Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya Jada 82 js sm tudi noarčila baby vac in sm ga dobila 2 dni kasneje, je pa super zadeva P.S. A si poskusla Izo uspavat s pomočjo prižganega sesalca v njeni bližini, pri nas to deluje 100%. če pa ni zaspana pa v primeru da joka, neha jokat Drug teden dobim avto, tko da če bo vreme fajn se loh zmenva za kakšen giro okrog jezera Aha, upam, da ga jutri dobimo ..... revica ma čist nosek zabasan. No, super, za avto ... sem te sicer hotla že dons kontaktirat, pa je bilo potem v riti vreme .... kot vedno tega maja No, potem je blo pa že prepozno. Sva pa dogovorjeni za drugi teden. Te kontaktiram, lahko tudi jaz v vaše konce pridem ... Aja, kaj pa čez vikend - ali si bolj z možem? Ne vem kako dela ... No ja, saj jutri bo itak dež ... spet Drugač smo bli pa mi popoldne v Lidlu in smo kupili žar Tako da bomo drug teden kaj zunaj pekli, jupi .... je bil 20 €, pa zadnji je bil. V Kranju jih sploh niso več imeli, na Jesenicah pa še tega ... No, potem sem skočila še kar v Baby center in kupila za tamalo puzzle. Tako da imam zdaj v vseh sobah nekaj na tleh. V otroški sobi ima itak preprogo, pa gor mam dekico, v dnevni ima zdaj igralni center, v jedilnici pa puzzle (ta je povezana s kuhinjo). Tako, da ne bo ves čas v ležalniku. Super! No, sva pa prej šle še en krogec mal po Bledu, ker se je naredil lep sonček in moram rečt, da sem ko prerojena. Jaz res samo malo sončka rabim in potem je vse lažje! Pa tudi ljudi je bilo polno, so kar prilezli na plano Naša ima pa zdaj spet raje dudo. Je imela vmes obdobje, ko je sploh ni želela, jo je skoz ven metala. Danes pa včer jo pa kar ma mal več .. z njo zaspi, pa tko. Aja, na flaški sem pa že poskusila cuc s 3 luknjami, pa je še preveč, ji na obeh straneh ust ven teče ... Tako da še ene 14 dni počakam, pa spet probam. Sicer je pa danes malo več spala .... in je malo boljše volje. No ja, vmes je tudi sitna, pa krči jo dostkrat pestijo, ampak ko pa ni jokala, se je pa precej pogovarjala. Sedaj se že tako naglas, prav zabavna je, in potem se sama sebi zdi fajn. Drugač pa sedaj že ogleduje svoje rokice, pa že prijemlje igračke na igralnem loku in jih gleda ... mislim, da je to dons začela Aja, pa še to s kravicami - sem poskusila takrat, ko je bla res dobre volje in je bilo občutno bolje. Sem pa jo dala nazaj na hrbet, še preden se je začela jokat. Hm, no ja, bomo že .... očitno mi res tud sonček pomaga Evo, zdaj grem pa pred tv, potem ko jo pa dam spat, si bom pa malce vinčka privoščila
|