novamami
|
Ojla punce! Evo, smo danes ta velik cukr test opravli. Rezultat je bil negativen, in sem tako happy, da vam kar ne znam povedat. No, ko sem prišla v službo sem pa še dobila rezultate od izpita, ki smo jih btw čakali cele 3 tedne in sem naredila tudi izpit z zelo lepo oceno. Tako da, zdaj čakam še na rezultate enega izpita in potem mi ostanejo samo še 4 izpiti in magistrska. Po mojih izračunih, če bo vse po sreči, bi do poroda morala opravit še 3 izpite, tako da mi ostane samo eden za po porodu, kar pa ne bo take panike naredit. Naša pupa je tudi razigrana in vesela, posledično sem tudi jaz še bolj vesela. Sam danes se mi je pa kar zasmilila boga, se ji je tako dogajalo od tistega cukra, da je kar joj. No, zdej je pa itak bolš. Vidim, da teče beseda o izbiri paketa oziroma o odločitvi, da vzamete denar. Midva z mojim bova kar denar vzela, mi je tudi sestra svetovala, da je bolš, ker ona je predlani vzela paket in na koncu ugotovila, da jo je dražje prišlo vse skupaj, ker je itak cel kup stvari dobila od drugih (kar ni vedela da bo), potem pa še nekaj v paketu. Je rekla, da bi sama cenejš prišla skos, sam mal je treba pogledat po internetu in po trgovinah, pa je. Srečanje 21.05.2010 ob 16:30! Jaz sem definitivno za, mi ta ura sploh super ustreza, samo dejte mi malo razložit kje točno je tale zadeva (igralnica mislim, Kolosej vem kje je ). Komaj čakam, da se vidimo tudi v živo, si bomo sigurno več stvari uspele povedat, kot pa preko tipkanja, imam občutek, da nam kar vsem jezik teče kot namazan! Lumpa super, da si seznam potrebščin za dojenčka nalimala in tudi tvoji komentarji zraven so vsaj z moje strani zelo dobrodošli, se mi zdi, da je eno teorija, ki jo v MŠ povejo, drugo pa kar ti ženske, ki že imajo izkušnje, povejo. Sej na koncu itak sam odločiš, ampak jaz vedno rada slišim tudi mnenje drugih. Super si, res. No, to je to, zdele pa grem morm še malo delat, potem me pa dragi pride iskat, da me pelje na faks. Se tipkamo! P.S. Aja, dobrodošle nove nosečke oziroma nove članice, nove nosečke niste že nekaj časa ! Lepo, da ste se nam pridružile, bomo še bolj lahko klepetale. Pa čestitke vsem za dobro opravljene preglede in teste.
|