|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
17.5.2010 13:48:23   
anju
srečno ne glede na razloge! user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
17.5.2010 14:07:21   
filisa
pikicamala- srečnouser posted image  ,karkoli že je...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
17.5.2010 14:24:14   
filisa
Joj, dobre ste glede kosila. Sem že prav lačna, ko vas berem user posted image . Men se pa ob 16. uri ali še kasneje, ko pridem iz službe ne da kaj zamudnega kuhat. Grem rajši v naravo user posted image . Včasih si dan prej ali zjutraj  kaj pripravim, drugač pa hitr skuham kakšne testenine s polivko, juhco, palačinke ali kaj podobnega...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
17.5.2010 14:32:48   
anju
pico maš v eni urci fertikuser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
17.5.2010 14:32:55   
Najki
Js mam ful zmanjsan apetit, se zelo hitro najem recimo od pol kosa mesa al pa sklede solate. Bom pa veliko rajsi pojedla isto kolicino juhe, solate ali socnega sadja ala jagode kot karkoli mesnega, krompir, pasto... Se mi ful na zelodec uleze, pa se manj pojem, pa tud blazno me vlece k socnemu. Joj zdejle bi pohrustala eno sladko rdeco papriko user posted image . Ce pojem eno zemljico z jogurtom za zajtrk, sem lahko sita do 3h popoldan... Res se ful hitr nasitim, sem imela pa vedno pocasno prebavo in pol jo pac ena zemljica za dolgo zaposli. Me je pa ta teden zacela cokolada dajat, drugace je pojem mogoce koscek na mesec. Pa sladko biskvitno testo yummy. Mende so bebe zdej v pospeseni rasti, mogoce zato isce vec kalorij user posted image . Razen nagnjenja k socnemu pa nimam kaksnih konkretnih manij.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
17.5.2010 14:51:35   
filisa
anju - ena ura je zame že preveč user posted image . Komaj čakam, da bodo počitnice (beri moj dopust), da bo več časa in se bom lahko bolj posvetla kuhanju, ker drugač kar rada kuham, samo časa si nikol dovolj ne vzamem za to user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
17.5.2010 14:57:30   
tinaaleks
Meni pa na sreči ni treba skrbet kaj bomo za kosilo, ker oba jeva v službi, mala v vrtcu, tako da imamo potem samo večerjo.

Bi pa tudi jaz picouser posted image , samo kaj ko nimam ne šunke, ne sira,... Dam lahko gor samo poli salamouser posted image . Jej, bo treba v trgovino. Sem se spomnila da nimam niti kruha.user posted image
Bomo pa vsi jedli čokolinouser posted image  za večerjo, kdo bi se obremenjeval-mleka imamo dovolj v hladilniku.

pikicamala-user posted image -upam da je vse ok in samo nimaš časa za nas.
Zdaj pa počasi domov. user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
17.5.2010 16:09:50   
Pikab84
No jaz pa pišem na RR in jem pico...nam je ostala še od včeraj zvečer...njamiuser posted image . Sem pozabila napisat, da imam naslednji pregled 10.6.
kar se kosila tiče, mam to srečo, da mama skuha kosilo, ker ko pridem domov se mi res ne da še ful neki kuhat, probam pa kej finga skuhat čez vikend.
ne morem verjet, da je pol poti že za mano in da se dan d kar bližauser posted image  

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
17.5.2010 18:58:19   
anju
filisa sej maš prav, da greš raj ven. pr nas se ponavadi loti mama kosila, ker pride prva iz službe. danes ni prišla prva in jaz sem sita pice :D pa še jutri bo za malico. vsi smo siti pravzaprav. moj preveč in sam še stočeuser posted image
tinaaleks js mam za eno pico (beri 2 pladnja) vedno robo v hladilniku! delam brez šunke oz. mesa, je taka boljša celo mojemu mesohotnemu štajercuuser posted image skratka, ko sem jo danes začela jesti, je pikica v trebuščku veselo poskočilauser posted image
Najki tisi luškan pobič je tvoj?

