|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
16.5.2010 12:04:34   
somic
jaz sem dobila za darilo kar precej raznih frutkov in kašic- takšnih in drugačnih- od hippa, od frutka, od babylove, skratka različno, pa sem mu kar to počasi začela dajat.

kadar skuham jabolčni kompot, mu ga precedim, da popije tudi to. ima full rad, zadnje tri dni pa je dobil od frutka korenčkov sok z jabolkom. sem ga zmešala z vodo1:1, da ne bo preveč za prvič. sicer piše na flaški od 4 meseca dalje, ampak vseeko. prvo srečanje s sokcom ni bilo najlepše, ampak je kmalu prišel na okus. naslednji dan se je ša malo namrdnil, mapak potem z vesejem spil, včeraj pa je zagrabil flaško iz prve in lepo popil vse kar je bilo notri. kakal mi je normalo, kaj bo danes, še čakam.

imam pa namen sprobat danes, če bo kakanje uspešno zaključeno, prvo sadno kašico, tudi od frutka z okusom marelice in hruške.

aja, sem pa opazila, da mu je sokec šel lažje "dol", če je bil malenkost pogret.

po teh riževih kosmičkih tudi patrik nič dlje ne spi.sem mislila da bo, ker se mi zdi vseeno bolj nasitno, ampak nič hudega, tako ali tako mi ne dela težav.

ja, leseni trip trap stolčki so najboljši user posted image user posted image user posted image  ni mi žal. majčyca, seveda se dajo nastavjat stolčki. vsaj ta moj ki ga imam od stokke, in res je tudi to, da je dalejč najbolj priporočljiv za otroke. meni je v glavnem všeč zato, ker ga lahko otrok uporabja dogo dolgo časa, dočim te drugi stolčki niso takšni. in blazinice se tudi kupijo za zraven, tako da pride prav udoben.

kik je zakon user posted image user posted image , poceni, kvaliteta pa tudi ok. vedno ko grem tam kaj kupim malemu, v bc so tako zasoljene cene, pa nič boljše zadeve. kompletek ki sem ga kupila v bc za krst, je bil katastrofa user posted image user posted image user posted image , čisto zmuckan je prišel ven iz pralnega stroja. sem bila prav jezna.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
16.5.2010 12:05:15   
ellie
No ta stolček mi je všeč, ker raste z otrokom. In na koncu se spremeni v normalen stol.

Mi smo pa včeraj bili na poroki v goriških brdih (sta se tast in tašča poročila). Je bilo superuser posted image  mali je bil priden in užival. Ob 11ih zvečer smo prišli domov in sem ga dala kar dalje spat...in smo danes spali vsi 3 do pol 11ih. Edino ob 7ih in pol 10ih je jedel. Mogoče je še bil mal pod vplivom alkoholnih hlapov...ker smo imeli ogled vinske kletiuser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
16.5.2010 12:07:19   
majčyca
Avtosedež bomo pa mi verjetno kupili ta

http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?ArticleID=193949

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
16.5.2010 12:11:38   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
nikita a jaz to prav vidim na tickerju, da se nekaj dogaja? user posted image

Nič ni, nič :)...samo ticker zgleda nekaj nagaja..sem ga kar zbrisala...user posted image

Kika 99  zdaj pa ne vem zakaj bravo??user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pričakujemo pri januarčkih prvega bratca ali sestricouser posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
16.5.2010 12:13:49   
Žaži
Pozabila sem odgovoriti za cucelj........št 3 ima od Aventa in popije vse v kratkem času. Baje bi celo naj bil že čas za tistega pretočnega na 1,2 in tri zareze, samo to se mi pa še zdi hitro, čeprav naj bi tudi bilo za po 3 mesecuuser posted image No, saj poskusila bi lahko, za kašico recimo, ker jih imam doma.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
16.5.2010 12:41:55   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Avtosedež bomo pa mi verjetno kupili ta

http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?ArticleID=193949

Ja mi imamo tudi takega še od 1. sinčka, samo v svetlo modri barvi. Se je pa super obnesel, pa mislim, da je med najbolj varnimi.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
16.5.2010 12:43:20   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Pozabila sem odgovoriti za cucelj........št 3 ima od Aventa in popije vse v kratkem času. Baje bi celo naj bil že čas za tistega pretočnega na 1,2 in tri zareze, samo to se mi pa še zdi hitro, čeprav naj bi tudi bilo za po 3 mesecuuser posted image No, saj poskusila bi lahko, za kašico recimo, ker jih imam doma.

