|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
11.5.2010 9:06:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava
Drage navijačke, sem poklicala in izvedela, da je naša teta referentka za cel teden "otišla na odmor", vrne pa se "vo ponedelnik". To pomeni, da je vse obstalo za en tedenuser posted image

user posted image birokracija! user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.5.2010 9:12:09   
uškinamama

Drage navijačke, sem poklicala in izvedela, da je naša teta referentka za cel teden "otišla na odmor", vrne pa se "vo ponedelnik". To pomeni, da je vse obstalo za en tedenuser posted image

Bo prišla nazaj fanj spočita in naspidirana , polna delavne vneme...v ponedeljek  bo tvojo pošto dala prioritetno na pošto. Boljše zanjo, če jo da user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.5.2010 9:16:36   
RAKICA2007

j***bela cesta... bi jo človek karuser posted image ...
sam da ne bo pol v ponedeljek odmarala od odmorauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.5.2010 9:19:05   
Matejčika
Hvala babe! user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo res šlo vse tak kot mora it. Sem danes že bolj optimistična. user posted image

Špelina, takega zajtrka pa se nebi nič branila. mmmmmmmmmuser posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.5.2010 9:20:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Bo prišla nazaj fanj spočita in naspidirana , polna delavne vneme...v ponedeljek  bo tvojo pošto dala prioritetno na pošto. Boljše zanjo, če jo da user posted image

JA user posted image

Je.be.mumast, a je tako blazno težko dat papir na pošto... user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.5.2010 9:21:04   
Matejčika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image B.K user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak so smotani!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.5.2010 9:31:45   
RAKICA2007
čveke čvekaste user posted image user posted image user posted image
tolk ste načvekale... da moram jit nazaj brat...

sam tole na hitro, bom potlej kaj komentirala user posted image :

Dejzi: user posted image  še malo, še malo... madonca sem nestrpna - bolj kot ti verjetno user posted image user posted image  držiiim pestke, da čimprej mine

Matejčika; user posted image  itaaak, da bosta všeč soc. delavki... držimo pestke za naaaajboooljšooo oceno. Papirje pa lohka kar user posted image takole pošljejo...

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 11.5.2010 9:32:11 >

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.5.2010 9:40:09   
koala
bela kava pa ne no!!!!!!!!!!!!! Ufff zdaj pa sem še jaz razočarana, bljak kaj si misli zdaj na dopust hodit, preden vajine papirje odda, smotka!!!!!!!! Bo pa v ponedeljek drugače jo bomo rr-tete/ bom raje tiho/

Dejzi čisto normalno je da te stiska, jaz se spomnim da ko sem s popadki ležala v pordni in se stvari niso nikamor premikale razmišljala da kako bom sposobna poskrbeti za to malo bitjece, ko pa še roditi nisem sposobna. Potem pa ko se je porod končal z urgentnim CR sem itak potrebovala več skoraj leto dni da sem razčistila da so se stvari pač zasukale kot so se in da JAZ nisem nič kriva. Ko pa sem ostala sama z pettedenskim dojenčkom (mož je šel na službeno pot) in je mali jokal sem bila popolnoma prepričana da bi mu bilo bolje če nebi bila jaz njegova mama. Pa je moj sine zeloooo zaželjen otrok, saj sva ga čakala skoraj pet let in je fini ručni rad, kot se z možem rada pošaliva (IVF). AMpak veš, ko se to malo bitjece nasmehne, ko te zjutraj pozdravi z nasmehom da zasije cela soba, se takšni občutki hitro razblinijo. In ti ne boš dobra mama ampak NAJBOLJŠA za tvojega/vajinega malčika.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.5.2010 10:03:42   
thaiss
evo me, spet se švercam iz službeuser posted image  zvečer mi nikakor ne znese...
spet ste veliko naklofotale, začnem kjer sem ostala....

ker je torek, me zanima če sem zmagala stavo ali ne?user posted image
pa Dejzika ta teden že popadke predihujeuser posted image user posted image

špelina@ super odločitev!!

komaj čakam, da postanemuser posted image
user posted image

iiii ke lepo B.K. user posted image user posted image

Tia-na Srečno pot v Rusijouser posted image user posted image

Jaz sem včeraj celo noč plenice previjala, pa me je dons kar malo strah zaspati, ker ne vem, kaj me čaka... user posted image
Daisy ti kar treniraj previjanjeuser posted image  Čaka te pa itak vse najlepše....tudi kakeci znajo bit lepiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**
Sicer pa doma obelodanila tudi mojemu očetu da bi še ! Fotr ful navija za šeuser posted image ! Ja moški pač! No ja mogoče bom v kmalu

user posted image

Eva go go go!!!!! user posted image user posted image user posted image  Čestitke za nov začetek in pogum in vso srečo!!!

