|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
15.5.2010 12:43:30   
egleria
joj ko bi naš bil tk na ure naštiman.. je sicer malo.. zbudi se zmeraj ob istem času. to je pa tudi vse user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
15.5.2010 13:00:13   
nincrli
alex korenček naribam in stisnem čez gazico.

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

Aja,pa vprašanje za tiste,ki ste pisale,da otročke vozite zadaj tudi ko ste same z njimi v avtu,zakaj pa jih ne vozite spredaj?Jaz če sem z njim sama v avtu ga obvezno peljem spredaj

Jaz sem ga v jajčki vozla spredaj, zdaj pa ko imamo avtosedež pa more bit zadaj (enako kot pri alex). Sicer pa sama grema redko kam.

Drugače pa je tud večinoma ob istih urah, tak da je tud kar predvidljiv in vedno je na 3 ure lačenuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
15.5.2010 16:39:11   
nincrli
mal slikic

user posted image

user posted image
tu smo ga slikali za sliko za krst

user posted image

user posted image
sma bla na kafejuuser posted image

user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
15.5.2010 18:01:24   
alex17
nincrli, kak cotko! user posted image   a ma zelene učke al samo zgleda tko?

naš mali je pa ful lepa darila dobil od obiskov-slavnega pametnega kužka user posted image (še dobr da ga nism prej kupila), velikega plišastega kužka za spat ko bo mal večji, body za poleti in še denar-bo prišel prav za nabavo za morje. user posted image

je pa dons malo tečkast ker spi kot zajec-ful narahlo in se kmalu zbudi, tko da še ni nabral dve uri skupaj user posted image upam da bo jutri kaj bolje. smo šli malo ven z vozičkom pa je prav smotano z dežniki in še voziček je moker, ker nimam dežne prevleke.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
15.5.2010 19:42:31   
majčyca
nincrli ful luškan fantek user posted image user posted image

Jaz pa imam eno vprašanje - imate že vse doma stolčke za hranjenje? in pa avtosedeže? in katere imate oz. katere imate namen kupit, če jih še nimate? Jaz sem za avtosedež skoraj odločena, za stolček za hranjenje pa pojma nimam katerega naj kupimo...

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
15.5.2010 20:05:00   
Kika99
nincrli lepega sinčka imatauser posted image

Evo naša pupi gre naslednji mesec h krstu user posted image je že vse zmenjeno z župnikom.

stolček za hranjenje imamo, za avto pa še ne je kar v lupinici.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
15.5.2010 20:14:23   
somic
nincrli user posted image user posted image user posted image user posted image  super luštkan

glede avtosedeža- imam od chiccota proximo od 0-13 kg, tako, da za naprej še ne bom razmišljala. je pa kar ok, sem zadovoljna.

glede stolčka za hranjenje sem se pa odločila za stokke, sicer je kar precej drago vse skupaj, ampak mslim da je vredno, ker v končni fazi otrok raste skupaj s tem stolčkom, tako, da bo kar precej časa z nami in sigurno bo zdržal še naslednjega otročka user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
15.5.2010 21:45:52   
egleria
stolček : jaz sem se odločila za lesenega. plastika mi ni všeč.. nisem ga še pa kupila.. mam še ćas user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
15.5.2010 21:46:50   
nikita 33
Za avtosedež sem že odločena, da bo Romer. Sem naštudirala kateri gre v avto in tudi že naštudirala kje je najcenejši. Je točno 100€ cenejši v tujini s poštnino kot v BC. Ga pa ne bom še kupila, ker je itak lupinica še ok. Bom pa tudi spremljala če bo v akciji v BC.

Stolček za hranjenje
pa dobimo od moževega brata, ga bova samo prebarvala. Je pa un leseni trip trap, ker imava majhno jedilnico in kuhinjo in nama un plastičen ne pride v poštev.

nincrli - lep fantek.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
15.5.2010 22:26:28   
Kika99
Anja že spi tako, da mam čas da prilepim eno slikco....

user posted image

Zanima me samo nekaj, tiste ki že uvajate GH, kako vam uspe da otročki jejo ob isti uri?user posted image meni nikakor user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 15.5.2010 22:27:04 >

