|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
11.5.2010 22:54:43   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Alergije: Mehčalec je kar dober kandidat za alergije (oz. preobčutljivostne reakcije), ker se ne spere iz perila. Se spomnim še iz šole za starše izpred dveh let, da so mehčalce zelo odsvetovali - ne glede na to, koliko dojenčkov je narisanih gor (eni so kao nežni, pa nealergeni pa kaj vem kaj še vse). Probleme pa znajo delat tudi kakršna koli sintetična oblačila.

Jaz do pred par dnevi nisem uporabljala mehčalca in ni bilo nikoli nobenih problemov. Sedaj sem si pa rekla, da je stara 6 mesecev, pa več mamic mi je reklo, da uporabljajo, pa sem probala. Ampak eni otroci niso občutljivi, drugi so. In Manca je zgleda med temi, tako da bom mehčalec nehala uporabljat.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
11.5.2010 23:13:56   
maya2
Pozdravljene...

No jaz sem mu tudi včeraj poizkusila dat malo jabolčnega soka, pa je gladko ven pljunil user posted image , niti enkrat ni zinil sem mu morala not žlico rint ... pri hčeri je bilo ravno obratno... ne vem zdaj mu bom poizkušala še parkrat sam po ene dve male žličke dat pa bom videla.... mogoče še ni pripravljen user posted image

mehčalec: jaz sem ga ukinila že zaradi hčere. Prvič sem ga nazaj uvedla k je bla stara 6 mesecev, pa je bila vsa pikasta po trupu (tam se očitno oblačila najbolj prilegajo), potem sem ga ukinila, ker sem takoj posumila na to, pa sem spet poizkusila pri enem letu, spet pikice, pa potem spet čez pol leta, enako... od takrat smo brez mehčalca user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
11.5.2010 23:33:37   
Elly79
Dober večer, mamice! user posted image

Ko vas takole berem in ko opazujem mojega nadebudneža, se mi dozdeva, da bi bilo treba začeti z uvajanjem goste hrane. Mali me vedno bolj firbčno gleda, ko jem. user posted image Pa danes sem mu dala malo slivove kašice, v upanju, da se bo kaj pokakal in je bil ful hud, ko sem hotla po nekaj žličkah nehat...
Ko pa sem jih danes klicala, sta mi uvajanje GH odsvetovali tako patronažna kot pediatrinja - obe sta mi zatrdili, da naj počakam do pol leta starosti... user posted image
Kako ste se ve odločile za prehod na GH (po dogovoru z zdravnikom / patronažno) in s čim ste začele? Kaj je pokazatelj, da lahko začneš z GH?

Lep pozdravček in lahko noč vsem mamicam in njihovim nadebudnežem in nadebudnicam,

Elly user posted image

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
11.5.2010 23:38:18   
Elly79
A ja... Pa še tole... jaz sem drugače tudi Ljubljančanka in še nisem prejela odločbe za vrtec user posted image . A katera ve, kdaj se dobi odločba v Lj. občini?

Bi me pa zelo zanimalo, da vsaj vem, kje se nahajamo... Verjetno na repu čakalne vrste... user posted image

Zdej pa res lahko noč, komi gledam...

Elly user posted image

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
12.5.2010 8:00:13   
Momtobe
Vrtci naj bi poslali odločbe do konca meseca maja ...

Z GH pa naj bi začel, ko mu kao mleko ne zadostuje več (ko je tut po 10x na dan, pa mu ni dovolj), ko kaže znake, da bi on tut jedu, ko ostali jejo ... ko že lepo sedi in lahko drži glavico pokonci, ko v blatu ni več neprebavljene hrane (koščki), itd. ... samo meni so tudi rekli naj počakamo do pol leta, če bo šlo, tako da bomo res počakali čimdlje bo šlo.

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
12.5.2010 8:29:55   
natasa28
Jaz perem z mehčalcem že od začetka, najprej sem uporabljala Lenor sensitive, potem občasno kar navadni Lenor -plavi, sedaj pa imam nek Mehčalec Wanzao ali nekaj podobnega sem vzela ko so imeli v sparu promociju je pa z aloe vero in sensitive, pa do sedaj na srečo nismo imeli nobene alergije.

