Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:47:13
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 ZOJA VSE NAJBOLJŠE (z enodnevno zamudo, ampak iz srca)!!!!! Naj ti sije sonček vse dni tvojega življenja in pridno pazi na svojega dragega dojenčka . a bejž no..kok s ti tud dobra
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:48:51
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa kva je zdj z vrtcem no ja kva? sej si že vse u kugli prečekirala
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:49:44
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 ZOJA VSE NAJBOLJŠE (z enodnevno zamudo, ampak iz srca)!!!!! Naj ti sije sonček vse dni tvojega življenja in pridno pazi na svojega dragega dojenčka . ej, vse šteje, tut enodnevna zamuda oh, ta bogi dojenči, ko ga je učer ceu dan iskala po stanovanju
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:51:40
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa kva je zdj z vrtcem no Si ti že kaj klicala za neuradne podatke? No jaz mam laro že cel teden doma, je cela skupina zbolela - v sredo so bili baje samo še trije v vrtcu. V pon začnem s službo+ uvajanje bo treba ponoviti, ker je zdaj doma
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:53:27
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa kva je zdj z vrtcem no Si ti že kaj klicala za neuradne podatke? No jaz mam laro že cel teden doma, je cela skupina zbolela - v sredo so bili baje samo še trije v vrtcu. V pon začnem s službo+ uvajanje bo treba ponoviti, ker je zdaj doma bogica tega je tut mene najbolj strah... vem kako je blo s tamaum...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:54:58
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: *alina* IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa kva je zdj z vrtcem no Si ti že kaj klicala za neuradne podatke? No jaz mam laro že cel teden doma, je cela skupina zbolela - v sredo so bili baje samo še trije v vrtcu. V pon začnem s službo+ uvajanje bo treba ponoviti, ker je zdaj doma bogica tega je tut mene najbolj strah... vem kako je blo s tamaum... a n-al kuko že ti rečš
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:55:26
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa kva je zdj z vrtcem no Si ti že kaj klicala za neuradne podatke? No jaz mam laro že cel teden doma, je cela skupina zbolela - v sredo so bili baje samo še trije v vrtcu. V pon začnem s službo+ uvajanje bo treba ponoviti, ker je zdaj doma ne k me je sram pa ti
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:55:30
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček evo, MINI multipraktik vse obvlada dons sm dobla odločbo za vrtec... kaj pa ostale? A že?Ne pri nas nič še bilo!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:56:58
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček evo, MINI multipraktik vse obvlada dons sm dobla odločbo za vrtec... kaj pa ostale? A že?Ne pri nas nič še bilo! ona je tm iz sela viši od lj
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:57:00
|
|
|
|
mk8
|
10ka, ti čist nič ne zavidam večernih vragolij, čeprav ti vedno tako opišeš te dogodivščine, da sem res mores zravn. Te pa čist razumem glede deca, moj ma tud včasih take prebliske, pol me pa sprašuje, če je kaj narobe, ko se čukast držim . Moški, nimaš kej! Glede pritožbe pa super, se bove zmenile Mini, vaš Marcelči je pa res faca!! Pa ful fletkan. Naša tud čist obožuje pomivalca, zdej že ena gor splezat in potem sedi na odprtih vratih in premika zgornjo košaro not pa vn. Al pa spodnjo košaro čist vn vzame in jo pelje naokrog po stanovanju . Pa žoga se tud rada, čeprov je pogrutala, da se lahko tud sama žoga - si vrže žogo in potem nori za njo in spet in spet.... za dlesen/zob in za uno babo/med. sestro, ki je kar mislila, da boš Marcelčija enmu stricu pustila. Kaj si vse eni namislijo!! Mony tvoje slikce s srečanja so tud ful lušne! Tadejluka, kako je šlo na razgovoru? Pa za razgovor v torek!! Mojsonček, ful fajn za vrtec... Jaz mam pa z vsakim dnem, ko se približuje datum, ko bi mogli zvedet, manj mam upanja, da bomo vrtec sploh dobil... To je pa Lublana
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:57:41
|
|
|
|
mojsonček
|
MINI a ti mene tko mal... sejveškva BAČKO kva pa žvite u lublan... evo mi prednosti, če s doma na vasi
