|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
12.5.2010 13:18:05   
witch
majčii tvojega tikerčka pa ni user posted image
Punce meni se je pa tak zaluštal en velik user posted image umrla bom če ga ne dobim... res user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 726
12.5.2010 13:21:11   
majčii
o ja vem kako je ko te po klomifenu vse boli pol se moreš pa še slončkat,... kaj vse petrpimo zauser posted image .
Mene je tok zvijal da v službi nisem mogla sedet,... pa mislem da pri tazadnji škatlci sem mogla na službeno pot in sem se cel dan vozila,mene pa tok trebuh bolu da mi je kr slabilo za volanom, pa bi lahk prespala v tujini ampak sem mal zobe stislna in se še isti dan pripeljala domov in se pol še slončkala....
Ninchi ti se kar lepo slončkej  obljubljena je lepa nagrada :)

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 727
12.5.2010 13:41:07   
agataema
Witch, jaz bi tudiuser posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 728
12.5.2010 13:50:27   
lidik
witch pa še za mene enega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 729
12.5.2010 14:09:25   
majčii
ja vem da ni tikerčka, ne znam ga dodat tja k g mate vse,... sem probla pod podpis pa mi sam link pokaže.... bu sej ni panike,... do nosečnosti se bom že navadla to nardit, da bom lahk gledala kak raste moj cukerček :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 730
12.5.2010 14:10:18   
majčii
in ja jst bi tud en krof,... sam ne trojanskega, kr so prow nagravžni... čist preveliki in presladki... meni so všeč miceni tko za 3-4 ugrize :)

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 731
12.5.2010 14:16:46   
majčii
aja jst mam zadnje cajte prow nekak odpor do sladke hrane... bi ful neki sladkega pa mi nič ne paše,... pa ful doskrat zakompliciram ko si kako jed zaželim, si jo nardim in pol ni takega okusa kt sem si zamislila in skor nč ne pojem,... ne vem no ful mam čudne želje zadnje pol leta,... sploh pa je groza k greva vn jest,... si naročim kej res dobrga in pol nima takega okusa kt sem si predstavlala in sem vsa žalostna,... moj prav da je že prow čudeš če je kdaj vse ok- brez tega da jst godrnjam da nima okusa...
bi pa skoz jedla testenine na čist navadnem kečapu?!? kar se mojmu zdi nadvse zanič :S

zakomplicirana

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 732
12.5.2010 14:51:05   
mladika
Ojla pupe!!!upam da me še niste pozableuser posted image najprej use čestitke usem novim user posted image in pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tistim ki vas je obiskala nepovabljena gostja!!
Mam pa eno uprašanje,če mi bo ktira znala pomagat,a je možno da maš O 10-11 dan u ciklusu,kljub temu da maš M pol na 28-29 dniuser posted image user posted image namreč jst sem v ponedeljek opazla,slučajn ko sem šla na wc ogromno vlecljive sluzi in se mi je zdelo malo čudno,glede na to da sem bla šele 10 dan ciklusa in 5 dni po Muser posted image user posted image user posted image

zmedena...

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 733
12.5.2010 15:49:33   
Shilou
živjo punce.

Vidim, da kar pridno tipkate in razpravljete o vseh možnih stvareh. Imate zanimive debate. Pri meni vse po starem. Še malo in bo teta user posted image prišla. Danes me je ponovno neke začelo boleti tam spodaj ter neki prozoren izcedek se je pojavil- ampak ga je čisto malo. Tako, da vse po moje kaže na prihajočo user posted image . Sem se že čisto sprijaznila, da se bom selila v naslednji krog. Tale mesec ponovno ne bo nič user posted image user posted image , tako, da bo spet mimo en mesec in ponovno nič. Poskušam biti močna in se čim manj obremenjevati, ampak zmeraj tudi ne gre in me čustva prevzamejo, da se kar razjokam.user posted image user posted image user posted image

Danes se srečala bivšo sošolko iz srednje šole z lepim trebuščkom.  Na poti domov sem kar dobila solzne oči, ko sem se zamislila kako si sama želim malega cukrčka. Če sem odkrita se sprašujem kako bo naslednji mesec, ko svakinja rodi in ko bom šla v porodnišnico. Že zdaj vsi norijo glede nje, kaj šele bo potem, ko bo otrok tu. Strah me je, ker vem, da bo z vseh strani "kaj še vidva čakata, zakaj še nimata, ipd". Že zdaj mi je pošteno hudo, ko gledam.

Upajmo, da bo bolje. Oprostite punce, da jamram neke,...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 734
12.5.2010 16:45:32   
witch
Shilou še kako te razumem... sama sem na istem kot ti... Še od mojega polsestra bo čez en mesec rodila... Res vem, kako se v vsem počutiš. Upam samo, da bo ve tudi midve hitro user posted image

mladika rada bi ti pomagala, ampak neznam.. po mojem je pa možno čisto vse...

Mene je pa nenormalno začel križ boleti. In včeraj popoldne me je začelo šraufati, in danes zdaj spet. Ko da bo vsak čas pritekla user posted image   saj naj že pride če ima namen, ampak mi gre na živce, da se bo verjetno smotana user posted image privlekla v ponedljek ko sem naročena pri G in me nebo mogla pregledati user posted image prav vem da bo tako user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 735
12.5.2010 17:07:31   
strelka1987
punce moje,

js vas bom mal zapustila, ker sem čist napsihirana in se čist preveč ukvarjam sama s sabo...sm se zdle mal odklopla in mi je dost bolš...sej se še oglasim kej, če ne drugač vam sporočim rezultate od 1.6.

velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 736
12.5.2010 17:27:27   
latka
Pozdravljene!

