nimanorwen
|
dobro jutro dober dan! dons sm se kumej pokonc spravla, k sm se učer tuk najedla "zdrave" hrane zdej se šele kotalim okol sm jest si ob petkih pač prvoščim, sej drgač si ne ... a sicer ste pridne, nč ne "grešite" s hrano? jest sm nonstop lačna, se morm skus zadržvt barbet, dobrodošla! vse več ns je, super pritisk - ma ja, ful bedno, k te enkat začopatjo, je konc ... mam res sindrom bele halje najbrž, sm v nosečnosti pač to ni hec ... sm se tut jest mogla zrt tabletk pol kregat pa se bom mogla še, ker pazi metode se ne grem več mislim sej zoja je bla načrtvana in vse, sm presrečna, da sm prec zanostila, sm ne bi pa pol prec mela še enga ... tk da planirava, da po zojinem prvem roj.dnevu spet neham tabletke jemat a ve že kej planirate naslednga (ok sej vem, da je to čist prezgodej še, sm vseen ). ponavad predn grem not mam pritiska tm okul 175 k pridem vn mi zmerjo še enkat je tm okul 155 , če me majo pa cajt še tm gledat, mam ob tretjem merjenju pa tm okul 130, kar kao ni več tuk kritično. sm vseen me je strah, da ne bi blu kej narobe žabica13 - pazi nase ponoč! k res ne bi blu fajn, da padeš! vidim, da ti tuk kumej čakaš tele mucke k jest mah ni še ... kdr grem ponoč na wc, zmer gledam, al je kej. zutrej najprej h njej letim, pa me sm čukast gleda k pridem s faxa, najprej h njej cele dneve se sm okul mene mausa, kdr sm za rač obvezno pr men na kolenih, drgač so usi križi dol čeprou se kumej stlači gor, k mam bušija v napoto je pa fora k je že tk za samico ful mejhna in je s tem trebuhom res boga reva ... upam, da bojo hmal ... a bi kera mela kšnga? sasa36 - škoda, da te ne bo sej mrbit bi se pa še pol dobile kej, k že rodimo? bomo vidle, kera ma lepši voziček drugač mam pa eno vprašanje, če kera ve - midva sva poročena in sva prjavljena na njegovem prejšnem domačem naslovu, stalno. sva pa na drugem koncu slovenije prjavlena začasno. na kermu csdju morm jest zdej zadeve rihtat? na stalnem al na začasnem? in kero občino pol gledam za un dodatek? sm ugotovila, da je finančno najbl bedn in neugodno bit poročena študentka zdej pa letim u cvetličarno po rožico za taščo, k greva jutr na kosilo in ma ful rada rožice. lep dan nasmejan
|