Količina ki mi jo Danaja poje, čisto različno:
-zjutraj ko se zbudi se najprej podojiva (predvidevam da poje okoli 150 ml, vsaj tako mi je prej ko sem si črpala)
-potem ob 10-10.30 poje cca 200 ml mlečnega riža s dodatkom (ali banana ali jabolka ali malo fruteka...)
naslednji obrok ji skuham zelenjavo, pa naredim pire pa ji dam še zraven malo riža) poje tudi okoli 200 ml
- zvečer pa zopet mlečni gris ali pa riž samo pač drugi kot zjutraj. cca 200 ml
Spije pa še sigurno 1 frutek soka gostega ali jabolčnega 120 ml. 
- po večernem obroku se še sicer malo podojiva  in potem še preden jo dam v njeno posteljico ob 22.
Tako da po mojem poje okoli 900 ml hrane dnevno.

Teža pa ji napreduje čisto različno, je pa šla zdaj v 1 mesecu odkar sva prešaltali na GH gor samo 450 g, bomo vidli kaj nama bodo na sistematskem 19.5. rekli.
Sva pa težki že 7.200 g velikost pa nam bodo drugo sredo povedali, da vidimo koliko smo zrastli.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
12.5.2010 9:20:03   
ROmama
Dobro jutro,

a tudi tukaj ste klepetulje:D

Najprej naj povem, da so vse pikapoke pomagale in je Ema končno bolje, zjutraj se še izkašlja, čez dan pa je v redu, pa tudi ponoči je samo parkrat zakašljala. Moram povedat, da sem ji zdaj dva dni dala po eno noževo konico sirupa iz smrekovih vršičkov, mogoče je tudi to pomagalo.. Hvala vsem.

Uvajanje GH - jaz sem ji poskušala dati malo jabolčka, pa tudi pljuva ven, je ne bom silila.

Ena soseda pazi na otroke, oziroma je prej pazila, zdaj čuva svojo vnukinjo, ki gre v jeseni v vrtec. Sva se pogovarjali in je rekla, da bi čuvala, samo jaz bi tak orada dala v vrtec, se mi zdi, da se tam veliko več naučijo kot privat. V lLj. imate pa še večjo štalo s temi vrtciuser posted image

Krst - nas še čaka, bo treba datum določit, pa botra tudi, ma naša župnik je tako natančen, hoče, da je boter poročen, koruzniki odpadejouser posted image

Ninča77 - fajn, da bodo tudi nogico poštimali, da ne bo treba dvakrat narkoze. Pa še user posted image .

Mehčalec - jaz uporabljam Persil sensitive od začetka, pri Emi manj kompliciram kot sem pri Lukuuser posted image . Včasih se ji tudi kake pikice pojavijo, samo so lahko tudi od tega kar jaz pojem, po moje, ker še dojim.

Terida - tvoj Primož je kot Ema, po moje je bila ravno enih 14 dni zdrava, skozi je prehlajena, upam da se bo kaj utrdila. Ena soseda mi je rekla, da so do pol leta bolj občutljivi, potem gre pa na bolje.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
12.5.2010 9:36:48   
terida
En hiter nasvet glede uvajanja GH: Baje je dobro začet z zelenjavo, ne s sadjem. Razlog pa je dokaj enostaven: sadje je sladko in ga navadno dojenčki itak radi jedo, zelenjava pa je bolj problematična in jo dostikrat zavračajo, če so prej sadje dobivali. Zato vsi (patronažna, pediatri ipd.) svetujejo, da naj najprej osvoji en cel zelenjavni obrok (da se z njim nasiti in ne rabi dojenja po obroku) in naj se šele potem uvaja sadni obrok. No, toliko je meni znanega o tem, sigurno obstaja kje še kakšna druga teorija user posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
12.5.2010 10:59:22   
Elly79
Hvala za tale mnenja! user posted image

Za enkrat se naš fant še ne doji tako pogosto, da bi zgledalo, da pri meni dobi premalo... Sej drugače sem imela tudi jaz skoz globoko željo, da bi ga dojila do 6 mesecev, ampak ker imamo tole sranje z nekakanjem user posted image in ker sem opazila, da je res čist navdušen nad slivovo kašico, sem mislila, da je pa mogoče vse to le znak, da bi bilo potrebno malce prej začet razmišljat o uvajanju GH.

