaj šele ugotavljam, kakšno srečo imam, da si midva oba z mojim želiva samo enega user posted image

a si ti pozabila.... BabyKitty čuti na vodi, da boš tudi ti imela četvorčke user posted image  user posted image

sej mogoče je mislila samo en porod, pa dve bebiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
18.5.2010 11:47:42   
alma82

hi hi hi moški so tako hecni. Moj bi imel pa zdaj enega, pa potem kr takoj enega, pa še potem kr enega,.... no je rekel, da tam pri štirih ali petih bi se pa ustavil. user posted image

ej a veš da je moj tud rekel, da bi najraje imel enga za drugim user posted image  in to isto 5 komadov user posted image  (moj ni nič govoril o štirih, ampak hoče 5 user posted image  )

Midve se bova pa očitno še veliko družile skupaj tukaj na forumu user posted image  user posted image

uff no še dobro da vidim da nima samo moj takšnih idej. user posted image user posted image user posted image Ja zgleda da bova res vse sprobale kako je če imaš zimskega user posted image , pa potem kakšnega poletnega, pomladnega, pa še jesenskega. user posted image user posted image user posted image

In potem ko ugotovimo katerega je najboljše imeti (zimskega, poletnega,...) bova morale tistega ponoviti user posted image user posted image
pa sej jih bomo imeli po 5 in ne 4 user posted image  user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
18.5.2010 11:48:20   
BabyKitty
sej mogoče je mislila samo en porod, pa dve bebiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne dve bebiki... ti si tud bučka user posted image ŠTIRIIIII user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
18.5.2010 11:49:06   
alma82

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

zdej boš pa vidla, ko bo Arwenko letela na samoplačniški pregled, da čimprej vidi koliko jih prenaša okoli s seboj user posted image  user posted image

(zdej sem se pa tako nasmejela, da me je kar trebuh zabolel user posted image  . Je začelo moje otročičke premetavat po trebuhu user posted image  )

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
18.5.2010 11:49:14   
jona klara
star-tudi jaz imam rumen izcedek že kak teden, ne vem če je to kaj narobe po mojem ne, me pa skoz skrbiuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 2383
18.5.2010 11:50:54   
lidik

In potem ko ugotovimo katerega je najboljše imeti (zimskega, poletnega,...) bova morale tistega ponoviti user posted image user posted image

ja bova videle kdaj je najbolje biti nosečka, pa gremo še enega tistega narediti. user posted image user posted image user posted image user posted image No če sem pa čisto iskrena, bi se pa vseeno jaz pri štirih ustavila.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
18.5.2010 11:51:29   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

star-tudi jaz imam rumen izcedek že kak teden, ne vem če je to kaj narobe po mojem ne, me pa skoz skrbiuser posted image

nič vaju ni treba skrbeti. To je sigurno samo vnetje. Do tega pa (očitno) zelo rado pride pri user posted image

Boš vidla, da bo vse kul. Važno da ni izcedkov, predvsem pa da ni krvi user posted image  user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
18.5.2010 11:51:29   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Ne dve bebiki... ti si tud bučka user posted image ŠTIRIIIII user posted image

ups BabyKitty popravljam napako. En porod in štiri bebike. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2386
18.5.2010 11:53:13   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jaz sem ga tudi imela - no in v petek ko sem bila pri G mi je povedal da to je vnetje zato mi je predpisal svečke in pa svetoval da si grem kupit eno kremo, ki sedaj ne vem več kak se ji reče. In zdaj že po štirih dneh je skoraj čisto vredu. Še imam mičkeno, ampak v primerjavi s prej skoraj nič.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
18.5.2010 11:56:08   
alma82

ja bova videle kdaj je najbolje biti nosečka, pa gremo še enega tistega narediti. user posted image user posted image user posted image user posted image No če sem pa čisto iskrena, bi se pa vseeno jaz pri štirih ustavila.

Ah zakaj bi se ustavla pri štirih? Glih fajn se boš ufurala v tole rojevanje user posted image  user posted image  ... in ti bi kar odnehala user posted image  user posted image

ma bova bile k ene mašine ... z eno roko bova enemu ritko brisale, z drugo bova drugega hranile, enega gugale z levo nogo in z desno se boš pa z enim podajala žogico. Peti nama bo pa z jošk visel user posted image  user posted image  
user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 18.5.2010 11:58:02 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
18.5.2010 11:57:37   
*Star*
ej punce sm se prov nasmejala pri teh postih.user posted image user posted image user posted image
Prav je tako, da razmišljamo o večkratnih nosečnostih in ne o grdih izcedkih in drugih grdobijah, ki jih ne sme več biti!!!!

