|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
8.5.2010 22:52:57   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Kaj zdej se vidimo 16.05??????

nas nebo, ker T. dela user posted image

draga če je to nedelja???
vem ja user posted image user posted image
bi mogo ta vikend delat a je naredo menjavo ker njegov sopdelavec rabi zdaj 2 vikenda fraj, tak da T. dela naslednja 2 vikenda user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka pa sami pa ne bi prišle???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
8.5.2010 22:53:01   
tasa_m
No, mogoče pa prideve z Lijiko sami user posted image  user posted image

sem te hotela v čet. presenetit ampak sem bla tak crkjena, ker smo ful slabo spali ponoči, da sem sam do spps šibala na dozo kafeja pa domu spat, mami pa je Lijiko mela preko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
8.5.2010 22:58:13   
Najaa
Punci, lahko nočko vama želim.
tasa hvala za klepet. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
8.5.2010 23:04:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Punci, lahko nočko vama želim.
tasa hvala za klepet. user posted image

Ni zakaj user posted image pa še kdaj!

NOČKO user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
9.5.2010 22:13:18   
Najaa
Da ne bo danes čist brez enega posta, no. user posted image

Where is the gang? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
10.5.2010 8:23:17   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
10.5.2010 11:10:07   
KOKICA32
TASA- kak si v četrtek s časom? Midva imava ob 11.30h pregled v UKC, pa bi se prej lahko kaj dobili?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
10.5.2010 14:57:36   
KOKICA32
Kuku!

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
10.5.2010 14:59:36   
Najaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOKICA ima samogovore. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
10.5.2010 15:00:28   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOKICA ima samogovore. 

Kaj pa naj? Če pa iščem izgovore, da ne rabim delati.

Kako si?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
10.5.2010 15:38:34   
Nina00
Pri nas polno novega user posted image
Brin je zgleda res zdrav. Se je zadnjo noč zbudil le 2x user posted image
Je pa včeraj starejši zakuhal na 39. Spet veselica torej user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
10.5.2010 16:57:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj pa naj? Če pa iščem izgovore, da ne rabim delati.

Kako si?

No, zdej si sigurno že doma in hočeš nočeš, imaš kaj za delat. user posted image

Jaz sem ok. Prej sem spala z Niko, ker naju je vrtec tako utrudil. user posted image Zdej pa čakam, da male pogledata Bibi in gremo ven. Čeprav tak piha, da grozno no. user posted image Namesto, da že enkrat pospravim anorake in jakne v omaro, jih vedno znova ven vlečem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
10.5.2010 16:58:57   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Eh, to pa tud ni fajn no... Kaj naj rečem... user posted image user posted image user posted image za fanta.
Nina a veš, da odkar sta moji dve na bronhomunalu (2 dozi sta že dobli, zadnja se začne pa konec maja), sta res bolj zdravi. Trkam! Sicer Tija nekaj pokašljuje, ampak to je itak "normalno".

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
10.5.2010 20:14:11   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Eh, to pa tud ni fajn no... Kaj naj rečem... user posted image user posted image user posted image za fanta.
Nina a veš, da odkar sta moji dve na bronhomunalu (2 dozi sta že dobli, zadnja se začne pa konec maja), sta res bolj zdravi. Trkam! Sicer Tija nekaj pokašljuje, ampak to je itak "normalno".

