|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 14:42:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 14:44:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 14:46:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 14:48:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
   RE: Februarčki 2010
14.5.2010 14:55:28   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Pa tudi drugači se mi zdi, da mi gre že mleko počasi na malo... ne vem kaj naj naredim. Sem ji včiraj zvečer naredila AM, da se bo za sigurno najedla, potem pa ugotovila, da po 20min vlečenja ni izpila niti ml . Prav ne mara umetnega. Potem sem pa revico prestavljala iz ene na drugo, da je boga zaspala.

a dovolj piješ tekočine? jaz kakšen dan ful premalo popijem in se takoj pozna na proizvodnji... potem furam Galex čaj pri dojenju in se slilim z vodo pa je spet okey, HB...

S tekočino se kar trudim in popijem vsaj 2l do 2,5l na dan. Včasih tudi več.
Smo pa včiraj imeli drugi pregled in je mala težka 7140g in velika 61,5 cm. Je rekel zdravnik da je normalno da mi proti večeru zmankuje mleka. Da nekje do 8kg zadostuje materino mleko, potem pa ga enostavno primankuje (potrebe se povečajo), tko da moremo zdržat še ta mesec, nato pa naj bi začeli pred spanjem dajati kašice...

Se je pa boga po cepljenju tako drla, da tudi jest ni htela. Potem je do doma nekako spala in sva¸se le uspeli najest. Zvečer pa spet dretje na ves glas in niti pomislit ne na hrano. Smo ji pa mal dalerona dali, pa se je počasi le umirila in najedla. Potem pa smo usi tako lepo spali. Zaspala je ob 21.30 in se zbudila šele ob 5h, pojedla, bla malo budna in jo od 6.30h potegnla še do 9h

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
14.5.2010 15:30:30   
Lara73
jaz sem šla pa čeveljce kupovat user posted image Za nedeljo, ko imamo krst, imela sem v planu sandale, pa je v nedeljo  napovedano slabo vreme... Torej sem imela izgovor, da grem po balerinke.

Eno vprašanjce: PO KOLK STE DAJALI ŽUPNIKU ZA KRST? In še eno vprašanjce: KDO JE DAL DENAR - STARŠI KRŠČENCA ALI BOTRI?

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
14.5.2010 16:47:18   
t*e*j*k*a

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

jaz sem šla pa čeveljce kupovat user posted image Za nedeljo, ko imamo krst, imela sem v planu sandale, pa je v nedeljo  napovedano slabo vreme... Torej sem imela izgovor, da grem po balerinke.

Eno vprašanjce: PO KOLK STE DAJALI ŽUPNIKU ZA KRST? In še eno vprašanjce: KDO JE DAL DENAR - STARŠI KRŠČENCA ALI BOTRI?

Denar smo dali mi, torej starši, mislim da 50eur.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
14.5.2010 16:58:41   
Lara73
moj pa študira, če bo 200 € zadost... men nej da! Bom koristno zapravila user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
14.5.2010 19:17:46   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

Jada 82 js sm tudi noarčila baby vac in sm ga dobila 2 dni kasneje, je pa super zadevauser posted image user posted image user posted image

P.S. A si poskusla Izo uspavat s pomočjo prižganega sesalca v njeni bližini, pri nas to deluje 100%. če pa ni zaspana pa v primeru da joka, neha jokat user posted image

Drug teden dobim avto, tko da če bo vreme fajn se loh zmenva za kakšen giro okrog jezera user posted image

Aha, upam, da ga jutri dobimo ..... revica ma čist nosek zabasan.

No, super, za avto ... sem te sicer hotla že dons kontaktirat, pa je bilo potem v riti vreme .... kot vedno tega maja user posted image No, potem je blo pa že prepozno. Sva pa dogovorjeni za drugi teden. Te kontaktiram, lahko tudi jaz v vaše konce pridem ... Aja, kaj pa čez vikend - ali si bolj z možem? Ne vem kako dela ... No ja, saj jutri bo itak dež ... spet user posted image user posted image

