pikatara
|
Stijan, Jakob in Florjan vse naj naj ter predvsem, da bi bilo to leto še bolj srečno. Alenka hvala, je glih danes prišel katalog od Massa in je kar nekaj stvari not. Bomo šli pogledat. Kakšne so pa razlike kar se kvalitete tiče? Bom šla verjetno najprej do Massa pogledat, pol do Male maše in nazaj v Mass. Dekle pri nas je bilo isto, če je kateri slučajno flaško videl. Še sedaj se skoraj stepeta za vodo ali sok, ker imata skupno flaško. Belen vse dohodke je potrebno vnest, tudi očijeve. Bravo Bernardek. Tudi pri nas morata biti obvezno dve večerji, da prespita noč. Ob ene 19, 20 imava midva kosilo (ja sva hitra), pred spanjem ob 22 pa še flaška. S tem, da sta začela štrajkat pri mleku in vedno manj spijeta, jima samo še po 120 delam, pa še to ostane. Tud če prva večerja ni tako močna in samo kaj prigrizneta. Spanje nam pa le bolezni in zobki kdaj jemljejo, pa danes je princeska jedla ob 5. Shadow nič ne bo stres, bo le užitek, boš videla. Tudi mene je letos kar malo skrbelo, pa se je vse super obneslo. Sta že tolk velika, da se jima da že dost dopovedat. Kuža bo pa priden in užival. Sem pogledala link, boste imeli pravi liksuz. Pa še vesela novica. V petek me je klicala s CSD-ja, da so mi podaljšali porodniško za oba, torej za 6 mesecev. Jupi. Karolini po 6. členu, patriku pa po 7. Kaj to pomeni nimam pojma. Nisem pa še odločbe dobila. Je klicala, da rabijo še obrazec S1 potrjen od delodajalca. Pri vlogi sem oddala vse izvide, ki sem jih imela, pri karolini je bil razlog srček, pri Patriku pa bronhiolitis. Tako da smo do novega leta skupaj. Nič nisem prej napisala o tem, ker še nimam odločbe, ampak sem včeraj v službi povedala, pa upam, da to res drži.
|