Moje stanje je nespremenjeno, no razen tega, da mi bo joške razneslo, ker so tako boleče in napete, občasno pa me tudi špika v jajčnikih. Je pa danes 13 dan od tablete, BT še visoka!
Če do srede ne bouser posted image , sem naročena pri G, če pa bo, pa grem v MB!

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 737
12.5.2010 18:05:59   
witch
latka pa jaz ti rečem da si user posted image  user posted image user posted image
strelka te čisto razumem... vzemi si čas za sebe... pa daj se nam kaj javi user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 738
12.5.2010 20:36:07   
ninchi9
Latka, pa zakaj enostavno ne nardiš testa?? Joj, sem radovedna.. user posted image user posted image

Punce, dajte mi pomagat. Jaz se že 30 mesecev trudim okoli zanositve, pa imam dokazane svoje ovulacije. Problem je v tem, da še nikoli nisem imela te "vlečljive" sluzi, ko sem si pregledovala. V bistvu takrat, ko imam O, sploh nimam niti belega toka, samo ogromne bolečine. Ali je možno, da je kaj narobe z mojo sluznico, da uniči spermo?? V ambulanti za neplodnost še nisem tak daleč, mogoče pa ima katera od vas kakšne izkušnje ali pa znanje...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 739
13.5.2010 7:38:25   
lidik
jutro čvekice. Kako ste? Danes pa dež. user posted image In jaz tako zaspana. user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 740
13.5.2010 8:15:14   
majčii
jurto :) tudi tle je dežek :( in tudi jst sem zaspana. moj možek je imel nočno in moj pes je celo noč hotu spat pri meni... jst pa ne morem spat če se ene 12 kg stiska k meni 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 741
13.5.2010 8:57:53   
briljantina
majčii - user posted image  a ni luštno, če se nekaj dlakavega stiska? user posted image  Jaz sem imela mačka, sem vedno z njim spala, ker me je tako grel. user posted image  Je pa res, da je bil 9 kg lažji od tvojega psa.

Luštno vas je zopet malo brati.

Držim pestke za majevke, navijam tudi za junijke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 742
13.5.2010 8:58:38   
witch
jutro. pri nas pa še ni dežja, sonca tudi ne, vse kaže na to, da bo verjetno še danes dež...
lidik kako si, sta? še enkrat spat user posted image user posted image user posted image komaj čakam user posted image user posted image
Danes je minilo točno 2 meseca od moje zadnje user posted image včeraj zvečer me je močno bolelo in sem res mislila da bo pritekla , ampak je ni... in bolečine danes tudi ne... Včeraj seveda nisem prišla do avta in nisem šla k zdravnici, danes je pa grlo dosti boljše user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 743
13.5.2010 9:00:56   
witch
latka, twetka, picikl, spaghetek, anonimna user posted image , etna, viva, anonimna bm, pujs666 držim pesti za vas user posted image user posted image user posted image user posted image ste že nalulale dobre novičke? dajte mi malo dela user posted image barvala biiiii user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 744
13.5.2010 9:10:03   
briljantina
Tudi zate držimo pesti witch. user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 745
13.5.2010 9:20:01   
agataema
Witch, jaz bom tok vesela, ko boš sama sebe pobarvala v rožnato.user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 746
13.5.2010 9:22:08   
lidik
hej witch midva sva dobro, no če izvzameš to, da sva zaspana. Vsaj jaz sem, za pikico ne vem. user posted image user posted image user posted image Drugače pa sem bila zdajle spet eno uro odrezana od sveta - mi je spet nekaj nastavljal računalnik, ker so se mi zadnjič nekaj nastavitve pomešale, in je delal kot se mu je zljubilo. user posted image user posted image user posted image Zdaj pa vidim, da je spet hiter kot je bil, tako da zdaj pa sem spet 100 % povezana. user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si kaj ti? Joj jaz upam, da bo vseeno plusek in da se pikica skriva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 747
13.5.2010 9:23:13   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Witch, jaz bom tok vesela, ko boš sama sebe pobarvala v rožnato.user posted image

jaz tudi. Itak moram še za tebe v luft skakat, pol bom pa še za witch. Tako da mislim, da konec decembra bom sam še po luftu skakala, da nadoknadim to veselje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 748
13.5.2010 9:30:49   
Anonimen
Eno deževno ,zaspano dobro jutro

Očitno danes tale dež res deluje čisto zaspano na človeka.Se mi danes sploh ni dalo ustat...pa sem moglaa ,ker pride punčka v varstvo....

No moje M še ni in tudi nič ne kaže.Drugače jo dobim že ponoči in tudi nobenega rjavega izcedka nimam kot je vedno par dni pred m.Ne vem,ne vem...danes mi kavica sploh ni šla po grlu ,kljub temu ,da sem bila ful zaspana.....Testa nimam doma ...ga moram it popoldan kupit...pa vam javim...ga bom zvečer naredila,ker če je kaj, mora pokazat zjutraj ali pa zvačeruser posted image

Drugače pa držim pesti za vse nas,še posebno zate Witch in pa latka zate---mislim da si srečka nosečka

No toliko

bm

(odgovor članu agataema)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
13.5.2010 9:33:32   
lidik
anonimna bm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da sporočiš veselo novičko!!!! In seveda da se vse dobro izteče !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Pri odnosu s partnerjem mi je pomembno

ljubezen (59%)

seks (7%)

materialne dobrine (3%)

komunikacija (29%)

ostalo (3%)

Število vseh glasov: 379

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!