V glavnem - bom počakala, dokler ne bo res očitno, da ni sit, ko se doji pri meni, potem bomo pa začel.. user posted image

Zdej ga moram it pa mal potolažit, ker se spet ni tko hitro pridrčal naprej, kakor bi želel... user posted image

lp, Elly

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
12.5.2010 11:23:06   
pipika 13
Pozdrav!

Se javljamo, po še spet eni prestani virozi. V nedeljo zjutraj je imel naš David vročino več kot 39, smo mu cel dan zniževali z svečkami, pa zeleno je kakal, pa polival, pa malce driskal in za konec pod jajčki še glivice fasal od vlage. (znojenje, kakanje, bolj driskanje ob  vsakem prdcu se je ven kaj pocedilo, pa lulanje) in evo še to, čeprav sem ga dosti bolj pogosto previjala, skoraj ob vsakem prdcu in mazalo s Sudocrem-om, pa nič. Za nameček je bila zbolela tudi moja mama (nekaj ji je v križ prišlo), mi pa imeli povabljene ljudi na kosilo, ker smo imeli v našem kraju žegnanje. Potem veste, kako mi je bilo. Bolno dete, kuha, tečna in živčna mama (še vedno je, ker ji še vedno ni v  redu, pa noče k zdravniku), pa pucanje, strežba itd. No, speljali smo, ljudje so bili pa tako ali tako povabljeni s strani moje mame.

V ponedeljek smo šli k zdravniku in pravi, še ena viroza, s tem, da je očitno trebušna, ker ga toliko zvija. Ugotovi, da so izpuščaji in rdeče, vneto med nogicami in na ritki - glivice in da naj mažem z canestenom. Danes je že vse izginilo (če bi vedela, da so glivice, bi že prej sama s tem mazala, saj sem imela canesten doma, ne da sem mislila, da je plenični izpuščaj)user posted image

Vročina je potem včeraj padla, danes je pa več nima čisto nič. Kje in kako se je naš mali okužil -nimam pojma.user posted image Mogoče mu je kaj dal kak naključni gledalec, ki tako rad na sprehodih v voziček gleda, pa nekateri se ga tudi morajo dotikat. Bo treba bolj pazit, kdo se ga dotika in kdo moli glavo v voziček. Ker od zadnje viroze tako pazim, kako je oblečen, ali piha, mu je vroče, vedno ima kapico itd. Dejstvo pa je to, da je od zanje viroze občutljiv, ker je malce slabokrven, nizek hemoglobin in tako se ga vse prime.
Tako imamo 1. cepljenje šele 1.6., če bo zdrav seveda. Sem se pa kar malo ustrašila, da mi ne prisane v kaki bolnici, ker je bil res bolj bogi kot zadnjič. Sem tudi slišala, da če se viroze po gosto pojavljajo v kratkih presledkih, da se lahko to razvije v kaj resnega. Tako se je tud pri eni znanki, ko je mali po virozi dobil vnetje neke žleze in pristal v bolnici. Zgodilo pa se jim je to na morju.user posted image

Ok, malce sem si olajšala dušo. Glavno, da je mali ok, no še moja mama se mora malce umirit in svojo nejevoljo strasat name, pa bo.

Praški in mehčalci - v materinski so nam rekli, da naj mehčalcev ne uporabljamo. Jaz uporabljam prašek Dreft za otroška oblačila. Dam ga čisto malo, ker niso tako umazana in potem sušim v sušilnem stroju.

GH: mi bomo poskušali počakat vsaj še mesec in pol, da bo David star 5,5 meseca. On še čaja noče (sem mu ga zdaj večkrat ponudila, ko je bil bolan, pa nič), res pa, da ni sladkan. Rad pri meni papa in dobro, skoraj preveč raste. Danes sem ga tehtala in ima 8100, oblečen, NOsi številko 68, pa je od vseh vaših otrok najmlajši. Je pravki korenjk. No, bolezen ga je zdaj malce zdelala sugurno je že 2 tedna na isti teži, vendar nič zato, ima zaloge.
Sem pa tudi jaz brala, da je najboljše uvajat GH najprej zelenjavo, ker sadje je sladko in potem zelenjavo odklanjajo, raje imajo sadje. NO, bomo videli, atek je cel vrt posadil različne zelenjave.user posted image

