Angel_Tian
|
emibu - ti kar pričakuj, da greš v P. Tudi pričakovanje je lahko lepo Anketa pri pleničkah je notri v foliji s plenicami Ampak jaz sem prej šla pogledat in ne morem prej poslat nazaj dokler jih ne sprobam. Kar tak pa ne mislim svojega mnenja dajat, kaj če bo napačno zivepo - saj vem ja, da nisem zaspanc drugače, ampak zdaj ponoči niti svojih 5 ur ne spravim skupaj in mi malo manjka Pa cele dneve sem bila več ali manj na zraku, verjetno še to malo bolj pripomore k utrujenosti. Saj se bom poboljšala Naj se pa zdaj takoj pohvalim. Od tega, ker mi ne pustijo spat čez dan, sem zdaj lepo posesala, kopalnico počistla, tla pobrisala, kuhno pospravla, postlo preoblekla, cote dala prat in kruh dala pečt Noro Zvečer mi ostane samo še likanje in šivanje dedcevih zoknov (vsak dan prinese iz službe strgane, ker imajo pač tako službeno obutev, tako da temu šivanju nikoli ni konca ). Aja, pa nohte si morm čist skrajšat, ker se mi vogalčki nenormalno lomijo No, vsaj v P ne bo kaka sestra mogla zaradi predolgih težit. Britje in pranje glave pa bo kr jutri komaj na vrsti, ker imam v sredo zjutraj še pregled pri G. Si bom mogla začet seznam dnevnih opravil delat jolcica - za nakup. Hahahahaha, pri meni je pa tako, da imam samo enega brata, moj pa je tak edinček. Tako da je brata samo zanimalo, kdaj imam termin, da bo vedel, kdaj naj začne šparat Točno ve, da bo vsem mojim otrokom boter (saj verjetno bo lepo pri dveh ostalo) aninchy - nobenega vodnika po nosečnosti nisem dobila, sicer pa - a ni zdaj malo prepozno za to Evo, zdaj pa mojega počakam, da pride in greva v nabavo železja. Lep preostanek popoldneva.