|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustke 2010
10.5.2010 15:06:46   
novamami
Pa, sej ni res, mene tako heca tale moj spomin.

Žabica13 čestitke tudi tebi za negativen rezultat testa. Meni je prav odleglo, ko mi je sestra povedala. Drugače pa tudi jaz gledam takšne nadljevanke, pa po možnosti še kakšne tiste na ID kanalu, ko razkrivajo FBI dosjeje o raznoraznih zločinih.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.5.2010 15:14:21   
žabica13
novamami jaz sem malo kasneje bila, nekaj pred deveto sem šele prišla. Potem sem pa šla raje sedet kar k prijavnemu pultu, ker pred ordinacijo je bila ful gužva. Uf, božica, da ti je bilo slabo. Ne, meni ni bilo takrat, edino sem mislila da bom kar zaspala, malo omotična sem bila. Slabo mi je bilo potem, čez kako uro in pol ko še nisem dobila nič hrane user posted image  Me je začela kar vročina oblivat. Pa je rogljiček vse rešil user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
10.5.2010 15:20:31   
novamami
Res je bila gužva, jaz sem tudi po drugem odvzemu krvi šla v tisto drugo čakalnico sedet, ker tam na tistem hodniku ni variante, da človek zdrži več kot 5 min. Se mi zdi, da je bil tako slab zrak. Ampak, zdaj je to za nami in na srečo midve ne bova rabile več tja, vsaj v tej nosečnosti ne! Bravo midve user posted image .

Ja, kar se pa lahkote tiče ti pa čisto verjamem, jaz sem tudi čisto besno napadla tisti svoj jabuk, ki sem ga imela sabo. Pomagal je pa itak samo toliko, da sem prišla do službe, potem sem pa tam jedla normalen zajtrk (čeprav je bilo to ob 11.30) user posted image . Sem pa vesela, da tebi ni bilo slabo, tista zaspanost pa po moje kar vse tam notri daje, malo od cukra, malo od nosečnosti, malo je pa najbrž tudi tisti zrak tam pripomogel. Čeprav v tisti čakalnici pri prijavnem pultu je bilo kar malo bolj znosno, ker so imeli tisto klimo prižgano. No, vsaj meni je bilo tam bolš.

Se tipkamo, vidimo pa drugi teden v petek ob 16.30, a ne!?! user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.5.2010 17:48:57   
Tinky
user posted image user posted image user posted image user posted image na, pa me je doletelo
cukr test je pozitiven, rezultat 7,8. Glih mejna vrednost, da moram test ponovit.
Kr neki....

Drugače je vse ok, pupa je obrnjena z glavico na dol, dobila sem napotnico za ultrazvok, ki mi ga bo naslednjič naredila. Dobila sem tudi papirje za porodniško, tako da grem jutri že v akcijo.

Danes sem vstopila v 29. teden. Nenormalno hitro gre vse skupaj. Se mi zdi, da gre v drugo s svetlobno hitrostjo. V prvi user posted image sem imela čas za tedenski photo session trebuha. Tokrat mi je uspelo naredit eno sliko. GRAVE user posted image

Naslednji pregled imam 31.5.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 10.5.2010 17:56:28 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
10.5.2010 20:28:38   
žabica13
tinky upam da bo cukr naslednjič ok!! Pa čestitke da je vse ostalo ok!

našemu user posted image  se pa danes meša, non stop skače po mojem bušiju, take zabave še ni imel. Zdaj ne vem ali ga je glukoza tako naspidirala danes, ali kaj mu je?? Ali so tudi vaši user posted image  po cukr testih bili tako živahni?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.5.2010 21:38:43   
solis
Čer,
kok ste spet pridno tipkale user posted image user posted image . Čez dan nimam časa brat, ker me moja hči okupira pol pa kr traja, da vse preberem user posted image . S ta malo je zdaj že veliko bolje, že dva dni nima vročine, apetit se ji počasi vrača. Edino malo je že naveličana bit notr, jest pa tud user posted image . Kdaj se misl že kej sonce pokazat?!!! Do srede sva še doma potem pa spet veselo na delo (mi je pa tale bolniška skrajšala zadnje delovne tedne, tako da me čaka samo še 11 delovnih dni. Potem pa mooooorjeeeee. user posted image

strije - niso me še napadle, v prvi nosečnosti, sem jih dobila le nekaj malega po prsih. Se pa lahko zgodi, da se bodo tokrat pojavile še po trebuhu, ker je večji kot prvič. Mažem se pa z istim losionom kot že ves čas, pa še to ne zelo redno, ker vedno pozabim. Celulit pa dobr poznam, pa sploh ne rabim bit noseča user posted image .

masiranje presredka - sem poskusila v prvi nosečnosti, ampak nisem bila prav vztrajana in sem bila posledično tudi šivana. Bom pa tokrat probala še malinove liste, da vidmo če kaj pomaga. A kera ve kje se tak čaj kupi?

kai za tisto vrečo sem slišala same pohvale in se bom mogoče tokrat le odločila da probam, če se mi bo dalo v tisti vročini hodit naokrog. 

