|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
11.5.2010 10:56:49   
tinaaleks
vesna je zelo lepo ime, in ravno tako aida-samo da bi jaz naglasila na i (frn na opere, kaj čmo).
Naša mala je pa Aleksandra, ker noben od naju ne mara kratkih imen, tako da bo druga punčka (če bo) Anastazija, fantek pa Kristjan. Probajte najt kakšno dolgo moško ime na A. Vse kar nama pride na misel je Aleksander.
In potem bi imela Aleksandro in Aleksandra. Hvala lepa, to pa neuser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
11.5.2010 10:59:08   
jana84
hejla!

No, jaz sem končno iz vseh opravkov, ki  sem jih imela danes. Zjutraj sem bila na pregledu, potem sem šla še nekaj po trgovinah, ker iščem kakšne čevlje-balerinke, potem domov, pa ta malga peljat na cepljenje, pol pa nekaj pojest in končno sem tukaj, se prebila skozi čvekanje user posted image  

Poročilo s pregleda: vse je OK, maternični vrat je dolg 5,5cm in popolnoma zaprt, posteljica ni nič nizko za kar me je bilo malo strah ampak je predležeča (verjetno se je otroček zavaroval pred razgrajaškim bratom, ki non-stop nekaj skače in tolče po maminem trebuščku). Otroček raste tednom in dnevom primerno, živahen, tako da ni nobenih problemov. Na UZ se je tako lepo vidlo kako je krilil oziroma mahal z rokicami...Prav simpatičen otroček. Kilogrami mi gredo še kar dol, danes me je na rpegledu stehtala 81kg, 2kg manj kot pred 3tedni. Pa je G rekla, da ni nobenega problema, ker otroček raste tako kot mora in naj se nič ne sekiram, ker bodo šle kilce že še gor...Ima očitno dovolj zalog, da jih koristi user posted image  
Naslednji pregled imam 8.6. pa ne bo še morfologija, ker mi ni nič rekla, pa tud v laboratorij mi ni še treba it...Tako da lepo mirno do naslednjega pregleda.
Pa sem ji rekla tudi da me je malo skrbelo kako je z otročkom ker me popolnoma nič ne muči ne kakšne bolečine v trebuhu ne slabosti, ne povečan apetit, popolnoma nič. Pa je rekla da naj se nič ne sekiram, ker sva videli da otroček pridno raste in mu nič ne fali. Sej sam to sem rabla, da sem vidla in slišala...user posted image  

me je pa včeraj vseeno bolel trebuh, da nisem mogla sedet al pa stat, sem se morala prav uležt...Pa sem hitro pogruntala kaj da to blo je: za kosilo smo jedli segedin golaž, pa je bilo verjetno to krivo za moje bolečine...

imena: mi imamo za punčko ime še od zadnjič, za fantka pa še ne vemo kaj bi dali...Bomo že kaj našli...So pa tudi nama všeč bolj standardna imena...Sin se namreč kliče Jakob...Izbranih imen pa ne bova nobenemu povedala, dokler ne bo potrebno v porodni sobi povedat...Se mi zdi bolj presenečenje tako vse skupaj...

To sem verjetno pozabla napisat, da sem si (že v soboto) kupla ene nosečniške hlače in majčko/tuniko v CA...So ble hlače kar "ugodne" cene in sicer 30EUR...Vse ostale ki sem jih gledala (predvsem kavbojke) pa so ble cene od 35/40EUR dalje...Edin v H&M so imeli ene kavbojke znižane na 19EUR, pa žal ni bilo moje števile.
No, danes pa sem se odpravla še v dve trgovini pogledat za čevlje-balerinke. Pa kaj mislite da sem kaj dobila za to mojo plavutko? Jok brate, odpade...Številko noge imam tam 41-42, zelo široko nogo, palec pa mi štrli nekam v zrak...Bom morala še jutri v MB kaj pogledat ko grem na izpit...

