Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 14.6.2010 9:19:53
|
|
|
|
nadka30
|
hallo kliki parcela je skoraj naša, ko bi vsaj ti birokrati malo hitreje delali potem bi imela že vse papirje tako pa si ti vzamejo svoj čas no jaz upam da boma ta tedn uredila vse in da bom ob koncu tedna lahko rekla da se sedaj pa že lahko grem sončit na svojo parcelo . Drugače pa ta teden je moj zadnji delovni teden potem odhajam na dopust in potem za cca 20 dni še na bolniško enostavno sem prišla do točke ko mi zdravje ne prizanaša več tako full me grabijo krči pa še vrtoglavice imam in že parkrat se je naredilo da sem se mogla med vožnjo ustavit ker se mi je vrtelo v glavi in enostavno nisem več varen voznik in ker vsakodnevno naredim v eno smer cca 25 kilometrov vem da to ni več varno zame in za otroka, pa tudi v službi smo se sedaj dogovorili da je res bolj da grem na dopust kasneje pa še za tistih par dni še na bolniško, ker res ni več varno zame. Pa ne bom vam grenila dnevom z mojim tarnajem in kako ste punce že dolgo ni bilo nič glasu od teni, ,.... In kliki kako si , kdaj odhajaš na dopust? lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 14.6.2010 9:49:07
|
|
|
|
zvezdan
|
Nadka čestitke za parcelico. No sej zdaj se boš pa spočila pa bodo morda tudi vrtoglavice minile. Potem bo pa kmalu že otroček tu Kliki danes sem dobila tako da ta mesec ne bo nič. Niti nisem pričakovala ker nismo bili nič pridni s . Sem pa vseeno žalostna čeprav sem vedela da ne bo nič ta mesec. Kako je pri tebi?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.6.2010 14:57:57
|
|
|
|
Kliki
|
živjo punce. Nadka za prcelo. Ja če imaš pa take težave je pa res bolje da si doma.Bolj varno za tebe in za tvojega bejbija. Že veš kaj boste imeli(lahko da sem tudi pozabila da si nam že povedala)? zvezdan kaj čmo ta tečka vsak mesec pride. Te pa zastopim da kljub temu da veš da ne bo nič pa vseno pride znjo tista žalost. Jast sem drugače OK, tečka se je poslovila tako da upam d bova ta mesec bolj pridna in da spacava en velik lep +. Kar se pa mojega dopusta tiče grem pa čez en mesec. Bo pa letos bol avanturističen greva s šotorom malo na KRK še prej me pa za dva dni pelje na Slovaško v šoping in pa na dobr žur. Kaj pa ve in vaš dopust?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.6.2010 15:09:03
|
|
|
|
zvezdan
|
joj kliki super dopust. jaz sem tudi bolj za avanturistične dopuste. priden tale tvoj ni kaj. Midva še ne veva kam bova šla. Jaz vsak teden rečem no drug teden pa res na dopust pa se vsak teden sfiži ker imam toliko dela...imam svoje podjetje pa ni nikogar, ki bi me zamenjal Ko bomo pa zanosili se bomo pa pol s tem ukvarjal bo že. Pridne bodite punce moje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.6.2010 15:18:04
|
|
|
|
Kliki
|
Ja upam da se bova fajn mela. Ja to je pa potem problem če si sama za vse. S čim se pa ukvarjaš če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.6.2010 15:30:29
|
|
|
|
zvezdan
|
pravno svetovanje. lep dopustek vama želim in veliko lepega si kupi pa dobro žuraj na Slovaškem. Mogoče vama pa rata velik + narediti na dopustu
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.6.2010 15:37:19
|
|
|
|
Kliki
|
U to je pa zahtevna služba. Jest upam da bova na dopustu lahko že skupaj + vidla.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.6.2010 15:41:13
|
|
|
|
zvezdan
|
no to pa le sporoči kakšen bo rezultat. Jaz ful držim pestke, da vama rata
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.6.2010 15:57:51
|
|
|
|
Kliki
|
hvala jast pa upam da vama tudi uspe ta mesec in se bova skupaj veselile.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 3.7.2010 12:15:09
|
|
|
|
nadka30
|
