|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
17.4.2010 11:44:18   
malecka_mateja
jutro babnice!

naredila sem izpit včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo jaz zdaj pa samo še enega in konec. sploh ne mroejem verjet da tako mine. danes sem vstopla v 21t in res čas beži zeloooo hitro.

grem zdaj, pečem danes pizzo so si jo zaželeli in eo na njihovo željo.
lep sončen dan

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 12:45:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
17.4.2010 13:20:46   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolumbo HVALA!!!!!!

kaj pravi za pižoje?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
   [Brisano sporočilo]
18.4.2010 8:31:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2254
19.4.2010 8:11:43   
malecka_mateja
kolumbo so kr 50-50 ampak meni je 807 ali c( bolj všeč zato ler ima drsna vrata in sploh pri treh otrocih in jajčko...lažje je z drsnimi sigurno sploh na parkingu...Plus tega dobiš več za manj denarja mislim letnik...nevem jaz sem za 807 ali c8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2255
   [Brisano sporočilo]
19.4.2010 13:41:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2256
   [Brisano sporočilo]
19.4.2010 13:52:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2257
19.4.2010 20:00:38   
malecka_mateja
avto je iz uvoza ziher. preveč ma prevoženih za taki letnik, drugače pa pravi da je še kr amapk cena je tudi kr nekaj. moj še vedno navija za 807 in c8.

Neposredna povezava do sporočila: 2258
19.4.2010 20:02:33   
malecka_mateja
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3644707&show=1
ta pravi da je okuser posted image user posted image user posted image

ali ta dva nista slaba
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3664135&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3690090&show=1   sploh ta pravi da je dober.

evo to je to pravi da se jih tako malo prodajja ker so vredu avti, fordov je ko smetjauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 19.4.2010 20:09:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2259
   [Brisano sporočilo]
21.4.2010 11:17:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2260
21.4.2010 12:09:33   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOLUMBO. SAM MAŠ PA ZAHTEVEuser posted image user posted image user posted image user posted image SPLOH PRI ABRVI BOŠ TEŽKO DOBILA DRUGAČE PA JAZ MAM EN AVTOMOBILČEK DOMA JE BELE BARVE, SAM NEVEM KAKO OPREMO MA PA DELA SAM NA ROČNI POGONuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2261
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 11:37:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2262
22.4.2010 20:31:01   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
23.4.2010 7:18:51   
malecka_mateja
jutro!

naša žaba ima angino tako da smo na AB.user posted image jaz sem ok. imam morfologijo 6.5 komaj čakam.

uživajte v sončku, ker pol spet napovedan dež. in zato dela pri nas stojijouser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
23.4.2010 9:59:38   
Tabali
Dobro jutro, al dober dan user posted image
joj kle se pa dogaja 1000 na uro user posted image , bom si mogla prav cajt vzet da vas preberem in proučim u detalje user posted image
user posted image user posted image za Tjašiko, čim prej se pozdravite!!!!
Mi smo tut ta teden bili v virozi (spet buši, bruhanje... podobno k lani jeseniuser posted image user posted image ), sam smo že boljš oz. skor na 100% user posted image . Me pa resnično vsaka taka zadeva čist iz tira vrže...
Ej Kolumbo, a Šimetu drugič  šrango naredim, da se ustavi user posted image user posted image user posted image ... mislim pelje se mimo pa se ne oglasi... jaoooooooouser posted image (vsaj očala bi mi lohka prpelu user posted image user posted image user posted image ) . Se morm mal s pežojčkom pogovorit, da ga pravilno usmeri na odhodu user posted image user posted image user posted image
hahahaha ja hiša pa je res fensy, posebi ograja user posted image user posted image user posted image , taka moderna orange barva...user posted image user posted image user posted image .
Ta teden glih s knaufom zaključujemo, si razbijamo glavo z nadsvetlobami, višino vrat, kopalnico smo italk čist zabluzili user posted image user posted image , me mr. Tabali preganja naj se že odločim za kuhinjo, men pa se še sanja ne kakšno bi mela. A ja, pa že eno leto zbiramo vhodna vrata user posted image , še sreča da je tast pršraufu gor eno staro garažno krilo user posted image , po moje bomo kar to meli do daljnjega...user posted image
Ajde punce lunce uživite, pa čuvajte bušije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2265
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 21:17:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
23.4.2010 22:32:00   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Jst sm dons kr na blef neki gledala morje in na konc rezervirala in plačala......sej še ne dojemam dobruser posted image ....gremo u torek v Poreč- camp Lanterna u mobilne Adrija kučice jeeeeeeeeee

Uuu,Poreč je lep..Lanterna lepa!

Meni se ful dopade kot družinske počitnice tam kjer ste bili vi lansko leto.
Zadnjič je bil hotel Vespera na Ringaraji predstavljen.pa sem se taoj spomnila na Vas.

Glede avtomobilov...
mi smo že od oktobra meseca brez Espace-ja,ker smo kupili Alteo..ampak zdaj ko je user posted image  na poti bi res tako rada imela en velik avto...mislim enoprostorca.Samo nikoli več Renaulta Espacea 2.2. Diesel.