No ja jutri torej odrajžam v MB na izpit, upam da bo uspelo nekaj skvačkat skupaj...Če me zdej vprašate se mi sanja ne o snovi...Kar nekaj user posted image  upam da dobim na izpitu kakšen preblisk.
Tako zdej pa se moram še malo usest(uležt) za fascikel in še kaj prebrat...Sicer berem že nevemkolikič, pa mi še vedno nič ne ostane v glavi... Mogoče je nosečniška raztrešenost ali kaj drugega?
fajn se imejte, verjetno se nič več ne slišimo tipkamo do četrtka...Al pa mogoče skočim jutri na faksu kaj pogledat...tako da dam zdej še seznam gor...Lepo se imejte, pa držte pesti za dobro opravljanje izpita...HB je pisni, da mi ne bo treba čakat 5ur preden pridem na vrsto!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
11.5.2010 11:07:14   
jana84

user posted image

user posted image

Pdp, Nick, Starost, Kraj bivanja, Zaporedna user posted image , user posted image doma, Naslednji pregled, Brcike, Srček, Spol

28.9.2010
Smarnca 29 let 2.user posted image 1 user posted image NP 17.5. morfologija user posted image

30.9.2010
Binabina 25 let Celje 2 user posted image user posted image
Tinaaleks 27 let Ljubljana 2 user posted image 1 user posted image NP 19.5. morfologija user posted image user posted image

1.10.2010

2.10.2010
Tinda 28 let 1.user posted image
Inna79 30 let 1.user posted image user posted image
Bička ? user posted image 1 user posted image user posted image

3.10.2010
Arual2006 33 let 2.user posted image 1 user posted image NP 26.5. morfologija user posted image user posted image
GretaGarbo 28 let 4.user posted image 1 user posted image NP 25.5. morfologija user posted image
Filisa 28 let Maribor 1.user posted image NP 27.5. user posted image user posted image user posted image
Rose85 24 let 1.user posted image NP 21.5. morfologija user posted image user posted image
Born*to*be*wild21 let 1.user posted image NP 18.5. morfologija user posted image user posted image Kiara

4.10.2010
3x mami 27 let Obala 3.user posted image 2 user posted image NP 25.5 user posted image user posted image
Pikab84 26 let 1.user posted image NP 13.5. user posted image user posted image

5.10.2010

6.10.2010
Kolumbo 32 let 3.user posted image 2 user posted image NP 28.5. morfologija user posted image
Nejaja 23 let Koroška 1.user posted image user posted image
Lencica 2.user posted image user posted image
Kpmk 26 let Celje 2 user posted image 1 user posted image user posted image user posted image
Beka77 25 let 1.user posted image  NP 26.5 user posted image user posted image  user posted image

7.10.2010

8.10.2010
Mamica30

9.10.2010

10.10.2010
Bibaleze1
Zinchy 22 let Kranj 1.user posted image NP 19.5. user posted image

11.10.2010
Anju 29 let Primorska 2.user posted image 1 user posted image NP 24.5 morfologija user posted image user posted image user posted image
Nejkec 1. user posted image  NP 31.5. user posted image user posted image user posted image
melami
Melita73 ?.user posted image 1 user posted image  

12.10.2010
Pikica1111 25 let
tinula

13.10.2010
Katra55 3.user posted image 1 user posted image NP 4.6. morfolofija user posted image  user posted image
SM10 32 let 5.user posted image 1 user posted image   user posted image user posted image
Snežakinja NP 28.5. user posted image

14.10.2010
Zojika80 Ptuj 2.user posted image 1 user posted image user posted image

15.10.2010
Mojcaya 26 let 1.user posted image  NP 2.6. morfologija user posted image
Krokar 31 let 2.user posted image 1 user posted image
Rokipoki ? user posted image 1 user posted image

16.10.2010

17.10.2010
Caroline1 NP 20.5. user posted image user posted image user posted image
Žan07

18.10.2010
Tybysy 36 let NP 3.6 morfologija user posted image
S* 33 let 2.user posted image NP 14.5. user posted image

19.10.2010
Ninka21

20.10.2010
Ejla 29 let 2.user posted image 1 user posted image user posted image
bt08 2.user posted image 1 user posted image
nova.mami.81 1.user posted image user posted image

21.10.2010
missD 2.user posted image user posted image user posted image

22.10.2010
Sasadejan 25 let Domžale 1.user posted image NP 3.6. morfologija user posted image user posted image Lana
blancica

23.10.2010
Janaja 26 let 3.user posted image 2 user posted image NP 13.5. user posted image user posted image

24.10.2010
Zana21 4.user posted image
M&A 34 let Ljubljana 5.user posted image 2 user posted image user posted image user posted image

