Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 8.4.2010 13:52:38
|
|
|
|
Tabali
|
Kolumbo a si v LJ? Verjetno si vidla mojo boljšo polovico , prisežem, da nisem bila tukaj že ene par tednov, to sicer ni pohvalno... Lepa bebica Vidim da sem zamudila Matejin žur - Mateja s takšno zamudo ti verjetno še nobeden ni čestital - torej VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!! šibam, mam noro
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 8.4.2010 14:12:49
|
|
|
|
malecka_mateja
|
tabali ni panike, vseeno hvala kolumbo a tisti viken 23.4 24.4 bi se lahko dobili? kaj vidva bota tak šla čez viken v avstrijo ali ne? ker naslednji vikend mamo puno no moja dva jih ni jaz sem itak doma.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.4.2010 10:22:49
|
|
|
|
malecka_mateja
|
la la la la la la ala la la ..............
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.4.2010 10:27:09
|
|
|
|
barmaz
|
la,la,la,la,la,la,la A sem prav nadaljevala?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.4.2010 14:37:13
|
|
|
|
malecka_mateja
|
barmaz, parv prav. če se mi ne da sama z sabo menit te pa si pojem, tak vsaj katera še kaj napiše tralala....hopsasa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.4.2010 16:38:16
|
|
|
|
barmaz
|
Zdravo! Ja, dolgo se že nisem oglasila. Hrbtenica oz. med rebri me še vedno nekaj reže - grem na slikanje (RTG), da vidimo, če je kaj narobe. V službi je tudi še vedno bolj tako tako . Sicer pa rihtamo okoli hiše. Pa sezona igranja zunaj se je tudi že pričela. Zdajle sicer tule dežuje, tako da smo notri in gledamo risanke Hello Kitty. Urška je imela ta teden sistematskega pred šolo in bila cepljena v obe rami. Še sreča, da je kar junakinja in je lepo potrpela vse tri pikice (eno še v prstek). Tako se že veseli šole. Ma ko gledam tele naše otroke, kako so še brezskrbni in kako prisrčno prvinsko in neoberemenjajoče reagirajo na različne stvari. Mi odrasli pa se moramo kar naprej pretvarjati in paziti, da se primerno obnašamo. Pa šefu bi včasih take povedala, pa vem, da bo samo slabše zame in potem se nekaj oba pretvarjava... No, fajn bote....
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.4.2010 18:20:05
|
|
|
|
barmaz
|
Pri nas je pravo aprilsko vreme. Je potem posijal sonček in smo šle na sprehod. Pa je blo malo toplo, malo mrzlo, vmes je spet deževalo, pa veter je malo zapihal.... V glavnem pestro. Zdaj smo spet na toplem in pijemo topel čaj in jemo velikonočno potičko (sem jo vzela zjutraj iz zmrzovalnika).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2010 22:33:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 12.4.2010 13:31:21
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! barmaz to vrem eje čist kr nekaj. moram se pohvalit imam novi avto bravo jaz, cliota 5 leta starega teke lepe oranžne barve, dizla. lepi je. je blo izven planov ampak bi mogla v mojo 14 let staro kanto nekaj vložit okoli 1000 Evorv in se nama ni splačalo, tako da sma jo za 1000 evrov prodala pa novega vzela kolumbo vi pa res nimate sreče z temi boleznimi. upam da bo kmalu bolje. če jaz nebom imela več strogega mirovanja veš da bom oprišli ni problema, se bomo probali kaj zmenit pa prit. pa pozdravite se čimprej. jaz ma v petek predazdnji izpit pa sploh nimam volje, pa še vreme je zanič. grem pogledat kaj me v petek čaka.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 12.4.2010 14:12:10
|
|
|
|
barmaz
|
Čestitke Mateja za novi avto
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 12.4.2010 14:32:00
|
|
|
|
malecka_mateja
|
hvala barmaz
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.4.2010 13:25:12
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo kako ste??upam da že bolje. meni se nič ne da....rabim brco v rit
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.4.2010 14:01:50
|
|
|
|
barmaz
|
Ej, Mateja. Ti nič kaj preveč ne delaj, Kar počivaj, da ne bo kaj narobe. Pri tem vremenu pa človek res rabi eno fajn motivacijo, da se spravi h kakemu delu. Tu pri nas pravkar fajn dežuje.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 13.4.2010 15:43:41
|
|
|
|
malecka_mateja
|
barmaz sej nič ne delam, razen kaj skuham pa malo pospravim amapk učit bi se mogla, pa diplomsko dokončat...pa mi niiiiiiiiiiiiiiiiiii, toti dež mrzim ga.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.4.2010 12:24:57
