caroline1
|
Jutro. Kako je meni fajn, ko ni treba na šiht hodit!!! Ampak je že malo dolgočasno. BI šla malo pogledat...sam ko pomislim, pa se zavem, da ne bi zmogla!! Bom pač še malo počivala, če bodo dovolili! Meni je MV meril že na prejšnjem pregledu. Če se ne motim, mi ni meril z UZ ampak z uno cevko, ki ti jo porine noter, pa ne vem kako se imenuje. Drgač mal hladna in neprijetna stvar. Uporabljajo jo pa tudi na običajnih pregledih, ko ti vzamejo bris in pogledajo, če je vse ok. Meni ga je meril zato, ker sem imela konizacijo(lletz) v lanskem letu. Tukaj se poškodovano tkivo iz površja posname in se MV nekoliko skrajša (govorim o mm). Zato obstaja večja verjetnost prezgodnjega odpiranja. Daljši, ko je MV boljše je. Ni mi povedal, dolžine. Rekel je samo, da je kljub vsemu primerne dolžine in čvrst. Ter da nosečnost zelo lepo poteka. Komaj čakam pregled. Tudi, če je ne bom videla, samo da slišim srček. Kar se tiče vzeti otroka s seboj al pa ne...kaj pa en G ve, kako otrok dojema stvari? Pa kaj ga briga! Če ti hočeš vzeti otroka zraven ga boš, sej konec koncev plačaš pregled! Moja nečakinja šteje 3,5 let. Skoz sprašuje o otročku, o oblekah v trebuhu, o imenu, o tem kaj počne, kako plava, a ima rokavčke itd...Slike iz NS prinese vsakemu pokazat in mu pove, da je to dojenček, ki je v mojem trebuhu, pove tudi kdo ga je dal tja...res da ima na trenutke svoje predstave, ampak to je čar otroštva!!! Možgani aktivni 100/uro...tisoč zakaj? in razglabljanje o vsem...ene izmed najlepših stvari, kar ti jih lahko otrok ponudi...jaz tako mislim! Vozički- še sedaj ne vem kaj kakšnega kje...eh
|