marijaa
|
Sem videla, da sem bila napadena. Ja res je vsaka dela po svoje in skoraj vsaka mama ima svoj instinkt, da ve kdaj je otrok lačen in kdaj ne, kdaj se mu le spati ne da, ali pa ga zobje matrajo. Jaz zagotovo ne bi Alini ukinila obroka, če bi se zbudila recimo tako kot navaja somic za svojega Patrika ob 2 h pojedla vsaj 50 ml zaspala nazaj in nekaj časa spala nato. Alina se je pa zadnjih 14 dni pred uvedbo novega ukrepa znala zbudit tudi vsako uro po polnoči in vsakič, če je dobila spila majn kot 30 ml potem se je smejala ali brcala, v naročju je bila tiho, zadremala, ko sem jo odložila pa spet zverinsko tuljenje. Enih 2 krat je jokala zato, ker se je obrnila na trebuh, pol pa se ne zna nazaj še niti ne zna izvleči desne rokice izpod trebuha, jo pa sigurno matrajo že tudi zobje, ker se zelo slini in tlači razne predmete v usta zato se zbuja pogosteje. 2 noči je spala, to se je pa spet zbujala, mene ni bilo doma, ker imam Patrika zaradi ponovnih hudih bolečin spet v bolnici sem na njegovo prošnjo spala pri njem in je bil moj doma pri dvojčki. Tian je spal standardno od 22 do 5 h on je kot ura, tamala pa se je prvič zbudila ob polnoči ji ni dal ni, ob enih je dal je spila majn kot 10 enkrat potegnila, ob 2 h okrog 20 in ob 3 h spet 10, nato je spala do 5 h takrat pa je pojedla 80, običajno ponovno je ob 8 h ampak še spi. Tianu sem pa že dala svoj drugi obrok, takoj, ko sem prišla domov. Je pa moj rudi rekel, da ji več ponoči ne bo dal jest avtosedeži Jaz imam še oba v lupinici, avtosedež bom imela enga maxi cosi, drugega pa chicotovega podedovanega od Patrika. Ja seveda, ju vozim oba zadaj kadar sem sama in kadar ne. Jaz sem tudi v le clercu kupila žabici. Ja kupujem za mla 2 tudi v kiku, ker parkrat operem potem je premajhno in se mi zdi brez veze drage reči kupovta, pa sploh sedaj, ko bodo kmalu začeli vse živo jest in seveda pacat , pa plazit se je res vsaj za doma škoda dragih cot. Z lepše pa imam večinoma iz H&M pa tudi kaj iz baby centra. Body je pa večinoma kupujem v Sparu. Včeraj sem prvič dala kuhan korenček, Alina je kakala, Tian še ne. Danes jima ne upam dati ponovno, da ju ne zaprlo, bom dala kuhano bučko. A vapim dajete čaj? Koliko?