|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 12:05:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Smrketa13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 12:16:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 12:19:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mavo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
   RE: Februarčki 2010
13.5.2010 12:59:03   
kora33
joj boge mame...pol pa js jamram da me križ boli...pa ma naša pr 3.5 mesecih dobre 5 kg.....si ne predstavljam nosit 8...pa je ne nosim veliko...
js se zdej tolk obremenjujem s temi kravicami, da sem že sama sebi tečna...me je strah, da ni to res kaj narobe, ker jih noče past...pa se ne bom več...bom počakala, kaj poreče čez kake 3 tedne v neonatalni...ko sva vili pred 2 meseci je rekla, da ne opaža kakega nevrološkega zaostanka....upam, da bo tud zdej tako....pediatrinja na pregledu pa je samo nekaj v brado momljala in rekla, da jo pač moram prisilit....kako...če se ne da.....
js pa mislim, da nam bo zrasel prvi zobek...se mi že zdi, da ga čutim, ko ji masiram dlesni...pa sitna in jokava je dans...bomo vidli...a že mate kej zobkov?
pa še nekaj me zanima...otroci, ki so tako hudo prehlajeni in kašlajo in imajo zamašene noske...a jih dojite al so hranjeni s prilagojenim mlekom...samo tko iz firbca me zanima kolk je res, da so dojeni otroci kao bolj zdravi....
moja je stara 3.5mes...skoz polno dojena....pa na srečo smo do zdaj prišli skoz čisto brez prehladov....
lp

sreča je

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
13.5.2010 16:16:31   
Lara73
mi smo zaenkrat zdravi, občasno imamo malo nosek zamašen. Dam fiziološko pa zamašim ustka, da fino not potegne in je ok. Je polno dojena. Je pa tudi res, da nimam nobenega junaka, ki bi z vrtca kaj prinesel.

Lupinico uporabljamo samo v avtu. Smo pa včeraj dobili krstno darilo od botrov: avtosedež za naprej (Römer).

zimska: a pa je Lan še vedno tak korenjak al je kaj obstal pri kilah? Naš prvi sinko je imel pri 1 letu toliko kg kot pri dveh. Vmes se je samo potegnil.

handling: v KR P so slike pri vsaki previjalni mizi in še sestre ti okvirno pokažejo. Če želiš pa več, ti pokaže še fizioterapevtka. Pa povejo, da si ga lahko na you tube ogledaš.

nattasha: tudi naša spi tako nekako. Danes pa dopoldan 2 uri in tudi zdajle bo očitno malo več potegnila user posted image . Je pa zelo odvisno od tega a je preden zaspi ali ne.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
13.5.2010 17:18:34   
bili83
a ve mogoče katera, ali je nakazilo porodniške jutri ali v ponedeljek (glede na to, da je 15. sobota)? nisem še dobila plačilne liste...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
13.5.2010 18:36:58   
Kati81
Po pravilih, če je 15 sobota naj bi bilo jutri, če pa je 15 nedelja potem pa na ponedeljek, jaz srčno upam da bo jutri!user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
13.5.2010 18:45:34   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

a ve mogoče katera, ali je nakazilo porodniške jutri ali v ponedeljek (glede na to, da je 15. sobota)? nisem še dobila plačilne liste...

na csd Šiška piše da bo jutri user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
13.5.2010 19:14:22   
Smrketa13
tommee tippee
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Glede shranjevanja mleka. Ko sem bla pri pediatrinji moj user posted image   ni bil nič žejen oz. smo tako hitro prišli na vrsto, da mleka nisem rabila. Škoda mi ga je bilo zlit stran in sem se odločila, da ga dam zamrznit za hude čase. No bomo vidl kako se to obnese..upam, da ne bo imel čudnega vonja. Sporočim, ko ga bom odtajala. Edini razlog zakaj sem se odločila, da ga shranim pa je, da z mojo črpalko od chicco-ta vedno trpim, ko si ga črpam. Pol me bradavice bolijo k user posted image še par dni...

oprosti, ampak chicco črpalka je za en dr... drugače ne morem rečt, sem jo imela pri ta prvi sposojeno od svakinje. katastrofa, bolelo, da je blo groza, pa skoraj nič nisem ven usplea sčrpat. pa sem malo na netu iskala rešitve in si kupla črpalko od tommee tippee in moram rečt, da je super. sploh nič ne boli, razen če je bradavica že poškodovana, pol malo... pa zelo dosti sem si lahko napumpala in relativno hitro. pri ta malem pa sem jo zdaj 3x potrebovala - se mi je mastitis pripravljal in sem se ga na vsak način hotela izognit...  