25.10.2010
Anau
Pikicamala 3.user posted image NP 10.5. user posted image
Nika1 2.user posted image 1 user posted image  NP 13.5., 15.6. morfologija  user posted image  
Najki 29 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image NP 21.5. user posted image user posted image
Orhideja80 29 let Ljubljana 1.user posted image NP 12.5. user posted image

26.10.2010
2ursae 32 let Ljubljana 3 user posted image 2 user posted image user posted image
Kodrana 25 let Dolenjska 3.user posted image 1 user posted image user posted image

27.10.2010
Polmaja 37 let 2.user posted image user posted image
Bloom1 36 let 8.user posted image 5 user posted image NP 18.5. user posted image user posted image user posted image
Roberta69 28 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image user posted image
Tina078 31 let Ljubljana 2.user posted image
Alicia84 26 let 1.user posted image NP 24.5., 14.6. morfologija user posted image

28.10.2010
Luna_25 25 let 1.user posted image NP 13.5. user posted image user posted image
čebeli 3.user posted image 1 user posted image NP 13.5. user posted image user posted image
Urshy78 31 let Ljubljana 1.user posted image NP 3.6. user posted image user posted image
Mami_1979 30 let 5.user posted image 4 user posted image   user posted image
Marjetica21 user posted image

29.10.2010
Jana84 25 let Primorska 4.user posted image 1user posted image NP 8.6.  user posted image user posted image
BRinME 26 let S. Primorska 1.user posted image NP 15.6. user posted image user posted image user posted image
Orto2 ? user posted image 1 user posted image user posted image
Majabar 28 let Ljubljana 1. user posted image NP 14.5. user posted image user posted image

30.10.2010

31.10.2010
PixieM 26 let 1.user posted image NP 27.5. user posted image user posted image

XX.10.2010
Anja83 1.user posted image

1.11.2010
Strippy Ljubljana 1.user posted image

user posted image
Od nas so se žal poslovile user posted image user posted image
Anonimna **** user posted image
Ticamica user posted image
Jekica user posted image

Himbauser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
11.5.2010 11:14:02   
pixieM
Pozdravljene!

beka77 - jaz Neovin jem tako: tisto tabletko z vitamini po jedi, kapsulo z maščobami pa zvečer. Pa je zaenkrat vse ok. Dejansko sem pa prebrala navodila od Femibion2, pa jemljem Neovin po teh navodilihuser posted image .
bolečina v hrbtu - vidim, da je to nekaj normalnega, ker tudi mene skoz boli hrbet in križ. Včasih imam tudi tak čuden pritisk v medenici user posted image , ki ga najbolj začutim, ko se vsedem.
sasadejan - čestitke!!!user posted image In čim lepši zakon vama želim.
anju - kako pa se naročim na te bone v DMju?! Preko kartice na tistem avtomatu?
imena - jaz imam že zbrano za oba spola, ampak mojemu seveda nič od teh imen ni všeč?! Tako, da bova morala najti nek kompromis. Tudi meni so všeč bolj klasična imena, čeprav tudi kakšna moderna niso slaba. Najbolj me skrbi, ker so mi všeč imena s črko R, kako se kaj to obnese, ko hoče otrok izgovoriti svoje ime?!

Bodite lepo, jaz pa grem malce na sonček.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
11.5.2010 11:16:39   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: anju

maldoporočenka čestitke srečno!user posted image

cestitke za poroko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nika1 js bom sla na 3d tam okoli 30ega tedna, ker pri moji nimam vec uzjev v zadnjem trimesecju. potem pa ce ze placam, naj bo 3d. sej tudi navaden ni prav poceni. sem sla tudi prvic in mi nikakor ni zal, sploh sem pa sele takrat izvedela spol. je pa tudi nefer do drugega, ce ne bo cez 10 let imel 3d posnetkov, prvi pa ja.

danes sem imela pregled, vse v redu, srcka nisem slisala, ker ni dala na audio, visine maternice in tega mi ni niti merila, ultrazvoka zdaj itak ni, urinski izvid je pokazal dehidracijo, kar niti ni cudno, ko sem prejsnji teden driskala in bruhala.

morfologijo imam 23.6., sam jo bom morala za kaksen dan prestavit, ker nas ali pa vsaj mojega ni v Sloveniji in bi ga rada zraven.

cistim brez rokavic, imam pa vsa cistila frosch in niso agresivna, ker so na bazi kisa, sode ipd.

majabar, lusno ime.

