katy83
|
da se na hitrco javim in pokomentiram. Potem pa grem malo zalegnit za pol urce. Sem malo , pa ni Timotej kriv. Zjutraj smo šli rihtat papirje in "dvignit" naš "novi" avto. Imamo končno velik avto. Potem smo se tak furali okoli, Timotej je spal kot mala beba , popoldan pa sem se dobila z obema sestričnama malo v Europarku, pa na tortico smo šle, Timotej je bil seveda zraven, pa od sestrične tamali tudi. ( 5 mesecev star). Gremo tudi septembra skupaj na dopust, ampak me je kr malo strah. Se mi zdi, da onadva full drugače malega vzgajata, pač drugačen način vzgoje. Midva sva bolj, kak naj rečem, na izzy. Sva že prej vedno govorila, da ti otrok ne sme spremenit življenja tako, da ti ne bi nič užival. Midva pač greva z malim naokoli kam češ, pa na pijačke, pa tudi ne komplicirava glede ure. Sestrična pa striktno daje malega ob 19.uri spat in je danes rekla, da zaradi morja ne misli te rutine spreminjat. Saj jaz to spoštujem, ne mislim komplicirat, ampak midva z mojim dragim pa bi rada tudi zvečer na morju okoli hodla. Saj otrok itak spi tudi v vozičku. Kaj sem jaz čudna? Ne vem, tako je pač moje mišljenje. no, ok pustimo to, ker moje javljanje na hitrco je že zdavnaj mimo. Kepica - joj, za lulčka je bilo meni tudi rečeno, da nikakor nič vlačit kožice dol. To so mi rekli v MŠ, pa v P, pa še patronažna. Baje so to včasih delali, pa je bilo full več nekih vnetij. Glavico pa naš, če je na hrbtu (samo čez dan zaenkrat) sam drži naravnost. Mu pa dam, ko ga dam na stran spat, za hrbet tak koco zvito v rolico, da se ne bi slučajno na hrbet obrnil. Tudi to so mi pokazali v P. Aja, jaz športam tak na malo že kaki mesec. Ampak res na malo. Mariborčanke z okolico - kaj pravite zdaj za pijačko? Tortico? meni bi pasalo 18.maja, ker imam takrat posvetovalnico, pa sem glih tam. Rečite. aja, mimogrede, Timotej je nazadnje kakal v nedeljo zjutraj. Bi me moralo skrbet? Pa nič kaj se ne pritožuje, edino prda full dosti. mamika25 - verjamem, da ti ni vseeno. je bila moja sodelavka na istem pred pol leta. Se je tudi jokala, ker so malemu očala predpisali. Zdaj pa pravi, da je taki frajer v njih. Ne se sekirat, tolaži se stem, da je to dobro za njo, da bo bolje videla, pa glava je ne bo bolela. same pozitivne stvari. Itak, pa je tako kot pravi Agha, zdaj so očala in. Tudi jaz jih imam. Sicer večinoma leče nosim, ker sem se tako navadila še v časih ko sem bolj športala, ampak tudi z očali se dobro počutim. Dojenje - ma, punce ne se stem obremenjevat. mater kak me razkuri folk, ko samo dojenje vidi. Ok, meni je steklo zdaj full boljše, tak da dam dodatek samo zjutraj in zvečer, al pa če kam grem, pa je mali lačen, ampak to ni bistvo tega vesolja. Mislim. važno je da imamo naše sončke rade in jih razvajamo v nulo. tako, moja "kratko" javljanje končano. Uživajte
|