Drugač smo bli pa mi popoldne v Lidlu in smo kupili žar user posted image user posted image user posted image Tako da bomo drug teden kaj zunaj pekli, jupi .... je bil 20 €, pa zadnji je bil. V Kranju jih sploh niso več imeli, na Jesenicah pa še tega ... No, potem sem skočila še kar v Baby center in kupila za tamalo puzzle. Tako da imam zdaj v vseh sobah nekaj na tleh. V otroški sobi ima itak preprogo, pa gor mam dekico, v dnevni ima zdaj igralni center, v jedilnici pa puzzle (ta je povezana s kuhinjo). Tako, da ne bo ves čas v ležalniku. Super! user posted image user posted image user posted image
No, sva pa prej šle še en krogec mal po Bledu, ker se je naredil lep sonček in moram rečt, da sem ko prerojena. Jaz res samo malo sončka rabim in potem je vse lažje! Pa tudi ljudi je bilo polno, so kar prilezli na plano user posted image user posted image
Naša user posted image ima pa zdaj spet raje dudo. Je imela vmes obdobje, ko je sploh ni želela, jo je skoz ven metala. Danes pa včer jo pa kar ma mal več .. z njo zaspi, pa tko.

Aja, na flaški sem pa že poskusila cuc s 3 luknjami, pa je še preveč, ji na obeh straneh ust ven teče ... Tako da še ene 14 dni počakam, pa spet probam.
Sicer je pa danes malo več spala .... in je malo boljše volje. No ja, vmes je tudi sitna, pa krči jo dostkrat pestijo, ampak ko pa ni jokala, se je pa precej pogovarjala. Sedaj se že tako naglas, prav zabavna je, in potem se sama sebi zdi fajn.user posted image Drugač pa sedaj že ogleduje svoje rokice, pa že prijemlje igračke na igralnem loku in jih gleda ... mislim, da je to dons začela user posted image user posted image Aja, pa še to s kravicami - sem poskusila takrat, ko je bla res dobre volje in je bilo občutno bolje. Sem pa jo dala nazaj na hrbet, še preden se je začela jokat. Hm, no ja, bomo  že .... očitno mi res tud sonček pomaga user posted image user posted image user posted image

Evo, zdaj grem pa pred tv, potem ko jo pa dam spat, si bom pa malce vinčka privoščila user posted image user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
14.5.2010 19:19:02   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Mi smo imeli danes UZ kolkov in so 1A, tako da, končno konec širokega povijanja in hura za brcanje. Ji že tam nisem več plenic gor namotala, pa je že v lupinici tako fino čičala, zdaj pa sem jo slekla, pa samo pampersko gor in na roll-up dormeo in brca in se meni in vriska..hehe full je lušna. Čist druga, ko je krčei ne matrajo.

Nič danes je bil regres, pa je mami rekla, da časti kosilo;))) Greva po atija v službo, pol pa nekam na luft papat;)

Super!! Res lepo, da je tko fajna, ko nima krčev. Joj, čakam, da gremo še mi po vaših stopinjah. Daj povej, a so krči kar naenkrat minili, a je blo postopoma, vsak dan manj? Kako?

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
14.5.2010 21:07:12   
Lara73
jada kako kaj tvoji zobje po padcu?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
14.5.2010 21:17:19   
Lara73
uf, odprl se je že forum januarke 2011 (nosečke)!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 21:39:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
14.5.2010 21:40:15   
valentinčica30
Ja Lara kmal se bo leto obrnilo in bodo že februarke 2011.

Mi smo pa že na 7700 g in 64 cm. Svetovala nam je naj počasi začnemo s kakim rižolinotom, saj smo sedaj stari že 3,5 mesece in glede na težo in velikost ter njegove potrebe bo treba kar začet. smo probali z rižolinotom z AM, ki ga zmešaš sam z vodo, in mali je lepo pol deci zmazal in zdej spi ko ubit.  Tako da mi smo uradno začeli z uvajanjem GH. Mi je kar mal hecno, po eni strani se mi zdi zgodi, sam ker svoji P zaupam bomokar poslušali.
Mi je P razložila, da so  mejniki uvajanja GH okvirni, saj smo pri prvi začeli šele po 6 mesecih, je pa res, da je bila občutno lažja.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 21:43:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 21:46:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2041
14.5.2010 21:49:07   
punsha
Ujej, a vi ste že pri uvajanju GH? Enej je star 4 mesece in pol, pa še čakam (je tudi patronažna rekla, da se nič ne mudi,sploh ker je nedonošenček). No jaz upam, da ga mi bo uspelo še polno dojiti nekaj časa in bi začela z uvajanjem nekje okoli 6. meseca. Joj, nekaj dni sem premalo pila, pa se mi zdi, da se pozna na mlekuuser posted image . Sploh ne vem no, a se to res lahko tako hitro pozna. No bom bolj pridna. Danes je bil kar naprej na joški user posted image . Potem me pa gleda, pa spusti, pa se glasno zasmeje in prime nazaj... prav zabaven fant je user posted image Se kar malo heca.

