|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.5.2010 9:44:13   
Najaa
KOKICA, kje pa je tvoje dobro jutro? user posted image

Ubadam se z razmišljanjem, kaj naj skuham. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
13.5.2010 9:45:01   
Najaa
Prva? user posted image

Ja,prva!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
13.5.2010 12:44:51   
Nina00
Pozdravljene!

No, pa je včeraj zbolel še Brin. Je bil tako bogi, ko je kuhal. samo, da mu pade temp. na 38 st. C pa je že akcija user posted image  Seveda pa mu gre vse bolj narobe, ker se ne počuti dobro in je temu primerno tudi razpoložen. Navadno se kar nekaj sam zaigra, sedaj pa skoraj nič. Mora mama sodelovat user posted image  Težko meno, a? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
13.5.2010 12:49:15   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nina neeeee, ni žejna sam navajena je z nečim v ustih zaspatuser posted image Mislim, da me še vedno voha. Zdej je enih 10 dni kar se ne doji.

KOKICA, sej sem mogla it h njej in ležat zraven. Sam zvečer je pa včeri čist sama zaspala. Zgleda, da podnevi ve, da je vzunaj svetlo. user posted image Sej se bo navadla. Če ne drugje, v vrtcu.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za tako samostojnost!
Brinu gre tudi vse boljše (no, včeraj je bil itak tak bogi, da ga je zmanjkalo še preden sem ga do postelje prinesla). Mi ni treba več ležat zraven, lahko stojim user posted image  Zame sicer trenutno bolj neudobno, a upam na napredek, ko bom lahko sedela v dnevni user posted image  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
13.5.2010 12:53:41   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Povejte, kaj vaši otroci že kaj sami jejo in seveda tudi pojejo? Ker moj kar grabi po žlički a nič kaj ne trofi v usta!user posted image

Lija sama je ja, saj sploh ne pusti da jo jaz hranim user posted image Nimam pojma kolko se kaj v resnici naje, ampak ko ji hočem jaz dat kar odkimava tak da nekaj je na tem, da se te naje user posted image

Brin je, preden je sedaj zbolel, že lepo vse obroke sam pojedel (le redke juhe mu še ne grejo) le na koncu sem mu zadnje žličke postrgala user posted image  To traja sedaj že kake 3 tedne. Zelo uživa, da vsi skupaj jemo, tako da mu je zgleda to motivacija. Pred tem je kaka 2 tedna nosil v usta posamične žlice, prej pa ga žlica sploh ni zanimala. Čisto drugače kot prvi, ki je že od začetka uvajanja GH moral vedno imet žlico v roki in z njo kaj počet - packarijo seveda user posted image   Pa potem pri 13tih mesecih še ni tako samostojno jedel kot sedaj Brin.
Tako da se nikar ne sekiral. Naj kar trenira pa bo user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 13.5.2010 12:55:10 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
13.5.2010 12:57:22   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Sestrilčna je povila sina Maksa user posted image user posted image user posted image

ČESTITAMO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Zdej bo pa Lija mela koga za komandirat. user posted image

user posted image  Čestitke!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
13.5.2010 13:00:07   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer.
Minil dan ko šus ,mami se potepala ,pa kafe pila babi ,pa otroke pazla .Komu lepšeuser posted image .Pol smo se ,pa namesto pol ure domov vozli uro in pol samo da sta mulca spalauser posted image .Malo sta nekaj težila doma ,ker sta bila utrujena od predolge vožnjeuser posted image  samo sem ju hitro skulirala.Prej sem ju vrgla v postlo ,ker sta bla čist fertik.Ni jima blo ravno všeč samo sta se zamotla tak,da sta se še smejala ko počena piskra.Kaj sta delala ne vemuser posted image .No pol ,pa sta nekaj zjamrala in evo tišina.Ne da se mi vsak večer prepirat z njimauser posted image .
Jaz zlamana še odvčerajuser posted image .Mislim ,da bom se jaz mogla začet malo več gibat ,ker sem cela zaribana ko kaj delam.
Nabavla sem jima poletno kolekcijo danes - beri ati me bo itak obesouser posted image .Mati bo ,pa naga šla na morjeuser posted image .Saj itak intimne dele prekriva špeh ,joškov ,pa tak nimam tam kjer bi mogle bituser posted image .
Drugač neda se mi več nič zato grem bay,bay ,ker danes je bla budnica ob pol šestih.Za crknituser posted image .

ti pa človeka res znaš nasmejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod Treziko user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
13.5.2010 14:32:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pozdravljene!

No, pa je včeraj zbolel še Brin. Je bil tako bogi, ko je kuhal. samo, da mu pade temp. na 38 st. C pa je že akcija user posted image  Seveda pa mu gre vse bolj narobe, ker se ne počuti dobro in je temu primerno tudi razpoložen. Navadno se kar nekaj sam zaigra, sedaj pa skoraj nič. Mora mama sodelovat user posted image  Težko meno, a? user posted image  user posted image  user posted image