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
17.5.2010 19:52:28   
janaja
Zdravo,

eto končno se nam malo trebušček pozna. Super zadeva, da so se v H&M končno spomnili imeti nosečniške obleke.

Še novejši datum za pregled 10.06.2010 Morfologija

Se tipkamo, pridne bodte

user posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
17.5.2010 21:07:39   
2ursae
vidim, da se bom morala zment za morfologijo - v četrtek imam pregled, a po mojem brez UZja. Če pa bo UZ, bom pa spet težila za spol user posted image .

kosilo: vem, da je že pase tema, a moram povedat, kaj sta mi ušpičla škratka danes za kosilo: glih se počas spravljam kuhat in opravljam še en tel. klic, vmes se pa mulca za mojim hrbtom prikradeta do hladilnika, vzameta skutice, si postrežeta z žlicami, vsedeta za mizo in se začneta basat user posted image . Tok sta bila luštna v svoji zaroti, da se niti nisem mogla jezit. Pa mi ni bilo treba kuhat, še krofe, ki sem jih imela pripravljene za malico, sem jima dala za povrh. A nisem sanjska mami user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
17.5.2010 22:21:40   
orhideja80
Na zadnjem pregledu (12) blo vse ok, vednar pa pregled ni bil nič posebnega. MF imam 10.6. - jana84 pls popravi seznamček.

Sej ne vem, če ste to temo že obdelale, ampak zadnje čase nisem nič zasledila na to temo. Kaj telovadite? Jaz sem se danes po dolgem času spravla spet mal migat. Blo ful na izi...na koncu spraševala vaditeljico, če lahko hodim v hrib pa tečem in mi je na vse odgovorila negativno. Ma sem si rekla, da malo pretirava, ne vem no. Če ti utrip ne nabije nad 140, bi mogl bit ok, ane???

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
17.5.2010 23:14:16   
majabar
orhideja80, odvisno je od tega, koliko si delala prej. Če si vsaj malo migala, pulz do 140, hoja v hrib ali hitra hoja po ravnem niso nič slabega, oz. je to priporočljivo. Jaz nekajkrat na teden streljam z lokom, tečem 5km ali hodim po bližnjih hribih (tudi do ure in pol, če se izgubimuser posted image ). Trebušnjake sem nehala delati že pred dobrim mesecem, ker naj bi bili škodljivi.

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
18.5.2010 7:08:30   
tinaaleks
orhideja80- ti kar lepo telovadi. Seveda bolj umirjeno, ampak migat treba vseeno. Intenzivnost vadbe je odvisna od od tvoje kondicije. V prvi nosečnosti sem veliko prehodila, zdaj pa ko gremo s malo na sprehod, ker hodi sama, ima intenzivni sprehod bolj ona kot jaz. Tako da sem jaz to nosečnost čist brez kondije-si me dobro spomnila, da treba malo delat na tem. user posted image .

Drugače pa-včeraj popoldne, takoj ko sem prišla iz službe sem dala avto user posted image  in mu naročila da mora tankat, ker sem na rezervi. In kaj naredi? Pride ob 21 domov in reče, da se mu ni dalo čakat v vrsti.user posted image Že res da se je danes podražil diesel, ampak imam čisto prazen tank. Zdaj se pa prevažam na hlape. Upam da bo potem še dovolj, da grem po službi po malo in potem najdeva eno črpalko (saj ne da je na naju da peljeva avto na servis menjat žarnico-pri novih avtih se žal tega ne da sam, razn če daš cel akumulator ven).

