Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:20:37
|
|
|
|
tadejluka
|
Je luštn na vasi ja! pa od dones nimam nobenga konkretnega občutka, nas je 8, pa 3 iz naše firme smo se srečale,...pa baje majo eno od naše firme ogledane Ampak, bolj me vleče zdej na prejšnjo službo (torek), čakam zdej ponedeljek, torek, ko bo pošta o odločitvi. Me je že držal, da bi kr poklicala pa vprašala ampak nimam poguma!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:21:28
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Jst sm se že čist zgubila, sploh ne vem, kva nej komenteram Babe, spet bo dž eh, nč bat, ti sam ulet... nč nau dž, naša se že premetava... konc bjuti slipa... spet bo akcija... itak bo prvo zagledala dojenčija k ga je pustila na tleh... pol bo pa 10x vzdihnila preden bo pršla do njega
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:23:58
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: *alina* IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa kva je zdj z vrtcem no Si ti že kaj klicala za neuradne podatke? No jaz mam laro že cel teden doma, je cela skupina zbolela - v sredo so bili baje samo še trije v vrtcu. V pon začnem s službo+ uvajanje bo treba ponoviti, ker je zdaj doma ne k me je sram pa ti Ne, ker mi je v bistvu čisto vseeno a dobi al ne...tko da bom kar počakala na odločbo pa kar bo, bo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:29:32
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček dons sm dobla odločbo za vrtec... kaj pa ostale? Jaz sem dobila samo obrazec za točkovanje, ki ga moram izpolnit in nazaj poslat - že drugič Mini pri nas so pa palačinke fullll priljubljene. Fanta jih obožujeta in sta jih sposobna pojest tudi 5, 6, 7 po krožniku juhe!!! Mogoče jih boš začela pa za Marcela pečt ooooo palačinke... pa not sirčka pa pol prepognit in še vročo pojest, da se sirček vleče... njamiiii... no, sej z uvajanjem mleka dobr kaže (tok, tok, tok)... to tut to na jedilniku... enkrat... Joj, Mojsonček čist si me zmešala zdej s temi palačinkami pa sirom...... mnjamiiiiiiii... sam NE SMEM
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:39:01
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: bačko Lora briše prah po tleh ko kobaca, žana pa po omarah. eh... lako tebi, k maš pomočnici... A ne?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:40:37
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Jst sm se že čist zgubila, sploh ne vem, kva nej komenteram Babe, spet bo dž eh, nč bat, ti sam ulet... nč nau dž, naša se že premetava... konc bjuti slipa... spet bo akcija... itak bo prvo zagledala dojenčija k ga je pustila na tleh... pol bo pa 10x vzdihnila preden bo pršla do njega Nič ne sme dež padat. Jaz peril sušim!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:49:16
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Jst sm se že čist zgubila, sploh ne vem, kva nej komenteram Babe, spet bo dž eh, nč bat, ti sam ulet... nč nau dž, naša se že premetava... konc bjuti slipa... spet bo akcija... itak bo prvo zagledala dojenčija k ga je pustila na tleh... pol bo pa 10x vzdihnila preden bo pršla do njega Nič ne sme dež padat. Jaz peril sušim! js tud-samo da v sušilcu ne vem men ful smrdi če se cune sušijo na svežem zraku..vird ane
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:54:38
|
|
|
|
tadejluka
|
Jest tud u sušilcu...so tko fajn mehke pa dišijo,pa ...zasprot sfolgam posušit . če bi zuni sušila je to cel projekt pri mojih 2 strojih cunj na dan skorej
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:01:14
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Jst sm se že čist zgubila, sploh ne vem, kva nej komenteram Babe, spet bo dž eh, nč bat, ti sam ulet... nč nau dž, naša se že premetava... konc bjuti slipa... spet bo akcija... itak bo prvo zagledala dojenčija k ga je pustila na tleh... pol bo pa 10x vzdihnila preden bo pršla do njega Nič ne sme dež padat. Jaz peril sušim! js tud-samo da v sušilcu ne vem men ful smrdi če se cune sušijo na svežem zraku..vird ane JA eno rundo sušim v sušilcu eno pa balkonu.Meni je pa bolje da so na zraku sušene.Mi lepše dišijo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:03:20