Žaži , jaz za mleko uporabljam Aventovo 3, za redkejši rižolino, če mu dam po steklenički, pa tistega s črticami.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
16.5.2010 12:57:02   
viking95
sisi77 jaz polno dojim, user posted image sem dobila natančno tri mesece po porodu, jemljem cerazette in imam podobne izkušnje kot ti z izcedki. majčyca prva user posted image po porodu je bla skoraj tako obilna kot čišča, ob jemanju cerazette pa je komaj omembe vredna krvavitev. Se mi zdi tale injekcija, za katero se je odločila alex17, vseen boljš....

Glede na to, kako malo časa naši pikci nosijo eno oblačilo, se mi zdijo reči pri Kiku prav super...

nincrli in kika99 ful luštkana škrata imatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
16.5.2010 13:03:49   
nincrli
Hvala za pohvale našegauser posted image user posted image

alex17 svetlo modre očke ima.

Mi imamo trip trap stolček avtosedež pa romerjev od 0-18 kg.

tami2212
zakaj pa si ne omislite kengurujčka je ful fajn zadeva... Jaz mojemu veliko kupujem v kiku, pa do zdaj še ni bilo kaj narobe, itak ful hitro preraste pa se mi bzv zdi dajat tolk keša za cote. Drugače pa ima nekaj stvari tudi iz h&m pa iz drugih trgovin sam tist smo pa večina dobili za darilo.

grahek85 a tist plastičen stolček iz ikee imate? Ker mi moremo še za pri mojemu enga kupit pa je moj hotel iz ikee pa nisem bla ziher, če je ok pa še nisma vzela katerega.

kika99 tvoja anja je tud luškana ful, sam na fb pa nimaš več njenih slikic?

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Še eno vprašanje!
Tiste ki dojite in jemljete cerezete. Kako jih prenašate. Jaz zelo slabo. Vedno imam neke krvave ali rjave izcedke. Sedaj pa že dva dni kar močno krvavim, pa ne vem če je to . Ali je  možno? A ste ve že dobile tiste ki polno dojite?

Jaz ne polno dojim ampak imam pa pol k... teh tabletk, sem jih začela jest prejšnji mesec ali še mal več nazaj, pojedla prvo škatlo, dobila menzis  in nadaljevala, zdaj pa kar ni konec zuser posted image , je je že bilo konec pa sma z mojim user posted image in sem jo spet dobila potem je je blo spet kao konec, sem imela sam mal rjavega izcedka, včeraj z mojim spet user posted image evo pa spet močnejša, to se vleče že več kot 14 dni, ne vem kaj naj?? Pojedla bom to škatlo do konca in če ne bo mir bom šla do g, saj pa ne morem vse dni v mesecu imet krvi tam no... Se bom spufala na vložkihuser posted image Ne ampak res tablete jem, da lažje user posted image pa ne rabiš kondomov itd, zdaj imam pa itak skos izcedek in itak ne morema mirno... grrr... ma sem jezna!
majčyca te tablete kar ješ neprenehoma, ko končaš eno škatlo greš na drugo brez premora.

Jaz sem mu menjala cucelj že nekaj časa nazaj, pri 3 mesecih za tistega z 2 luknjama pa je vredo sprejel, mogoče se mu je parkrat zaletelo ampak res ne velikokrat.

GH jaz mu dajem na dan 60ml riževe kašice in par žličk korenčkovega soka ostalo pa mleko. Pa čaja spije 100ml na dan.

< Sporočilo je popravil nincrli -- 16.5.2010 13:06:47 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
16.5.2010 13:11:23   
majčyca
kika99 - mislim, da si ti enkrat napisala, da ima tvoja Anja enak bodi kot Pia (takega roza Hello Kitty). Zdaj ti pa moram še povedat, da ima Pia enak komplet hlačke in majčko, kot ima oblečeno tvoja Anja na zadnji slikici, ki si jo prilepila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
16.5.2010 13:13:37   
majčyca
Jaz bom zdaj 1 mesec jemala Cerazette, potem pa bom videla kako mi bojo in če ne bo ok, bom šla nazaj do G po tisto injekcijo.

