|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
21.4.2010 9:00:12   
nadka30
ku ku kar sammmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
21.4.2010 9:24:21   
zvezdan

HEJ nadka30. Vesela sem zate in za tvojega bejbija, ki telovadi v trebuščku. Držim pestke, da bo vse ok.

Malo sem pokukala iz teme po ss v to temo, ki je malo bolj vesela. No razen razžalostila me je novica od tanjuske. Drži se in optimistično v nove boje.

Narava se prebuja, topleje je in sonček sije. Nevem mogoče je tudi zaradi tega v meni več optimizma. Ponosna sem nase, ker sem prvič mojemu angelčku (po enem letu) odnesla roza želvico  in prižgala svečko v parku zvončkov. Lažje mi je.
Čez vikend imam ovulacijo in upam, da bo tokrat uspelo user posted image . Držite pestiuser posted image

V katerem tednu si nadka30?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
21.4.2010 9:30:13   
nadka30
hay, lepo da si nesla roza želvico svojemuuser posted image , pa da si mu svečko prižgala, verjetno si rabila veliko poguma za to.PUnca le tako naprej, držim pesti da te kmalu razveseli plusek.
No jaz sem pa včeraj izpolnila polnih 20 tednov tako da sem sedaj v 21t, tako da ena polovica je že za mano, sedaj me čaka še nea in potem pride naš sonček(no spola še ne vemo, imam pa danes teden morfologijo in mogoče takrat izvemo kakšnega spola je otrok, čeprav je nam vsem čist vseeno samo da bo otrok zdrav in živ,).
Drugače pa ja pomlad se prebuja in mogoče to malo vpliva na naše razpoloženje.user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
21.4.2010 9:43:23   
zvezdan
No naj vas najperj lepo pozdravim, malo me čas baše ampak ok, no danes sem malo otožna že posebej zato, ker sem imela na današnji dan rok poroda, ampak na žalost je mojemu bejbiju nehalo v oktobru biti srček ,

Moj user posted image bi se moral roditi 8.2.2010 in sem jokalo kot dež cel teden, čeprav ga že davno ni bilo več v mojem trebuščku. Zato vem Nadka30 kako ti je moralo biti hudo.

Nadka30 zdaj moraš imeti pa že kar konkreten trebušček a ne? Vsak dan se čimvečkrat pobožaj po njem.

Zanima me ali je pri tebi še vedno prisoten strah, da bo kaj narobe? Jaz po moje ne bom mirna celo nosečnost zaradi ss.

No kakor koli mislim da nas vse čakajo lepši dnevi...sonček, pomlad in veeeeelllliko veselja.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
21.4.2010 10:07:48   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

No naj vas najperj lepo pozdravim, malo me čas baše ampak ok, no danes sem malo otožna že posebej zato, ker sem imela na današnji dan rok poroda, ampak na žalost je mojemu bejbiju nehalo v oktobru biti srček ,

Moj user posted image bi se moral roditi 8.2.2010 in sem jokalo kot dež cel teden, čeprav ga že davno ni bilo več v mojem trebuščku. Zato vem Nadka30 kako ti je moralo biti hudo.

Nadka30 zdaj moraš imeti pa že kar konkreten trebušček a ne? Vsak dan se čimvečkrat pobožaj po njem.

Zanima me ali je pri tebi še vedno prisoten strah, da bo kaj narobe? Jaz po moje ne bom mirna celo nosečnost zaradi ss.