A to maš tole črpalko http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170421

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
14.5.2010 7:53:17   
mavo
Oj, zgleda da nič ne bo s kavo. No, ja, nič zato. Jaz itak ne morem, ker smo imeli včeraj zvečer malo nezgodo v stanovanju in moram dons še do konca počistit. Moj user posted image  je polil po kopalnici celo banjico vode, pa je šla po celem stanovanju, pa direkt v spalnico pod omare. In to zvečer ob pol desetih. Še dobro da je mali vragec že spal, če ne bi bilo samo to slišati: "kopa, kopa"; pa tudi zares bi se hotel kopati v lužahuser posted image  Ma, dons mi je smešno, včeraj sem se pa skor zjokala zraven. Aja, kriva sem bila pa seveda jaz, ker sem ga poklicala v dnevno sobo, tačas ko je vodo ven točiluser posted image . Tako kot sem bila že enkrat prej jaz kriva, da se je z zadnjim odbijačem v kandelaber pred blokom zaletel, ker je šel rikverc, da bi jaz imela bliže do avtauser posted image  Potem pa pravijo, da ženske ne znamo vozit s pomočjo ogledal, ha!
No, pa lep dan, predvsem čim manj dežja. Zaenkrat tu v Lj dobro kažeuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 2010
14.5.2010 7:58:57   
MATEJKA_

tommee tippee
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

Glede shranjevanja mleka. Ko sem bla pri pediatrinji moj user posted image   ni bil nič žejen oz. smo tako hitro prišli na vrsto, da mleka nisem rabila. Škoda mi ga je bilo zlit stran in sem se odločila, da ga dam zamrznit za hude čase. No bomo vidl kako se to obnese..upam, da ne bo imel čudnega vonja. Sporočim, ko ga bom odtajala. Edini razlog zakaj sem se odločila, da ga shranim pa je, da z mojo črpalko od chicco-ta vedno trpim, ko si ga črpam. Pol me bradavice bolijo k user posted image še par dni...

oprosti, ampak chicco črpalka je za en dr... drugače ne morem rečt, sem jo imela pri ta prvi sposojeno od svakinje. katastrofa, bolelo, da je blo groza, pa skoraj nič nisem ven usplea sčrpat. pa sem malo na netu iskala rešitve in si kupla črpalko od tommee tippee in moram rečt, da je super. sploh nič ne boli, razen če je bradavica že poškodovana, pol malo... pa zelo dosti sem si lahko napumpala in relativno hitro. pri ta malem pa sem jo zdaj 3x potrebovala - se mi je mastitis pripravljal in sem se ga na vsak način hotela izognit...  

A to maš tole črpalko http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170421

točno to... meni je super...