Matejčka itak da sta super in primerna za user posted image !!!

Kot sem enkrat že napisala,sta moja dva bauca rezultat IVF-a.Vse,ki ste to dale skozi,pa tudi vse,ki niste si lahko predstavljate kako zaželeni so tile otročki.
In sem ležala tam in tuhtala,kako se mi bo življenje sedaj spremenilo,seveda bo lepo in oh in sploh ampak še ena druga,grda misel se mi ves čas vsiljevala zraven.Da sem dobila bitje,ki bo kar en lep čas odvisno od mene,da mi bo požrlo ves prosti čas,da ne bom imela več časa počet nič,kot sem si do sedaj lahko privoščila,da ne bo več časa za poslušanje glasbe in branje knjig in še in še..
mi imamo tudi IVFjevčka, pa te misli so tudi meni poznane, ampak minejo!!

gggrrrr baba smo.tana!!! Kako gre lahko na dopust in pusti nerešeno delouser posted image user posted image user posted image  Pa samo pošto bi mogla oddat....

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.5.2010 10:10:41   
gigi1
Daan user posted image

BK ma šiiit! Bomo pa naslednji teden še bolj navijale, da se teta referentka podviza user posted image

Matejčika, Dejzi dvomi so pri normalnem človeku vedno prisotni. Saj to je vendar znak zdrave pameti. Zavedamo se, da nečesa ne poznamo, obvladamo in nas skrbi kako bomo speljali. Vendar sem prepričana, da so dvomi odveč.
Matejči vi2 bosta naredila super vtis user posted image

Dejzika ti si pa že zdej krasna mama user posted image user posted image user posted image

Pija saj bo kmalu tudi potrdilo o nekaznovanju prišlo. Mogoče pa za to rabijo več časa za preveriti user posted image

Tia-na mislim na vas

Lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.5.2010 11:13:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

komaj čakam, da postanemuser posted image
user posted image  
 iiii ke lepo B.K. user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.5.2010 11:15:39   
DaisyE
Ker sem spet na šverc, se moram malo podvizat in bom samo tole komentirala:

Ehhh, če je otišla na odmor, pol so pa papirji že na poti. Itaq, da je vse poslala, preden je šla na dopust (saj je, a ne? - think pink? user posted image ). Vo ponedelnik bo mela drugega dela dost. Je treba odkidat preden greš na dopust.

Kako bi kaj do njene privat številke prišli...user posted image

Ostaje bejbe, dan je čudovit, celo sonček se kaže, uživajte!!!!!!!!!!!! Mene ste včeraj in dons čist naspidirale. Vas mam rada user posted image

Uffff, vratia se Šime - moram bežat...user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.5.2010 12:40:54   
koala
Dejzi kje je sonček? Pri nas se močno oblačiuser posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.5.2010 14:37:12   
Urša
Še ena navijačica, ki vas redno bere in se veseli vaših podvigov! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.5.2010 16:44:03   
sayuri
DaisyE, jaz sem te šele danes "odkrila" in po brebranem se veselim s tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.5.2010 17:22:13   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ehhh, če je otišla na odmor, pol so pa papirji že na poti. Itaq, da je vse poslala, preden je šla na dopust (saj je, a ne? - think pink? user posted image ). Vo ponedelnik bo mela drugega dela dost. Je treba odkidat preden greš na dopust.

Vedno je nov dan (tako, da upati je treba) - Tomorrow Never Dies,
uf če bi danes imela (HB, da je to out of the question) - Licence to Kill,
ali pa vsaj kakšnega ljubečega vohuna, da bi ga malo južnije poslala na poizvedbe - The Spy Who Loved Me, ker za mene The World Is Not Enough, jaz čakam paketek,
in ker You Only Live Twice ne drži, se moram čimprej spravit k sebi ter se v  vmesnem času veseliti tvojega in Tianinega sporočila s pozdravom From Russia with Love
Ker sem jaz kava, bela.kavauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.5.2010 17:25:13   
Matejčika