Zala01 - moj nečak ima tudi tak avtosedež v rjavo-oranžni barvi in se mi zdi res super, pa res bi naj bil med najvarnejšimi, tako, da tu ne mislim šparat.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
16.5.2010 13:18:15   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
nikita a jaz to prav vidim na tickerju, da se nekaj dogaja? user posted image

Nič ni, nič :)...samo ticker zgleda nekaj nagaja..sem ga kar zbrisala...user posted image

Kika 99  zdaj pa ne vem zakaj bravo??user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pričakujemo pri januarčkih prvega bratca ali sestricouser posted image

Ne Žaži nič ne bo iz tega...user posted image user posted image user posted image user posted image Grahek je opazla na mojemeu tickerju, da sem noseča..tako da sem ga zdaj zbrisala, da ne bo še dvojčkov pokazal user posted image

Avtosedež pa sem tudi jaz gledala romer duo plus.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
16.5.2010 14:23:00   
alex17
mi smo nabavili pa avtosedež Brevi 0-18 kg in sem zelo zadovoljna, mali pa tudi očitno uživa noter, samo malo bolj nerodno ga je dajat noter ali ven kot prej iz lupinice. evo takle je naš:

user posted image

zdajle je celo zaspal, potem pa šibava k mojim domov na obisk, moram še nekaj poletnih cunj pobrat itak-če bo kaj vreme da jih bom sploh lohk nosila user posted image

jaz mu jabolčnega soka nič ne segrevam, samo dam ga prej iz hladilnika da se ogreje na sobno temperaturo, čaj pa mu dam zjutraj malo topel, potem pa čez dan na sobni temp. bom pa kmalu tudi začela s sadnimi kašicami, imam od Hippa jabolčno, jabolko-hruška in jabolko-korenček. zvečer pa uno gotovo probiotično kašico (Baby's first milk pap).

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
16.5.2010 15:01:30   
nincrli
Tiste, ki imate veliko paparico, koliko ste dale zanjo? V nobenem bc je nisem našla pa bi jo prek spleta naročla, sam da ne bo pol kje dražja...

Optimism always works!!!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
16.5.2010 15:20:02   
viking95
nincrli ne vem, od kod si, ampak jaz sem paparico kupila v petek v bc na rudniku v lj, mislim, da je stala 4,20 eur

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
16.5.2010 15:24:41   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: viking95

nincrli ne vem, od kod si, ampak jaz sem paparico kupila v petek v bc na rudniku v lj, mislim, da je stala 4,20 eur

A prav knjiga al je revija, ker na netu stane cca. 28€ npr. tu
http://www.cangura.com/knjigarna/druzina-in-otroci/zdravje-prehrana/nova-velika-paparica-za-male-papavcke-vec-kot-200-receptov-za-hitro-pripravo-enostavnih-in-zdravih-jedi.php

pa tu...
http://www.debora.si/html/spisek.asp?besede=paparica&Submit.x=0&Submit.y=0

user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu viking95)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
16.5.2010 16:12:03   
egleria
jaz mam knjigo paparica - je pa sicer še od moje mame.. revije še sploh nisem videla..

stolček - definitivno trip trap - bolj zdrav za otrokov razvoj, poleg tega pa se more navadit sedet na trši površini ker jih ne bomo celo življenje v vato zavijali.. na leseni stolček se še vedno lahko dajo kakšne blazine.. pa raste z otrokom.. pa ni mi všeč ker majo plastični tiste pladenjčke al mizice spredi. otrok se počuti isto vrednega če sedi z nami za mizo ne pa če je za sebe izoliran..

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
16.5.2010 17:13:12   
viking95
nincrli jaz sem kupila revijo, ki je bistveno manj nobeluser posted image in manj obsežna, ampak se mi zdi kr v redu... vsaj za začetek....

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
16.5.2010 18:04:15   
ugi

Še eno vprašanje!
Tiste ki dojite in jemljete cerezete. Kako jih prenašate. Jaz zelo slabo. Vedno imam neke krvave ali rjave izcedke. Sedaj pa že dva dni kar močno krvavim, pa ne vem če je to user posted image . Ali je  možno? A ste ve že dobile user posted image tiste ki polno dojite?

Jaz polno dojim in jemljem cerazete, pa nimam nobenih izcedkov in user posted image tudi še ne.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
16.5.2010 18:49:38   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: viking95

nincrli jaz sem kupila revijo, ki je bistveno manj nobel in manj obsežna, ampak se mi zdi kr v redu... vsaj za začetek....

to sem jaz tud naročla v bc, če pa bo premalo bom pa kupla knjigo...

IZVIRNO SPOROČILO: ugi

Še eno vprašanje!
Tiste ki dojite in jemljete cerezete. Kako jih prenašate. Jaz zelo slabo. Vedno imam neke krvave ali rjave izcedke. Sedaj pa že dva dni kar močno krvavim, pa ne vem če je to user posted image . Ali je  možno? A ste ve že dobile user posted image tiste ki polno dojite?