Super user posted image  Starejšemu smo dali Bronchomunal lansko jesen in od takrat res še ni imel vnetja ušes. Za viroze pa ne deluje. Sedaj je na Imunoglukanu, ampak očitno mu ne pomaga user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
10.5.2010 21:12:36   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
10.5.2010 21:18:29   
PERSIDA
Dober večer.
Pri nas vse pod kontrolo.Delavni vglavnem.Mati ureja stvari .Danes zunaj jutri noter.Maladva ,pa imata itak ogromno dela z lovljenjem mačke in stopnicami okrog hišeuser posted image .Prvi razgrajač,pa se ogromno spušča naredi po tri korake in spust ,pa spet hop tri korake ,spust .Prava faca ni kaj.
Mami še vedno zakon.Ko imata isti cilj nekaj dosečt se znata že potiskat.Anežeta sem uspela obvarovat padcev mu,pa jih bratec ni ,tak,da se zgodi ,da kdaj šukne.
Nič grem se malo sfrišat pol,pa ajo,ajo.Nočko.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
10.5.2010 22:07:48   
tasa_m
Dober večer, vas na hitro pozdravim, ker sem utrujena v nulo. Ma sem se tam v Komendi zgubila, j.e.b.e.š navigacijo, če mi napiše da sem prispela na cilj te pa mi to reče na sredi ceste user posted image  user posted image   No, saj pol ko sem klicala v L. da sem se zgubila in da bom zamudila, in ko mi je povedal akam točno moram it em videla da je imela navigacija prav, samo pozabla mi je rečt da moram levo zavit user posted image  user posted image  user posted image   No, so pa vsi vedli kdo sem ker sem edina se zgubila...so se meli za kaj smejat user posted image user posted image (tak da se zgubim tudi brez Perside) user posted image
Drugače pa so nas postregli v nulo, ko smo imeli varstvo pri delu smo dobili sendviče pa voda gazirana je bila stalno na mizi ( 0,5l ) pol po haccpu pa so nas postregli še z picami  user posted image  user posted image  user posted image   Bravo, bravo... user posted image user posted image

Zdaj ap grem spat, zjutraj šibam po Lijo ker je v Lenartu še ostala in jo pelam v vrtec. Se tipkamo kaj ju3..

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
11.5.2010 7:54:16   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
11.5.2010 7:56:06   
KOKICA32
Tasa- super za pogostitev in dober prvi vtis. user posted image user posted image user posted image

Kak je zdaj za četrtek? maš kaj časa?

Persida- pridni ste ni kaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
11.5.2010 10:26:39   
KOKICA32
Kaj zdaj? kokica bo imela spet monologe?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
11.5.2010 11:22:24   
PERSIDA
Kokič oprosti za monologe ampak mi smo od osme ure zunaj tak,da ni časa.Kuhali danes ne bomo ,ker smo se že pri sosedih nakosilali tak,da oprosti boš mogla kaki sendvič v rit vrečt.
Spali ko bomba, po juranjem teningu v naravi sedaj otroci spijo mami ,pa čekirauser posted image .

Kokica doma  sem še do novembrauser posted image .Da sem cela mokra še odvčeraj ne rabim razlagatuser posted image .
HAAAAAAAAAAAAPY do neba in nazaj.

Popoldan pride babi servis jaz ,pa kerher v roke in akcija.Je marsikaj treba postoriti ,da bomo vsaj približno na tisti točki kot smo bili pred rojstvom otrokuser posted image .
Razmišljam ,da bi še odznotraj kerher uporablauser posted image user posted image user posted image .

Zanima me še koliko časa naj prej vložim prošnjo za vrtec ,če želim jih vpisat na pomlad 2011?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
11.5.2010 11:24:00   
PERSIDA
Sedaj ,pa mirne vesti odštevamo do začetka julija ko se pičimo namakatuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
11.5.2010 11:28:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Sedaj ,pa mirne vesti odštevamo do začetka julija ko se pičimo namakatuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.5.2010 11:30:16   
tasa_m
evo jaz sem tukaj par minutk.. user posted image user posted image
mama mi kuhno pospravlja jaz pa mam cajt mal čekirat user posted image user posted image

nači pa nič novega, vse postarem.

Kokica v četrtek? Kdaj, uro? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.5.2010 11:41:16   
Nina00
Tasa_m super za pogostitev user posted image  To ti da dober občutek, a ne? user posted image

Persida user posted image  user posted image  user posted image  . Ma ti verjamem, da si vesela do neba in nazaj. Sem še jaz vesela, ko sem prebrala, da so ti podaljšali do novembra user posted image
Za vrtec pa. če je pri vas približno tako kot pri nas, potem oddaj čim prej.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?