|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
14.5.2010 11:20:37   
tadejluka
Je luštn na vasi ja!

pa od dones nimam nobenga konkretnega občutka, nas je 8, pa 3 iz naše firme smo se srečale,...pa baje majo eno od naše firme ogledaneuser posted image user posted image Ampak, bolj me vleče zdej na prejšnjo službo
(torek), čakam zdej ponedeljek, torek, ko bo pošta o odločitvi. Me je že držal, da bi kr poklicala pa vprašala ampak nimam poguma!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
14.5.2010 11:21:28   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Jst sm se že čist zgubila, sploh ne vem, kva nej komenteram user posted image user posted image user posted image

Babe, spet bo dž

eh, nč bat, ti sam ulet...

nč nau dž, naša se že premetava... konc bjuti slipa... spet bo akcija... itak bo prvo zagledala dojenčija k ga je pustila na tleh... pol bo pa 10x vzdihnila preden bo pršla do njega user posted image user posted image user posted image  

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
14.5.2010 11:23:58   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

pa kva je zdj z vrtcem no

Si ti že kaj klicala za neuradne podatke? No jaz mam laro že cel teden doma, je cela skupina zbolela - v sredo so bili baje samo še trije v vrtcu. V pon začnem s službo+ uvajanje bo treba ponoviti, ker je zdaj domauser posted image

ne k me je sramuser posted image user posted image pa ti

Ne, ker mi je v bistvu čisto vseeno a dobi al ne...tko da bom kar počakala na odločbo pa kar bo, bo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
14.5.2010 11:29:32   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

IZVIRNO SPOROČILO: July08

dons sm dobla odločbo za vrtec... kaj pa ostale?

Jaz sem dobila samo obrazec za točkovanje, ki ga moram izpolnit in nazaj poslat - že drugičuser posted image

Mini
pri nas so pa palačinke fullll priljubljene. Fanta jih obožujeta in sta jih sposobna pojest tudi 5, 6, 7 po krožniku juhe!!! Mogoče jih boš začela pa za Marcela pečtuser posted image

ooooo palačinke... pa not sirčka pa pol prepognit in še vročo pojest, da se sirček vleče... njamiiii... no, sej z uvajanjem mleka dobr kaže (tok, tok, tok)... to tut to na jedilniku... enkrat...

Joj, Mojsonček čist si me zmešala zdej s temi palačinkami pa sirom...... mnjamiiiiiiii... sam NE SMEMuser posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 2154
14.5.2010 11:39:01   
bačko

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Lora briše prah po tleh ko kobaca, žana pa po omarah.

eh... lako tebi, k maš pomočnici...user posted image user posted image user posted image

A ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2155
14.5.2010 11:40:37   
bačko

Jst sm se že čist zgubila, sploh ne vem, kva nej komenteram user posted image user posted image user posted image

Babe, spet bo dž

nč nau dž, naša se že premetava... konc bjuti slipa... spet bo akcija... itak bo prvo zagledala dojenčija k ga je pustila na tleh... pol bo pa 10x vzdihnila preden bo pršla do njega user posted image user posted image user posted image  

Nič ne sme dež padat.user posted image Jaz peril sušim!

Neposredna povezava do sporočila: 2156
14.5.2010 11:49:16   
mini86

Babe, spet bo dž

js tud-samo da v sušilcuuser posted image ne vem men ful smrdi če se cune sušijo na svežem zraku..vird ane

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
14.5.2010 11:54:38   
tadejluka
Jest tud u sušilcu...so tko fajn mehke pa dišijo,pa ...zasprot sfolgam posušituser posted image . če bi zuni sušila je to cel projekt pri mojih 2 strojih cunj na dan skorejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
14.5.2010 12:01:14   
bačko

Babe, spet bo dž

js tud-samo da v sušilcuuser posted image ne vem men ful smrdi če se cune sušijo na svežem zraku..vird ane

JA eno rundo sušim v sušilcu eno pa balkonu.Meni je pa bolje da so na zraku sušene.Mi lepše dišijo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
14.5.2010 12:03:20   
bjondi

zaperat morm pokrou od wc-ja ker gospod je zdj začeu ustajat in ustane in paca po wc-ju..bumbar

Hvala enako!Pa ugotovila je kje imam prašek!Sem ga zdaj dala na drugo lokacijo in je bila danes malo huda ker ga ni našla.user posted image Prav čudno je gledala.

pa kvaj z vama? otroc bi radi pomagal pr gospodinjskih opravilih vidve pa tkole user posted image

Pol pa jamrata kako morta vse sami spucat...midva sva dans tud skp sesala...

