Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 13:18:05
|
|
|
|
witch
|
majčii tvojega tikerčka pa ni Punce meni se je pa tak zaluštal en velik umrla bom če ga ne dobim... res
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 13:21:11
|
|
|
|
majčii
|
o ja vem kako je ko te po klomifenu vse boli pol se moreš pa še slončkat,... kaj vse petrpimo za . Mene je tok zvijal da v službi nisem mogla sedet,... pa mislem da pri tazadnji škatlci sem mogla na službeno pot in sem se cel dan vozila,mene pa tok trebuh bolu da mi je kr slabilo za volanom, pa bi lahk prespala v tujini ampak sem mal zobe stislna in se še isti dan pripeljala domov in se pol še slončkala.... Ninchi ti se kar lepo slončkej obljubljena je lepa nagrada :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 13:41:07
|
|
|
|
agataema
|
Witch, jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 13:50:27
|
|
|
|
lidik
|
witch pa še za mene enega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 14:09:25
|
|
|
|
majčii
|
ja vem da ni tikerčka, ne znam ga dodat tja k g mate vse,... sem probla pod podpis pa mi sam link pokaže.... bu sej ni panike,... do nosečnosti se bom že navadla to nardit, da bom lahk gledala kak raste moj cukerček :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 14:10:18
|
|
|
|
majčii
|
in ja jst bi tud en krof,... sam ne trojanskega, kr so prow nagravžni... čist preveliki in presladki... meni so všeč miceni tko za 3-4 ugrize :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 14:16:46
|
|
|
|
majčii
|
aja jst mam zadnje cajte prow nekak odpor do sladke hrane... bi ful neki sladkega pa mi nič ne paše,... pa ful doskrat zakompliciram ko si kako jed zaželim, si jo nardim in pol ni takega okusa kt sem si zamislila in skor nč ne pojem,... ne vem no ful mam čudne želje zadnje pol leta,... sploh pa je groza k greva vn jest,... si naročim kej res dobrga in pol nima takega okusa kt sem si predstavlala in sem vsa žalostna,... moj prav da je že prow čudeš če je kdaj vse ok- brez tega da jst godrnjam da nima okusa... bi pa skoz jedla testenine na čist navadnem kečapu?!? kar se mojmu zdi nadvse zanič :S zakomplicirana
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 14:51:05
|
|
|
|
mladika
|
Ojla pupe!!!upam da me še niste pozable najprej use čestitke usem novim in pa veliko tistim ki vas je obiskala nepovabljena gostja!! Mam pa eno uprašanje,če mi bo ktira znala pomagat,a je možno da maš O 10-11 dan u ciklusu,kljub temu da maš M pol na 28-29 dni namreč jst sem v ponedeljek opazla,slučajn ko sem šla na wc ogromno vlecljive sluzi in se mi je zdelo malo čudno,glede na to da sem bla šele 10 dan ciklusa in 5 dni po M zmedena...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 15:49:33
|
|
|
|
Shilou
|
živjo punce. Vidim, da kar pridno tipkate in razpravljete o vseh možnih stvareh. Imate zanimive debate. Pri meni vse po starem. Še malo in bo teta prišla. Danes me je ponovno neke začelo boleti tam spodaj ter neki prozoren izcedek se je pojavil- ampak ga je čisto malo. Tako, da vse po moje kaže na prihajočo . Sem se že čisto sprijaznila, da se bom selila v naslednji krog. Tale mesec ponovno ne bo nič , tako, da bo spet mimo en mesec in ponovno nič. Poskušam biti močna in se čim manj obremenjevati, ampak zmeraj tudi ne gre in me čustva prevzamejo, da se kar razjokam. Danes se srečala bivšo sošolko iz srednje šole z lepim trebuščkom. Na poti domov sem kar dobila solzne oči, ko sem se zamislila kako si sama želim malega cukrčka. Če sem odkrita se sprašujem kako bo naslednji mesec, ko svakinja rodi in ko bom šla v porodnišnico. Že zdaj vsi norijo glede nje, kaj šele bo potem, ko bo otrok tu. Strah me je, ker vem, da bo z vseh strani "kaj še vidva čakata, zakaj še nimata, ipd". Že zdaj mi je pošteno hudo, ko gledam. Upajmo, da bo bolje. Oprostite punce, da jamram neke,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 16:45:32
|
|
|
|
witch
|
Shilou še kako te razumem... sama sem na istem kot ti... Še od mojega polsestra bo čez en mesec rodila... Res vem, kako se v vsem počutiš. Upam samo, da bo ve tudi midve hitro mladika rada bi ti pomagala, ampak neznam.. po mojem je pa možno čisto vse... Mene je pa nenormalno začel križ boleti. In včeraj popoldne me je začelo šraufati, in danes zdaj spet. Ko da bo vsak čas pritekla saj naj že pride če ima namen, ampak mi gre na živce, da se bo verjetno smotana privlekla v ponedljek ko sem naročena pri G in me nebo mogla pregledati prav vem da bo tako
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 17:07:31
|
|
|
|
strelka1987
|
punce moje, js vas bom mal zapustila, ker sem čist napsihirana in se čist preveč ukvarjam sama s sabo...sm se zdle mal odklopla in mi je dost bolš...sej se še oglasim kej, če ne drugač vam sporočim rezultate od 1.6. velik za vse vas