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Vedno je nov dan (tako, da upati je treba) - Tomorrow Never Dies,
uf če bi danes imela (HB, da je to out of the question) - Licence to Kill,
ali pa vsaj kakšnega ljubečega vohuna, da bi ga malo južnije poslala na poizvedbe - The Spy Who Loved Me, ker za mene The World Is Not Enough, jaz čakam paketek,
in ker You Only Live Twice ne drži, se moram čimprej spravit k sebi ter se v  vmesnem času veseliti tvojega in Tianinega sporočila s pozdravom From Russia with Love
Ker sem jaz kava, bela.kavauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful dober post!!! Bi mogla linke tu not prilimat, za vsak film svojo uvodno špico. Potem bi bil pa res za dol padit post. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.5.2010 17:26:24   
Tina1
Bela kava pa to je, pa to je NEZASLIŠNO. Jaz samo upam, da ne bo ta teta po odmoru šla pa na bolniško, ker pol bo pa res treba it kr dol pa pošto ročno prinest v Slovenijo al kakouser posted image user posted image .

Dejzi sam da so šle slabe misli stran.
Pri nas je z renovacijo tako: če misliš s stanovanjem se je še nisva lotila. Letošnji poletni dopust ne bom preživela na morju, ampak bova doma praskala strop, da se ga na novo prebeli, pa zravnalna masa..., kar se pa tiče otročkove sobe, jah to bo pa še malo počakalo.Dokler ne veva kaj bova pripeljala domov vrjetno ne bova nič urejala. Ko bova konec s sodiščem in ko bo moj dragi šel domov, jaz bom pa v Ukrajini čakala na pravnomočnost odločbe, bo moj mož poštimal stvari. Priznam, se kar ne upam lotiti, bova rajši počakala da veva pri čem sva, ker če nama po nekem ka ti jaz vem kerem slučaju zavrnejo dokumente, bi mi blo zelo težko gledat pripravljeno prazno sobouser posted image .  Oh ja, a to so te misli, ki nas sem pa tja obšinejo?! Upam, da ne.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.5.2010 17:49:43   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Priznam, se kar ne upam lotiti, bova rajši počakala da veva pri čem sva, ker če nama po nekem ka ti jaz vem kerem slučaju zavrnejo dokumente, bi mi blo zelo težko gledat pripravljeno prazno sobouser posted image .  Oh ja, a to so te misli, ki nas sem pa tja obšinejo?! Upam, da ne.

Aha ... to so te misli, včasih odplavajo same, včasih jih odpihnejo prijatelji (tudi virtualni štejejo) user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.5.2010 17:55:34   
sami0804

Ma daj no,a boš "šla čez rok?"user posted image
user posted image user posted image user posted image ,bo pa potem bolj ekspresno.

Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.5.2010 18:06:57   
Tina1
bela kava, hvalauser posted image user posted image user posted image .

Sem prav vesela za ta forum in internetne objemčke, ker čudne misli u momentu odplavajo in spet se pojav optimizem. Evo, mi je že boljšeuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.5.2010 18:50:29   
bela.kava
Evo, en simpatičen opis procesa posvojitve:

http://parenting.ivillage.com/baby/badoption/0,,9c6w,00.html

What to Expect While You're Waiting to Adopt

Stage One: Asking Yourself QuestionsThe first trimester, so to speak, of an adoption expectancy may take a few minutes or several years. Some men and women say that they always knew they would adopt; it was just a matter of when. I have also met couples who have been, and still are, thinking about adoption for 10 years. Still others, like my husband and me, make the decision easily to have a child and to try fertility treatments when unable to become pregnant. Pursuing adoption, however, was not as instantaneous for us.
My biggest fear throughout pregnancy with my first child was, Would I be a good mother? My biggest fear in my adoption expectancy was, Will I feel like this child's mother? Could I bond with a child not born to me? Would I treat my birth child differently, and would my adopted child grow up feeling injustice in our family? Worst of all, could I handle my emotions if and when my child wanted to meet the
birth family? I feared my role as a mother would be short-lived.
Ask yourself what matters, a pregnancy or a child? Will I feel like less of a person if I cannot make a baby? Have I mourned the child we cannot conceive? Is adoption our last resort, or do we want it regardless of our ability to conceive?