Lara, a ti si še za kako vozičkanje? Jaz bi se drug teden kar malo potepala user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
14.5.2010 22:18:57   
kora33
čer...
ja sej mi je jasno, da je tisto o zdravih dojenih otrocih mit...samo sem mislila, da moalo raziskujemo in ugotovimo....pravzaprav ovržemo mit...ker je tud moj prvi bil eno leto in pol dojen...pa lih tisto leto skoz neki bolan in na antibiotikih...samo se mi zdi da šele po pol leta in ne tako hitro...
jada-saj so ti že punce napisale...pa moram še js enkrat...res je...poskusi jo čez dan takoj, ko pokaže prve znake utrujenosti, uspavati...naša je eno uro budna...pa pol ure spi...tvoja pa je še mlajša...in morda rabi še več...pa ti rabiš počitek...če res nimaš koga, da bi te vsaj za pol urce odrešil...ni nič narobe, če jo daš v posteljico in greš stran...tako da je ne slišiš....če boš pristala v begunjah (pa ne boš verjemi), ji tudi ne boš mogla pomagat...potem jo pač nosi...nosi ...nosi...ali pa se skupaj z njo nekam uleži...delaj to, kar njej najbolj ustreza....moja mama mi pravi...delaj za njo...zato ti ni treba v službo...in prav ma...perilo...posoda...okna...tla...vse bo počakalo...če se dam pospravim...če pa ne...pač ne...je pa to tud fajn izgovor, kadar se mi ne dauser posted image user posted image user posted image
ja zobki...res je hitro...sin je prvega dobil pr pol leta...mala pa...mislim da bo tekom vikenda že zunaj...al pa ji rogovje raste po ustih...ha ha ha ha...bomo zobno ščetko kupili....bravo mi

GH- mi se bomo tud dojili še čim dlje...do 6 mes, če se bo dalo...mislim polno...pol bom pa začela dodajat....čeprav me mika da bi prej...ker če si pa zaželim iti v šoping...bi pa pasalo, da bi lahko kak obrok nadomestila s kako kašico in bi js imela več kot dobri 2 urici časa.....

no en kratek spis je nastal za lahko noč....upam, da se bomo naspale...nočko

sreča je

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
14.5.2010 22:27:50   
Nattasha

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Mi smo imeli danes UZ kolkov in so 1A, tako da, končno konec širokega povijanja in hura za brcanje. Ji že tam nisem več plenic gor namotala, pa je že v lupinici tako fino čičala, zdaj pa sem jo slekla, pa samo pampersko gor in na roll-up dormeo in brca in se meni in vriska..hehe full je lušna. Čist druga, ko je krčei ne matrajo.

Nič danes je bil regres, pa je mami rekla, da časti kosilo;))) Greva po atija v službo, pol pa nekam na luft papat;)

Super!! Res lepo, da je tko fajna, ko nima krčev. Joj, čakam, da gremo še mi po vaših stopinjah. Daj povej, a so krči kar naenkrat minili, a je blo postopoma, vsak dan manj? Kako?

Ni blo ravno tako, kot da bi jih odrezala. Ampak se pa je zgodilo to, da je en dan jokala full malo in se začela več smejčkat. Pa sem mislila, da ima dober dan, pa je blo naslednji dan isto. Pol pa sem ukinla Colikind granule, ki so nas rešile zadnji mesec hudih muk in sem uvedla nazaj Biogaio, ki nam na začetku ni pomagala nič. Pa je pojokala samo če je bil res močen krč, da se mi je cela zvila v rokah. Zdaj pa samo ponoči slišim, ko zastoka, al pa se celo zbudi, čez dan pa nič več.

