m_o_i
|
bro jutroooooooooooooooo jipi, koncno sem nasla internetni koticek za bolnike tu v SG in ker je nedelja, se vsi spijo, jaz pa dajem malo glasu od sebe: res sem se trudla, da azurno dajem informacije od sebe, ni pa mi vedno uspelo, ker sem prve tri dni itak lezala ko cota po CRju, potem sem pa stalno skakala okrog:crpanje mleka, odhod v center za nedonosencke,hranjenje po steklenicki, podiranje kupckov, cartkanje... ne vem, ampak meni se zdi, da v bolnici bolj malo pocivamo-vsaj jaz kr skacem nekaj naokoli Elias ze pridobiva na tezi , jaz sem menda tudi OK po operaciji(danes bi sla domov, ce bi dete imelo pravo tezo); bom pa jutri prestavljena v otroski center, tak da bova skupaj cel dan in bova lahko pridno jedla in hitro sla domov moj porod: v pon mi je naredil UZ (ko sem sla na kontrolo v P) in je potrdil zastoj v rasti-po tem pregledu je bil nas đunior velik za 32 tednov(bil je pa 37t6d) in mi je omenil, da bo sprozen porod v torek, do takrat sem ostala v P in sla se na 5 CTGjev tekom dneva. v torek sem po prvem CTGju dobila svecko za mehcanje maternicnega vratu, sla se na zajtrk in eno kavo(itak ), pa me je malo trgalo ze...no, ob 10ih sem mogla se na en CTG; pol ure vse OK, potem pa ne vem kako in kaj-kr naenkrat okol mene sestre, zdravniki, sprasevanje, ce zelim narkozo ali spinalni blok. evo mene v porodni, pikanje v roko(zil ni blo za najt, ker sem tak zatecena),praznenje mehurja, spinalni blok, rahla slabost, zelja, da zaspim in se zbudim, ko bo vsega konec in ...otroski jok v operacijsko sem sla priblizno ob pol enajstih, mulc je rojen ob 11.07... zdaj pa cakamo, da pridobi na tezi sicer mu pa lepo gre-tete so natrenirane, da ko zacne jokat, zacnejo gret steklenicko-ce traja predolgo, jih pa ornk okrega hvala vsem za vse lepe zelje in pikapoke cestitke vsem (ze) mamicam cakajocim pa zelim, da bo dan D cimprej tu (tole pisanje nima ne repa ne glave haha-hitim pac...)