Lidik, katere svečke, bi si jih šla js tud kupit?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
18.5.2010 11:59:19   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

ej punce sm se prov nasmejala pri teh postih.user posted image user posted image user posted image
Prav je tako, da razmišljamo o večkratnih nosečnostih in ne o grdih izcedkih in drugih grdobijah, ki jih ne sme več biti!!!!

Lidik, katere svečke, bi si jih šla js tud kupit?

Jaz tudi upam, da so tole zadnji pogovori o kakeršneh koli izcedkih ... pa naj bodo roza, rjavi, rumeni, beli,...

Upam da res kmalu mine tole user posted image  user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
18.5.2010 12:02:36   
lidik
meni je sedaj predpisal ene, ki se dobijo samo na recept, ker je rekel, da imam že kar hudo vnetje, ki ga je potrebno čimprej pozdravit. Mi je pa rekel, da če bom to potem še kdaj opazila naj grem kar že na začetku po canasten svečke. Pa še za eno kremo mislim da se ji reče MultiGym - nisem pa prepričana (ti točno sporočim zvečer ali jutri) - to je pa rekel, da je fino vsak dan uporabljam - tudi kadar ni vnetja - še posebej po spolnih odnosih in pred kakšnim kopanjem v bazenih. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
18.5.2010 12:03:39   
lidik

Ah zakaj bi se ustavla pri štirih? Glih fajn se boš ufurala v tole rojevanje user posted image  user posted image  ... in ti bi kar odnehala user posted image  user posted image

ma bova bile k ene mašine ... z eno roko bova enemu ritko brisale, z drugo bova drugega hranile, enega gugale z levo nogo in z desno se boš pa z enim podajala žogico. Peti nama bo pa z jošk visel user posted image  user posted image  
user posted image

no tole si pa dobro pogruntala in povedala ja. Ok, bom sedaj se tudi jaz z mojim strinjala, da bo kr pri 5 ostalo, ne samo pri 4. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
18.5.2010 12:06:40   
BabyKitty
Sta pa podrle rekord v citiranju citatov user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
18.5.2010 12:07:10   
alma82
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(zdje moram pa samo še sebe prepričat v 5 komadov user posted image  )
user posted image

P.S.: si ne upam več citirat user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 18.5.2010 12:08:12 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
18.5.2010 12:10:15   
BabyKitty
Pa sej doma bi jih še mela 5 v kakšni razkošni vili user posted image samo rodila oz. 5 nosečnosti pomoje ne bi prenesla... da bi me 5x takole skrbelo kot me sedaj... user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
18.5.2010 12:16:20   
alma82
Sej glih tega je tudi mene strah...
vsakič jovo na novo, pa še pravijo, da je vsaka user posted image  drugačna ...
user posted image  user posted image
da ne govorim potem o kilaži user posted image  user posted image

Sej za čuvat ne bi bilo panike ... enega babici (moji mami), enega dediju (njegovemu očetu), enega teti (moji sestri), enega stricu (njegovemu bratu) in seveda enega pa meni user posted image  user posted image
kakšnega bi pa tudi jaz lahko čuvala user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 18.5.2010 12:17:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 2396
18.5.2010 12:16:46   
lidik
ja BabyKitty sej tega je mene strah, da bom pri vsaki nosečnosti tako panična kot sem sedaj - bom itak lahko šla na zdravljenje, ker mi bodo živčki popustili. Drugače pa jaz si že od nekdaj želim veliko družino in vedno sem sanjala o 4-ih otrocih. In potem ko sva se z mojim prvič pogovarjala o tem pravi da si jih želi 5 sem ga kr debelo pogledala. 

Neposredna povezava do sporočila: 2397
18.5.2010 12:19:06   
alma82
samo mi res ni jasno od kje jim glih 5 user posted image

jaz bi imela ene tri največ. Ampak če jih bova pa imela več pa tudi prav user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
18.5.2010 12:19:21   
BabyKitty
Ja... veliko otrok, pomeni veliko hišo, velika hiša pomeni veliko stroškov, veliko stroškov pomeni cele dneve delat, kar pomeni, da otrok sploh ne vidiš user posted image kaj šele da bi šli kdaj lahko na morje user posted image včasih je bilo to precej lažje, ko še nismo bili take razvajene ritke user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
18.5.2010 12:23:14   
alma82
BabyKitty moj ima odgovor tudi na to user posted image

Odprla bi svojo firmo in se ukvarjala z omrežji, postavljanje spletnih strani, obdelovanje slik, video posnetkov,... Oba obožujeva takšne stvari.
Midva bova tako služila. On že sedaj pridno dela ene certifikate za omrežja...
pravi da bova še bogata user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?