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
16.5.2010 7:39:51   
tami2212
Dobro jutro?user posted image
To nočko je moja pika poka prvič spala...no, ja, spala...vseeno se je zbudila okol 2h za hranjene in še ene 2x vmes za certanje...drgač pa še vedno ninčka nančka...jo že prav pogrešam.No, Kaja je spančkala, jaz pa celo noč pokonci...ne morem spat.
Morda je pomagalo, da tolk spančka, ker ne jem nobene hrane, ki bi vsebovala mleko....sem celo trgovino okol obrlna, da sm našla piškote, v katerih ni mleka...uf!
Joj, čvekice....sem kar en čas prebirala, kaj ste vse pisale.
STOL za hranjenje_po nasvetu sestre in kolegic sem se odločila za lesen stol:tripp-trapp varianto.
Včeraj smo bili v LJ. V Supernovi....jaoo meni folka...sem ful hotla si kej kupit....ma se mi prav ni dalo!!!Seveda sem za ta malo kupila....velik...ampak poceni.
Hej punce, kaj menite o KIKU?Jaz sem ji včeraj tam kupila ful cunj za polet....in sem dala za 5 kompletov 37 eurov??'v BTC-ju pa prejšnji teden 31 za trinerko in 1 bodyuser posted image ?Vprašljiva je samo kvaliteta...bomo videli.So mi pa v Kiku lepe stvari.
Aja, a ima katera PESTUNJO?Jaz jo imam od MINY MONKEY, jo prodajam, če katera hoče, kupujem pa BABA SLINGS-ČE JO KATERA PRODA!Glede na to, da mi ta mala protestira v vozičku, potrebujem eno orng oblazinjeno pestunjo...in to minimonkey ni, je bolj za uporabo doma.Včeraj sem jo v Lj. imela v pestunji, pa so me vsi gledal ko čudo?No, ja al se je pa le meni tako zdelo.

Hej, lp in upam da bo kaj vremena....lepega????bi bil zadnji čas, kaj?

ajdi

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
16.5.2010 7:47:00   
grahek85
Živjo!

Za tisto žabico od Tiny Love - včeraj smo bli v Leclercu, tam je po redni ceni malo manj kot 12€, če jo še kdo namerava kupit. Ma tam je vse ful cenej user posted image

avtosedež mi še ne razmišljamo, katerega bomo meli, bo lupinica vsaj do pozne jeseni. Stolček za jest mamo že kupljen iz Ikee, ga mamice precej pohvalijo. Pa naslednjič ko bomo šli bomo vzeli še enega za k starim staršem.

nikita a jaz to prav vidim na tickerju, da se nekaj dogaja? user posted image

nincrli in kika, lušne slikice user posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

Neposredna povezava do sporočila: 4387
16.5.2010 8:04:35   
Kika99
Grahek85 hvala user posted image

nikita33  bravoooo, mi2 tut neki razmišljava v tej smeri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
16.5.2010 8:29:28   
marijaa
Sem videla, da sem bila napadena. Ja res je vsaka dela po svoje in skoraj vsaka mama ima svoj instinkt, da ve kdaj je otrok lačen in kdaj ne, kdaj se mu le spati ne da, ali pa ga zobje matrajo.  Jaz zagotovo ne bi Alini ukinila obroka, če bi se zbudila recimo tako kot navaja somic za svojega Patrika ob 2 h pojedla vsaj 50 ml zaspala nazaj in nekaj časa spala nato. Alina se je pa zadnjih 14 dni pred uvedbo novega ukrepa znala zbudit  tudi vsako uro po polnoči in vsakič, če je dobila spila majn kot 30 ml potem se je smejala ali brcala, v naročju je bila tiho, zadremala, ko sem jo odložila pa spet zverinsko tuljenje. Enih 2 krat je jokala zato, ker se je obrnila na trebuh, pol pa se ne zna nazaj še niti ne zna izvleči desne rokice izpod trebuha, jo pa sigurno matrajo že tudi zobje, ker se zelo slini in tlači razne predmete v usta zato se zbuja pogosteje. 2 noči je spala, to se je pa spet zbujala, mene ni bilo doma, ker imam Patrika zaradi ponovnih hudih bolečin spet v bolnici sem na njegovo prošnjo spala pri njem in je bil moj doma pri dvojčki. Tian je spal standardno od 22 do 5 h on je kot ura, tamala pa se je prvič zbudila ob polnoči ji ni dal ni, ob enih je dal je spila majn kot 10 enkrat potegnila, ob 2 h okrog 20 in ob 3 h spet 10, nato je spala do 5 h takrat pa je pojedla 80, običajno ponovno je ob 8 h ampak še spi. Tianu sem pa že dala svoj drugi obrok, takoj, ko sem prišla domov. Je pa moj rudi rekel, da ji več ponoči ne bo dal jest
avtosedeži Jaz imam še oba v lupinici, avtosedež bom imela enga maxi cosi, drugega pa chicotovega podedovanega od Patrika. Ja seveda, ju vozim oba zadaj kadar sem sama in kadar ne.
Jaz sem tudi v le clercu kupila žabici.
Ja kupujem za mla 2 tudi v kiku, ker parkrat operem potem je premajhno in se mi zdi brez veze drage reči kupovta, pa sploh sedaj, ko bodo kmalu začeli vse živo jest in seveda pacat , pa plazit se je res vsaj za doma škoda dragih cot. Z lepše pa imam večinoma iz H&M  pa tudi kaj iz baby centra. Body je pa večinoma kupujem v Sparu.
Včeraj sem prvič dala  kuhan korenček, Alina je kakala, Tian še ne. Danes jima ne upam dati ponovno, da ju ne zaprlo, bom dala kuhano bučko.
A vapim dajete čaj? Koliko?

