Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.4.2010 11:44:18
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro babnice! naredila sem izpit včeraj bravo jaz zdaj pa samo še enega in konec. sploh ne mroejem verjet da tako mine. danes sem vstopla v 21t in res čas beži zeloooo hitro. grem zdaj, pečem danes pizzo so si jo zaželeli in eo na njihovo željo. lep sončen dan
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2010 12:45:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.4.2010 13:20:46
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo HVALA!!!!!! kaj pravi za pižoje?
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2010 8:31:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 19.4.2010 8:11:43
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo so kr 50-50 ampak meni je 807 ali c( bolj všeč zato ler ima drsna vrata in sploh pri treh otrocih in jajčko...lažje je z drsnimi sigurno sploh na parkingu...Plus tega dobiš več za manj denarja mislim letnik...nevem jaz sem za 807 ali c8
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2010 13:41:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2010 13:52:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 19.4.2010 20:00:38
|
|
|
|
malecka_mateja
|
avto je iz uvoza ziher. preveč ma prevoženih za taki letnik, drugače pa pravi da je še kr amapk cena je tudi kr nekaj. moj še vedno navija za 807 in c8.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 11:17:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 21.4.2010 12:09:33
|
|
|
|
malecka_mateja
|
KOLUMBO. SAM MAŠ PA ZAHTEVE SPLOH PRI ABRVI BOŠ TEŽKO DOBILA DRUGAČE PA JAZ MAM EN AVTOMOBILČEK DOMA JE BELE BARVE, SAM NEVEM KAKO OPREMO MA PA DELA SAM NA ROČNI POGON
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2010 11:37:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 22.4.2010 20:31:01
|
|
|
|
Janci F
|
Janci IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo. Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo. Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete. Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem. Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki. P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 23.4.2010 7:18:51
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! naša žaba ima angino tako da smo na AB. jaz sem ok. imam morfologijo 6.5 komaj čakam. uživajte v sončku, ker pol spet napovedan dež. in zato dela pri nas stojijo
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 23.4.2010 9:59:38
|
|
|
|
Tabali
|
Dobro jutro, al dober dan joj kle se pa dogaja 1000 na uro , bom si mogla prav cajt vzet da vas preberem in proučim u detalje za Tjašiko, čim prej se pozdravite!!!! Mi smo tut ta teden bili v virozi (spet buši, bruhanje... podobno k lani jeseni ), sam smo že boljš oz. skor na 100% . Me pa resnično vsaka taka zadeva čist iz tira vrže... Ej Kolumbo, a Šimetu drugič šrango naredim, da se ustavi ... mislim pelje se mimo pa se ne oglasi... jaoooooooo (vsaj očala bi mi lohka prpelu ) . Se morm mal s pežojčkom pogovorit, da ga pravilno usmeri na odhodu hahahaha ja hiša pa je res fensy, posebi ograja , taka moderna orange barva... . Ta teden glih s knaufom zaključujemo, si razbijamo glavo z nadsvetlobami, višino vrat, kopalnico smo italk čist zabluzili , me mr. Tabali preganja naj se že odločim za kuhinjo, men pa se še sanja ne kakšno bi mela. A ja, pa že eno leto zbiramo vhodna vrata , še sreča da je tast pršraufu gor eno staro garažno krilo , po moje bomo kar to meli do daljnjega... Ajde punce lunce uživite, pa čuvajte bušije
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2010 21:17:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 23.4.2010 22:32:00
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst sm dons kr na blef neki gledala morje in na konc rezervirala in plačala......sej še ne dojemam dobr ....gremo u torek v Poreč- camp Lanterna u mobilne Adrija kučice jeeeeeeeeee Uuu,Poreč je lep..Lanterna lepa! Meni se ful dopade kot družinske počitnice tam kjer ste bili vi lansko leto. Zadnjič je bil hotel Vespera na Ringaraji predstavljen.pa sem se taoj spomnila na Vas. Glede avtomobilov... mi smo že od oktobra meseca brez Espace-ja,ker smo kupili Alteo..ampak zdaj ko je na poti bi res tako rada imela en velik avto...mislim enoprostorca.Samo nikoli več Renaulta Espacea 2.2. Diesel. Nevem...po videzu so mi ful lepi Fordi S Maxi Pižoji...pa tisti nov 5008 Mateja... Punce gremo ninat...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 24.4.2010 7:41:27