Neposredna povezava do sporočila: 2011
14.5.2010 8:04:41   
MATEJKA_
jaz imam našega malega malo v ležalniku, malo na tleh. na tleh pa imam igralno blazino (z 2 lokoma) od fehn. ta starejša jo je takrat oboževala, ker so lušne figurice gor, pa pisana je, pa taka 3D verzija - je narisan zajček gor in ima take uhe, da se lahko primejo in so napolnjene s šumečo folijo. enako velja za korenček, ki je gor narisan, ima tud šumeče zelenje... pa tačka od zajčka je tud neka ropotuljica ipd. ta starejša je začela plazit šele pri 11m, tako da je precej časa bila na tej blazini, res pa je, da je tačas pa že nekako puzala po tleh - se je z rokami naprej vlekla ali potiskala nazaj po parketu user posted image  . puzzle sem tud hotela kupit, pa bi mi jih vse razmontirala, sem si premislila.
lahko pa probate tudi s tistimi blazinami za kampiranje ali telovadbo - tiste peaste, je isti efekt, se tud ne drsi tak.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
14.5.2010 8:07:55   
MATEJKA_
handling - nam ni nihče pokazal, pa nekak delaš po občutku,pa je do zdaj blo tud vse ok. na trebušček ga dan ravno 1x na teden, ker je običajno buden le še nekaj časa po hranjenje in takrat ga ne dajem na trebuh, da mi ne bi vsega zbruhal. ko pa je lačen pa seveda tud ni razpoložen. če glavico pokonci drži sam v pokončnem položaju, je tud kravice sposoben past. če pa katero zanima - priporočam knjigo igrajmo se z dojenčkom ali nekaj takega, sem je ful že pri ta starejši uporabljala, tokrat manj, ker ta mali zelo dosti spi čez dan.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
14.5.2010 8:17:54   
Kati81
Mavo kavica lahko tud danes v CPju če ti paše? Jaz sem za sam okol 10h.
<drugače pa tlele že full dežuje na viču, lohk pa tud Interspart Vič če kateri bolj odgovarja.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
14.5.2010 8:34:46   
Jada82
Oj punce! Joj, men je bil včer grozen grozen dan user posted image user posted image Že tako sem vsa depresivna zaradi vremena, enostavno non stop dež - jest sem ful vremenski človek user posted image
No, pol pa da že to ni zadost, se je tamala non stop skor drla, cel dan ..... zvečer sem bla že tako živčna, enostavno nisem mogla več poslušat .... ona je v stanju tud več ur skup non stop jokat. Ob 8h sem jo dala spat, prižgala vrtiljak, zatemnila in enostavno zaprla spalnico ... ona je potem še pol ure jokala, preden je zaspala. Pa zakaj no!??!? user posted image user posted image
Zraven tega pa še neki noče jest ... tako da smo komej (s tem, da sem ji začela zvečer ob 10 v spanju dajati hrano) pojedli tisto minimalno dnevno količino hrane user posted image user posted image Pa še polivat je začela. Skoraj po vsakem obroku.

Tako sem bila na koncu z živci, da mi je prav na jok šlo. Ker če čisto cel dan poslušaš jok, se ti enostavno strga. Res! user posted image
Spet se kar bojim dnevov, kako bo .... pa sej ne vem več, ko vidim, da se iz trme dere, jo pustim, ampak to traja v nedogled user posted image Ne vem, katera bo bolj močna ... eh ja. Pol pa še ti krči. Jao ... čist vse smo pokasirali, kar je mogoče. Fuuser posted image !!!

Upam, da se bo dons vsaj tolk vreme gor držalo, da bova šli mal ven z vozkom.

Je pa res, da včer ni nič kaj spala čez dan, samo 3 krat po 20 minut - je možno, da je zato bolj tečna bila? Bom danes jo kar skušala nekako uspavat na vsaki 2 uri .... drugač bom kmalu v Begunjah končala user posted image

No, upam, da ostale uživate ... pa dejmo že boljše vreme privabit user posted image user posted image user posted image

Mavo - ajej, poznam take nesreče ... mi smo tudi imeli prvič z banjico nesrečo, ampak hvala bogu je bila samo v kopalnici poplava - mamo mal spuščena tla .... pa še to je bilo dost .... user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
14.5.2010 8:56:27   
Kati81
Prejle napišem da dežuje zdej pa že na full sonce. Pa vedi kako bo čez pol ure.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
14.5.2010 8:58:42   
MATEJKA_
JADA - ne sekiraj se, čeprav sama vem, da je to praktično nemogoče. moja ta prva se je 3 mesece drla praktično cel dan - krči. nisva mogla nardit čisto nič. sem se še cel dan jaz poleg jokala in ful sekirala, mi je še mleka skoraj zmanjkalo po 2 mesecih. pol pa sem se zamislila in se odločla, da se ne bom več sekirala, ker je kar je, ne morem vplivat na to. sem jo pač cel dan na rokah imela, kaj češ. ampak je pri 3 mesecih in minlo.

aja, pa moja je takrat tud mogoče 2-3x po 20 min spala - maksimalno. tud ko so krči minili, ni bilo drugače. ta mali pa zdaj vsako rundo spi po 1h vsaj. res pa je, da ga moram ponoči še enkrat hranit, ta starejše pa takrat nisem rabla, je že od začetka 8h spala ponoči.
naš je tud zdaj končno že 2. dan brez krčev - no, jih pa je tokrat žal imel 1x ponoči...

