|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
14.5.2010 12:47:26   
pixieM
Pozdravljene punce!

Hvala za vse poslane user posted image !!! Torej, stanje je naslednje: pri izvidu za NS so mi obkljukali, da sem že rodila (kar ni res), in da že imam otroka z Downovim sindromom. In takrat je tveganje 1%, ne glede na starost in ostale podatke.
Sedaj ko grem na pregled bom zahtevala, da mi naredi nov izpis, saj sem ga plačala, da bo pravilen, a ne?! Poleg tega bi rada opozorila, da ne dela pravilnih izpisev. Šele dobili so mašino, pa ga že sračkajo. In menda je moj izvid res lep in ni nobenih skrbi. Juhej, saj sem vedela!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
14.5.2010 12:48:03   
anju
3x mami hvala za info za oviesse! sem že prav malo obupana glede teh cunj, v H&M in C&A mi ni. NEXT nima na zalogi. nisem imela več pojma kje naj pogledam. kako so narejene stvari - pod pasom ali je visok pas? bi nizkega se bojim da mi bo toplo poleti.
tisto štacunco, se mi zdi da vem kaj misliš, z avta sem vidla. samo mam tud js ta problem, da ne maram da mi ponujajo.

v kupončkih pride popust tudi za plenice. samo so se tudi menjali artikli za popust odkar smo bli mi dojenčkiuser posted image  celo zobna pasta od sensodyne ona fina za sklenino je bla za popust zdaj v zadnjem letu v baby programu. sigurno kaj pride prav!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
14.5.2010 12:49:17   
majabar
pixieM, saj smo vedele, da je vse OK! Take napake se res ne bi smele dogajati. Vzbujajo dvome in povzročajo stres tam, kjer res ni treba. Zdaj se pa sprostiuser posted image !

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
14.5.2010 12:52:00   
Najki
jaz sem pa ravno pobasala banjico jagod, ramisljam, da bi sla se eno kupit user posted image . prav obsedam z njimi vsaj eno banjico na dan pojem. ko bojo nase na trgu (a so ze mogoce?), jih bom probala uvajat pri sinu. lani se nisem upala, ker je imel prevec alergij. tudi breskvice bomo letos probali, ker je imel lani ful reakcijo na njih in slive, tako da smo pustili na miru. drugace pa sadje obozuje in prav zadovoljno prede, ko ga mljaska.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
14.5.2010 12:54:49   
Najki
wow pixie a kar otroka z downom so ti dali? user posted image si sploh ne predstavljam, kako so se tako dvojno zmotili...kje si bila na NS?

< Sporočilo je popravil Najki -- 14.5.2010 12:55:19 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
14.5.2010 12:59:09   
majabar
Najki, jaz sem pa že 2x po jagodah postala vsa pikasta in se jih zdaj med nosečnostjo ne upam jesti. Ti pa kar uživaj!!
Jaz bom pa zdaj naredila eno zanimivo stvar. Glede na to, da praznim police, bom vzela vse ostanke sestavin za peko in nekaj ustvarila (čokolada v prahu, kakav, jajca, sladkor, pinjole, mleti orehi, mleko...). Bomo videli, kaj bom sčarala:).

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
14.5.2010 12:59:55   
anju
super pixieM!!!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
14.5.2010 13:03:03   
anju
majabar nehaj me kužit s temi sladkarijami, prosim! rit mi raste, prosim!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
14.5.2010 13:04:06   
3x mami
anju, v glavnem imajo mal povisan pas. sam ce so tanjse, mogoce ne moti toliko.

najki, a to kar kupljene jes - jagode in breskve? jaz imam resne pomisleke okoli tega (ok, smo si pac razlicni). ker tole so najbolj prespricana sadja, pa se olupit se jih ne da... nic cudnega, da se jih steje med alergeno hrano.
ma kriz je s tem sadjem, na zalost.

pixiem, saj smo vedele, da bo vse ok! user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
14.5.2010 13:10:21   
Najki
majabar ne nam povedat, ker se bomo vse povabile na pokusino user posted image

nesrecno, da ne smes jagod. ma sej js se tud veliko stvarem izogibam, vincku, prsutku, sladoledu v kepici, cokolade z lesniki ipd. sam v jagode sem pa cist not padla. uf komaj cakam tudi cesnje =].

