Jada82
|
Oj punce! Joj, men je bil včer grozen grozen dan Že tako sem vsa depresivna zaradi vremena, enostavno non stop dež - jest sem ful vremenski človek No, pol pa da že to ni zadost, se je tamala non stop skor drla, cel dan ..... zvečer sem bla že tako živčna, enostavno nisem mogla več poslušat .... ona je v stanju tud več ur skup non stop jokat. Ob 8h sem jo dala spat, prižgala vrtiljak, zatemnila in enostavno zaprla spalnico ... ona je potem še pol ure jokala, preden je zaspala. Pa zakaj no!??!? Zraven tega pa še neki noče jest ... tako da smo komej (s tem, da sem ji začela zvečer ob 10 v spanju dajati hrano) pojedli tisto minimalno dnevno količino hrane Pa še polivat je začela. Skoraj po vsakem obroku. Tako sem bila na koncu z živci, da mi je prav na jok šlo. Ker če čisto cel dan poslušaš jok, se ti enostavno strga. Res! Spet se kar bojim dnevov, kako bo .... pa sej ne vem več, ko vidim, da se iz trme dere, jo pustim, ampak to traja v nedogled Ne vem, katera bo bolj močna ... eh ja. Pol pa še ti krči. Jao ... čist vse smo pokasirali, kar je mogoče. Fu !!! Upam, da se bo dons vsaj tolk vreme gor držalo, da bova šli mal ven z vozkom. Je pa res, da včer ni nič kaj spala čez dan, samo 3 krat po 20 minut - je možno, da je zato bolj tečna bila? Bom danes jo kar skušala nekako uspavat na vsaki 2 uri .... drugač bom kmalu v Begunjah končala No, upam, da ostale uživate ... pa dejmo že boljše vreme privabit Mavo - ajej, poznam take nesreče ... mi smo tudi imeli prvič z banjico nesrečo, ampak hvala bogu je bila samo v kopalnici poplava - mamo mal spuščena tla .... pa še to je bilo dost ....
|