|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
12.5.2010 9:52:50   
tasa_m
dobro jutro, čeprav je zunaj vreme za bruhat user posted image .

Stroj se mi pere, pomivalni mi je opral, jaz pa grem zdaj papcat in kavico pit. Otrok in ata služita da mama uživa zadnje fraj dneve user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
12.5.2010 9:53:04   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image
prva sem, prva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
12.5.2010 10:37:11   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Sestrilčna je povila sina Maksa user posted image user posted image user posted image

ČESTITAMO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Zdej bo pa Lija mela koga za komandirat. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
12.5.2010 10:37:29   
Najaa

Naši bralci čestitajo in pozdravljajo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
12.5.2010 10:56:51   
KOKICA32
No, pa sta le prišli.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
12.5.2010 10:58:09   
KOKICA32

dobro jutro, čeprav je zunaj vreme za bruhat user posted image .

Stroj se mi pere, pomivalni mi je opral, jaz pa grem zdaj papcat in kavico pit. Otrok in ata služita da mama uživa zadnje fraj dneve user posted image user posted image

ja, pridna, ni kaj!!!

Ti pa le uživaj!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
12.5.2010 11:55:03   
KOKICA32
 In spet ni nobene! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
12.5.2010 12:39:56   
trezika

kako ne? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
12.5.2010 12:42:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

kako ne? user posted image

Oooo, si še tukaj?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
12.5.2010 14:09:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Naši bralci čestitajo in pozdravljajo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
12.5.2010 14:09:51   
tasa_m
pa kaj je z totim vremenom? pa je lepo p je grdo..pa naj se odloči kako misli bit user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
12.5.2010 14:40:00   
KOKICA32

pa kaj je z totim vremenom? pa je lepo p je grdo..pa naj se odloči kako misli bit user posted image user posted image

ja, zdaj pa bi že lahko imeli poletje, ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
12.5.2010 20:50:39   
PERSIDA
Dober večer.
Minil dan ko šus ,mami se potepala ,pa kafe pila babi ,pa otroke pazla .Komu lepšeuser posted image .Pol smo se ,pa namesto pol ure domov vozli uro in pol samo da sta mulca spalauser posted image .Malo sta nekaj težila doma ,ker sta bila utrujena od predolge vožnjeuser posted image  samo sem ju hitro skulirala.Prej sem ju vrgla v postlo ,ker sta bla čist fertik.Ni jima blo ravno všeč samo sta se zamotla tak,da sta se še smejala ko počena piskra.Kaj sta delala ne vemuser posted image .No pol ,pa sta nekaj zjamrala in evo tišina.Ne da se mi vsak večer prepirat z njimauser posted image .
Jaz zlamana še odvčerajuser posted image .Mislim ,da bom se jaz mogla začet malo več gibat ,ker sem cela zaribana ko kaj delam.
Nabavla sem jima poletno kolekcijo danes - beri ati me bo itak obesouser posted image .Mati bo ,pa naga šla na morjeuser posted image .Saj itak intimne dele prekriva špeh ,joškov ,pa tak nimam tam kjer bi mogle bituser posted image .
Drugač neda se mi več nič zato grem bay,bay ,ker danes je bla budnica ob pol šestih.Za crknituser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
12.5.2010 21:05:55   
tasa_m
user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image persida ti ga vserješ!!

Ja, lep dan je bil tudi jaz sem vesela da sma se dobile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
12.5.2010 21:21:57   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer.
Minil dan ko šus ,mami se potepala ,pa kafe pila babi ,pa otroke pazla .Komu lepšeuser posted image .Pol smo se ,pa namesto pol ure domov vozli uro in pol samo da sta mulca spalauser posted image .Malo sta nekaj težila doma ,ker sta bila utrujena od predolge vožnjeuser posted image  samo sem ju hitro skulirala.Prej sem ju vrgla v postlo ,ker sta bla čist fertik.Ni jima blo ravno všeč samo sta se zamotla tak,da sta se še smejala ko počena piskra.Kaj sta delala ne vemuser posted image .No pol ,pa sta nekaj zjamrala in evo tišina.Ne da se mi vsak večer prepirat z njimauser posted image .
Jaz zlamana še odvčerajuser posted image .Mislim ,da bom se jaz mogla začet malo več gibat ,ker sem cela zaribana ko kaj delam.
Nabavla sem jima poletno kolekcijo danes - beri ati me bo itak obesouser posted image .Mati bo ,pa naga šla na morjeuser posted image .Saj itak intimne dele prekriva špeh ,joškov ,pa tak nimam tam kjer bi mogle bituser posted image .
Drugač neda se mi več nič zato grem bay,bay ,ker danes je bla budnica ob pol šestih.Za crknituser posted image .

ti pa človeka res znaš nasmejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
12.5.2010 21:31:49   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober večer.

ti pa človeka res znaš nasmejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
12.5.2010 21:36:09   
tasa_m
ej persida..
sem videla da na dvojčkih sprašuješ..
evo ti link, ko sem ti danes rekla user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165367 ampak je verjetno v Nemčiji ziher ceneje, mal Kokico povprašaj kje ona vse nabavlja user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
12.5.2010 21:50:01   
Najaa

ej persida..

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165367 ampak je verjetno v Nemčiji ziher ceneje, mal Kokico povprašaj kje ona vse nabavlja user posted image

Temu sem se še posebi nasmejala. user posted image To bi blo direkt za bavca! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
12.5.2010 22:00:36   
PERSIDA

ej persida..
sem videla da na dvojčkih sprašuješ
..

A ti tud za mano hodiš tak kot jaz za tabo nekočuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
12.5.2010 22:02:17   
PERSIDA

ej persida..

Temu sem se še posebi nasmejala. user posted image To bi blo direkt za bavca! user posted image

Najči ti se le smej ko bomo do lj priguraliuser posted image user posted image user posted image .Samo nabavit še mormo,pa ne vem kje ,ker obvladanje jezikov je na nuli ,da bi se lahko kaj bolje spoznala na tote kišteuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
12.5.2010 22:04:03   
PERSIDA
Saj grem še čakam ,da mi dragi odpiše na mail ,ker sem tel.zapravlauser posted image .Pridna Persidica ni kaj ,samo zdaj,pa ga tud ne grem iskat.Domačo nalogo ,pa je treba opravit- se javit atijuuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
12.5.2010 22:05:39   
tasa_m

ej persida..
sem videla da na dvojčkih sprašuješ
..

A ti tud za mano hodiš tak kot jaz za tabo nekočuser posted image
ja user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
12.5.2010 22:06:18   
tasa_m

Saj grem še čakam ,da mi dragi odpiše na mail ,ker sem tel.zapravlauser posted image .Pridna Persidica ni kaj ,samo zdaj,pa ga tud ne grem iskat.Domačo nalogo ,pa je treba opravit- se javit atijuuser posted image
user posted image user posted image
čuj ko sem te jaz kliacala si ga še mela user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
12.5.2010 22:11:02   
PERSIDA

user posted image user posted image
čuj ko sem te jaz kliacala si ga še mela user posted image

Psssssssssssssssssssssssst user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
13.5.2010 9:43:39   
Najaa

ej persida..

Najči ti se le smej ko bomo do lj priguraliuser posted image user posted image user posted image .Samo nabavit še mormo,pa ne vem kje ,ker obvladanje jezikov je na nuli ,da bi se lahko kaj bolje spoznala na tote kišteuser posted image .

No TEMU bi se šele smejala! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?