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
18.5.2010 7:26:11   
tybysy
A ni čisto drugače, ko je sonček zunaj?? Meni se že jutranja pot v službo zdi lepa - vse zeleno, modro nebo in sonček. No, služba je pa že druga pesem. Mi gre prav na živce (ker včasih nimam kaj delat) in komaj čakam enoletno pavzo. Poleti skoristim ves dopust, potem mi zmanjka pa še en mesec do porodniške - mislim, da bom šla kar na bolniško. Itak bo že moja zamenjava tukaj in me ne bodo pogrešali. Jaz pa njih ne user posted image
Danes je 12. dan od amniocenteze in upam, da so nevarnosti mimo. Zdaj lahko spet malo lažje zadiham in čakam na dobre izvide.

Imam pa en problem -  dojke mi bo razneslo!! Že tako nosim modrčke 85D, ampak prsi so bile vedno mehke - imam velike zaradi debelosti. Zadnja dva tedna pa katastrofa - trde, bradavice bolijo, kolobarji čisto trdi, srbijo... Moram si večji modrc kupit, pa bo treba v Ljubljano, ker pri nas imajo vse samo do D, jaz pa ne potrebujem večjega obsega, ampak večje košarce. Včeraj mi je iz desne celo nekaj (mleko?) priteklo. Joooj, kaj šele bo user posted image  Še 5 mesecev nosečnosti, potem pa naval mleka; saj bodo imele 5 kil vsaka user posted image
No, če bom zdrava in dete tudi, bomo tudi to prenesli user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
18.5.2010 8:06:45   
filisa
Pri nas  (na Štajerskem) se še zaenkrat sonček nič ne kaže user posted image , je pa zato včeraj popoldne malo pokukal izza oblakov user posted image .

Vidim, da imam jaz zlo pozno termin za morfologijo - pa tako se že veselim, da spet vidim mojo pikico user posted image . Saj še samo dobre 3 tedne  user posted image .

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.5.2010 8:10:44   
3x mami
ja, sonce zunaj, prav lepo je!
jaz sem danes odpovedala eno kratko sluzbeno pot (par uric), ker me ze par dni fajn boli v trebuhu, na istem mestu kot ze vse mesece, sam da me zdaj vcasih kar zvije. ne vem, ce so tole res samo vezi, kot mi je zadnjic rekel. nikoli se nisem imela tega in me ze kar malo skrbi...

telovadba. ne, nic. nic dvigovanja, nic hitenja. ze sama normalna hoja je zame pocasno penzionisticno vlacenje naokoli. grem ze sama se bi na zivce (sem bila vedno zelo aktivna). sem vceraj potozila mojemu, pa me je potolazil, da sem cisto v redi rizicna nosecnica, da naj se ne sekiram...

drugace sem v prvo hodila na nosecnisko aerobiko - mi je bilo prav fajn. v drugo pa sem tekala za malckom in ga nosila naokoi.

uh, vceraj zvecer sem se najedla solate. tako mi je zapasala, da se nisem kaj dosti bremzala. motovilec, mlad radic in mlada solatka skupaj. njamsi. danes pa se ne vem, kaj bomo.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
18.5.2010 8:25:23   
Urshy78
orhideja80, jaz hodim  na telovadbo za nosečnice. ampak bo na žalost trajala samo do konca maja.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
18.5.2010 8:45:29   
Pikab84
Tudi pri nas na primorskem je sončekuser posted image ...upam, da bo zdržalo do 15-ih, ko pridem domov, da grem na en mal daljši sprehod, ker te dni se sprehajam, vendar krajše proge ter z dežnikom...8 ur sedim v službi, tako da probam popoldne se mal rekreirat...kolkor mi telo dopušča, vendar opažam, da sem res ful hitreje utrujena...ma v glavnem, da mal migamouser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
18.5.2010 8:45:53   
jana84
hej dobro jutro punce! Jaz sem svoja dedca spokala od bajte user posted image  (eden v vrtec eden na službeno izobraževanje v Lj) tako da imam do popoldan mir, če ne pride slučajno moj tata vmes kaj positnart, ko pride na malco domov user posted image  

