nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Živjo! No dans se je pa škratek zbudil ob 3h za jest, jst pa potem nisem mogla nazaj zaspat Okoli pol 6h me je zmanjkalo, sam me je čez eno uro spet mali zbudil. Sva potem spala še urico in pol, sam sem vseen zmatrana. Nimam pojma, kaj me tako vrže iz tira, se mi to kr pogosto dogaja, da ponoči več ne morem zaspat nazaj. Sam dans je bla res dolga. IZVIRNO SPOROČILO: viking95 Imam pa eno vprašanje - pri Lauri zadnje čase opažam neke pikice na koži, po rokicah in nogicah, včasih tudi po ličkih, podobne so nekakšnim mozoljčkom. Ne vem, ali so ekcemi ali kaj drugega. A ima katere izkušnje s čem podobim? Mi mamo tudi to, sicer ne po obrazku, ampak po telesu in za ušesi. Včasih precej, včasih nič. Pediatrinja ni še nikoli nič rekla, sem pa brala da dojenčki hitro dobijo kaj takega, če jim je vroče, torej da naj bi šlo za vročinski izpuščaj. Sam kaj pa vem... Prašek za njegove oblekice mam čisto hipoalergijski, s kakšno hrano pa tudi nisem uspela povezat. Se mi potem res najbolj zdi, da je od tega, ko mu je vroče Pa ful je lušna tvoja žabica, jo vidim na avatarju viking in ellie, kolikokrat pa potem jeste čez dan oz. na koliko časa? Mi smo potem včeraj čez dan 8x jedli, sicer sva jih mela zadnje čase med 8x in 10x na dan. somic, naš je tudi čveka na kvadrat pa smejko tudi, je mami rekla, da še ni vidla dojenčka, ki bi se toliko smejal. Sam zadnje čase je v neznanih situacijah in ob neznanih ljudeh vse bolj in bolj zadržan. Kar je za to starost v bistvu čisto normalno. nincrli, za spanje čez dan - pri nas kakor je, živi teksas. Včasih tudi 5 ur, včasih komaj 1h. Res ni pravila. Čeprav načeloma samo 1h je bolj poredko, recimo da največkrat nekje 2 uri, mogoče 3. Jaz pa se zbudim ponoči, ker morem na wc (to že od nekdaj, tak da v nosečnosti ni blo nč čudnega, sam mal večkrat sem šla ) in potem ne morem nazaj zaspat pa se mi enako zgodi, da zaspim proti jutru pa se čez eno uro mali zbudi in je, potem pa podremava za kakšno urco, ampak tamali rabi eno uro, da nazaj zaspi, tak da nekaj čez 7 šele zaspima... Pa je fajn, ko mali celo noč prespi, sam jaz vseen ne morem spat... Mogoče sem mal pod stresom zdaj pa še učenje me čaka pa mam ful mal cajta na dan še za to... tak da če prestavite piknik naj bo pred 15. junijem, ker pol mam izpite . Aja pa zdaj sem imela en teden vsak dan glavobol, včasih mal bolj močan pa me je še to skrbelo, danes pa je minil, sicer ne še čisto ampak mislim, da ga jutri več ne bo, ker se je ful zmanjšal. No pomoje me je res napihalo, ker je bil tak površinski al kak naj razložim, najprej me je bolela glava od zadaj potem pa se je prestavilo čez celo glavo, no če ne bi blo bolje bi šla v pon. k svoji zdravnici, ker pri glavobolih nikol ne veš kaj je vzrok(razen če maš gripo al pa prehlad kar pa nimam)... Pikice naš dobi, ko mu je ful vroče, ponavadi, ko gremo domov je v avtu ful zašvical v hrbet, tak da mu danes dam še plenico odstod, da ne bo direkt na plastiko naslonjen oz. na tist material, ki ne diha... Pri neznancih je naš tud zadržan, če pride kdo na obisk pa sili vanjga je kar siten, rabi mal časa da se privadi potem pa tudi veselo cvili in govori, enako je ko mi pridemo kam, rabi en čas da se privadi, potem pa je ok.