Toliko za danes, veselo prikaujeva atka, da pride domov z dela, ker tečne in prepirljive mame imam že poln kufer.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
12.5.2010 11:55:47   
Lenč.i
Pridne pisateljice ste mamice decembrskih biserčkov. Kar nekaj vprašanj in nasvetov glede GHuser posted image . Tudi mi bomo počakali na dopolnjenih 6 mesecev, zdaj se le še dojimo.
ROmama, bravo za tastov avto in za Emino zdravje.
Momtobe, res ni fajn, če si neroden. Meni se o tem za zdaj le sanja. Menda me je tako strah, da bi tamajhni kaj naredila, da kar sanjam, kako jo kam ruknem - to res niso prijetne sanje.
Vrtec: še ni odgovora. Bom kar v veliki zagati, če ga ne dobimo.
Prehrana: ma se mi zdi, da vaši biserčki tako veliko pojejo. Bi bilo fajn imeti kakšen števec na zizi, da bi videla, koliko poje. Tehtnice nimamo več, se saj sekiramo ne več. Menda poje, kolikor rabiuser posted image . Samo v tistih 5 do 10 minutah sigurno ne veliko več kot 60 do 100 mll. (7x/dan)user posted image . No ja Poopsy in Momtobe, saj smo tu nekje, kaj neuser posted image ? Le da smo mi še brez čaja.
Matevž user posted image user posted image , čim manj bolečin na posegih ti želim.
Mehčalec: ga nič ne pogrešam in ga tudi še naprej ne bom uporabljala.
Pipika 13 tudi tebi user posted image user posted image za zdravje obeh, Davida in mame.

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
12.5.2010 11:58:46   
evangelie
pri 3h mesecih je imel 65 cm in 6200.
IZVIRNO SPOROČILO: marusi

Marusi, Vitan je imel pri 3 m 64 cm in 5.450, potem pa pri 4,5 67cm in 6.100g, pa je rekla P da čisto lepo napreduje in da ni presuh - to se tudi meni zdi. Je sicer bolj drobčkane sorte, vidijo se mu rebra, ampak ima pa na nogicah tudi kak kolobarček. Tak fajn, kompakten dojenček je.

Uvajanje GH
- midva se tudi še polno dojiva (ne dodajam niti tekočine). Nekaj noči je bilo zdaj groznih, se je zbujal na 2 uri, zdaj 2 noči je pa spet malo bolje, se je zbudil le 2x...no, pa potem ob 5h, ko je že čist pripravljen na akcijo in bi on kr vstal žeuser posted image Pol ga pa vzamem k sebi in nekako potegneva še tisto urco, da potem okoli 6h vstanemo...Spat gre pa ob 20h. Drugače pa nekega interesa za GH še ne kaže, tako da nameravam polno dojit do 6 meseca, oz. mogoče mu bom kakšen teden prej poskusila dat kakšno žličko GH, da vidimo reakcijouser posted image
Sem pa prejšnjo sredo poskusno začela jesti mlečne izdelka, pa krvi sicer ni v blatu, ga je pa precej zvijalo...sem že skoraj pozabila, kako je, ko so krčki v hišiuser posted image Tako da sem spet na dieti brez mleka..sem ugotovila, da sem v bistvu veganka, ki je mesouser posted image
Nč, moram it...mali potrebuje nekoga, da se mu pačiuser posted image

lp

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
12.5.2010 13:30:37   
MiNa*
kje in kako pa vas najdem na Facebooku?
Nisem bila še nikoli gor, in nimam pojma kako se tam sodeluje? A je isto form kot tole tu?

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
12.5.2010 14:40:35   
zoja88
MINA* poslala zasebno sp. glede FB:)
Naš se je že navadu na sadje in zelenjavo danes sma prvič probala krompirček in brokoli pa je veselo pojedel.
Drgače se že 2 tedna obadamo z zobki čist ma že zateklo dlesen tak da res upam da bo kmalu.
V petek ma drugo cepljenje upam da bo ok.
Mi uporabljamo mehčalec duel pa ni nobenih problemov.
Do sedaj smo edino mel problem z Johnsonovo kopeljo se mu je koža sušila.Sma šla nazaj na Niveo pa je ok spet.
Lep sončno deževen dan želim:)

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
12.5.2010 15:00:31   
Puffy
Dan.

