Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.4.2010 18:12:52
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan. danineli letos po zaprta torej streha in okna za postalo pa nevem, selitev verjetno čez kaki dve leti nič prej. ni financ ne najprej moram iz porodniške pol pa bomo videli. počasi. glavno da bo letos pod streho noter lahko počasi delamo sam da je pod streho. EVo moja žaba je bila danes doma zdaj pa gre spet do sobote na počitnice k babi na pohorje je že občlečena in pripravljena in čaka da pride
|
|
[Brisano sporočilo] 30.4.2010 22:49:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.5.2010 19:38:57
|
|
|
|
malecka_mateja
|
Tabali kako kritino sta se potem odločila? pa kurjavo? Kolumbo škoda da ste skrajšali dopust sej bo drugo leto bolje.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 3.5.2010 14:56:03
|
|
|
|
Tabali
|
Dan rabim mal da padem v dogajanje Malecka - mi mamo streho tondah norma, trenutno pa se grejemo na sonce - namreč, na kaj se bomo greli po zimi - še ne vemo , mamo vse opcije (hahahaha ne sprašuj ) verjetno bo plin, ampak pustimo se presenetiti, mogoče za sosede vgradimo kakšen zubadan vglavnem končali smo knauf, zadnjič sva šla gledat parkete , ne vem, meša se mi Kolumbo ti kar Šimeta pošlji z očali , v dopoldanskih urah grem zdele u vrtec
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2010 15:07:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 4.5.2010 6:07:42
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! Najprej, spet imamo pogreb danes, sem izgubila teto tako da sem čist adijo in tudi bauc v trebuščku to čuti ker je bolj mirn. Tabali hvala za odgovor. midva se odločama med tondach in creaton. ah bomo videli. glede gretja pa razmišljama v smeri elektrika z zalogovnikom.se baje trenutnu zelo splača bolj od plina in olja.kaj pa vidva sta razmišljala o tej varianti? grem se beremo.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 13:40:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 5.5.2010 14:23:52
|
|
|
|
malecka_mateja
|
tabali a maš kako slik z streho? da bi videla kako norma pride do izraza na strehi? Prosim lahko tudi na email.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2010 20:55:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 6.5.2010 8:32:14
|
|
|
|
Tabali
|
Good morning joj Kolumbo ta teden se lahko dobimo v kakšnem kuhinjskem salonu al pa pr kopalnicah , čist smo leteči, zbrali nismo še nič in po pravici povedano meni se že čisto meša od ponudb. Predlagam da me pokličeš in sam rečeš čez pol ure pridemo , noben problem, ker bomo po tem 100% doma Mateja, kar zadeva našo streho - z veseljem bova z zbrskala kakšne fotke ki so prav od strehe, pa ti pošljem zvečer. Drgač pa če na google pod slike daš tondah norma se naša bajta pokaže na ene tetji četrti slikci šibam zdele ker mam noro mejte se
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 6.5.2010 20:14:33
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! tabali hvala bom pogledala. Jaz sem mela danes morfologijo in je vse super in tudi spol smo zvedeli in sem bila prijetno presenečena ker sem bila prepričana da bo pupika pa nebo imamo veseleje veselje res smo veseli. Pa še to je tako zelo pokazal da ni za zgrešit da bo fantek.jupi prtličje je skoraj gotovo tako da tudi hiška napreduje Zdaj pa grem mojega pocartat je tako vesel da se je od sile zredil pa gramov jaz pa tudi Tjaša pa je tudi zelo vesela je rekla bo pa drugič sestrica boma igrala nogomet
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2010 22:14:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 9.5.2010 12:38:13
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro babnice! kaj zdaj z našim srečanjem? lhako bi se dobile zdaj z družinami ko je tako lepo vreme. Kaki bizovik ali kako se reče tam je baj eok za otročke in za nas? kaj pravite? Jaz kuham pol pa bomo počivali ker moj je dlela ponoči pa včeraj celi dna pri tašči drve sekal in je zmantran, tako da si po kosilu privoščimo majhen počitek pol pa na sprehod. če bo le vreme zdržalo. kje tse vse?
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2010 10:21:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2010 10:22:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 10.5.2010 11:49:42
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ok pridemo še katrea? kaj pa tabali in danineli? kolumbo bomo grilali?
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2010 12:51:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 10.5.2010 14:12:08
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo ja mi pridemo sem že mojemu povedala, demer sem na facebooku omenila sam ni še nič javla, kaj pa jasna? če bom jo vidla na facebooku bom ji rekla ok? upam, da nam rata kolumbo pa ga pejt sama gledat šimeta nabaši v avto in ga odpelji ugrabi ga
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2010 14:41:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 10.5.2010 14:48:18
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo demer pravi da se more zmenit za soboto ker ni ziher če so fraj v nedeljo ne morejo, jasna pa še ni odgovorila tako da počakimo do jutri pa rečemo fikso kateri dan?bo ok? meni je itak vseeno samo da se vidimo
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.5.2010 20:27:18
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kaj zdaj babnice kje ste? demer in jasna se nič ne oglasita tako da kolumbo mislim da bi sobota bila ok? kaj ti praviš? tabali prdieš?in danineli? še katera?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.5.2010 20:36:28
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Evo me... Sem zavohala,da je nekdo v našem 02/007. Pri nas ni nič novega.... Vse po starem... Neli je ozdravla...hodimo v vrtec...Bebica pa brca in dela prevale... Aja,MATEJA.... za Kolumbo kako pa kaj tvoja ?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.5.2010 20:54:31
|
|
|
|
malecka_mateja
|
danineli hvala za čestitke. A vi nebi prišli na srečanje?
|
|
[Brisano sporočilo] 11.5.2010 22:26:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......