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 zaperat morm pokrou od wc-ja ker gospod je zdj začeu ustajat in ustane in paca po wc-ju..bumbar Hvala enako!Pa ugotovila je kje imam prašek!Sem ga zdaj dala na drugo lokacijo in je bila danes malo huda ker ga ni našla. Prav čudno je gledala. pa kvaj z vama? otroc bi radi pomagal pr gospodinjskih opravilih vidve pa tkole Pol pa jamrata kako morta vse sami spucat...midva sva dans tud skp sesala...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:04:27
|
|
|
|
bjondi
|
...kaj bi rada kera fotke vidla...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:05:17
|
|
|
|
tadejluka
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:06:18
|
|
|
|
NatyTaja
|
Face ste! Mojsonček - tovja mala je pa res faca s tem dojenčkom! IZVIRNO SPOROČILO: July08 Joj, Mojsonček čist si me zmešala zdej s temi palačinkami pa sirom...... mnjamiiiiiiii... sam NE SMEM Kaj ne smeš??? Seveda lahko! Kupi si skuto z manj maščobe, si za zajtrk speci palačinke s pz moke, vode, jajce (jaz jo dam not pa ni panike), potem pa namaži s tole skuto, ki jo lahko v bistvu tudi posladkaš s fruktozo, ali pa namažeš tole skuto pa z marmelado bs!! July - skor vse lahko ješ, sam prilagodit moraš!!! Jaz sem zdejle ravno piščančka pa pečeno papriko!! Njami!! Punce jaz sem tudi na vasi in mi prav paše tole okolje. Sej zdej ne gnojijo več tako zelo. Pa danes smo dobili odločbo za vrtec - začnemo s 1.9.! Sem pa bila najbolj vesela, ker je tudi naš Erik sprejet - so zgleda našli en primeren prostor za tehle 16 odpadlih minijev!! Še dobro, da so jeseni volitve župana!! Se trudjo, se trudjo! Evo zdej je pa alarm po točno dveh urah!! Bravo Bani!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:11:11
|
|
|
|
bjondi
|
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:11:15
|
|
|
|
bjondi
|
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:15:46
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka pa od dones nimam nobenga konkretnega občutka, nas je 8, pa 3 iz naše firme smo se srečale,...pa baje majo eno od naše firme ogledane Ampak, bolj me vleče zdej na prejšnjo službo (torek), čakam zdej ponedeljek, torek, ko bo pošta o odločitvi. Me je že držal, da bi kr poklicala pa vprašala ampak nimam poguma! ...a si dobila mejl...pa nehi negativno razmišljat ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:17:13
|
|
|
|
bjondi
|
Mi smo mel včerej zelenjavno juho pa palačinke...dans pa ne vem kaj bo ...se vedno spomnm zadn moment... Mini za kuharco mini za kuharco mini za kuharco ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:17:27
|
|
|
|
mini86
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok lepe slikce.. BRAVO VIATOR to je iz filma to so gadje če je kera pozabila
< Sporočilo je popravil mini86 -- 14.5.2010 12:18:22 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:22:20
|
|
|
|
mini86
|
js bom pa delala domačo marmelado za mojga celija..z okusom štrudla..kok kozarcou rab..pismu hu novs
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:22:39
|
|
|
|
tadejluka
|
Sen dobla...hvala! Res kaže vzpodbudno!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:23:52
|
|
|
|
mini86
|
ej bjondi to si slikala žigata zihr takrat k se je marcel paču in ga je žiga gledu in si mislu..wtf
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:24:44
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Sen dobla...hvala! Res kaže vzpodbudno! a n bi rekla moj sonček.. čeprav ne vem o čem sploh govorimo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:25:40
|
|
|
|
mini86
|
dons mam puhn dela.. k tamau ustane greva do mami pol od nje na kavo pol pa še na en piknik
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:26:20
|
|
|
|
mini86
|
bemu napišm seznam za manno nje pa ni gor..đabe pol seznam k je itak že vs spakirala do zdj
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:26:48
|
|
|
|
mini86
|
ne vem zakaj ne maram palačink
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......