da pa vas vse s krči malo potolažim - prej ali slej minejo, so pa kakšen teden ali dva pred tem še tolko bolj močni kot na začetku. ja, jaz sem vedno glede vsega na tak način tolažim - enkrat bo minlo user posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 14.5.2010 9:02:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 2017
14.5.2010 9:37:19   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Oj, zgleda da nič ne bo s kavo. No, ja, nič zato. Jaz itak ne morem, ker smo imeli včeraj zvečer malo nezgodo v stanovanju in moram dons še do konca počistit. Moj user posted image  je polil po kopalnici celo banjico vode, pa je šla po celem stanovanju, pa direkt v spalnico pod omare. In to zvečer ob pol desetih. Še dobro da je mali vragec že spal, če ne bi bilo samo to slišati: "kopa, kopa"; pa tudi zares bi se hotel kopati v lužahuser posted image  Ma, dons mi je smešno, včeraj sem se pa skor zjokala zraven. Aja, kriva sem bila pa seveda jaz, ker sem ga poklicala v dnevno sobo, tačas ko je vodo ven točiluser posted image . Tako kot sem bila že enkrat prej jaz kriva, da se je z zadnjim odbijačem v kandelaber pred blokom zaletel, ker je šel rikverc, da bi jaz imela bliže do avtauser posted image  Potem pa pravijo, da ženske ne znamo vozit s pomočjo ogledal, ha!
No, pa lep dan, predvsem čim manj dežja. Zaenkrat tu v Lj dobro kažeuser posted image

pri nas ko se user posted image kaj zgodi, samo rečem, še dobr da nisem jest to naredila. Me jasno grdo pogleda, reče pa nič. Ker, če bi jaz, bi jih sigurno poslušala (beri: mala maša s pozvanjanjem).

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
14.5.2010 9:40:14   
punsha
ojla,

Kora naš Enej je polno dojen in je sedaj drugič prehlajen, ampak moram potrkati, ni bilo nič hujšega. Jaz se hitro ustrašim tega prehlada in kar mislim kaj bo. No pa mu je obakrat le malo nosek ponagajal pa malo je pokašljal in kihl. Res ne veliko no, nekajkrat na dan. Včeraj sem kar v kopalnici fest zakurila, v banjo natočila vročo vodo, da je bilo soparno, dala notri kamilice in 31 kapljic. No tudi danes sem tako naredila, pa ne vem, al je to pomagalo, al bi bilo isto vredu. Se kar dobro drži.

Jada no ko imaš že en kup nasvetov kako in kaj, bom pa še jaz kaj napisala user posted image . Kaj pa če je mala tako utrujena? Taki dojenčki potrebujejo še veliko spanja. Naš se sicer ponoč 1-2x zbudi da je, ampak takoj zaspi nazaj. No pa podnevi je pokonci maksimalno uro in pol, potem postane jokast in ga dam takoj spat. Ponavadi že pred tem no, ko vidim da njegovo razpoloženje upade. In potem zaspi. Tako delava cel dan. Včeraj je bil po urco pokonci, nato ura spanja, pa spet pokonci pa spat. Na vsako uro. Kaj če bi jo že prej dala spat? Mogoče je tako utrujena, da ne more zaspati? Ne vem no, jaz bi pa poskusila. Saj gotovo ne bo takoj zaspala, kaj pa če jo malo uspavaš?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
14.5.2010 9:47:18   
Lara73
jada: sej v "Begnah" je menda zelo lepo. Jaz si včasih mislim, da mi en teden tam ne bi škodil...pa nobenih obiskov! Samo kaj, ko te problemi počakajo doma. Rešijo se pa sami od sebe ne.

moja pupa je včeraj dobila "štrumpantle" (najlonke do rite), take z mašnco na robu user posted image . bele. za pod krstno oblekico user posted image . Samo župnik jih ne sme videt....

