pelin
|
Dovolim , dovolim Sončica, ti kar izrazi svoje mnenje , saj bomo zdržali...Ne, ne mi zamerit, se le šalim....Saj sem tudi jaz izrazila svojega, vendar je moje ( ko sem ga šla brat za nazaj) bolj podobno debatam iz italjanskega parlamenta, tvoje pa iz slovenskega .Pa saj ni važno...ja tudi s tabo se do neke mere strinjam (ja , sem že slišala za to, čeprav sem bolj primitivna)da, če ima mati slab občutek, ko odda otroka, vse to prenese tudi nanj. Ja, res je...upam da se tudi ti tega zavedaš.Iz prve roke pa ti lahko povem, da pač nihče verjetno s svojim vrtcem ni sto procentno zadovoljen in vsak starš doživi kdaj dan, ko svojega otroka odda v varstvo s slabim občutkom. Enkrat je zato krivo otrokovo razpoloženje, drugič osebje, tretjič...lokacija vrtca. Je pa tudi res tako, da se določenim nikoli z nobeno stvarjo ne ustrežeš in da povsod iščejo napake. Takotako...skozi tvoje razmišljanje sem prišla do mnenja, da ga jaz na tvojem mestu ne bi dala v župnijšče. Pa ne zato, ker imam sama kaj proti temu, temveč, ker imaš ti toliko premislekov glede tega. Gotovo bi se tvoje negativno mnenje še stopnjevalo, odkrila bi še en kup napak, saj si že v startu tako negativno nastrojena. Če bi se tako nelagodno počutila kot ti, ob misli na mojega otroka v vrtcu na takem mestu, ga ni človeka, ki bi me prepričal naj ga dam tja .Pa pika. Tvoj predlog da bi se nekje poiskala neutralna lokacija, je zelo prijazno, demokratično...vendar po moje neizvedljivo. Vedno se bo namreč znašel kdo, ki mu kaj ne bo pasalo. Verjamem, da je pa marsikodo nad župniščem navdušen.Kaj čemo, sto ljudi sto čudi in prav je tako. Žal pa se v zdajšnjih časih da bolj malo izbirati...
|