Angel_Tian
|
Da pristopim še k večernemu javljanju Pa dober večer najprej fiška - da je mlekarna naredila zadostno zalogo mleka. Če te bradavice res že zdaj mučijo, je bolje, da poskusiš še malo z nastavki. Saj jih lahko takoj opustiš, ko se ti lepo poceli. Moje mnenje pač (jaz na srečo nisem imela težav). Pa z lanolin kremo si maži, bo pomagalo. Aaaaaaaaaaaa, torej zdajle, ko se jaz oglašam, sta vedve že lepo doma. Odlično katy - RR odvisnica si postala Drugače pa super, da so se krči že tako pomirili in da je kakanje tudi steklo. Hmmmmm, a ti boš že kar v času dojenja jemala kontracepcijske tablete? Kar se gradnje tiče, zna biti res stresno ja. Ampak je veliko tudi vse od človeka odvisno. Moj pač sam ni navajen nič delat, jaz pa sem že od malega navajena vsega drugače. Tak al tak sem skoraj vse jaz urejala in organizirala, moj se je pa vedno znal samo jezit in klet, če ni šlo čisto po planu. Jaz vem, da je z delavci pač tako, da se vse skupaj zavleče in se s tem že v naprej sprijaznim, moj se pa kar peni. Ampak sam pa tudi ne naredi, tako da je boljše, da je kar tiho Pa najbolj smešno je to, ker okrog med prijatelji in v službi se pa kar nekaj hvali, kako bo on to vse imel in kaj vse ima za naredit. Potem ga pa folk občuduje, ker je kao že toliko dosegel s svojimi leti, v bistvu pa pojma nimajo, ker ne poznajo ozadja Eh, BV o tem tule razpravljat, ker se lahko na 20 strani razpišem Jao kaj je to nastal "prepir" okrog polne ali prazne lune Jaz vam povem, da do konca leta bomo vse zibale, verjemite no aninchy - mi je malo čudno tole s tvojim pregledom. Zdaj na koncu so več ali manj kar tedenski meemee - za voziček. mubi in j.b. - dajta se vidve že zmenit dokončno za en dan no Tolk pregovarjanja Jaz lahko grem komaj po nedelji, da ne zamuštram plane mojim Apetit - pri meni je bolj bogi no. Ampak za vse je kriva kislina. Nekak enostavno nimam v sebi prostora za hrano nusi - v MB je tako, da od PDP dalje hodiš samo še v P. Takole, pa sem vas malo preletela. Navečerjala sem se tudi že pridno. Prva runda je bila pol lubenice, druga pa musli - ena sklečka Taka lahka in tekoča hrana mi najbolj paše, da lahko ponoči vse lepo ven zlulam jao Mali tudi že spi, moj pa je šel v nočno. Jaz bom pa šla pred TV in ko me bo zmanjkalo, me bo zmanjkalo