Nevem...po videzu so mi ful lepi Fordi S Maxiuser posted image
Pižoji...pa tisti nov 5008user posted image

Mateja...user posted image user posted image

user posted image user posted image Punce gremo ninat...

Neposredna povezava do sporočila: 2267
24.4.2010 7:41:27   
malecka_mateja
jutro!

evo moje babe so se spomnile na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo user posted image za dopust.za kolko dni grete?
danineli kako si?trebušček raste?

Tjaša je že bolje no vsaj vročine nima več. bager je končno na parceli upam da nebo slabo vreme spet. eh sej bo bolje. meni user posted image pritiska na medenico in me levi kolk boli da hodim ko račka.user posted image
Kako lepo sonček sijeuser posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
24.4.2010 8:52:01   
DanijelaNeli
Jutro...

Joj,mi pa nimamo sončka... Je ful oblačno,da mi je prav grdo...

Drugače,mi smo OK...trebušček raste...Kot žoga,spuščen nizko... Vsi mi govorijo,da imam ful lep trebuh in da se nisem veliko zredila.
Sej se res nisem...Nevem,tam okoli 5-7kg.
Me pa vsake toliko tudi mene boli v medeničnem delu,ker mi pritiska navzdol.

Drugače brcamo na veliko,Neli je še vedno vesela "sestrice" .To je njena želja.

Neposredna povezava do sporočila: 2269
24.4.2010 10:10:52   
malecka_mateja
danineli a ti pošljem malo sončka user posted image ja naša je tudi obsedena z idejo da bo sestrica. pa pravim zadnjič če bo bratec pa pravi pa ne kak pa  mu bo te ime?pa pravim Tin, je rekla pa lepše je Elauser posted image user posted image user posted image user posted image Danineli lepo da se nisi dosti zredila, amapk sej si suhica se ti ne pozna kaj dosti. Jaz se tudi nisem samo 1,5 kg do sedajuser posted image upam da se do konca nena kaj dosti imam tak 20 kg preveč od prej.user posted image user posted image user posted image . čeprav vsak ko me vidi pravi da sem shujšala, me je pa sami trebuh. Pa danes sem že v 22.tedn stopila, gre zelo hitro.

Moj dela, midve pa bluzima, sem in tja po stanovanju. Za kosilo bodo pa žganci z mlekom. ker meni ni za nič, tjaša to obožuje, pa tak prav nič ne je in je to njena želja. stari pa ma makarone z sirovo-smetanovo omako in mesom.
Meni se tako endivije lušta pa je nikjer ne dobim.user posted image Regrata pa tudi ni večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
24.4.2010 14:44:17   
DanijelaNeli
Naša "sestrica"bi bila kar Fifi al pa Rožica..po Nelino.Ali pa bi bila kar še ena Neli user posted image

O meni pa danes ni bilo treba kuhat,...prejle smo šle z Neli v trgovino in malo okoli,tako da smo šli še na kosilo.
Potem ko moj user posted image  vstane,mu bom kaj skuhala.Še spi,ker je iz nočne in gre potem spet delat....

O kilce pa jst opazim pri sebi ker mi gre na boke in v rit...Tako,da smo zdaj latino varianta,...alla J.Louser posted image

A res je ne dobiš?..jaz jo kupujem non stop..čeprav smo se zdaj soma navadili na Ledenko-ki mi je super,in mojuser posted image jo obožuje.

Grem jaz malo na kavč...se igrat zdravnike s ta malo...to je zdaj je v modi pri nas...s tistim kovčkom.

Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.4.2010 11:54:10   
malecka_mateja
danineli ja pa pri vas bo kr bratec prišel tako da do čmrlek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne pri nas ni endivije samo gentile al pa mehka al pa ledenka, te pa mi niso tako zelo dobre. user posted image
Danes imamo porovo juho in pečene hrenovke z slanino in jajčke, ker se mi ne da nekaj ful kuhat. tako da bo danes izi in hitro kosilo.

kolumbo a že pakiraš?

Neposredna povezava do sporočila: 2272
   [Brisano sporočilo]
26.4.2010 10:06:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2273
28.4.2010 18:14:04   
malecka_mateja
dan!

Kje ste vse? Kolumbo uživa na morju pa ostale?

Mi delamo z polno paro, v petek vlijemo ploščo, danes smo vlili temelje, jutri polagamo armaturouser posted image user posted image user posted image tako da gre kr hitro. v ponedeljek začnemo stene zidat in naslednji tedn že drugo ploščouser posted image user posted image user posted image Kak sem srečna.

Tabali za kakšno ogrevanje sta se odločila?Če sem lahko radovednauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem kuhat za jutri.papa

Neposredna povezava do sporočila: 2274
28.4.2010 22:15:50   
DanijelaNeli
EI!
KAKO KEJ?

Joj,ma hinavim tukaj...
Kolumbo uživa maximalno.Tudi kako je toplo na morju,ji ne rabim več razlagat,...user posted image

Mateja...user posted image  za hišico! Do kdaj mislte,da bo fertik in se vselite?user posted image

Kako ste ostale?
JOJ,kako malo nas je ostalo na tem forumu,a?..če samo pomislim koliko nas je bilo od začetka?

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......