Jaz polno dojim in jemljem cerazete, pa nimam nobenih izcedkov in user posted image tudi še ne.

Jaz sem dobila izcedke po user posted image prej jih tud ni blouser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
16.5.2010 19:09:49   
naja6
Danes jima ne upam dati ponovno, da ju ne zaprlo, bom dala kuhano bučko.

Meni je patronažna rekla,da se mora pri uvajanju GH dajat ista stvar 3 dni zaporedoma jest

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
16.5.2010 19:12:52   
naja6
me pa nekaj zanima, tiste ki že uvajate GH-ali dajete samo domače sadje in zelenjavo ali tudi Frutke in Hippove kozarčke??
Jaz dajem striktno samo doma pripravljeno,ker tako najbolj vem kaj otrok s tem poje

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
16.5.2010 20:08:42   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

kika99 - mislim, da si ti enkrat napisala, da ima tvoja Anja enak bodi kot Pia (takega roza Hello Kitty). Zdaj ti pa moram še povedat, da ima Pia enak komplet hlačke in majčko, kot ima oblečeno tvoja Anja na zadnji slikici, ki si jo prilepila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image so nama všeč iste cunjice.

nincrli ja sem jih umaknila, ker je bil en incident v familiji glede teh fotk user posted image user posted image user posted image user posted image . Jih bom pa še prilepila, samo da naredim kako luštkano fotko user posted image

GH jaz ji dam včasih tudi hippove kozarčke. Jutri bo dobila marelico. Glede kakanja pa je pri nas vse ok. Kaka 3x na dan, kaki pa je trd (bolj smrdka user posted image )tako kot pri odraslih user posted image . Patronažna sestra je rekla, da se posamezno sadje, zelenjava uvaja 3 dni

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
16.5.2010 20:42:00   
felicia
sama se glede uvajanja GH pri prvem otroku sploh nisem obremenjevala in nisem sledila pravilu treh dni. Mislim, da je najbolje glede na otroka kako pa kaj. pri prvem sem začela kar s kuhanim jabolkom in ne s sokcom od jabolka, in sem kar hitro prišla na raznorazne zelenjavne juhe z raznoliko zelenjavo.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
17.5.2010 6:22:11   
marijaa
naja Gh ja 3 dni se uvaja, da se vidi, če ima otrok kakšno reakcijo, ampak ker mi Tian po njem ni kakal, tudi včeraj ni, ne upam dat še 2 krat, korenje sicer itak ni alergeno zato ne vidim potrebe, pa še pred tem je riževo kašico 5 dni dobival kar tudi lahko bolj kot ne zapira. Bučko bom pa še dala danes in jutri, ampak to mu sploh ni šlo dol. Ne jaz še ne dajerm za cel obrok gh samo 5 žličk za enkrat, bom postopoma zviševala. 20 minut kasneje dam flašo. Jaz surovega sadja do 6 mesecev ne bom dajala. Če smo doma skuham sama, kozarčke zaenkrat še nisem dala, to bom kadar ne bomo doma ali pa zaradi kakšnih opravkov ne bom imela časa skuhat, pa kasneje bom dajala mesno zelenjavne hip lašice, ker midva jeva izredno redko meso.
A tiste, ki same pripravljate kašice a dealate iz bio korenčka jabolk... ali kar navadnih?
Alina se je to noč samo ob treh zbudila, pa potem ob 5 h in sta oba hkrati jedla z Tianom.
stolčki Zaenkrat ju hranim v ležalnikih, da ju lahko izmenično eno žlico enemu eno drugemo, čez dan jima tudi mleko dajem tam, da lahko obema istočasno flašo držim. Imamo 2 nova trip trap stolčka, pa tudi nenega tistega plastičnega obautnega peg perega, patrik je v njem kar lezel po strani in nič kaj ga ni maral. MI zaenkrat za 2 taka stola v kuhni sploh nimamo prostora. No sedaj so še vsi trije v garaži. Kaj pa mislite o unih dumbo stolih?  Na dvojčkih jih ženske kar veliko imajo, ne vem no meni se to zdi bolj metanje denarja proč.
A vaši se že obračajo sami na trebuh? Meni se Alina že, ampak, ko ji to uspe začne jokcat, če je v tistem hipu ne obrnem pa tulituser posted image Pa vedno se ji rokica zatakne in je ne zna izvleči.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?