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! evo moje babe so se spomnile na nas kolumbo za dopust.za kolko dni grete? danineli kako si?trebušček raste? Tjaša je že bolje no vsaj vročine nima več. bager je končno na parceli upam da nebo slabo vreme spet. eh sej bo bolje. meni pritiska na medenico in me levi kolk boli da hodim ko račka. Kako lepo sonček sije
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 24.4.2010 8:52:01
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Jutro... Joj,mi pa nimamo sončka... Je ful oblačno,da mi je prav grdo... Drugače,mi smo OK...trebušček raste...Kot žoga,spuščen nizko... Vsi mi govorijo,da imam ful lep trebuh in da se nisem veliko zredila. Sej se res nisem...Nevem,tam okoli 5-7kg. Me pa vsake toliko tudi mene boli v medeničnem delu,ker mi pritiska navzdol. Drugače brcamo na veliko,Neli je še vedno vesela "sestrice" .To je njena želja.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 24.4.2010 10:10:52
|
|
|
|
malecka_mateja
|
danineli a ti pošljem malo sončka ja naša je tudi obsedena z idejo da bo sestrica. pa pravim zadnjič če bo bratec pa pravi pa ne kak pa mu bo te ime?pa pravim Tin, je rekla pa lepše je Ela Danineli lepo da se nisi dosti zredila, amapk sej si suhica se ti ne pozna kaj dosti. Jaz se tudi nisem samo 1,5 kg do sedaj upam da se do konca nena kaj dosti imam tak 20 kg preveč od prej. . čeprav vsak ko me vidi pravi da sem shujšala, me je pa sami trebuh. Pa danes sem že v 22.tedn stopila, gre zelo hitro. Moj dela, midve pa bluzima, sem in tja po stanovanju. Za kosilo bodo pa žganci z mlekom. ker meni ni za nič, tjaša to obožuje, pa tak prav nič ne je in je to njena želja. stari pa ma makarone z sirovo-smetanovo omako in mesom. Meni se tako endivije lušta pa je nikjer ne dobim. Regrata pa tudi ni več
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 24.4.2010 14:44:17
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Naša "sestrica"bi bila kar Fifi al pa Rožica..po Nelino.Ali pa bi bila kar še ena Neli O meni pa danes ni bilo treba kuhat,...prejle smo šle z Neli v trgovino in malo okoli,tako da smo šli še na kosilo. Potem ko moj vstane,mu bom kaj skuhala.Še spi,ker je iz nočne in gre potem spet delat.... O kilce pa jst opazim pri sebi ker mi gre na boke in v rit...Tako,da smo zdaj latino varianta,...alla J.Lo A res je ne dobiš?..jaz jo kupujem non stop..čeprav smo se zdaj soma navadili na Ledenko-ki mi je super,in moj jo obožuje. Grem jaz malo na kavč...se igrat zdravnike s ta malo...to je zdaj je v modi pri nas...s tistim kovčkom.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 25.4.2010 11:54:10
|
|
|
|
malecka_mateja
|
danineli ja pa pri vas bo kr bratec prišel tako da do čmrlek ne pri nas ni endivije samo gentile al pa mehka al pa ledenka, te pa mi niso tako zelo dobre. Danes imamo porovo juho in pečene hrenovke z slanino in jajčke, ker se mi ne da nekaj ful kuhat. tako da bo danes izi in hitro kosilo. kolumbo a že pakiraš?
|
|
[Brisano sporočilo] 26.4.2010 10:06:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.4.2010 18:14:04
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! Kje ste vse? Kolumbo uživa na morju pa ostale? Mi delamo z polno paro, v petek vlijemo ploščo, danes smo vlili temelje, jutri polagamo armaturo tako da gre kr hitro. v ponedeljek začnemo stene zidat in naslednji tedn že drugo ploščo Kak sem srečna. Tabali za kakšno ogrevanje sta se odločila?Če sem lahko radovedna Grem kuhat za jutri.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.4.2010 22:15:50
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
EI! KAKO KEJ? Joj,ma hinavim tukaj... Kolumbo uživa maximalno.Tudi kako je toplo na morju,ji ne rabim več razlagat,... Mateja... za hišico! Do kdaj mislte,da bo fertik in se vselite? Kako ste ostale? JOJ,kako malo nas je ostalo na tem forumu,a?..če samo pomislim koliko nas je bilo od začetka?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......