Žabica in  novamami čestitke za cukrt test, tebi Tinky pa želim, da bo naslednjič test OK. Jaz sem pa morala mojega prestavit, tako da ga imam ta petek (in to ob taki kruti uri, moram biti že ob 6.45 v laboratoriju).

Zadnje dni se mi že dogaja, da slabše spim, če se ponoči zbudim težko zaspim nazaj. Spomnim se, da sem v prvi nosečnosti proti koncu prav slabo spala in zgleda, da bo tudi tokrat tako. Kako pa ve spite?
Pa še dopolnjen seznam za srečanje prilepim in že user posted image  spat.

SREČANJE AVGUSTOVK v Koloseju - petek 21.5.2010 ob 16.30:
- solis
- mayci
- žabica22
- žabica 13
- kai1
- nimanorwen
- novamami

< Sporočilo je popravil solis -- 10.5.2010 21:41:32 >

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.5.2010 21:57:04   
Zoya27
dober večer

solis, za čaj sem šla že vprašat in ga imajo v Sanolaborju (vsaj v Celju)

žabica13, ne vem če je to samo zaradi cuker testa, ker jaz nisem bila na testu, pa je danes user posted image prav divji, sploh ne vem, kako bom spala, če bo imel tak žur user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.5.2010 22:27:22   
ooooo
solis super da je s pupiko boljše user posted image samo re

joj, meni je pa trebuh začel otrdevat... sej mi je že prej, samo manjkrat in sploh čutila nisem... zdej pa se je kr začelo... pa upm da ni nič narobe, sicer mi je rekla G da če dobim krče se pridem takoj pokazat ( to mi je rekla ko mi je izmerila kratek Mv)... kaj misliste ve? sej kot ste vi o tem govorile se to reši z magnezijem in ni nekega straha da bi šlo kej narobe, počivam pa tko al tko skoraj ves čas... pa po kolkem času se vam je otrdevanje umirilo od kar ste začele jemat magnezij?
hvala za odgovore

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
11.5.2010 8:33:58   
žabica13
user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
11.5.2010 8:45:25   
novamami
Jutro nosečke!

Jaz imam danes malo bolj tak smotan dan. Sem kr neki melanholična. Ah, brez veze. Upam, da me hitro mine.

Žabica13 ja izgleda, da nama je res usojeno v živo se spoznat, se mi zdi, da se skos nekje po istih krajih obedve motava. user posted image  Jaz komaj čakam drugi teden v petek, da se v živo vidimo in poklepetamo.

Tinky upam, da bo naslednji cukr test negativen, držim pesti.

Solis super, da je s tvojo miško bolje, tudi zanjo držim pesti, da čimprej ozdravi.

ooooo tebi pa želim, da te krči čimprej minejo in da ti trebuh čimmanj otrdeva. Ti bodi pa lepo pridna, počivaj in pošiljaj svojemu otročičku v trebuščku čim več pozitivne energije in pozitivnih misli.

Pridne bodite user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
11.5.2010 8:46:23   
novamami
Aja, še to!

Žabica13 tudi jaz sem izgleda bolj slabo opazovala. Se vidimo v petek.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
11.5.2010 9:23:17   
žabica 22
Jutro user posted image

Danes sem čisto polna energije komej čakam da videm svojga škratka na 3d uz. Pa vstopila sem v 26. teden- celih 14 tednov še do koncauser posted image me kar pri srcu stisne kok hitro čas beži to bo 1,2,3 mimo user posted image .
žabica, novamami čestitam za dober cuker  test user posted image user posted image , novimami čestitam še za izpit- pridna siuser posted image

tinky ne skrbeti vse bo ok. Držim pestiuser posted image
solis se vesela za tvojo pupiko da ji gre na bolje. Še malo pa bo tako ratalo vroče. da nam bo potem šla tista vročina na živceuser posted image
spanje jaz za enkrat spim čisto o.k (že trkam po lesu user posted image ), otroček spi celo noč se nič ne premetava idino zjutrej ma ringelšpil in me zbudi, ampak mi je čisto super user posted image . Buši me pa za enkrat še ne moti.
srečanje a je to tam k je stranski vhod- nasproti gražne hiše cityparka?