js za fantka navijam za Bor, sicer mi r in b nista ravno vsec v imenih, samo ta me pritegne, je po zvenu in pomenu mocno. samo mojemu ne disi, imam se cas, da ga prepricam . mogoce bi tudi 2 imeni, samo ne vem, kaj bi dala k Boru. za puncko pa ne vem. sem imela prvic izbrano Luna Maia (majska luna), pa je bil fantek, zdej bi pa kaj drugega. pa ce vprasate zakaj maia in ne maja, maja izhaja iz hebrejsko marija in pomeni grenka, maia pa izhaja iz nekaterih drugih ljudstev in pomeni razne boginje plodnosti.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
11.5.2010 11:23:41   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

vesna je zelo lepo ime, in ravno tako aida-samo da bi jaz naglasila na i (frn na opere, kaj čmo).
Naša mala je pa Aleksandra, ker noben od naju ne mara kratkih imen, tako da bo druga punčka (če bo) Anastazija, fantek pa Kristjan. Probajte najt kakšno dolgo moško ime na A. Vse kar nama pride na misel je Aleksander.
In potem bi imela Aleksandro in Aleksandra. Hvala lepa, to pa neuser posted image

archibald user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
11.5.2010 11:25:03   
3x mami
jana84, drzimo pesti, fajn opravi! user posted image

tinaaleks, vidis, meni pa ravno to ni vsec pri aidi, da me spominja na opero user posted image se dobro, da smo si razlicniuser posted image

drugace, par portalov za imena:
http://www.otroska-imena.si
http://www.behindthename.com/
http://www.thinkbabynames.com/
saj jih je celo morje, sam za zacetek bo user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
11.5.2010 11:29:25   
tinaaleks
3x mami-saj ubstaja tudi mjuzikal od Eltona Johna! Tut dobr za poslušat.user posted image
Pri nas doma smo bolj klasični-jaz opera, moj samo da je Mozart, Aleksandra pa samo da je muzika-moramo vsi plesat. Smo prav muziklaična familja: jaz bi pela, moj igral na klavir, mala pa plesala. Še par otrok pa ke zborček! user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
11.5.2010 11:34:47   
Najki
jana ti imas uz na vsakem pregledu user posted image

< Sporočilo je popravil Najki -- 11.5.2010 11:35:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1734
11.5.2010 11:36:07   
anju
. Najbolj me skrbi, ker so mi všeč imena s črko R, kako se kaj to obnese, ko hoče otrok izgovoriti svoje ime?!

moj mali pravi da je Tiglanuser posted image  zdaj ima neke fore, da namesto l uporablja j, samo Tigjan ga še nisem slišala rečt. če mu rečem Tigi, pravi da ni Tigi ampak Tiglan...

ampak to ni moderno ime, v bistvu je staro-perzijsko, veliko armencev je s tem imenom. je pa dobil ime po Tigranu Petrosjanu - moj ima rad šah.

v dm-u je nek obrazec ugodnosti za user posted image , najboljše da vprašaš, če ga nikjer ne opaziš. tisto izpolniš, daš prodajalki. bone dobiš po pošti. sem pa tu na rr "sodelovala" v nagradni igri 100€ za user posted image  oblačila" al neki takega, pa sem včeraj dobila domov nosečniški planer iz dm, češ da sem bila izžrebanauser posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
11.5.2010 11:40:25   
filisa
sasadejan - čestitam! user posted image user posted image user posted image

ime - že imava zbrano za najino pikico in jo tudi že nagovarjava z imenom user posted image .

3D - jaz tud ne bom šla. Bom za ta denar rajši kupila kaj lepega za najino user posted image  Brino. Če bo pa slučajno fantek ven prišu user posted image , pa tud že imava ime...

Jana84 - veliko sreče na izpitu v MBuser posted image ! Kaj pa študiraš? Jaz sem tud tam študirala..

Neovin - se lahko vzame bilokdaj z veliko vode. Jaz jih jemljem kar skupaj.

PixieM - za DM bone potrebuješ fotokopijo prve strani v materinski in izpolniš nek obrazec, ki ga dobiš v trgovini in čež par dni jih dobiš po pošti...