No, naj vam nekaj zaupam: včeraj zvečer ko sem ta malga spravla spat in se lepo zleknla na kavč (ja moj predragi user posted image  je bil spet na lovu - sej če bi tud kaj domov za v lonec prnesu ne bi nič rekla user posted image )...Pa sem najprej začutla kot da bi mi žila utripala v trebuhu...Ok sem si rekla, mali če misliš brcat, dej še ene parkrat da bom vedla al je to to al ne...No in pol je še ene parkrat se to ponovilo...Tako da lahko z veseljem sporočim, da sem prvič čutila našega user posted image  kako brca al karkoli že user posted image ...user posted image  user posted image  user posted image  Je pa to kar 3 tedne prej kot sem čutla Jakoba...Si moram prav nekam zapisat, da bom vedla ko bom user posted image  spominsko knjigo delala...

A je še katera izpolnjevala spominsko knjigo za svoje otročičke oziroma jo bo za svoje bodoče user posted image ...Meni se zdi prav fajn zadevšna. Jaz sem jo za Jakoba kupla tisto ki so notri ilustracije od Jelke Raichman, mi je tolk srčkana...In fajn pišeš notri, kdaj si zvedela da si noseča, kdaj si prvič čutila otročka, kdaj si ga prvič videla...Pa vse podatke od rojstva vpišeš noter pa zapestnico iz porodnišnice, pa pramen lask nalepiš noter...Pol pa spremljaš v bistvu otrokov razvoj tam eno leto-leto in pol: kdaj se je prvič zasmejal, kdaj je prespal noč, kdaj je shodil, kdaj je dobil prvi zobek in še fuuuuul takih malenkosti ki so prav fajn ko potem pogledaš nazaj in se spominjaš kako je bilo...Pa en lep spomin za otroka je potem se mi zdi...

telovadba: hja je bolj kot ne ni. Sej sem že enkrat pisala, da sem prej neki poskušala kao "Pilates" doma. Sej mi je blo superca, sam pol nisem smela, zdej pa verjetno spet ne smem...Sej bo pa kmalu lepo toplo vreme, ko bomo hodili na malo daljše sprehode s ta malim, da se tudi mami malo razgiba...Ko sem bla noseča za Jakoba sem spomladi in poleti ful hodila (en mesec preden sem šla rodit sva z user posted image  še dnevno0 po dve uri gobe nabirala in je blo super)...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
18.5.2010 9:18:16   
luna_25
Jutro vsem skupaj. Sem šele dobre pol ure pokonci, ker sem danes frej pa sem si privoščila malo daljše poležavanje. Ampak ne za dolgo, ker zunaj sije sonček in treba it na sprehod. Sem bila takoj boljše volje k zdej smo bolj notr tičali, ker je bilo to vreme tako slabo.

Pozabila sem povedat, da ima morfologijo 11.6. in komaj čakam da spet vidim našga pikca kako skače po trebuhuuser posted image user posted image .
Zadnje par dni ugotavljam ali že čutim brce in premike, ker sem prvič noseča mi še ni jasno ali je to to, vendar zadnje dni vsak večer, ko se vležem pred tv začne migat. Občutki so pa bolj taki kot da bi mi krulilo oz črevesje nagajalouser posted image . Upam da je to mali pikec, saj je zelo fajn občutek.

No punce lepo se imejte in uživajte na sončku.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
18.5.2010 9:26:37   
filisa
jana84 - čestitke za user posted image !Kako se pa reče točno tej spominski knjigi?

luna_25 - pri meni se je tudi tako začelo, tako da je verjetno to tvoj user posted image !

telovadba - jaz telovadim cele dneve, ,v smislu, da ne morem bit dolgo pri miru user posted image . Drugač pa bi počasi tud začela s kakšnimi vajami za user posted image . A ima katera kakšen dober link, knjigo ali kaj podobnega s temi vajami?