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
11.5.2010 9:36:30   
tinna25
Zdravo punce!

Mene zanima v katerem tednu vam je G gledala kri - vsaj hemoglobin??? Meni je prejšnji G naredil teste v 7 tednu in sedaj stopam v 25 teden in ta zdajšnja G me ni dala nič pregledat.user posted image

Ker sem bila prehlajena sem šla do osebne zdravnice - 12 dni nazaj in je bil hemoglobin 116, danes mi je ponovno vzela kri je bil že 104. A nebi mogla G to malo kontrolirati?

lp

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
11.5.2010 9:50:14   
novamami
Živijo tinna25!

Meni je G pred cca 2 meseci preverila koliko imam železa, takrat mi je dala recept za železove tablete (za dva meseca) in to je to, čakam, da vidim kaj bo rekla v četrtek, ko imam pregled. Vmes sem tudi že imela pregled in mi ni nič kontrolirala, tako da... user posted image  Meni je tudi to malo čudno, da moramo neke tovarniško ustvarjene zadeve konzumirat med nosečnostjo, pa noben nič ne preverja. Kr neki v glavnem. Jaz sem rekla, da jo bom v četrtek vprašala glede tega. Ti sporočim kako in kaj bom izvedela.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
11.5.2010 10:10:19   
tinna25
novamami sem se odločila, da grem danes do nje popoldne, kljub temu, da nisem naročena....mam neke krče spodaj v trebuhu, sam najverjetneje  ni vnetje mehurja - ker bi to crp in kri pokazalauser posted image user posted image

Se pa ne bom sekirala, če pridem, sem bila že včeraj tam, pa mi sestra reče vi kar počivajte, pa me sploh nihče pregledal ni in če ne bo bolje pridite čez par dni....user posted image user posted image res imajo full slab odnos, ko pa  je kaj narobe, pa rečejo kaj nisi prej prišel......da ne omenjam, da naročuje na uro in se še ni nikoli zgodilo, da bi čakala manj kot 1, 5 ure.....

user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
11.5.2010 10:38:05   
novamami
tinna25 se strinjam s tabo, da imajo nekje katastrofalen odnos. Ti kar pojdi, pa če te bo sestra hotla odpravit, ji kar reci, da če si sem prišla in če si toliko časa čakala, da hočeš videt zdravnico in naj ona pove ali je vse o.k. ali ni, vprašaj tole sestro, če bo ona odgovarjala, v primeru komplikacij!?! Ti se kar malo razkuri user posted image  tam (sam ne preveč, da ne boš svoje bebice vznemirjala). Ti v glavnem zahtevaj svoje, kar ti tudi pripada in pika. Potem pa le sporoči kako si opravila. user posted image

Se tipkamo

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
11.5.2010 11:15:01   
solis
Dan,

pa sva le uspeli izkoristit s ta malo malo sončnih žarkov, ki so se kazali zjutraj user posted image . Ob pol osmih sva šle že od doma in sva se imeli prov fino, tukaj okoli je nekaj kmetij, tako da je imela veliko za videt (ponije, krave, muce, pujse....), ko sva ob 9h prišle domov seveda ni bila prav nič navdušena, ampak, kaj ko je pa že spet začelo kapljati user posted image .

zoya27 hvala za info glede čaja.

ooooo kako si, so krči popustili? Če si v skrbeh pa nič ne odlašaj, ti kar pojdi h G in se prepričaj, da je vse v redu, sej zato so pa tam.

tinna25 kar se tiče slabokrvnosti, je meni G rekel, da ko jo enkrat ugotovijo moraš železo jemat do konca nosečnosti, ker je zelo malo verjetno, da se do konca nosečnosti samo od sebe popravi - je bolj verjetno, da se še poslabša. Res da krvi ne vezamejo na vsakem pregledu, ampak od sedmega do 25. tedna je pa vseeno mal dolga. Tako, da kar opozori G na nizek hemoglobin, da ti predpiše železo. Kar se tiče krčev, pa kar pojdi na pregled, se je vedno bolje prepričat, da je vse OK, kot pa doma sedet in se sekirat. Pa ne se pustit sestri, da te odpravi, ni ona zato tam, da diagnoze postavlja!!!

< Sporočilo je popravil solis -- 11.5.2010 11:16:15 >

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
11.5.2010 11:20:25   
solis
Aja, pa še to žabica 22, v Koloseju je igralnica, če greš čez glavni vhod desno.

< Sporočilo je popravil solis -- 11.5.2010 11:25:54 >

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
11.5.2010 11:35:09   
FirstTimeMummy
Živjo souser posted image !