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
11.5.2010 11:42:09   
3x mami
oh, cestitke, anju! zdaj pa veselo na oblacenje!!

vidis, se ne spoznam na sah, pardon user posted image

nasa mala ima tudi r v imenu, pa je pac zaenkrat zamenjala z l - jo je tako prekrstil mali, ko je prisla iz porodnisnice.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
11.5.2010 11:50:23   
Pikab84
Pozdravljene,

da še kaj napišem..ker preberam pa vse. Od včeraj me nekaj grlo boli, ma upam da bo minilo...s prvim sončkom bo vse boljeuser posted image .
Vidim, da se pogovarjete o imenih...jaz sem imela še preden sem postalauser posted image  izbrana dva imena...enega za user posted image in user posted image , vendar je moj brat dal mesec in pol nazaj punčki enako ime kot bi jaz...sej v bistvu so mi povedali in sem "dovolila", da lahko dajo tako ime, ker se itak mojemu ne dopade( ne za user posted image  in user posted image ) . No sva potem kmalu skupaj izbrala drugo ime za user posted image , zauser posted image  se nama pa samo približno sanja...je še čas za to. Midva tudi ne bova povedala imen in tudi ne spola drugim. So nama pa všeč bolj kratka imena.

sasadejan...čestitke!!!
jana84...bomo držali pesti!!!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
11.5.2010 12:17:14   
anju
oh, cestitke, anju! zdaj pa veselo na oblacenje!!

ne saj ni nič za oblečt, očitno so imeli tudi tolažilne nagradeuser posted image

Najki zaenkrat meni dela uz vsakič. v prvo mi ga ni samo na zadnjem pregledu. potem pa še 2x v porodnišnici, ko sem šla čez rok. meni je kar všečno videt user posted image

jana84 drži se jutriuser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 11.5.2010 12:18:04 >

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
11.5.2010 13:00:05   
Urshy78
glede vitaminov, jaz jemljen Neovin, ampak nisem sploh nič prebrala navodil, preden sem jih začela jemati in vzamem zjutraj po jedi obe kapsuli user posted image  
danes obvezno preberem navodila, upam da si nisem naredila kaj škode user posted image

imena..midva sva imela imena zbrana že par let, za punčko je bilo takoj odločeno kako ji bo ime, za fantka sva si pa zdaj premislila ko veva, da ga bova imela. ampak ime bo ostalo skrivnost do rojstva, ga nisva še nikomur zaupala

ali katera hodi na kakšno telovadbo? jaz začnem jutri, bo treba začeti malo migati user posted image

lep dan user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
11.5.2010 13:01:38   
missD
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

No, danes pa sem se odpravla še v dve trgovini pogledat za čevlje-balerinke. Pa kaj mislite da sem kaj dobila za to mojo plavutko? Jok brate, odpade...Številko noge imam tam 41-42, zelo široko nogo, palec pa mi štrli nekam v zrak...Bom morala še jutri v MB kaj pogledat ko grem na izpit...

tudi sama sem bila v iskanju balerink in imam isto težavo z velikostjo noge kot ti,...samo moja je ozka.

ampak vseeno, poglej v daichmannu imajo kar nekaj luštnih modelov, mogoče pa najdeš kaj zase? LINK

pa ko boš kaj popravljala seznamček, jaz ju že čutim, lahko bi tudi rekla da vidim(?!?!) saj ko ležim se po "območju" maternice delajo izbokline, rata zadeva trda potem pa se sprosti in je spet mehko in se pojavi na drugem mestu. zabavna reč hehe :)

sem res vesela zate, da je z bebico vse ok. te drži na dieti malo drugače očitno :)

dobro opravi jutri z izpitom!

---
glede imen imava tudi midva za fantka že izbrano eno ime, za punčko ne prideva nikakor skupaj...tko da tukaj bojo še potekali boji :)
sam kaj ko rabim 2 imeni za fantka in 2 za punčko.

vse govorite že počasi o morfologiji,...meni je moj G napisal naslednji pregled 28.5. in je omenil, da takrat mi bo dal tudi napotnico za dr. Cerarja, ker baje rad gleda dvojčke? Verjetno bo potem tudi Cerar napravil morfologijo? skratka komaj čakam :)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
11.5.2010 13:41:11   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

glede vitaminov, jaz jemljen Neovin, ampak nisem sploh nič prebrala navodil, preden sem jih začela jemati in vzamem zjutraj po jedi obe kapsuli user posted image  
danes obvezno preberem navodila, upam da si nisem naredila kaj škode user posted image

nič bat, nisi škode naredila. če bi bla kaka posebna navodila, bi mogla bit v slovenščini.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
11.5.2010 13:51:06   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: anju