Neposredna povezava do sporočila: 2160
14.5.2010 12:04:27   
bjondi
...kaj bi rada kera fotke vidla...

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
14.5.2010 12:05:17   
tadejluka
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
14.5.2010 12:06:18   
NatyTaja

Face ste! user posted image

Mojsonček - tovja mala je pa res faca s tem dojenčkom!

IZVIRNO SPOROČILO: July08

Joj, Mojsonček čist si me zmešala zdej s temi palačinkami pa sirom...... mnjamiiiiiiii... sam NE SMEMuser posted image

Kaj ne smeš??? Seveda lahko! Kupi si skuto z manj maščobe, si za zajtrk speci palačinke s pz moke, vode, jajce (jaz jo dam not pa ni panike), potem pa namaži s tole skuto, ki jo lahko v bistvu tudi posladkaš s fruktozo, ali pa namažeš tole skuto pa z marmelado bs!!
July - skor vse lahko ješ, sam prilagodit moraš!!! Jaz sem zdejle ravno piščančka pa pečeno papriko!! Njami!!

Punce jaz sem tudi na vasi in mi prav paše tole okolje. Sej zdej ne gnojijo več tako zelo.

Pa danes smo dobili odločbo za vrtec - začnemo s 1.9.! Sem pa bila najbolj vesela, ker je tudi naš Erik sprejet - so zgleda našli en primeren prostor za tehle 16 odpadlih minijev!! user posted image Še dobro, da so jeseni volitve župana!! user posted image Se trudjo, se trudjo!

Evo zdej je pa alarm po točno dveh urah!! Bravo Bani! user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
14.5.2010 12:11:11   
bjondi
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
14.5.2010 12:11:15   
bjondi
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
14.5.2010 12:15:46   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

pa od dones nimam nobenga konkretnega občutka, nas je 8, pa 3 iz naše firme smo se srečale,...pa baje majo eno od naše firme ogledaneuser posted image user posted image Ampak, bolj me vleče zdej na prejšnjo službo
(torek), čakam zdej ponedeljek, torek, ko bo pošta o odločitvi. Me je že držal, da bi kr poklicala pa vprašala ampak nimam poguma!

...a si dobila mejl...pa nehi negativno razmišljat user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2166
14.5.2010 12:17:13   
bjondi
Mi smo mel včerej zelenjavno juho pa palačinke...dans pa ne vem kaj bo user posted image ...se vedno spomnm zadn moment...

Mini za kuharco user posted image  mini za kuharco user posted image  mini za kuharco user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
14.5.2010 12:17:27   
mini86
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok lepe slikce..

BRAVO VIATORuser posted image user posted image user posted image user posted image

to je iz filma to so gadje če je kera pozabila

< Sporočilo je popravil mini86 -- 14.5.2010 12:18:22 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
14.5.2010 12:22:20   
mini86
js bom pa delala domačo marmelado za mojga celija..z okusom štrudla..kok kozarcou rab..pismu hu novs

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
14.5.2010 12:22:39   
tadejluka
Sen dobla...hvala! Res kaže vzpodbudno!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
14.5.2010 12:23:52   
mini86
ej bjondi to si slikala žigata zihr takrat k se je marcel paču in ga je žiga gledu in si mislu..wtf

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
14.5.2010 12:24:44   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Sen dobla...hvala! Res kaže vzpodbudno!

a n  bi rekla moj sonček..
čeprav ne vem o čem sploh govorimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2172
14.5.2010 12:25:40   
mini86
dons mam puhn dela..
k tamau ustane greva do mami
pol od nje na kavo
pol pa še na en piknik

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
14.5.2010 12:26:20   
mini86
bemu napišm seznam za manno nje pa ni gor..đabe pol seznam k je itak že vs spakirala do zdj

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
14.5.2010 12:26:48   
mini86
ne vem zakaj ne maram palačink

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......