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
14.5.2010 9:52:26   
Lara73
jutri grem končno k frizerju user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je že sinko rekel, da sem ko pehta user posted image sem imela spete lase, ker sem si pa ravno majico oblekla, so mi ta kratki lasje ven pogledali. Vse je štrlelo....da ne govorim o narastku. Moj sin je bolj obseden s frizuro. Se barva na črno, pa želeja, skratka taka emo frizura.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
14.5.2010 13:17:00   
Jada82
Ojla! Joj joj joj, kakšno grozno vreme. Midve z Izo sva šle vseeno ven, ker je kar nekako izgledalo in evo, ko stopiva ven, takoj dež. Pa sem rekla, če sva se že oblekli, pa tudi ne greva nazaj. Pa sva dali dežno prevlekico na vozekl, jaz pa dežnik in kar do jezera pa na pol poti okoli user posted image Sicer je potem lilo, ampak kaj ... ne moreva bit skoz notri. Ona itak ni bila nič mokra. So kar fajn te dežne prevlekice.

Sem naročila Baby Vac, včer so me klicali, sem takoj plačala, pa ga še ni user posted image Jaz ga rabim, ker ima user posted image čist zamašen nosek, jaz imam pa samo tist aspirator na ročno pumpico, pa ni glih najboljši. Kakšne mate izkušnje, v kolikem času ste ga dobili?

Punsha, možno ja, da je zaspana. Sicer ponoči fajn spi, od ene pol 9h pa do 7h vsaj. Zbudi se 1krat na noč, pa kar kmalu nazaj zaspi. Bom jo poskusila pa čez dan kar večkrat spat dajat, ja. Kako pa uspavaš Eneja čez dan?

Jah, vseeno pa mislim, da bo veliko bolje, ko krči minejo .... vsaj to.

Lara, bravo, he he, jest morm tud prav kmalu h frizerju. Nujno user posted image

Evo, pa še ena fotkica naše user posted image , ko ima dobre trenutke user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
14.5.2010 13:42:36   
julieb
Jaz sem si tudi naročila frizerko na dom včeraj, s tem, da ne vem kdaj bo priletela, verjetno enkrat drugi teden. Sem bla nazadnje enkrat julija lani. Katastrofa.

Smo bili včeraj na pregledu, revček je dobil prvega pikeca v nogico, še nikoli ni tak zajokal, sem skoraj sama spustla solzicouser posted image .
Ugotovili smo, da so ga zadnjič narobe stehtali namesto 6500 je imel 5500g zadnjič, tokrat pa 6250g in 61cm. Kaj delajo tam mi ni jasno, preveč rutinsko se spravljajo zraven, kot po tekočem traku nas majo tam. Včeraj sem jim povedala svoje kako delajo.
Na pregled smo prišli cca 5 minut prej, ko je sestra prišla ven sem ji dala kartico od malega, prvi problem zakaj njej v roko ne pa v škatlo pred vhodnimi vratiuser posted image . Kaj ni vseeno, ko je že itak prišla ven?
Drugo pridejo ven z dvema otrokoma, v čakalnici sta smo dve previjalni, mi pa bi mogli biti že pripravljeni in iti naprej, ker "doktorca vas že čaka". Moj je po**** in rekel ali naj ga v luftu slačimo kopa je vse zasedeno, po drugi strani pa sploh ne smeš z zdravim dojenčov v nasproti ležečo čakalnico za bolančke, ki je bila btw tisti trenutek prazna.
Pa kaj se grejo!?!user posted image

No ja mi smo preživeli povedala sem vsem svoje in se počutim odlično.

No to pa je naš korenjak pred dvema tednoma.

user posted image

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
14.5.2010 13:49:09   
lakaya
Jada 82 js sm tudi noarčila baby vac in sm ga dobila 2 dni kasneje, je pa super zadevauser posted image user posted image user posted image

P.S. A si poskusla Izo uspavat s pomočjo prižganega sesalca v njeni bližini, pri nas to deluje 100%. če pa ni zaspana pa v primeru da joka, neha jokat user posted image

Drug teden dobim avto, tko da če bo vreme fajn se loh zmenva za kakšen giro okrog jezera user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2024
14.5.2010 14:41:55   
Nattasha

Mi smo imeli danes UZ kolkov in so 1A, tako da, končno konec širokega povijanja in hura za brcanje. Ji že tam nisem več plenic gor namotala, pa je že v lupinici tako fino čičala, zdaj pa sem jo slekla, pa samo pampersko gor in na roll-up dormeo in brca in se meni in vriska..hehe full je lušna. Čist druga, ko je krčei ne matrajo.

Nič danes je bil regres, pa je mami rekla, da časti kosilo;))) Greva po atija v službo, pol pa nekam na luft papat;)

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.