Jaz ti res želim, da čimprej minejo krči. Meni so namreč vsi govorili, da sem si jo razvadla, da je trmasta že in da že zahteva svoje. Pa da naj jo pustim jokat in kaj si delam in kaj njej delam, ko sem jo res veliko nosila. Če ne na rokah pa v pestunji. Pa moram rečt, da se zdaj čisto lepo sama zaposli za kake pol urce, pa ne zahteva nošenja po rokah, če ji ni dolgčas, pa ni je treba na rokah uspavat... Tako, da sem jaz prepričana, da jo je takrat tolko bolelo, da je jokala in da se je malo potolažla, če je bila pri meni. Je pa tudi res, da sem je imel apo 4 urah dretja vrh glave in sem jo z čisto mirno vestjo za 10 minut odložila v košek in šla kaj drugega delat, pa potem prišla nazaj, jo polubčkala in sva se nosli naprej. Ne gre drugače, tudi mamice imamo svoje meje, pa čeprav obožujemo svoje otroke. Tako da, držim pesti, da čimprej mine.

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
15.5.2010 7:30:21   
Aja1
Jutro.

Zimska - kako tvoj lepi Vid že pase kravice. user posted image  Bravo. Naša samo protestira na trebuhu in se niti približno še ne dvigne toliko.

Mi bomo z GH začeli začetek avgusta. Na morju ne bi rada probavala s tem. Je dojenje bolj enostavno.user posted image  No, če je ne bom takrat več dojila, bom pa verjetno probala prej.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
15.5.2010 8:10:43   
Nattasha
Jutro!

Okrog polnoči je mene kar odneslo iz kavča v dnevni. mala je zakričala in potem tako jokala, da je nisva mogla potolažit skoraj eno uro. Ni pomagalo nošenje, ne flaška , ne duda, samo jok. In to tisti pravi jok. Pomoje se ji je moglo nekaj sanjat, še potem ko se je potolažla, pa ji je oči skupaj vleklo je hipala in vzdihovala. Mene je blo groza. Ko je zaspala, sem jo kr imela v naročju skoraj do treh in je še vedno pojokala, pojamrala al pa se obrnila v mojo ramo in iskala z rokico mojo roko. Se mi je full smilila, tako da sva nazadnje zaspale tako, da mi je ležala na prsih.

Danes pa je ko nova, se e eno uro z vrtiljakom pogovarja, pa pojedla je, vse ok.

Vreme je spet za en šit, zato si bomomi danes privoščili en sprehod po EP, pa mogoče celo kaj kupimo za malo in za mami, pa kavica in shopping. Pol pa ena express lazanja in solatka:)

Nič mala kliče, ima dovolj..

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
15.5.2010 8:13:27   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Mavo kavica lahko tud danes v CPju če ti paše? Jaz sem za sam okol 10h.
<drugače pa tlele že full dežuje na viču, lohk pa tud Interspart Vič če kateri bolj odgovarja.

sorry, zdajle vidlauser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
15.5.2010 8:46:45   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

kje si pa kupila za malo čeveljce? za krst mislim? k jst še morem it v nabavo...pa bele štrampeljčke morem kupit....pa ne vem kje...

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
15.5.2010 11:18:32   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

EVO NAŠEGA DOBROVOLJČKA:

user posted image

PASEM KRAVICE... PA BI ŽE KR NEKAM ŠEL.

user posted image
user posted image

OD UTRUJENOSTI OMAGAL IN ZASPAL...

user posted image  

luškan fantič user posted image

pa res konkreten user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
15.5.2010 12:04:48   
slomak
živjo punce...

punsha justove maže so naročene user posted image , sporočim ko jih dobim...

ali mogoče katera uporablja niveine kreme za ritko? Jih imam 2x 150ml in 1x 100 ml...nam ne pašejo, so pa zaprte še.

drugače pa je naša mala pridna, spi od 22h do 6-7 zjutraj, čez dan pa tko kot ste že pisale po pol ure... pogovarja se in smeji non stop, res je dobrovoljček... še 5 dni pa bo 3 mesce in mi smo jih odnesli brez krčkov user posted image ...
dons sva same pa bi takoj kam šla, pa pogledam skoz okno in to vreme me spravi v ful slabo voljo...user posted image ..kaj boste ve kej počele?

nič lepo bodite pa se beremo...papa

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.