halo, halo kje se pa vse skrivate Upam da je že kak plusek padel v vsakem primeru pa držim pesti . Mi smo ok, trebušček raste, zaenkrat smo na teži +6kg, v ponedeljek imam pregled in bomo videli če je to še realna šštevilka kilogramov. Kliki naj bi imeli punčko ampak ni to še nič realnega še čakam na zadnji ultrazvok da vidimo če bo to potrjeno. V glavnem če bo punčka bo MELANIE, za fantka pa še zdaj nismo našli tistega ta pravega imena-no mogoče ga tako ne bomo rabili . Sedaj sem nekje v 31t tako da se počasi bližam cilju, še cca 2 meseca, bomo videli kdaj pride naš bejbi mogoče že avgusta bomo videli kaj bodo rekli na pregledu v porodnišnici, ki ga bom imela zaradi tega ker sem nadjo rodila z carskim rezom.Tako da lahko da bom imela doma še enga avgusteka. Parcela je sedaj uradno naša tako da sedaj pa lahko začnem malo razmišljat kako hiško bi imela , no moj pravi da bodo tri otroške sobe ampak jaz še nisme čist odločena da bo tako lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 4.7.2010 18:13:50
|
|
|
|
sonček85
|
nadka:Jupi za parcelo zdaj bova pa blizu.Vedno ko grem v trg. tam si pogledam plac:))))
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 5.7.2010 23:03:05
|
|
|
|
Kliki
|
Nadka super za prcelo. Pri meni nič novega čakam da tečke mogoče v teh dneh do petka potem delam testek. Za enkrat kaže Ok. Upam da ste fajn in uživate v teh toplih dneh. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 5.7.2010 23:27:13
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nadka:Jupi za parcelo zdaj bova pa blizu.Vedno ko grem v trg. tam si pogledam plac:)))) a tako, ja očitno boma pa res blizu skupaj . Kliki pridno držim pesti da rdeče tečke ne bo in da tudi ti nalulaš lep plus-Močno držim pesti ter navijam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 5.7.2010 23:29:26
|
|
|
|
Kliki
|
Nadka res hvala,si ga že zaslužim.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 21.7.2010 19:19:16
|
|
|
|
nadka30
|
kam ste se porazgubile naše punce
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.7.2010 9:00:09
|
|
|
|
zvezdan
|
hej nadka30 kako si ti? Kako je s tvojim otročičkom? Zdaj je pa že velik a ne. Pri meni še nič novega...upam pa da kmalu zagledam kak +
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 23.7.2010 9:03:47
|
|
|
|
nadka30
|
hay, no mi pa sedaj gremo že proti koncu, samo še dobrih 5-6 t in naš bejbi bo tukaj, sedaj smo pa že vsi malo nestrpni in komaj čakamo da dobimo štručko v roke.Resnično upam in držim pesti da kmalu zagledaš plus
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.7.2010 14:56:55
|
|
|
|
nadka30
|
tolk da sporočim naša punca OTON, ki je en čas bila med nami je pred dnevi rodila punčko Izadoro. Oton iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.8.2010 21:06:36
|
|
|
|
Kliki
|
Hoj kako ste kaj punce? Pri meni vse po staram čakam da končno zagledam ta tako težko pričakovani +. Lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.8.2010 23:48:48
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Hoj kako ste kaj punce? Pri meni vse po staram čakam da končno zagledam ta tako težko pričakovani +. Lp mee too
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 30.8.2010 19:42:10
|
|
|
|
Kliki
|
Hoj punce upam da ste Ok. Primeni za enkrat še nič novega. Kaj pa Nadka je že rodila? Lp vsem
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 30.8.2010 19:48:01
|
|
|
|
nadka30
|
ku-ku nadka je še vedno v kinderjajčki stanju čakamo na dan D. Kliki kako si?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 30.8.2010 19:51:27
|
|
|
|
Kliki
|
hoj se kar ok, čakam da vidim kaj sva ta mesec spcala. Sva bila zelo pridna. Upam da bo. Glede na to da sem imela prejšno M na 25dan danes že tri dni zamuja. Ampak bom počakala do ponedeljka da ne bom razočarana če slučajno no ratalo. Kdaj imaš ti že rok?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 30.8.2010 19:57:43
|
|
|
|
nadka30
|
imam tri prvega ta petek, drugega v ponedeljek tretjega pa naslednji petek-10.9 sedaj ap res že komaj čakam da vidim to našo pupo. Držim pesti da tudi ti kmalu ugledaš +
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 30.8.2010 20:00:52
|
|
|
|
Kliki
|
Hvala jast pa za tebe držim pestke da bo porod čim lažji in da že kmalu k sebi stisneš svojo pupo.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?