No kakor koli mislim da nas vse čakajo lepši dnevi...sonček, pomlad in veeeeelllliko veselja.

zvezdan takole ti bom povedala, ja še vedno je prisoten strah in po mojem bo z mano čeprav v ozadju ostal vse do trenutka dokler otroka ne bom dobila v naročje in mi bodo dejali da je vse ok.Ja ta strah je z mani in vem da bo ostal, pa če še tako hočem da bi odšel se vsake toliko časa( predvsem ko se bliža pregled pri g)ponovno pojavi in me muči.Enostavno se ga ne morem čist znebit, tako da ja čist brez skrbi ta nosečnost ni, ni popolnoma nič podobna moji prvi nosečnosti, ko sploh nisem pogruntala da bi šlo lahko kaj narobe.Je pa res da se skušam čim bolj pozitivno razmišljat, čeprav vedno mi ne uspe.
Glede trebuščka ja je že kar konkreten čeprav se mi zdi da sem v prvi nosečnosti imela večega, se pa večkrat pobožam po njemu i tudi pogovarjam se kar dostakrat z njim je pa prav fini občutek ko me nekdo za nagrado potem pobrca v njem.

Ja dan ko bi morala imeti rok poroda je bil najhujši, cel dan sem bila full otožna in najrajši bi vplila zakaj se je to meni zgodilo, zato te prav zastopim ampak polagam ti na srce besede, ki mi jih je izrekel zdravnik v porodnišnici; gospa vaš otrok prihaja k vam odločil se je le da bo malo zamudil, v vsakem primeru pa je na poti in resnično ti privoščim da te kmalu razveseli en konkreten plus in potem eno uspešno nosečnost ter zdravega bejbija.
Mogoče pa bo pomlad pomagala pri tem, ne obupat ampak se skušaj veselit življenja, ker tudi vama je namenjen otrok in tudi vidva bosta slej kot prej staršauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
21.4.2010 13:12:37   
zvezdan

Joj hvala nadka30 za lepe želje in spodbudne besede. Moj fant mi je tudi zadnjič rekel, da bova naredila najinegauser posted image ne novega in ne drugačnega, samo boljšegauser posted image in vem da bo prišel nazaj. Tako kot si rekla, samo malo je počakal.

Kaya88 kako je s tabo in tvojouser posted image ? Si morda ugledala user posted image user posted image ?

Lep sončen popoldan vsem!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
22.4.2010 19:56:12   
Kaya88
Hey punce moje se vam javljam po dolgem času, sem tak čisto iz sebe in niti ne vem kaj si naj mislim, v ponedeljek sem bila pri mojem g oz. pri sestri s katero sva naredili testek ampak ni pokazal nič, drugi dan so me začele boleti prsi oz. imam tak občutljive bradavičke kot jih nisem imela še nikoli, menstruacije nimam, beli tok v glavnem vsi znaki nosečnosti razen user posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem kaj si naj mislim, po praznikih jo moram poklicat, da me naroči za pregled, niti sanja se mi ne zakaj mi zamuja user posted image !!! user posted image
Jezi me vse skupajuser posted image

Zvezdan, držim pesti za tebe da čim prej ugledaš user posted image user posted image in mirnih in veselih vseh user posted image

Nadka30 ti si naš sonček v tej temi! Uživaj ob tvojem trebuščku in gibih svojega user posted image

Tanjusi kako si kaj??

roža03 kako je bilo na pregledu??

Pošiljam vam user posted image

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
23.4.2010 7:30:28   
zvesta
No, vceraj, ko sem ze spala, me je presenetil SMS od a.bibe:

Pa sem vse presenetil in sem ze tu ob 21.20. Moje ime je David, velik sem 53 cm in tehtam 3750 g. Se kmalu srecamo!

Cestitke, a.biba! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
23.4.2010 9:40:26   
zvezdan
a.biba ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image .

kAYA88 nekje sem zasledila ko je neka mamica pisala, da ji en mesec testek ni pokazal pozitivno menstruacije pa kar ni bilo. Tudi izcedkov ne. No šele nekje po enem mesecu je imela očitno toliko hormona, da je testek pokazaluser posted image user posted image . Upam, da čim prej ugledaš magičnouser posted image user posted image .

Pogumno naprej in držim pestke za vse vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
23.4.2010 10:32:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Pa sem vse presenetil in sem ze tu ob 21.20. Moje ime je David, velik sem 53 cm in tehtam 3750 g. Se kmalu srecamo!