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
16.5.2010 9:49:30   
sisi77
Ojla!
Kako vreme. upam da se bo do konec meseca porihtalo ko imamo krst.
Prosim za nasvet! Midva sva imela v petek fizoterpijo, ker ima ohlapne zgornje mišice, ker glavico isteguje... Me je kar groza po teh zdravstvenih ustanovah hodit. Fizioterapevtka nam je dala navodila kako naj vadimo doma pa ne vem kaj naj. Rekla je da mora biti mali vedno v pokrčenem položaju ko je na rokah in ko ni na rokah. V posteljici vedno ležati na boku ( od 2 meseca leži na hrbtu) sedaj ga moram spet dajat spat na bok pa full protestira in dosti težje zaspi. No to še nakako gre. Vendar je rekla da mali ne sme biti v ležalniku, ne na igralni podlagi. Vedno mora biti obrnjen na bok in pokrčena kolena. To pomeni da mu moram vedno jaz držati pokrčena kolena ker jih sam sicer isteguje. In to posledično pomeni da mali ne more biti niti minute sam brez mene!!!user posted image user posted image user posted image Na hrbtu lahko leži le ko ima ritko in noge povzdignjene. Sma mu z mojim naštimala da si ritko nasloni na sedežno vendar je sam lahko tako le kakšno minutko dve. pol mu valda več ne paše. V vozičku obvezno v košari v ležečem bočnem položaju dokler sam ne sedi samostojno!! Čez dan delama vaje, ga valjam po tleh pa nosima se po handlingu, previjama in oblačima tudi. Ampak jaz enostavno 100% takrat ko je buden ne morem delati z njim. Pa še menim da je za njega bolje da se je sposoben malo sam zaigrati. Kaj menite ali se naj striktno držim tega. po pravici povedano jaz tega ne zmorem.Tiste ki imate kakšne terapije oz. hodite na razvojno. Alli se vse striktno držite zapovedi?

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
16.5.2010 9:57:25   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Nič ni, nič :)...samo ticker zgleda nekaj nagaja..sem ga kar zbrisala...user posted image

Kika 99  zdaj pa ne vem zakaj bravo??user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
16.5.2010 9:57:25   
sisi77
Vožnja: jaz Aneja kadar sva sama vedno vozim na sprednjem sedežu v lupinici. Airbag imam izklopljen
Hranjenje: naš Anej je čez dan na 2 uri, mam tudi splanirano kdaj točno bo jedel. samo kaj če ti dve uri tako hitro mineta user posted image
GH: včeraj sem mu kupila riževo kašico za mešanje z vodo. v petek bo Anej star 5 mesecev. rada bi mu dala malo za probat pa ne vem ali naj začnem z zelenjavo (sokcem) ali s kašico. A tiste ki ste oz. dajate kašico in dojite ste jim za prvič pripravili samo za žličko dve ali kar za celi obrok?

Stolček za hranjenje: Je fizioterapevtka rekla da pred 7 mesecem se naj hrani v ležalniku (samo takrat ka lahko damo v ležalnik) tako da bomo z nakupom še počakali. mamo pa tudi bolj malo jedilnico in se bomo bolj temu prilagajali da ne zavzame veliko prostora.

