Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 13.5.2010 23:14:58
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 pa Žiga je tooook cortek na uni slikci...joj, bi ga človk kr polupčkal...ga je mami že naučila pozirat Ej nauš vrjela mony ...ampak mami doma nč ne fotka ...sej veš kovačeva kobila je zmer bosa...nazadnje sem na morčiju za femili držala aparat v rokah...če pa skoz neki dogaja... dobra asistentka si...fajn fotke...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 13.5.2010 23:16:36
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ...ja sej bi bil greh če nebi marcelčija v zoo-ju gor dala... ...ampak tale mama svinja je pa ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 8:38:14
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Mini full hude fotke! Mali je pravi frajer! 10ka upam da mene kaj takega ne čaka.Mislim pa da bi bil lahko tvoj malo bolj uvideven in probal razumeti da tudi tebi to ni ravno všeč.Sem pa se zraven tudi malo .Jaz bi pomoje mu že ob šestih vse povedala.Pri nas je med vikendom tako da se Žana že okoli 6 ure zbudi in če grem jaz z njo v dnevno sobo to ni uredu ampak more iti oči.Tako da on zjutraj vstaja in jaz spim z Loro naprej. No mi pa smo zdravi in danes bova šli že po nakupih!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 9:31:56
|
|
|
|
mini86
|
čak, mini a s ti kuharca al kako... a je to men kej ušlo? ah, sej zdej vidim, da maš skos pomočnika v kuhn... pridn Marcelči... ne ne nism..samo rada kuham
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 9:43:17
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 čak, mini a s ti kuharca al kako... a je to men kej ušlo? ah, sej zdej vidim, da maš skos pomočnika v kuhn... pridn Marcelči... ne ne nism..samo rada kuham Sem si tiste dva recepta shranila in bomo verjetno naslednji teden imeli krompirjevo juho.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 9:46:14
|
|
|
|
July08
|
Hello! Lep pozdrav iz sončne Notranjske! Mal heca Na hitro se oglasim, ker nisem mogla mimo posta 10ke. Tudi mene si nasmejala, sem se kar malo videla v tvojem opisu. Ja, ja, Mar in Venera, nimaš kaj. Je pa bolje malo šparati besede, saj človek v navalu jeze marsikaj reče, za kar nam je potem žal. Jaz sem včasih res znala vsekati na moža z besedami, pa se skušam tega odvaditi, ker je samo slabše. Pol me pa grlo boli, a ne Bjondi Tako sem tudi jaz včasih v mislih skregana, ampak potem vse skupaj izzveni. 10ka naša fanta tudi spita skupaj, pa ima Jurij občasne prebliske "kako Jošta ohraniti budnega" in potem so veselice v sobi. Včasih šibam gor in dol vsake dve minuti, pa nič ne pomaga, zato ju zadnje čase kar pustim....pol je pa zjutraj žurka, ko ob 8h ne moreto oči odpreti
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 9:54:21
|
|
|
|
manna
|
Dobro jutro Ja tudi pri nas je super vreme Smo pa povabljeni jutri na neko praznovanje k enim na vikend kjer naj bi tudi prespali. Seveda z otroci (oni imajo dva fantka). Zdaj pa gruntam kaj vse moram vzet s seboj - saj če grem za dva dni je isto kot če bi šla za en teden, vzet moram itak tisoč stvari..Pa še mraz pa grdo vreme..jooj se mi ne da pakirat. A mi kjera napiše seznam kaj moram vzet za Manco? Ker jaz ZMERAJ kaj pozabim v takih primerih..sploh nevem kje naj se lotim.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:03:14
|
|
|
|
mini86
|
bodije plenice hlače-4x (v enih se bo polila, druge popacala...) majčke 3x puloverčki 3x žličko za jest ne vem kaj bo jedla-pač stvari za skuhat une par igrač k jih ma najraje slinček kšno dekico za na tla copatke oz čevelčke štumfki-mogoče za rezervo žabice, če je vikend pomoje nau ful toplo pižamca krema za rit robčki za rit in brisat svinarijo kšne prigriske če jih manca je če se še kej spomnm ti povem in še zmeri loh flikneš not ja morš pa najman dvojne stvari uzet ker loh nau nč loh se ti pa polije al pa kej podobnga..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:05:02
|
|
|
|
mini86
|
u mislih si nared skupine pa zihr nauš nč pozabla.. npr-previjanje...in pol spakiraš vse kar rabš da jo previjš -pol hranjenje -če bo sonček -če bo hladno . . . .