Cestitke, a.biba! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,škoda ko se ni rodil danes:))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
24.4.2010 22:24:55   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,škoda ko se ni rodil danes:))

Čestitke

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
26.4.2010 18:26:08   
Kliki
Ja kje pa ste vse. A uživate na sončku.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.4.2010 16:03:39   
nadka30
hay
najprej čestitke a. bibi za sinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nato se moram opravičit ker me tako dolgo ni bilo, mal mi cajta zmanjkuje pa še vreme je krasno tako da ja mal se sončimo.
Drugače pa mi smo ok, pridno rastemo, morfologija je za nami, vse je ok, naš bejbi je težak skoraj 500g, mi smo do sedaj pridobili samo 4 kg, tako da ja vse gre kot po maslu.Moram pa priznat da bom sedaj lahko malo bolj uživala v nosečnosti saj vem da se počasi bližajo tedno ko ima otrok veliko možnosti da preživi če se rodi.
V glavnem imamo se fajn, uživamo kar se da in se počasi privajamo da ne bomo več trije ampak štirje.Nadja je bila zraven na morfologiji, bilo ji je full všeč, dobila je slikico, ki je kasneje ni dala več iz rok in pravi da je to njen dojenček

V glavnem punce uživajte in želim vam čim več pluskov

lp

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
30.4.2010 9:11:05   
zvezdan
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image vesela sem da je vse ok nadka30. A za spol že kaj več veš?

Lep sončen pozdravček vsem!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
1.5.2010 10:32:18   
nadka30

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image vesela sem da je vse ok nadka30. A za spol že kaj več veš?

Lep sončen pozdravček vsem!

hvala, ja tudi meni je važno samo to da je vse ok,glede spola je pa tako, povedala je da se ji zdi da bo še ena manekenka pri nas da pa ni stoprocentna, ker ni glih vredu vidla, tako da je ne smemo držat za besedo, no nam je tako vseeno samo da bo vse ok, ati je pa tako rekel da je vedela kaj je delal in da sedaj prihaja še ena njegova ljubica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako si ti zvezdan?
Punce, kje se skrivate mal vas pogrešam
lp

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
2.5.2010 12:02:18   
Kliki
Nadka ful sem vesela za tebe da je vse OK.

Punce rabim pomoč prosim če katera ve če mi ove zakaj pride do krvavitve med O?

Hvala in lp

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
3.5.2010 8:47:28   
zvezdan
Nadka30 tudi meni je čisto vseeno kaj bo ko bo, le da bo zdrav. To me ki smo imele ss še najbolje vemo in si želimo kaj ne?! Veselim se s tabo in držim pesti za malo manekenkico ali manekena user posted image . Rada te berem, ker mi vlivaš upanje in tako tudi preganjam strah, da bo naslednjič vse uredu z mojim malim črvičkom.

Sončni dnevi so nas vse malo napolnili z energijo in smo kar malo pozabile tudi na tele forume user posted image . Jaz sem uredu, hvala Nadka30. Lepši dnevi prihajajo zame. Tak imam občutek. Tudi partner se je začel odpirati in mogoče sedaj le bo kaj. Nama je namreč tale ss naredil kar precej psihične škode. Nisem vedela pa, da je tudi njemu tako zelo hudo. Pa bomo že...ko bo čas bo tudi najin otročiček prišel in vem, da mu bova dala takrat toliko ljubezni, da ne bo vedel kam z njouser posted image . No kakorkoli upam Nadka, da tudi ko boš povila svojega bejbija, da se nam vseeno še kaj oglasiš na tem forumu.

Kliki zate sem pa malo pobrskala po internetu. Možno je, da si imela ovulacijo toliko prej in da je to vgnezditvena krvavitev. Pušenjak piše tudi, da pride do krvi med ovulacijo zaradi hormonskega neravnovesja. Karkoli že to pač pomeni. Mogoče je vseeno dobro, da stopiš do ginekologa. Saj veš bolje prječiti nego lječiti user posted image user posted image .