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
18.5.2010 9:52:09   
caroline1
Tybysy- jaz sem imela pred nosečnostjo 64-65kg, visoka sem pa 174 cm. Kar bi rekla, da sem pri srednjih postavah. Modrc ja 80D ker 75 E ni možno najt razen pri specialnih znamkah, kjer je komad okrog 80 evrov. Zdaj imam občutek, da jih bo razneslo! POdobni znaki kot pri tebi...mažem z oljem...srbi srbi huje kot v puberteti ko so rasle iz nule. Že zamenjala modrc, sicer s 85D, ker posledično z obsegom je večja tudi košarica (namreč tudi 80E ne najdeš povsod). Pa se mi zdi, da več kot kak mesec ne bo zdržalo, pa bo treba iti po večjega user posted image . Mah kaj čemo...

Telovadba- nop, pri meni...sem spraševala osebnega zdravnika, a naj grem k fizioterapevtu zarad hrbtenice...pa pravi, da ne, dokler ne razčistimo stvari z ledvicami, bi razgibavanje, lahko več škodovalo kot koristilo. Hodim na sprehode skoraj vsak dan, dobre pol urce, počasi, ker hitro ne morem zarad bolečin.

Brcike...bejba je včeraj 4x brcnila atija, ki je dobil kar solzne očke. Ji kar dogaja in res brca...zanimivo, ker je to moja 1user posted image . Jaz imam vse bolj občutek, da bom septembrka...Me prav zanima kaj bodo rekli na morfologiji. Na NS so jo postavili malčk čez zgornjo mejo, niso pa prestavili PDPja. No me bo najbrž presenetilo.

Sonček...res je čudovit dan

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
18.5.2010 9:55:29   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: anju
Najki tisi luškan pobič je tvoj?

Yup. Kmalu bo imel 16 mesecev. Ursae kdaj se naucijo iz hladilnika postrect? user posted image

tinaaleks, ce zmanjka hlapov, bos imela pa dolgo telovadbo na sprehodu do doma user posted image .

Mene je pa vceraj cel dan spikalo okoli desnega jajcnika in me danes se vedno, se je pa poslabsalo, ko sem nosila tezko vrecko iz stacune. Tako da bom malo pazila, kaj nosim, vcasih me tudi opomni, ko malega dvignem na kaksen nepremisljen nacin. Sej po stengah ne nosim vec, ce je le mozno, pestvala se bova pa sede. Sicer sem pa mislila it na kolo, seveda pocasi in po ravnem, nisem bila ze vsaj od prejsnje nosecnosti in ne vem, kako se bo obneslo.

Danes je bilo tako lepo it iz hise, da sem sla pol urce prej in potem posedela malo v vrtcu in opazovala malega pri igri. Je prav pasalo.

Tybysy, tezko je dobit velike modrcke, pa se bombaznega isces in brez cipke, ker te bo ful drazilo. Jaz sem lani odkrila modrcke za dojenje v Muellerju in so bli ful cheap, pod 10 EUR pa se veliki. Taksni cisto navadni. Drugace sem pa dala enih 20 al 30 EUR za enega od Lisce, ki je bil edini v moji velikosti...

Je pa s kopalkami se vecja kriza, ker dobis res sam une za stare mame z veliko kosarico, sem pa dobila ene lusne v trgovini Kepica v Hali A, ki so potem v redu se za po porodu.

filisa na morfologiji pikica ne bo vec pikica user posted image , bo ze kar konkreten lumpek.

jana cestitke za metuljcke =]

< Sporočilo je popravil Najki -- 18.5.2010 10:02:25 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
18.5.2010 9:58:10   
jana84
Filisa to je knjiga Dojenčkov album (z ilustracijami Jelke Reichman) od Mladinske knjige. Jaz sem ga kupla se mi zdi da v Pikapolonici in pride cca 20EUR. Si me pa zdej spomnla, da moram še vpisat zadnji zobek, ki mu je zrastel in še n ekaj malenkosti manjka vidim noter za vpisat...Je pa fajn ko je narejen prostor (okvirčki) za fotografije...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......