Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:27:16
|
|
|
|
mini86
|
sam pr moji babi so dobre..pojem eno in mam dost za ene 6 mesecev pa pou
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:27:18
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Sen dobla...hvala! Res kaže vzpodbudno! a n bi rekla moj sonček.. čeprav ne vem o čem sploh govorimo ...ah numerologija pa to...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:27:25
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej bjondi to si slikala žigata zihr takrat k se je marcel paču in ga je žiga gledu in si mislu..wtf jap res je...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:27:30
|
|
|
|
mini86
|
a drug tedn vela za srečanje
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:28:16
|
|
|
|
tadejluka
|
Govorimo o moji službi mini! Bjondi je tok faca, da mi je mal u številke pogledala in kažejo zelo fajn...bomo vidl drug teden
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:28:17
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Sen dobla...hvala! Res kaže vzpodbudno! a n bi rekla moj sonček.. čeprav ne vem o čem sploh govorimo ...ah numerologija pa to... eeeeej to pa ne sme mem mene..js bi tud..js sm obsedena s temi stvarmi
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:29:06
|
|
|
|
mini86
|
in..kako kaže kej moje presenečenje za roj.dan
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:29:16
|
|
|
|
mini86
|
a vm laufa pa to
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:29:20
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Sen dobla...hvala! Res kaže vzpodbudno! a n bi rekla moj sonček.. čeprav ne vem o čem sploh govorimo ...ah numerologija pa to... eeeeej to pa ne sme mem mene..js bi tud..js sm obsedena s temi stvarmi ...ne ti si iz šlogarijo...to je numerologija...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:29:56
|
|
|
|
mini86
|
ej glih za moj roj.dan se bomo dobile če se dobimo v sredo čez 14 dni.. matr a bi mogla kej spečt
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:30:34
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a vm laufa pa to ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:30:51
|
|
|
|
mini86
|
neeee js mam oboje rada..zarad numerologije se nočm poročit pa to..js mam rada vse
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:31:17
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej glih za moj roj.dan se bomo dobile če se dobimo v sredo čez 14 dni.. matr a bi mogla kej spečt ...itak...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:31:44
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a vm laufa pa to ... aha tok vm laufa..matr ste skrivnostne..sj nam nubene pojedla če kej namigne
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:32:10
|
|
|
|
tadejluka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ... hehehe
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:32:17
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 neeee js mam oboje rada..zarad numerologije se nočm poročit pa to..js mam rada vse ...dobiš...aha sej si na seznamu r.d...rabim cifre...ampak zvečer k že panaš,ti pošlm... ...en me kliče...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:34:12
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej glih za moj roj.dan se bomo dobile če se dobimo v sredo čez 14 dni.. matr a bi mogla kej spečt ...itak... samo kje bomo pa rezale..al se pa tko zmenmo..js neki spečm in prnesm ve mate pa nalogo da vsaka svojo žličko prnese da bomo jedle..samo da se naute pol fine delale pa samo eno žličko pojedle.. k če naumo vse zmazale nam nč delala
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:35:43
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 neeee js mam oboje rada..zarad numerologije se nočm poročit pa to..js mam rada vse ...dobiš...aha sej si na seznamu r.d...rabim cifre...ampak zvečer k že panaš,ti pošlm... ...en me kliče... ok poglej zame ura rojstva mislm da je 9.30 pa še marceli je pa ura rojstva 13.48-mensezdi..če rabš ful točn povej bom šla prevert..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:38:24
|
|
|
|
bačko
|
Jaz pa obožujem palačinke! No naši sem naradila pire krompir pa omako iz mletega mesa in je pojedla bolj malo ampak se sploh ne sekiram. Bjondi full lepe slikice!Vsi so pravi lepotci in lepotičke!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:41:20
|
|
|
|
bačko
|
Numerologija je zakon!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:44:44
|
|
|
|
mini86
|
a je že delala kera to marmlado z okusom štrudla
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:46:32
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 neeee js mam oboje rada..zarad numerologije se nočm poročit pa to..js mam rada vse ...dobiš...aha sej si na seznamu r.d...rabim cifre...ampak zvečer k že panaš,ti pošlm... ...en me kliče... ok poglej zame ura rojstva mislm da je 9.30 pa še marceli je pa ura rojstva 13.48-mensezdi..če rabš ful točn povej bom šla prevert.. ...je dost sam mesec pa dan rojstva...za tamalga ti nam pisala ...sam tastarim napišem...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:48:53
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Numerologija je zakon! ... ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:48:53
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 neeee js mam oboje rada..zarad numerologije se nočm poročit pa to..js mam rada vse ...dobiš...aha sej si na seznamu r.d...rabim cifre...ampak zvečer k že panaš,ti pošlm... ...en me kliče... ok poglej zame ura rojstva mislm da je 9.30 pa še marceli je pa ura rojstva 13.48-mensezdi..če rabš ful točn povej bom šla prevert.. ...je dost sam mesec pa dan rojstva...za tamalga ti nam pisala ...sam tastarim napišem... dil
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:52:34
|
|
|
|
bačko
|
Bjondi a boš še meni kaj pogledala?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......