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! kolumbo kje si???kako sta otroka? danineli kje si?kako si? jaz sem se tako najedla regrata in krompirja not da bom poknila, mojemu pa sem delal ciganske zrezke z zdrobovimi cmoki za prilogo.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.4.2010 17:18:25
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
EEILA! MATEJA...srečno vožnjo želimo!!! Kakšnega pa si vzela? Joj,jst sm kr malo zahinavila Februarke 2007....Brala sem in ene dvakrat napisala dooolg post in me je skenslalo. Naj vam poročam iz 3D...imela sem ga predvčerajšnjim. Super,super...bebica je OK.Zadovoljivi grami in centimetri za te tedne... Ob porodu naj bi imeli 3400-3500 gramov... kar sem zelo vesela.Ampak se ne oziram na to...Samo,da bo porod lahek in zdrav. Mateja...jst sanjam že en lep čas o regratu,da bi ga jedla..isto kot sem šparglje..in sem jih naredila.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 14.4.2010 17:28:47
|
|
|
|
malecka_mateja
|
danineli za 3D. ker tedn si zdaj? Cliota sem vzela, oranžnega sej ni čisto nov. danineli te pa hitro regrat nabrat jaz ga obožujem bi ga 3 krat na dan jedla. meso pa mi smrdi kaj vi že veste spol?samo je skrivnost?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.4.2010 10:03:54
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
EEI! Zdaj grem v 25.teden. Spol pa bo ostal ..čeprav sem že povedala,da nas je takrat na NS,Dr.Strahova zafrkavala in naju pustila v negotovosti. Ma itak vem,da ne bom imela ne roza ne modrih oblačilc...vsaj za začetek... Včeraj sem premlevala cunje...in sem ugotovila,da sploh nimam kaj kupovat..razen kompletka za iz porodnišnice in dekico.Kar se tiče tekstila. Od Neli mi pride ful prav majčk na pritisk ali trakce,pa bodiji na preklop...vse dolg rokav...in vse je 56 in 62 številka..hlačke-žabice pa sem si dvoje kupila in drugo dobila.Joj,me tako meša,ker je Neli zimskega časa in pol sploh ne veš kaj potrebuješ. MATEJA... in srečno vožnjo!Oranžen Clio...superca...
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 15.4.2010 10:04:44 >
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.4.2010 11:13:10
|
|
|
|
malecka_mateja
|
danineli lepo da imaš vse od neli, ja sej se boš navadla tista dva meseca pol pa itak spet zima no bolj mrzlo, tako da bo kr prav prišlo, jaz tudi nebo kaj dosti kupovala kompletek iz P pa je to to, jaz pa bom mogla nkeja oblekic potem kupit ker tjaša je mela zimske pa hitro poletne tu pa bo 6 mesecev v mrazu in bom mogla verjetno kasneje kaj dokupit. kaj za voziček ste se odločili? hvala čestitke za cliota ja sem se na tebe spomnila da oranžno obužuješ jaz pa sem že 20 tedn sploh ne morem verjet čez dva dni grem v 21 mine ko šus. jaz še nevem spola ampak itak skoz pravim da je bejba in mogoče v torek na morfo pokaže.bomo videli
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 15:23:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.4.2010 16:06:35
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo moj se dere obvezno galaxy je reko če že tota dva potem tega ker je boljši in bolj prostorn in še cenejši. sicer moj pravi da poglejte peugeote 807 ali citroen c8. evo to je zdaj mnenje profija, ki je vsak dan na netu in gleda samo avte. bomo prišli kaj v ljubljano.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 23:08:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.4.2010 7:43:07
|
|
|
|
malecka_mateja
|
šime. pa ne moreš forda met pižo je zakon sej veš, sej imaš dva doma ja to je moj reko sej veš dedi. ampak mojemu zaupam ker se kr spozna na avte sej veš da je to njegovo področje. je reko dejan da lahko greta na kavo pa mu bo vse razložo dedci so hujši kot babnice. jaz pa mam danes izpit sem živčna ko pes, kr drisko imam. to pa zato ker nisem hodla na predavanja in vaje in sem zdaj čist v black out-u. mislite name
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.4.2010 14:59:19
|
|
|
|
Janci F
|
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo. Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo. Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.4.2010 15:02:25
|
|
|
|
Janci F
|
Hvala vsem, ki si boste vzele čas in izpolnile mojo anketo. Lep vikend vam želim.
< Sporočilo je popravil Janci F -- 16.4.2010 15:03:24 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......