3x mami ja itak da kupljene sej nimam sadovnjaka doma sredi ljubljane user posted image . zase nimam pomislekov in tudi dobro operem, za malega pa rajsi iscem sveze, domace in eko. lani sem mu dala domace breskvice od frendicine none, jagod pa se ni probal, zato pa domace cakam, mogoce bom celo gozdne nabrala. sem mu pa tudi breskvice lupila takrat.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
14.5.2010 13:15:30   
Urshy78
pixieM, no, samo da je vse ok, si samo predstavljam lahko kako si se oddahnila user posted image user posted image

ampak da tako površno opravijo NS, sploh glede na to da je plačljiva user posted image
me pa res zanima kje si jo opravljala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
14.5.2010 13:17:38   
3x mami
no, mi imamo na vrtu eno manjso zgodnjo cesnjo, pa smo v ponedeljek ze zobali prve user posted image je pa res, da so nekatere bolj vodene, ker je toliko dezja... vceraj pa smo pojedli nase prve gozdne jagode. tako da, jupi, sezona se pocasi zacenja! se malo, pa bodo prave jagode, maline, borovnice, .... mljask!

mi smo nori na sadje, sam me je minilo, da bi ga kupovala. se mi zdi, da je s tem vec skode kot koristi. edino lubenicam se ne morem odreci, tega z malimi pojem ogromno cez poletje. ostalo pa nonoti, sorodniki, znanci, itd.

ha, saj zase je ze ok, sam zdaj imamo noter se enega slepega potnika, ki isto vse pokasira user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
14.5.2010 13:23:01   
anju
3x mami upam da grem še ta konec tedna pogledat v oviesse, saj nimam (še) nosečniških hlač.
sadje je pri meni nujno. ko ga ni na vrtu ali domačega (tud naši patronažki pade kak tak fini šenkuser posted image ) ga pač kupimo.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
14.5.2010 13:23:05   
pixieM
Hvala, da ste vesele zame. Saj sem vedela, da ne bi smelo biti kaj narobe, ampak vseeno, ko vidiš izvid... je ena senca nad tabo, ki je nisi vesel. Tako, da mi je padel kamen od srca.
NS sem pa delala pri zasebniku v Slovenj Gradcu. Pred kratkim so dobili to mosšino za NS in mislim, da je še ne obvladajo dobro. Jih bom pač jaz naučila user posted image . Zdaj sem pa ja pametna, ko vem kje je napaka user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
14.5.2010 13:42:58   
majabar
3xmami, ponoči, ko nisem mogla spat, sem razmišljala o češnjah. Me je skrbelo, da bodo letos tako pozno, da bom prej šla. Ampak si mi dala upanje;)!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
14.5.2010 13:50:21   
3x mami
majabar, ne, ta zgodnje zacenjajo oz so ze. edino dez nagaja, ga je prevec za ta cas.

anju, no, sporoci, ce si nasla kaj zase. upam, da ti nisem dala krivega napotka...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
14.5.2010 14:07:32   
majabar
anju, OK, samo še tokrat:). Res je odlično!! V grobem čokoladni biskvit, z orehi, pinjolami in brusnicami. Pa vse bom morala sama pojesti... Jutri imam tekmo in bom nesla s sabo, da mi bo kdo pomagal:).

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
14.5.2010 14:08:27   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

filisa, v Medellinu je bilo v vseh 6ih tednih, ko sem bila tam (20.10-10.11. in 30.1.-19.2.) vedno med 30 in 35 stopinj, samo en dan 27 in smo bili vsi čisto zmrznjeni. Je pa Bogota na 2600m, tam pa imajo vse leto med 20 in 25 stopinj. Ja, res je toplo, a to me ne bo ustavilo pri mojih kulinaričnih ustvarjanjih:). Tam res radi dobro jedo, ne obremenjujejo se s težo, vsi so zadovoljni, da se pleše, dobro je in pije. Po mojem bo to ta pravo zame!

Pol mi je pa verjetno za Bogoto to o temperaturah in mestu večne pomladi govoril user posted image . Sem bila ziher, da je bil tako navdušen nad Medellin -om, pa še večina spominkov je prinesel od tam .

Me je malo potolažilo (potem, ko sem večino vas brala, kako se nič ne redite), ko sem na RR v user posted image  koledarčku prebrala, da se do vključno z 20 t. user posted image  v povprečju zredijo od 4 - 7 kg. Torej sem še vedno nekje v povprečju user posted image . Se mi pa zdi, da sem se zadnja 2 tedna zredila skoraj pol kg na teden in tud trebuh se mi je zlo povečal.

pixieM - sem vedela, da s tvojim rezultatom ne more nekaj štimat.

sadje in zelenjava - si ne znam predstavljat življenje brez njih. Me pa skrbi, kako bo s tem po rojstvu user posted image  in ob dojenju. A mislite, da bi lahko ogromne količine škodile user posted image  ?! Jaz mislim, da če se jaz vredu počutim, mora bit tud user posted image  ok.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
14.5.2010 14:11:05   
majabar
filisa, lahko pa je res bilo tako obdobje, ko je bil on tam. V medellin se marsikdo zaljubi!
Glede teže, pol kg na teden naj bi bilo normalno, prvi mesec itak še ne veš, da si noseča, torej znese cca 16kg v vsej nosečnosti. Sama bi si želela nekaj takega.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
14.5.2010 14:20:35   
anju
joj majabar! sm rekla da nehi... in vmes odprla kulinarično in najdla ponarejeno krhko testo in že gruntam kaj notri stavit... ponarejeno, da bom kao malo pršparala, pa ja!
in kako bi bla ti zadovoljna s 16 kg, če se še skor nisi zredila? ne moreš kat naenkrat dobit 16. user posted image