Kik: meni se zdijo tam za otročke kar dobre stvari. poceni pa sorazmerno kvalitetne, pa še  kar lepe kose cotik dobiš.user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
16.5.2010 10:00:23   
sisi77
Še eno vprašanje!
Tiste ki dojite in jemljete cerezete. Kako jih prenašate. Jaz zelo slabo. Vedno imam neke krvave ali rjave izcedke. Sedaj pa že dva dni kar močno krvavim, pa ne vem če je to user posted image . Ali je  možno? A ste ve že dobile user posted image tiste ki polno dojite?

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
16.5.2010 10:14:07   
Oren
Tiste ki hranite po steklenički...kako ste kaj menjavale cuclje da je pretok večji? Ker jaz sem zdaj menjala za našo pikico pa se mi zdi da sloh ne zna prav pit s tem cucljem z večjim pretokom ki je za 4 mesece. Z ta starim pa vsak obrok pije po 20-25min, s tem pa spije v 7 minutah pa še zalatava se ji zmes.

Marijaa ti delaj sam po občutku...meni se zdi da marsikatera mamica je malo preveč občutljiva in malo preveč komplicira...otroci se prilagodijo. Naspan in zadovoljen starš je pa največje darilo za malčke.

Stolček smo mi nabavli od Peg perego, pa ga bomo kasneje menjali za onega iz Ikeje...tega pa prodali. Zdaj pa se mi zdi fajn ker je mehek, pa naklon se menja pa tudi višina kar je ful fajn...ko bo pa sama jedla pa bomo šli na nekaj bolj enostavnega.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
16.5.2010 10:14:29   
majčyca
sisi77 - midve s Pio se polno dojima, edino zvečer dobi riževo kašico, pa sem jaz v sredo dobila prvo menstruacijo in sem si kar šla po Cerazette in zaenkrat je vse ok. Me pa še nekaj zanima - kaj pri jemanju Cerazette naj ne bi bilo menstruacije vmes? Ker pri večini ostalih KT jih je v škatli 21, tukaj pa 28 in vmes sploh ni pavze, ko bi naj bila menstruacija. Kako je s tem?

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
16.5.2010 10:36:17   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Še eno vprašanje!
Tiste ki dojite in jemljete cerezete. Kako jih prenašate. Jaz zelo slabo. Vedno imam neke krvave ali rjave izcedke. Sedaj pa že dva dni kar močno krvavim, pa ne vem če je to user posted image . Ali je  možno? A ste ve že dobile user posted image tiste ki polno dojite?

jaz sicer ne jemljem teh tablet ampak sem na kontracepcijiski injekciji (Depo Provera se mi zdi) ki drži 3 mesece in nimam nobenega izcedka ali krvavitve in sploh nobenih težav, menstre pa tudi hvala bogu še nisem dobila! tako da bom še kar na tem, če se bo dalo tudi ko bom nehala dojit, ker je ful bolj fajn kot vsak dan jemat tablete.

jaz sem mu prvič dala GH točno pri 4. mesecih in sicer zvečer malo riževe kašice od Milupe, v navodilih piše sicer da je obrok 150 ml, sem mu dala ene 50 ml, potem pa vedno več, nazadnje je pojedel ca 120 ml v šusu (spal pa žal nič dlje user posted image ). samo je bil potem 5 dni zaprt in sem začasno prenehala s kašico, zdaj mu dajem jabolčni sokec od Hippa (par žličk 1-2x na dan) in malo svežega jabolčka. bom pa verjetno namesto te kašice začasno šla na Hippovo prvo otroško mlečno kašico ki je probiotik in mehča blato, če bo kaj bolje.
me pa nekaj zanima, tiste ki že uvajate GH-ali dajete samo domače sadje in zelenjavo ali tudi Frutke in Hippove kozarčke?? jaz sem nabavila tudi nekaj kozarčkov od Hippa in bi malo probala, malo pa svežih, al to ni v redu? bom jutri na posvetovalnici o tem še malo vprašala P, sploh glede korenčka ali zapira ali ne.

mi pa zadnje čase nastaja izjemno veliko mleka-je mali sinoči zaspal ob pol 9h in ko sem šla spat sem imela desno joško trdo kot kamen, tako da ko se je po točno treh urah zbudil (je tudi točen kot ura user posted image ) sem bla prav vesela. user posted image   in potem je ponoči enkrat jedel po moje celo uro, res na polno vlekel, pa sem prav čutila kako sproti nastaja mleko, res hecno...

stolček bomo nabavili un lesen trip-trap ker imamo majhno kuhinjo in ker je menda veliko bolj priporočljiv za hrbtenico kot uni plastični.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
16.5.2010 11:02:50   
Žaži
Stolček za hranjenje imam še od sina chiccotovega, pa razmišljam da bi ga za kak trip trap menjala, ker je prevelik in težko je te stolčke čistiti, tistega lesenega pa samo obrišeš skupaj s stolom.