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

nič bat, nisi škode naredila. če bi bla kaka posebna navodila, bi mogla bit v slovenščini.

hvala, saj jaz tudi mislim tako. saj navodila so verjetno v slovenščini, ampak sploh nisem nič prebrala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
11.5.2010 14:02:23   
majabar
Meni so zadnje čase zelo všeč imena, ki imajo po dva samoglasnika skupaj. Zato bi bila Aida, z naglasom na I. Imela sem pa v mislih še Tiana, Evita, Liana, Lorelai, Sabrina (to ne bo, ker po špansko pomeni nečakinja), Taisha, Aisha. Verjetno na koncu ne bo nobeno od teh, a treba je razmišljati, samo ne bo prišlo:).
Jana84, čestitke za pregled in srečno na izpitu!!
Za dojenčka nimam še nič kupljenega, dobila sem ene štrikane copatke in to je to. Bova vse v Kolumbiji kupila. Moj že na veliko gleda vozičke:). Mi je prav smešno. Pravi, da bova kupila takega s tremi velikimi kolesi. Priznam, da o tem še nimam nič pojma, nisem še nič gledala in nič brala. A saj je še skoraj pol leta:).

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
11.5.2010 14:16:41   
anju
za punčko mi je strašno lepo Rita. samo takega imena pri nas me norem datuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
11.5.2010 14:25:09   
Najki
anju cudno, zavarovalnica krije samo 2 uzja, razen ce so kaksni problemi z nosecnostjo. po presoji zdravnika, samo pripadata pa 2 uzja. torej tisti na zacetku in morfologija, nuhalna je samoplacniska.

majabar kaj pa leeloo? =] men je ful simpaticno sam pri nas bi nasli stoinen nacin za se norcevat.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
11.5.2010 14:27:25   
Najki
lohk das Rina namesto Rita al pa napises kot reeta al pa rheta, se mal poigras. al pa Rija.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
11.5.2010 14:37:56   
anju
ma mi je skoraj pogoj, da se piše in izgovarja enako. Rika, Riva, Rina... nič ni kot Rita. Rija sploh ne...
prvič nisva vprašala za spol in če bi bla punčka bi mogla kak dan počakat brezimnauser posted image
recimo da je zdaj, ampak samo slučajnouser posted image , Vita v igri...

za uz pa vem, da sta samo 2 "pokrita". ne vem kako on to prikaže. mogoče je to tudi razlog, da si ne posebej želim na 3d, saj vidim pogosto otročka. mi je dovolj za občutek, da je vse okuser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 11.5.2010 14:40:11 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
11.5.2010 14:47:00   
tinaaleks
jaz imam sedaj 2 UZ in tudi v prvi nosečnosti je bilo tako. MI je dovolj, da slišim samo user posted image , saj tako vem, da je vse OK. pa še hitro sem fertik, ker res ne maram hodt k zdravnikom-kakršnim koli.
Kar se pa same opreme tiče, pa imam dovolj stvari že od prej, tako da ne bom nič novega kupovala.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
11.5.2010 15:01:07   
Najki
podobno Vita je tudi Tita.

midva sva dala malemu 2 imeni, sva rekla enega zberem jaz, drugega on, tako da moj del sva ze vedela, drugi del pa je izstrelil v porodni, ko so ga vprasali za ime user posted image . sicer sva se o kombinaciji ze pogovarjala, samo se ni bila odlocilna, sem sicer jaz predlagala obe imeni in kombinacijo, on jo je pa potrdil po porodu. sta mi pa dve imeni vsec, ce enega zafusas, lahko mali potem samo enega uporablja in se z njim predstavlja, ce mu je tako bolj vsec. zaenkrat ga kliceva po obeh.

z dolgimi imeni je pa tako, da znajo bit ful lepa, samo na koncu jih 99% klices po skrajsani verziji, pa se mi zdi brezveze sploh dolgo dajat. ce ga ne ti, ga bojo pa vsi ostali skrajsali. pri kratkih imenih pa ne zaides pogosto v ljubkovalnice in podobno. recimo moj brat je aleksander, pa ga vsi klicemo sasa, po 25. letu se je zacel pa kot aleksander predstavljati in nam je ful cudno, ker ga nikoli nismo tako dojemali. tko da ce ze daste dolgo ime, ga potem tudi tako uporabljajte.

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......