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:27:34
|
|
|
|
mojsonček
|
evo, MINI multipraktik vse obvlada dons sm dobla odločbo za vrtec... kaj pa ostale?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:31:51
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček evo, MINI multipraktik vse obvlada dons sm dobla odločbo za vrtec... kaj pa ostale? neeeeee šeeeee baje dobimo nekje od 15-20 maja..samo glede na to da se jim je neki zaštrikal nebi blo nč čudnga če bi dubil prvi teden junija... in..in...a si dubla
< Sporočilo je popravil mini86 -- 14.5.2010 10:32:38 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:33:03
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček evo, MINI multipraktik vse obvlada dons sm dobla odločbo za vrtec... kaj pa ostale? ja js sm vaša rebeka dremelj
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:35:01
|
|
|
|
mini86
|
takooo.... krompirjeva juha z gobami za naju se že kuha, za marcelčka pa tud krompirjev golaž..sm mislna narest palačinke k jih sicer ne maram delat pa tud jem jih ne glih rada pa mi je zmankal jajc
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:35:58
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 in..in...a si dubla eh, Rebeka Dremelj... ne vem a nej bom vesela al žalostna...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:36:44
|
|
|
|
mini86
|
pozabla sm povedat da se marcel ful rad žoga..sediva na tleh in si dejansko podajava žogo.. aja pa kupla sm mu milne mehurčke in kr poleti k jih vid..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:38:00
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mini86 in..in...a si dubla eh, Rebeka Dremelj... ne vem a nej bom vesela al žalostna... pol zihr si pa je nebi še dala..dubla si pa septembra-gledam u kuglo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:39:51
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pol zihr si pa je nebi še dala..dubla si pa septembra-gledam u kuglo ej, pa ti si še una kvajže vedeževalka Karin
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:40:36
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pozabla sm povedat da se marcel ful rad žoga..sediva na tleh in si dejansko podajava žogo.. aja pa kupla sm mu milne mehurčke in kr poleti k jih vid.. Marcelči bo zih fuzbaler... pol bo pa še bolj lomil ženska srca...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:42:07
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pol zihr si pa je nebi še dala..dubla si pa septembra-gledam u kuglo ej, pa ti si še una kvajže vedeževalka Karin ja tud ona sm loh če čš
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:43:11
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pozabla sm povedat da se marcel ful rad žoga..sediva na tleh in si dejansko podajava žogo.. aja pa kupla sm mu milne mehurčke in kr poleti k jih vid.. Marcelči bo zih fuzbaler... pol bo pa še bolj lomil ženska srca... o tem da bo fuzbaler pa res ni dvoma..to mu je blo namenn še predno se je rodil
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:43:24
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pol zihr si pa je nebi še dala..dubla si pa septembra-gledam u kuglo ej, pa ti si še una kvajže vedeževalka Karin ja tud ona sm loh če čš a veš kaj... si pa že bl faca k ona, tko da...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:44:28
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pol zihr si pa je nebi še dala..dubla si pa septembra-gledam u kuglo ej, pa ti si še una kvajže vedeževalka Karin ja tud ona sm loh če čš a veš kaj... si pa že bl faca k ona, tko da... kugla ne laže
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:45:10
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pol zihr si pa je nebi še dala..dubla si pa septembra-gledam u kuglo ej, pa ti si še una kvajže vedeževalka Karin ja tud ona sm loh če čš a veš kaj... si pa že bl faca k ona, tko da... al bi raj vidla da sm danny-vaše zvezde moje mezde al kva je že guvoru
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:45:35
|
|
|
|
mini86
|
pa kva je zdj z vrtcem no
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 10:46:26
|
|
|
|
mk8
|
ZOJA VSE NAJBOLJŠE (z enodnevno zamudo, ampak iz srca)!!!!! Naj ti sije sonček vse dni tvojega življenja in pridno pazi na svojega dragega dojenčka .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......