Avtosedež sem do sedaj imela Romer, je bil super, samo fantovskih barv in sem ga prodalauser posted image , tako da dobi Živa novega. Bo pa sigurno še vsaj pol leta v lupinici, ker je veliko bolj varna od večjega avtosedeža.

Nahranim jo lahko vedno ob isti uri zato, ker sem jo od prvega tedna navadila na nek isti urnik hranjenja, najprej na 3h, nato na 4h in se zbuja ali zasitnari točno na uro. Ampak je zgleda en tak redoljub, ker se celo na minuto točno zbuja podnevi in ponoči, je zgleda pač tak otrok.

V Kiku so stvari za otroke lepe in zelo kvalitetne, sploh za to smešno ceno. Meni se zdi prav bedasto sedaj za znamke zapravljati, če računam, da greva čez 14 dni že na 74 številko. Tako da veliko kupim tam in potem to pokombiniram s čim drugim in je vedno lepo oblečena. Za odrasle je pa Kik bolj tako tako, jaz bolj kake trenerke za doma vzamem zase, drugega niti ne.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
16.5.2010 11:27:27   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Nič ni, nič :)...samo ticker zgleda nekaj nagaja..sem ga kar zbrisala...user posted image

Kika 99  zdaj pa ne vem zakaj bravo??user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4398
16.5.2010 12:01:19   
ellie
sisi77 uff...to pa mora bit kar naporno. Sicer ne vem, kako je s tvojim Anejem. Moj Anej na 3. posvetovalnici ni držal sam glavice, tako kot bi naj. Pa mi je P rekla, da pač mora dozoret. In zdaj že res 1 teden drži glavo čisto lepo...tudi ko ga potegnem za rokice, dvigne glavo in gre sam v sedeči položaj. Jaz drugače nekaj ne kompliciram...nikoli nisem izvajala pravilnega handlinga, pač delam po občutku. In je z njim vse ok. Tak da ti kar po svojem občutku delaj. Pa so ti povedali, kaj bo narobe, če ne boš tega počela?

Jaz pa Aneju še ne uvajam GH...in zaenkrat še nimam namena. Mu je moje mleko dovolj. Tud čaja mu zdaj že ful dolgo nisem dala...ker ga tako ni hotel pit. Bomo videli, kaj bo P rekla na 4. posvetovalnici. Nas pa mali ful gleda, ko jemouser posted image  prav vsako žlico spremlja do ustuser posted image  sem mu pa enkrat dala mal babane za polizat...pa moj mu je dal na ustnice mal ledene lučkeuser posted image  in je preživeluser posted image

Cerazette jaz ne jemljem, čeprav imam doma 3 škatlice. Sem prejšnji teden dobila prvo M po porodu in sem jih nameravala začet jemat. Potem sem pa brala, da so itak samo za zaščito...M pa nič ne uredijo...in sem se odločila, da jih ne bom jemala.

Avtosedež bomo imeli Römerjev. Ga dobimo pri mojem v službi za darilo. Sem že pri tamali, ki sem jo pazila, imela tega...in je super. Pa tako imajo najboljše ocene.

Stolček za hranjenje je meni všeč ta...ampak še razmišljam o nakupu. Od sosede dobimo ikeinega, ki je prav tako uporaben in superuser posted image

user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
16.5.2010 12:01:38   
majčyca
Vidim, da ste vse ful navdušene nad temi trip trap stolčki. Meni pa se zdi tako neudoben, pa nič se ne da nastavljat. Jaz mislim, da bomo vzeli peg perego ali nekaj podobnega tistemu, ker so lepo oblazinjeni, nastavljivo naslonjalo. Ali ti stolčki niso priporočljivi, da vas je večina tako navdušena nad trip trap?

Jaz si bom od sestre sposodila sokovnik in bom nardila korenčkov sokec iz domačega korenčka (ko bo, zdaj pa pač iz kupljenega), za te HIpp kašice pa bom jih verjetno kupovala samo za takrat, ko bom kam šli. Kaj pa tiste, ki že dajete te sokece svojim user posted image - jim čaj še tudi kuhate ali zdaj pijejo samo sok? Pa kaj jim date topli sok ali kar sobno temperaturo?

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?