Kot da opisuješ Niko al pa Tijo, ko sta bolani. Sam da vročina pade na nekaj "normalnega" pa je že spet akcija.
user posted image user posted image user posted image za Brina in user posted image user posted image user posted image da lahko že stojiš. user posted image Meni je pa najhuje, ki moram nekaj časa držat roko na hrbtu, da se umiri. Me tako user posted image hrbet že boli... pa ne sam takrat, ampak zdaj že cel dan. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
13.5.2010 14:34:34   
Najaa
Kot sem že napisala Nini, se zadnja dva dneva borim s hudimi bolečinami v hrbtu. user posted image No pa sej tak hude niso, sam boli pa ko user posted image in na trenutke mal zaštekam in se ne morem obrnit ipd. Ne vem od česa je zdej to. Včeri strašen glavobol, pa te bolečine... Včeri sem večino popoldneva preležala, danes sem tudi z Niko šla malo spat in to sam zarad bolečin. user posted image

Staram se. user posted image

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
13.5.2010 14:52:40   
Nina00
Najaa tole s križem je pa res lahko cel user posted image  Me je enkrat zagrabilo in vem kako zeloooo to boli. Takrat sem si pomagala z vajami za hrbtenico. Je pa tole nošenje in dvigovanje naših otrok ter razne prisiljene drže med uspavanjem prav tisto kar ob tem ne bi smeli delati. Misija nemogoče, torej. user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
13.5.2010 16:38:07   
Najaa
Ja sej, namesto da se sklonim, bi morala stvari pobirat tako, da se najprej spustim na kolena. Samo kaj, ko me pol kolena bolijo. user posted image

Evo, Tija je začela naibjat s kašljem in obe imata polne noske. Čistimo in brišemo in upamo, da ne gre naprej. Sam sem ponosna, da sta že 3.teden zdravi, res sem. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
13.5.2010 16:50:18   
Nina00
Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mali princeski, da ostane samo pri polnih noskih.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
13.5.2010 20:34:16   
trezika
dober večeruser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
13.5.2010 20:34:44   
trezika

Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mali princeski, da ostane samo pri polnih noskih.

se podpišem

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
13.5.2010 21:30:44   
trezika
te pa niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiičuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
14.5.2010 12:09:55   
trezika
še vedno nič?user posted image
kaj je zdaj to? bojkot?user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
15.5.2010 9:16:31   
tasa_m
da nas dam na 1.stran kamor spadamo user posted image  user posted image

dobro jutrooo.

Kokica, ki se mi stejpleš? user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
15.5.2010 13:14:26   
Nina00
Kaj pa petkov večerni klepet? user posted image

Jaz sem bila opravičeno odsotna. Sem bila zmatrana od prejšnje noči, ko se je Brin zbujal na pol ure user posted image  Potem je pa še popoldne spet zakuhal (je bil vmes že boljši) in ga je bilo treba crkljat. Ampak gospodič ni bil zadovoljenj s crkljanjem, če je mama sedela. Mora fant poskrbet za mamino kondicijo user posted image  Za povrh sem pa še sama zvečer dobila malo povišano temperaturo. Tako sem po hitrem postopku šla spat, takoj ko sva dala otroke spat, in mojega kandidirala za nočno zbujanje. Je prijazno sprejel kandidaturo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
15.5.2010 15:09:21   
tasa_m

Kaj pa petkov večerni klepet? user posted image

Jaz sem bila opravičeno odsotna. Sem bila zmatrana od prejšnje noči, ko se je Brin zbujal na pol ure user posted image  Potem je pa še popoldne spet zakuhal (je bil vmes že boljši) in ga je bilo treba crkljat. Ampak gospodič ni bil zadovoljenj s crkljanjem, če je mama sedela. Mora fant poskrbet za mamino kondicijo user posted image  Za povrh sem pa še sama zvečer dobila malo povišano temperaturo. Tako sem po hitrem postopku šla spat, takoj ko sva dala otroke spat, in mojega kandidirala za nočno zbujanje. Je prijazno sprejel kandidaturo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
15.5.2010 19:23:16   
Najaa
Tudi jaz sem bila opravičeno odsotna, ker smo vse tri zbolele. Tija ima spet vneta ušesa no, pa ravno sem se hvalila, kako sta zdej zdravi... Nika je zakuhala zarad zobka. Spodnja 2-ka ji ven leze pol bo mela pa gor 4 in spodi 4. Jaz pa... kaj vem, iz križa in migrene so se razvile še trebušne težave in splošno slabo počutje, bolečine v mišicah in kosteh... ma ni da ni. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
15.5.2010 19:26:12   
tasa_m

Tudi jaz sem bila opravičeno odsotna, ker smo vse tri zbolele. Tija ima spet vneta ušesa no, pa ravno sem se hvalila, kako sta zdej zdravi... Nika je zakuhala zarad zobka. Spodnja 2-ka ji ven leze pol bo mela pa gor 4 in spodi 4. Jaz pa... kaj vem, iz križa in migrene so se razvile še trebušne težave in splošno slabo počutje, bolečine v mišicah in kosteh... ma ni da ni. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse tri!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
15.5.2010 19:53:35   
Najaa
kJE SI TASIKA? Se kaj učiš? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
15.5.2010 20:03:20   
tasa_m

kJE SI TASIKA? Se kaj učiš? user posted image
ma ne sprašuj, danes že od 14h dalje non stop. Ampak zdaj se ne bom več, ker se mi zdi da že vse mešam.

Tiste osnovne znam nekaj pa ne. Bom že, ko bom v tem not, butasto se je na pamet učit.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
15.5.2010 20:04:47   
Najaa
Pa ja, sej ko bš par dni delala, boš vse mela v glavi. Sej prve dneve te pa menda ne bojo pustil same na blagajni? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
15.5.2010 20:24:51   
trezika
Čer!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?