Sem skoz brala forum, pa sem bila takoooo lena za kaj napisat. Spomladanska utrujenost me daje - celo leto user posted image  Pa učit se bi mogla začet, samo mi je volja utekla nekam. Bom že jutri user posted image

A vi že kopate vaše z tekočimi geli ali z žajfo? Meni je rekla patronažna, da lahko začnem gel uporabljat pri enem letu.
Mehčalca še ne uporabljamo, pa Kajine cunjce posebej peremo in še vedno damo na dodatno spiranje.

Ninči in Matevžu user posted image  Občudujem tvoje živce in pogum user posted image  Jaz jih zgubim kdaj že sredi noči, k se zbujamo za brezveze...Jo dam na našo posteljo in gospodična kar zaspi, tako da zadnje čase jo puščam kar pri nas, ker se mi ne da več ustajat (ampak samo proti jutru za kake 2 - 3 ure).

Vrtec: jaz itak še študiram, tako da bo Kaja še kar malo doma pri meni. Pa moj tata gre v penzijo drugo leto, jo bo že on popazu, če bo treba.

O eni pa tolk pojejo, moja pa kar nekaj štrajka že ene 2 tedna. Komaj da poje tistih 90 - 120 ml mleka. Kašice ji naredim vedno okoli 150 ml, dostikrat pol pusti...Je ne silim s hrano, že ne rabi tolko, če noče jest.

Zakaj se mora narejen aptamil porabit v roku ene ure?

(odgovor članu zoja88)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
12.5.2010 16:14:16   
KulGirl
IZVIRNO SPOROČILO: Puffy

Zakaj se mora narejen aptamil porabit v roku ene ure?

Ker se v njem razmnožijo bakterije, ki lahko povzročijo prebavne motnje (bruhanje, driska).

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
12.5.2010 18:09:52   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: zoja88

Mi uporabljamo mehčalec duel pa ni nobenih problemov.

Jaz sem ji ravno z Duelovim mehčalcem prala, pa je dobila fleke. Itak je pa vsak dojenček različno občutljiv.
Moram pa povedat, da zjutraj je bla še flekasta, potem sem ji pa dala bodi, ki je bil opran brez mehčalca in sedaj je brez enega flekca. Tako da je res bil kriv mehčalec.

(odgovor članu zoja88)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
12.5.2010 18:16:01   
araz
Ojla,

Glede na grdo vremensko napoved je bil dan kar lep. Sva ga kar fajn iskoristile.

Mehčalec: jest pa že skoz perem z malo mehčalca (Lenor sensitiv) pa ni bilo nič narobe. Očitno ni tolk občutljiva. Perem pa še vedno njene cunje ločeno od drugih.

Narejen Aptamil: jest ga imam tud več ur v hladilniku pa ni bilo do sedaj nič narobe. V porodnišnicah vedno naredijo tega mleka na zalogo in ga potem dajo v hladilnik za 24 ur.

Ninča in Matevž user posted image user posted image user posted image .

Grem zdej rožice na okna postavit, sem jih končno do konca posadila user posted image .

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
12.5.2010 20:26:58   
marusi
uuu. čveke!

blondy - naš ni bik velik: 3090g in 50 cm. potem je zrasel.

kje je pa kaj shopčveka???? 

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
12.5.2010 20:28:40   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: marusi

uuu. čveke!

blondy - naš ni bik velik: 3090g in 50 cm. potem je zrasel.

kje je pa kaj shopčveka???? 

Uuuu pol je pa res zrastel. S čim ga pa futraš, da tako raste, hehe user posted image user posted image user posted image Shopčveka je šla pa na morje....za 14 dni frajerka.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
12.5.2010 21:24:17   
DiDi*
Dober večer punce.

Momtobe: moj je očitno pri tvojem v d.o.o zaposlen, če pa še ni, bi bil pa odličen delavec, ker proizvaja tud proizvaja ogromno sline.