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
4.5.2010 8:28:54   
sonček85
Hej punce ,javljam se vam po skoraj več kot 2t.Mi je Nadka pisala in sem se spomnila ,da vas že dolgo časa nisem pokukala ali prebrala.

nADKA ČESTITKE ZA TKO LEPO NOSEČNOST IN ZA preglede,ni važno kaj bo ,samo da je otroček zdrav!

Vglavnem mi veselo rastemo ,hodimo na polno ,prva svečka je za nami .Mami že skoraj ves mesec dela v službi in je prav super na novem delovnem mestu.

Kako je pa kaj z vašimi pluski ,a je katera na novo srečka nosečka.Vsem ki pa še čakate na svoj veliki dan D ko boste zagledale pluske pa SREČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
4.5.2010 10:57:36   
nadka30

Nadka30 tudi meni je čisto vseeno kaj bo ko bo, le da bo zdrav. To me ki smo imele ss še najbolje vemo in si želimo kaj ne?! Veselim se s tabo in držim pesti za malo manekenkico ali manekena user posted image . Rada te berem, ker mi vlivaš upanje in tako tudi preganjam strah, da bo naslednjič vse uredu z mojim malim črvičkom.

Sončni dnevi so nas vse malo napolnili z energijo in smo kar malo pozabile tudi na tele forume user posted image . Jaz sem uredu, hvala Nadka30. Lepši dnevi prihajajo zame. Tak imam občutek. Tudi partner se je začel odpirati in mogoče sedaj le bo kaj. Nama je namreč tale ss naredil kar precej psihične škode. Nisem vedela pa, da je tudi njemu tako zelo hudo. Pa bomo že...ko bo čas bo tudi najin otročiček prišel in vem, da mu bova dala takrat toliko ljubezni, da ne bo vedel kam z njouser posted image . No kakorkoli upam Nadka, da tudi ko boš povila svojega bejbija, da se nam vseeno še kaj oglasiš na tem forumu.

Kliki zate sem pa malo pobrskala po internetu. Možno je, da si imela ovulacijo toliko prej in da je to vgnezditvena krvavitev. Pušenjak piše tudi, da pride do krvi med ovulacijo zaradi hormonskega neravnovesja. Karkoli že to pač pomeni. Mogoče je vseeno dobro, da stopiš do ginekologa. Saj veš bolje prječiti nego lječiti user posted image user posted image .

sedaj si me pa v jok sparvila zvezdan, tako lepo si napisala.Ja punce, ki imamo za samo ss ali pa imajo problem z zanositvijo dobro vejo da ni važno kaj nosiš pod srčkom važno je da dobiš čez devet mesecev v roko in da je bejbi zdrav in živ.Lepo da ti vlivam upanje, moram priznat da sem jaz takrat takoj po ss ko sem bila na bolniški bila na tej temi non stop, brala se take in drugačne zgodbe, in na koncu vedno prišla do zaključka da bom v vsakem primeru še enkrat mamica da mi je pa namenjeno da bom pač mal kasneje, v vsakem primeru pa bom in sedaj ko je za mano že več kot polovica nosečnosti moram priznat da mi moje srce vse do morfologije ni dalo miru in se nekako nisem upala veselit in sedaj se tolk bolj veselim ko me moj bejbi pridno brca v trebuščku, in ja mislim da bomo imeli doma še enega športnika ali športnico že zdaj je to dete migasto.
Zvezda lepo da da se je tudi tvoj začel odpirat verjetno mu je bilo tudi tako hudoi kot tebi ampak saj veš moški mislijo da ne smejo pokazat da jim je hudo, težko in da so tudi oni izgubili del sebe(ta njihov ponos, le kaj bi brez njega) in ja tudi jaz mislim da prihaja za vaju čas, ko bosta kmalu sporočila da je na testu plusek in takrat bom jaz držala pesti zate tako kot sedaj ti zame.
SEveda bom zvami, moj izgubljeni sonček bo vedno z mano in v mojem srčeku.