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:58:10
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mk8 ZOJA VSE NAJBOLJŠE (z enodnevno zamudo, ampak iz srca)!!!!! Naj ti sije sonček vse dni tvojega življenja in pridno pazi na svojega dragega dojenčka . a bejž no..kok s ti tud dobra Mini/Karin/Danny, dej poglej v svojo kuglo pa povej, če bomo dubil vrtec...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:58:36
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček MINI a ti mene tko mal... sejveškva BAČKO kva pa žvite u lublan... evo mi prednosti, če s doma na vasi en mičkn
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:59:07
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček evo, MINI multipraktik vse obvlada dons sm dobla odločbo za vrtec... kaj pa ostale? A že?Ne pri nas nič še bilo! ona je tm iz sela viši od lj
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:59:48
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mk8 ZOJA VSE NAJBOLJŠE (z enodnevno zamudo, ampak iz srca)!!!!! Naj ti sije sonček vse dni tvojega življenja in pridno pazi na svojega dragega dojenčka . a bejž no..kok s ti tud dobra Mini/Karin/Danny, dej poglej v svojo kuglo pa povej, če bomo dubil vrtec... čaki zdj jo luftam k jo je mojsonček skurla k je rekla da karin ni faca..a n mojsonček
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:59:59
|
|
|
|
bačko
|
Alina upam da se Lara čim prej pozdravi! No jaz sem pospravila že celo stanovanje takod a bom jutri lahko v miru pripravljala vse za zabavo.Morma še pijano nevesto spečt pa čokoladni biskvit.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:00:03
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa kva je zdj z vrtcem no Si ti že kaj klicala za neuradne podatke? No jaz mam laro že cel teden doma, je cela skupina zbolela - v sredo so bili baje samo še trije v vrtcu. V pon začnem s službo+ uvajanje bo treba ponoviti, ker je zdaj doma Boga Lara!! Še enkrat jovo na novo.. Ni luštn
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:00:45
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček MINI a ti mene tko mal... sejveškva BAČKO kva pa žvite u lublan... evo mi prednosti, če s doma na vasi Saj en živim v Lj. Ampak na Igu!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:01:03
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mk8 ZOJA VSE NAJBOLJŠE (z enodnevno zamudo, ampak iz srca)!!!!! Naj ti sije sonček vse dni tvojega življenja in pridno pazi na svojega dragega dojenčka . a bejž no..kok s ti tud dobra Mini/Karin/Danny, dej poglej v svojo kuglo pa povej, če bomo dubil vrtec... čaki zdj jo luftam k jo je mojsonček skurla k je rekla da karin ni faca..a n mojsonček A dej sonček, zdej s pa uničla kuglo..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:02:20
|
|
|
|
bačko
|
Mi pa je rekla delavka na pošti da me bo poklicala ko bo vrtec oddajal pošiljke. Tako da bom vseeno malo prej dobila kot ostali na Igu.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:02:24
|
|
|
|
mk8
|
Kok cajta rab zob, ko že predre dlesen, da ceu pride vn? Jst se res čist nč ne spoznam na te zobe
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:02:27
|
|
|
|
mini86
|
ja js sm tud tut učer vse posesala in pomila-dons je pa že celi une nesquick kuglce okol metu k jih ni hotu jest..je ugotovu da je ful fajn k jo vrže in se odbije
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:03:16
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Alina upam da se Lara čim prej pozdravi! No jaz sem pospravila že celo stanovanje takod a bom jutri lahko v miru pripravljala vse za zabavo.Morma še pijano nevesto spečt pa čokoladni biskvit. mene to še vse čaka...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:03:41
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Kok cajta rab zob, ko že predre dlesen, da ceu pride vn? Jst se res čist nč ne spoznam na te zobe hu novs..naši taspodni še niso čist uzuni
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 11:04:02
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček MINI a ti mene tko mal... sejveškva BAČKO kva pa žvite u lublan... evo mi prednosti, če s doma na vasi Saj en živim v Lj. Ampak na Igu! ma to j use lublana za nas z vasi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......