Stage Two: Who Will This Child Be?
The second trimester of your expectancy resembles a physical pregnancy's: You imagine LIFE. You don't grow a belly, rather a mound of paperwork. You're through with doctors poking at your body, but social workers poke around your home. No more research into medical miracles; now it's finding how to build your family. You start to imagine what kind of parent you will be. You wonder, Who will this child be? You are moving into unknown territory, and it is natural to be filled with questions, fears and even doubts. You will be judged if your home and marriage are fit for a child, if you will be a fit parent. You will be asked about your feelings on issues that you may never before have given a second thought. You might have no idea what race your child will be, or his heritage or what she might look like. You'll probably stare at every child on the street and wonder, Will mine look like that?
You might have nightmares about your baby being born with two heads, seven toes or polka dots. You'll have to come to terms with heart-wrenching questions like, Can I parent a disabled child? What about a baby born with AIDS? A birth defect? Of all the children born in this world, which will be mine to love and raise?
Somewhere out there a child waits for you. You have taken a huge step toward that child; now feel the movement in the universe that will connect you.

Stage Three: The Waiting GameTry to think of this stage as your last hurrah to prepare for the moment when you will get that phone call, when the agency or attorney will match you, when the birth mother will go into labor. IT WILL HAPPEN.
Compose a letter to your waiting child during this time. If you have little ones, encourage them to write to their future sibling. Ask your parents also to write to their coming grandchild.
Welcome the child into your life and family before s/he arrives, just as you would if you carried her in your womb. Throw yourself a baby shower. Ready your home for your new bundle. Buy diapers, sprinkle baby powder around the room, wash some baby clothes with extra gentle soap. Do whatever it takes to make it feel real.

Stage Four: It's a Boy, a Girl, a Miracle!No matter how ready you think you are, you're not ready for this. As many times as you have answered the telephone before the first ring ended, and thought, "This could be the call," it will be the time that you grab it running out the door when the voice on the other end breaks the news you've been waiting for. It will be the day that the mail sits on your counter for hours before you remember it when a picture or video of your child appears. Even if you are in the delivery room, watching the birth of your baby, once he or she is placed in your arms, your heart will skip a beat and you will wonder, "How did I get here?!" How you got there is nothing short of a miracle. The miracle of childbirth. The miracle of adoption. And it will take your breath away.

Stage Five: Joyful Beginnings, Bittersweet EndingsAfter childbirth, many women go through postpartum blues. Though it may be hard to imagine feeling anything other than pure joy once your long-awaited adopted child is in your arms, don't be surprised when you shed tears the first few weeks. Hormones may not be causing the tears, but you will nonetheless feel mixed up.
The first time I saw my daughter, she was two days old, sleeping in a car seat, her two pink feet sticking out beneath a blanket. Sitting next to her, lovingly stroking those precious feet, was her birth mother. My heart went out not at first to this dear infant but to the incredibly courageous and loving woman who had just given birth. I was truly paralyzed for a moment at the magnitude of love surrounding the three of us, this adoption triad.
Don't be afraid to feel the loss and sadness for your child and the birth parents. Cry for joyful beginnings. And cry for bittersweet endings.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.5.2010 19:05:03   
Ribica **
Daisy, se manj kot en teden user posted image  Al greste cez en teden ze domov?

BK, upam, da papirji pridejo kljub "odmoru" od tete socialne delavke. Ce ne pa takoj naslednji teden.

Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.5.2010 20:00:51   
Fargesia
moram tole kot vaša fenica gor nalimat...za vsako od vas...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.5.2010 20:24:44   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Aja, to sem pozabla odgovorit. Mislim da bova zrihtala vse papirje še ta teden. Mož mora dobit še potrdilo o zaposlenosti in letni dohodek, ga je že v četrtek naročil, pa še kr niso ženske zrihtale. Mislim da bo jutri. V sredo še gre mož po zdravniško potrdilo, jaz že imam potrdilo o šolanju, potem pa tak imava že vse. Življenjepise že imava. Ta potrdila o nekaznovanosti, izpisek iz rojstne matične knjige, poročni list, da nama niso odvzete roditeljske pravice, pa je rekla soc.delavka, da jih ona sama pridobi. Te pa nevem... Zdaj ko si, Pija ti napisala, da ti to sama pridobivaš, me je še bolj stisnilo v želodcu. user posted image

Matejči nisem čist na tekočem, zakaj rabita ta potrdila o dohodkih? Nama niso nič rekli....ja ta birokracija ubija, verjemi in ti moram povedat, da bi rada full pohvalila tvojo socialno delavko....Bravo, res si lahko vesela, da imaš takšno!

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?