Sonček lepo da uživaš v službi, kaj imaš aleksa v vrtecu?
KLiki tebe sem tudi pogrešala, kao si moja punca, upam da kmalu tudi za vaju posije lep plusek

Kje ste pa ostale? za dotiko sem pa prebrala da je med decemberkami 2010-iskrene čestitke
In sedaj veselo držim pesti da boste vse ve, ki čakate na plusk kmalu v temi januar ali februar 2011user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
4.5.2010 12:01:54   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

KLiki tebe sem tudi pogrešala, kao si moja punca, upam da kmalu tudi za vaju posije lep plusek 

Sem Ok veliko delam in se sploh nimam časa javljati, upam da se tudi to spremeni. Ja še vedno čakam na + in sedaj sem zadnjič imela še malo krvavitve ki pa je cirka po 15minutah izginila v neznano.
Mogoče pa smo vseno nauser posted image en velik +.

Lp vsem

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
4.5.2010 14:33:05   
zvezdan
Mogoče pa smo vseno nauser posted image en velik +.

Držim pestke da je res takouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
8.5.2010 9:10:59   
tanjusi
Lepo pozdravljene... Nič kaj ne napišem čeprav preberem redno. No bila sem na kontroli pri g. po drugem ss .Pa sem bila kar malo razočarana nad njo.Kr neki... Da naj še kar probam, pa da dodatne preiskave imam še premalo ss (sem ji rekla koliko jih pa potem še morem imet) Saj razumem dazdravstvo ne krije preiskav , ampak jaz imam ss dovolj in mislim da bi se tudi g lahko malo bolj človeško izrazla. Potem sem ji omenila izcedke pred menstruacijami, pa je začela nekaj mutit kako je z mojo ščitnico , tako da sem ji potem sama omenila rumeno telesce, da se mi zdi da tisto ne štima, no potem pa mi je dala tablete cyclo progynova za dva meseca, s tem da bi prvi mesec pazli da ne bi zanosli potem pa bi že lahko. Ne vem bomo videli kako bo . Sem pa itak računala tako da probam še enkrat v poletnih mesecih , ker je takrat dopust pa mir, pa počitek takrat pa res upam da ne bom spet jokala....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
11.5.2010 10:26:34   
zvezdan
kje ste punce...nič se ne oglasite.

kliki a si nosečka?

Tanjusi nevem zakaj ti je dala tablete cycloproginova. jaz sem jih dobila za sprožitev menstruacije že leta nazaj. Kaj pa če bi šla samoplačniško na preiskave? Verjetno se da.
Jaz grem drug teden tudi na pregled kar samoplačniško. Mogoče me bodo kaj bolj natančno pregledali.

Nadka30 kako je s tabo in tvojim bejbijem. Verjetno skos živahno telovadi user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
11.5.2010 14:05:08   
sonček85
tanjuši:Ne Aleks ni v vrtcu je pa v privat varstvu in uživa na veliko.Imava pa tko da delava z mojim kontra izmene da je en vedno zraven Alčija;)
Dotika:iskrene čestitke tudi od nas treh;)
kliki:držim pesti;)

tanjuši:Jaz bi na tvojme mestu šla še k drugemu G po drugo mnenje,pa četudi plačam
Ti pa želim velik plusek in da so vsi ss-ji za tabo in jih ne bo več.mwa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
11.5.2010 19:19:46   
tanjusi
Tanjusi nevem zakaj ti je dala tablete cycloproginova. jaz sem jih dobila za sprožitev menstruacije že leta nazaj. Kaj pa če bi šla samoplačniško na preiskave? Verjetno se da.
Jaz grem drug teden tudi na pregled kar samoplačniško. Mogoče me bodo kaj bolj natančno pregledali.

ta zdravila naj bi tudi uravnavale user posted image ....
Predvsem so mi sumljivi izcedki pred m , kar pa mislim da je vzrok slabo rumeno telesce

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?