Po naključju sem našla tale forum in ker tudi sama pričakujem prvega user posted image avgusta, sem vas začela brati - potem pa sem se na hitro odločila, da se vam pridružim, ker ste res fajn, najbolj mi je pa všeč, da vodite vse evidence pdp-jev, pregledov... in si dnevno pomagate z nasveti ipd.

No, nekaj o meni na 'hitrco': živim v Lj, trenutno sem v 25.tednu, pričakujemo user posted image 18. avgusta user posted image user posted image user posted image

Lep dan želim vsem pa se tipkamo!

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
11.5.2010 11:59:34   
novamami
Pozdravljena med nami FirstTimeMummy. Super, da nas je vsak dan več, se mi zdi, da bo avgusta kar invazija naših user posted image .

Upam, da ti je do sedaj nosečnost potekala brez problemov in ti isto želim še naprej. Čimprej sporoči še ostale podatke za seznamček, da ga bo žabica13 lahko posodobila.

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
11.5.2010 12:00:31   
Ploha
ooooo: meni otrdeva že zelo dolgo. Morš bit pozorna samo na črvičenje kot pri menstriaciji, če tega ni, da ti pač samo otrdi trebuh, pomojem ni panike. Meni magnezij prime po kakem dnevu ali dveh. Vsekakor ne takoj. je pa treba redno pit, res redno.

tinky: nič fletno tole s cukrom, upam, da se vse skupaj umiri, sicer pa to z dieto nadzoruješ al kako? user posted image user posted image

žabica, novamami: vama pa čestita za dober rezultat pri cukr testu user posted image user posted image

solis: sam, da je pupa bolše, vse postane lažje, otrok je zadovoljen in mami tud user posted image

tinna: hemoglobin mi pregleda pred vsako posvetovalnico, se pravi na 5 tednov...čudno, da si samo 1x imela do zdaj, da se mal zabuni...

čaj iz malonovih listov sem jaz kupila v medisan-u (kranj)...

firsttimeMummy: dobrodošla! user posted image Všeč mi je tvoj nik user posted image vidim, da si iz lj. a prideš na srečanje??

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
11.5.2010 12:09:42   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

tinky: nič fletno tole s cukrom, upam, da se vse skupaj umiri, sicer pa to z dieto nadzoruješ al kako? user posted image user posted image

če bo naslednji test nosečniško sladkorno potrdil, bom dobila dieto, ki se jo bom morala držat do konca nosečnosti. Poleg tega dobim na napotico še napravo za spremljanje sladkorne.
Če dieta ne bo uspešna, oz. ne bo dovolj le paziti pri hrani, bom pristala na insulinu. To je sicer najbolj črn scenarij.

Jutri grem spet dat kri in bomo vidli pri čem sem.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.5.2010 12:11:04   
Tinky
firsttimeMummy, dobrodošla user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.5.2010 12:20:49   
FirstTimeMummy
Hvala za dobrodošliceuser posted image user posted image user posted image

Na srečanje žal ne morem, ker praznujem rojstni danuser posted image Tako da mislim, da mi boste tokrat oprostile, heheuser posted image Upam pa, da bo zorganiziran še kakšen kasneje, da bom sigurno lahko prišla...

Glede podatkov pa ne vem, kaj točno je treba vse sporočiti: stara sem 24 let(na svežeuser posted image ), študiram(še par mesecev, jeeeej) in delam, test za sladkorno me čaka 04.06., naslednji pregled pa 07.06.
Če sem kaj pozabila, do not hasitate to sayuser posted image

Zdj pa šibam, me čaka izpit čez 3 urce, se tipkamo zvečer!

Papa

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.5.2010 12:29:54   
ooooo
punce hvala za pomiritev... sej se mi zdi da je že boljše danes... pa sej večinoma niti ne vem kdaj mi otrdi trebuh, če se po njem ne pobožam... edino ene dvakrat sem včeraj čutla kot rahel krč, ampak ko sem skrčla noge nisem več čutla bolečine... pa po moje je tudi psiha naredila svoje user posted image sej konec koncev sem imela v petek vaginalni pregled pa je bilo vse ok... otrdeva pa mi trebuh že par tednov, ampak se mi je to zgodilo bolj poredko in nisem posvečala temu pozornosti... pa itak verjetno samo brezveze paničarim user posted image
FirstTimeMummy dobrodošla user posted image user posted image

tinky upajmo da je vseskupaj lažni preplah in da ne bo potrebna nobena dieta user posted image user posted image user posted image

kakšne vitamine pa jemljete? ker jst mam elevit, pa zdej sem začela z magnezijem in zdej bom še z omega3 dopolnilom... da ne bo preveč vseh teh vitaminov user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?