somic
|
jaz sem dobila za darilo kar precej raznih frutkov in kašic- takšnih in drugačnih- od hippa, od frutka, od babylove, skratka različno, pa sem mu kar to počasi začela dajat. kadar skuham jabolčni kompot, mu ga precedim, da popije tudi to. ima full rad, zadnje tri dni pa je dobil od frutka korenčkov sok z jabolkom. sem ga zmešala z vodo1:1, da ne bo preveč za prvič. sicer piše na flaški od 4 meseca dalje, ampak vseeko. prvo srečanje s sokcom ni bilo najlepše, ampak je kmalu prišel na okus. naslednji dan se je ša malo namrdnil, mapak potem z vesejem spil, včeraj pa je zagrabil flaško iz prve in lepo popil vse kar je bilo notri. kakal mi je normalo, kaj bo danes, še čakam. imam pa namen sprobat danes, če bo kakanje uspešno zaključeno, prvo sadno kašico, tudi od frutka z okusom marelice in hruške. aja, sem pa opazila, da mu je sokec šel lažje "dol", če je bil malenkost pogret. po teh riževih kosmičkih tudi patrik nič dlje ne spi.sem mislila da bo, ker se mi zdi vseeno bolj nasitno, ampak nič hudega, tako ali tako mi ne dela težav. ja, leseni trip trap stolčki so najboljši ni mi žal. majčyca, seveda se dajo nastavjat stolčki. vsaj ta moj ki ga imam od stokke, in res je tudi to, da je dalejč najbolj priporočljiv za otroke. meni je v glavnem všeč zato, ker ga lahko otrok uporabja dogo dolgo časa, dočim te drugi stolčki niso takšni. in blazinice se tudi kupijo za zraven, tako da pride prav udoben. kik je zakon , poceni, kvaliteta pa tudi ok. vedno ko grem tam kaj kupim malemu, v bc so tako zasoljene cene, pa nič boljše zadeve. kompletek ki sem ga kupila v bc za krst, je bil katastrofa , čisto zmuckan je prišel ven iz pralnega stroja. sem bila prav jezna.