češnje baje gnijejo zaradi dežja.
pri nas pridejo prve tam prva dva tedna junija. velike debele slastne... mmmm... ko sem šla v prvo čez rok, sem vsak dan visela na češnji, enkrat nisem mogla dol od sitosti, sm mogla malo počakatuser posted image

filisa zarad dojenja ne grejo ogromne količine sadja, moraš malo bolj zmerno in testirat postopoma kaj user posted image  prenese.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
14.5.2010 14:25:11   
3x mami
ja, pri hrani je zelo odvisno od reakcije tvojega malcka. lahko, da ga nic ne zmoti, lahko pa da je bolj obcutljiv. in po njem se potem ravnas. najboljse, da zacnes s kako pusto in preprosto hrano, potem pa pocasi testiras, kaj je v redu in kaj ne. in po nekaj tednih ze imas tvoj novi jedilnik.

punce, nehajte z recepti. sline se cedijo...

sibam. zelim vam lep, ceprav moker in mrzel vikend. uh, mogoce bomo pa spet kaj zakurili user posted image jutri smo vabljeni na en rd, pa bomo se vidli, ce se nam bo dalo. v takem vremenu sem najraje na kavcu, pa mal pravljice berem, kaj dobrega specem.... bomo vidli.

cuvajte trebuscke!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
14.5.2010 14:25:23   
majabar
Ja, 16kg zveni veliko, če pa razdeliš na 24 tednov, je pa to 0,6666666;) na teden. Meni se to zdi z lahkoto pridobiti!
Češnje jesti direktno s češnje, je pa res super. Samo, da niso škropljene, ker jih ne moreš sproti umiti. Glede na to, da odpotujem verjetno 16.6. torej ravno ujamem velike debele slastneuser posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
14.5.2010 14:27:48   
jana84
eh, sadje ja...Zdej sem prav razočarana prišla z naše češnje: vse je namreč gnilo!!! Ej jaz bom ta dež kar za vrat zavila...Pa tako dobre češnje smo imeli vsako leto...user posted image  Pa še na ta najboljši, tisti ki ni tako zgodna in so ponavadi ful velike in sladke češnje, je ful malo češenj in še tisto kar je (pa je še zeleno) že začenja gnit...Groza...Bomo letos kar vložene od lani papcali...Upam, da bo vsaj kaj marelic in breskev...Imamo namreč za hišo sadovnjak: 4 češnje, 2 marelici, 3 al 4 breskve, 4 hruške, 3 al 4 jablane...Res super, da lahko večino poletja in začetek jeseni jemo svoje sadje, ki je absolutno boljše kot tisto ki ga v trgovini kupimo...Ampak kaj hočemo pozimi ga pač ni in si ga kupimo...Se spomnim lani smo imeli celo predelovalnico kompotov: češnje, marelice, breskve, hruške...Pol pa še zelenjava iz maminih ogromnih vrtov: paradižnik, pa špinača, pa bučke, fižoleti, korenček...Vse v skrinjo za dolge zimske mesece brez sveže zeenjave...Veliko dela v poletnih mesecih, vendar kako pride na hvalo pozimi ko greš samo do skrinje in že imaš domačo zelenjavo na krožniku!!! Zato pa imamo tud dve skrinji doma - ena je popolnoma nabita z zelenjavo, druga pa z mesom in razno raznimi drugimi zadevšnami...Se založimo kot da bo vojna pršla user posted image  

Pa sem se spomnla, da bodo počasi tud jagode na vrtu začele rdečet (če bo kaj sončka seveda), ker v tem dežju ne zori popolnoma nič...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
14.5.2010 14:30:46   
majabar
jana84, domače sadje in zelenjava-super!!! Pa tako pestra izbira... Joj, gnile češnje, to je pa res škoda! Pri nama v Medellinu za hišo rastejo banane in mango, seveda je ta dežela raj za ljubitelje sadja. A češenj še nisem videla. Prvi vikend v juniju je praznik češenj v Brdih, a ne?

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
14.5.2010 14:36:14   
tinaaleks
Danes ste se pa razpisale, jaz sem imela pa preveč dela za petek in tako sem delala namesto da bi bila na RR. Kakšna škoda časauser posted image .

jaz sem ravno za malico zmazala jagode in komaj čakam na češnje, ker sem nora nanje, pa mala tudi, samo ata neki štrajka pri sadju. Pa za naju več ostaneuser posted image .
Bom mogla pa spet narest kaj sladkega, ker prav pogrežam pečenje (pa tudi za pojest ni težavuser posted image ), tako da je dobro da pride vikend, še moža jutri popoldne ni doma in bova sami s tamalo kaj dobrega spekli. Mi rada pomaga mešat, sam kaj ko je potem vse naokrog umazano, ampak če se otrok zabava se tudi jaz. (Seveda ne pri pospravljanjuuser posted image ).

Upam da se bo počasi že kaj segrelo, ker čez slab mesec gremo že na morje, pa ne vem če se bo morej sploh že segrelo. No ja, bomo pa v bazenu. Morje pa takouser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......