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 17:27:27
|
|
|
|
latka
|
Pozdravljene! Moje stanje je nespremenjeno, no razen tega, da mi bo joške razneslo, ker so tako boleče in napete, občasno pa me tudi špika v jajčnikih. Je pa danes 13 dan od tablete, BT še visoka! Če do srede ne bo , sem naročena pri G, če pa bo, pa grem v MB!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 18:05:59
|
|
|
|
witch
|
latka pa jaz ti rečem da si strelka te čisto razumem... vzemi si čas za sebe... pa daj se nam kaj javi
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 12.5.2010 20:36:07
|
|
|
|
ninchi9
|
Latka, pa zakaj enostavno ne nardiš testa?? Joj, sem radovedna.. Punce, dajte mi pomagat. Jaz se že 30 mesecev trudim okoli zanositve, pa imam dokazane svoje ovulacije. Problem je v tem, da še nikoli nisem imela te "vlečljive" sluzi, ko sem si pregledovala. V bistvu takrat, ko imam O, sploh nimam niti belega toka, samo ogromne bolečine. Ali je možno, da je kaj narobe z mojo sluznico, da uniči spermo?? V ambulanti za neplodnost še nisem tak daleč, mogoče pa ima katera od vas kakšne izkušnje ali pa znanje...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 7:38:25
|
|
|
|
lidik
|
jutro čvekice. Kako ste? Danes pa dež. In jaz tako zaspana.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 8:15:14
|
|
|
|
majčii
|
jurto :) tudi tle je dežek :( in tudi jst sem zaspana. moj možek je imel nočno in moj pes je celo noč hotu spat pri meni... jst pa ne morem spat če se ene 12 kg stiska k meni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 8:57:53
|
|
|
|
briljantina
|
majčii - a ni luštno, če se nekaj dlakavega stiska? Jaz sem imela mačka, sem vedno z njim spala, ker me je tako grel. Je pa res, da je bil 9 kg lažji od tvojega psa. Luštno vas je zopet malo brati. Držim pestke za majevke, navijam tudi za junijke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 8:58:38
|
|
|
|
witch
|
jutro. pri nas pa še ni dežja, sonca tudi ne, vse kaže na to, da bo verjetno še danes dež... lidik kako si, sta? še enkrat spat komaj čakam Danes je minilo točno 2 meseca od moje zadnje včeraj zvečer me je močno bolelo in sem res mislila da bo pritekla , ampak je ni... in bolečine danes tudi ne... Včeraj seveda nisem prišla do avta in nisem šla k zdravnici, danes je pa grlo dosti boljše
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 9:00:56
|
|
|
|
witch
|
latka, twetka, picikl, spaghetek, anonimna , etna, viva, anonimna bm, pujs666 držim pesti za vas ste že nalulale dobre novičke? dajte mi malo dela barvala biiiii
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 9:10:03
|
|
|
|
briljantina
|
Tudi zate držimo pesti witch.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 9:20:01
|
|
|
|
agataema
|
Witch, jaz bom tok vesela, ko boš sama sebe pobarvala v rožnato.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 9:22:08
|
|
|
|
lidik
|
hej witch midva sva dobro, no če izvzameš to, da sva zaspana. Vsaj jaz sem, za pikico ne vem. Drugače pa sem bila zdajle spet eno uro odrezana od sveta - mi je spet nekaj nastavljal računalnik, ker so se mi zadnjič nekaj nastavitve pomešale, in je delal kot se mu je zljubilo. Zdaj pa vidim, da je spet hiter kot je bil, tako da zdaj pa sem spet 100 % povezana. Kako si kaj ti? Joj jaz upam, da bo vseeno plusek in da se pikica skriva.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 9:23:13
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Witch, jaz bom tok vesela, ko boš sama sebe pobarvala v rožnato. jaz tudi. Itak moram še za tebe v luft skakat, pol bom pa še za witch. Tako da mislim, da konec decembra bom sam še po luftu skakala, da nadoknadim to veselje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 9:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno deževno ,zaspano dobro jutro Očitno danes tale dež res deluje čisto zaspano na človeka.Se mi danes sploh ni dalo ustat...pa sem moglaa ,ker pride punčka v varstvo.... No moje M še ni in tudi nič ne kaže.Drugače jo dobim že ponoči in tudi nobenega rjavega izcedka nimam kot je vedno par dni pred m.Ne vem,ne vem...danes mi kavica sploh ni šla po grlu ,kljub temu ,da sem bila ful zaspana.....Testa nimam doma ...ga moram it popoldan kupit...pa vam javim...ga bom zvečer naredila,ker če je kaj, mora pokazat zjutraj ali pa zvačer Drugače pa držim pesti za vse nas,še posebno zate Witch in pa latka zate---mislim da si srečka nosečka No toliko bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 13.5.2010 9:33:32
|
|
|
|
lidik
|
anonimna bm upam da sporočiš veselo novičko!!!! In seveda da se vse dobro izteče !!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Pri odnosu s partnerjem mi je pomembnoljubezen (
59%)
seks (
7%)
materialne dobrine (
3%)
komunikacija (
29%)
ostalo (
3%)
Število vseh glasov: 379Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!