Bazen in dojenčki: V ponedeljek sem bila prvič na plavanju z dojenčki v Atlantisu. Super, res. Čisto sem navdušena. Vseh 10 dojenčkov tam je ful uživalo, le ene 2 sta se vmes malo pritoževala. Niko je bil vidno navdušen, so se mu kar učke svetle. HB je šel moj zraven, ker so bili vsi ostali v parih...jaz sem najprej misla it sama. Očkati so bli pa tud smešni. Se mi zdi, da so oni še bolj sodelovali kot me mame. Joj, da bi vidle kako so pri eni vaji naredili krog z dojenčki in potem so v kolu peli ringaraja-pevski zbor očkatovuser posted image .
Mali je bil pol tok zmatran, da je zaspal še preden smo ven prišli. Sem vidla, da so une mame od skupine pred nami otroke kar pustile spat na ležalnikih spat, da so lahk še mal zaplavale.
Aja, na klor ni mel nobene reakcije jo ima pa na mehčalec. Sem jaz tud že začela dodajat mehčalec in je dobil rdeče flekce, tko da bom zdej raje še malo počakala.

Čestitke Zoji za pet mesecev, mami pa za zgubljene kg-je. Čestitke tud vsem ostalim,ki ste mel obmesečnico.

Vrtci v LJ: jaz nisem še dobila odločbe, so mi pa poslali neko šifro otroka s katero lahko spremljam status vloge. Nič pa niso napisala kje lahko to spremljam, sem iskala na netu in ni ničuser posted image  Šifra je pa kar visoka čez 2400, upam da to ne pomen čakalne vrste, kar bi blo čist možno, glede na ta nov LJ sistem.

Davidu in Matevžu pa še en kup user posted image , da bo čim manj težav oz. da čimprej grejo stran. Taki mali otroci so res uboščki, če so takole bolni.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
12.5.2010 21:26:22   
DiDi*
Pa še to vedno pozabim povedat: Nivea men je tok fajn kadar ti pišeš v narečju user posted image . Morš večkrat.

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
12.5.2010 22:48:32   
tintara
Čakam našega očka, da pride po treh dneh, tako da sam tole:

namesto mehčalca lahko uporabite alkoholni kis, baje da tudi zmehča cunje, smrdijo pa tudi ne, če daš alkoholnega. Take nasvete sem jaz dobila. Sam jaz sem se na trdoto cunj navadila (in vsi ostali), čez zimo gredo pa zdaj itak čez sušilca, tako da so mehke.
Perem pa jaz s tisto pralno kroglico, tako da ne izpiram dvakrat. No, za vonj dam tudi mal praška notri, sam res ene 15 al pa 20 ml.

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
13.5.2010 6:50:04   
METULJ1
Dobro jutro

mehčalec - že od samega začetka uporabljam Lenor sensitive. Zaenkrat vse ok. Še vedno oblekice perem ločeno in bo tako ostalo za vedno. Plenice pa krpice gredo pa tud itak v posebno pranje.

GH - jz sem se odločila, da začnem z uvajanjem po 18.5., ko imamo 2. cepljenje. Naša mala namreč kaže že veliko zanimanje. Bomo pa vidli, kako bo. Sicer bomo še počakali. Začela bom pa s kakšno mlečno kašico za zvečer. Tako, da bo imela večerni obrok bolj poln. Pol bomo pa počasi uvajali zelenjavo in šele nato sadje.

Sicer pa komaj čakam na pregled, da vidm, kolk je že težka in velka.

Pozdravčki vsem

Za vse bolne decembrčke pa user posted image user posted image , da čim prej ozdravijo

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
13.5.2010 10:32:19   
ROmama
Dobro jutro,
DiDi - bravo za kopanjeuser posted image

Vrtec - midva z user posted image  sva šla včeraj vprašat, kaj pomeni 5. mesto, kakšne možnosti imamo, naletela sva pa ravno na komisijo in ravnateljico, s tem da je bila tam tudi ena iz občine. Sva povedala, da otroka nimava kam dati. Moram povedat, da so naju kar lepo potolažili. Imava sicer ogromno točk, ampak prvi pogoj je starost, tako da so evidenčno prej vpisani tudi npr iz drugih občin. Jasna slika bo sicer šele septembra, da pa so lansko leto do konca januarja vse dojenčke spravili v vrtec. Za kak mesec bomo pa že kako, malo dopusta, pa bo. Mi je bilo pa ful zanimivo, ker so nas prepoznali, Emica je lokalna zvezdica, ker smo bili prvi v Celju, je bila ena naša slikca v lokalnem časopisu objavljena.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.