Teja K
|
Angel, ti pa si pridna... mene vse to še čaka... tukaj zdaj sploh nimam več ne volje ne želje pucat , čakam, da gremo v zgornje prostore, da tam vse spedenam in grem pol rodit. Petruschka se pripravlja , nizki štart Mubi Mene pa je moj spet razpištolil , zdaj ima on idejo, da bom jaz nekaj dni brez kuhinje in bom kuhala pri tašči, preden se odselimo gor WTF ... že itak imamo samo eno sobo tukaj spodaj, zdaj pa bi on kuhinjo ven zmonitral in stene sušil, pol pa še belil... pa koga ma on za norca... da bo to kak dan, ko je tak hiter, kot mrtev polž ... In on mene kliče po telefonu da se to zmeniva, halooooo!! Ma nimam nič proti, da sem zgoraj 3 dni brez kuhinje, ampak tukaj spodaj. pa ne ne ne ne ne!!!! Čakam, da pride domov, da mu svoje povem, ker to pa več ni za nikamor... prvo me prepriča, da se prvi teden v maju selimo... ok, nato me prepriča, da se drugi teden v maju selimo... sedaj je že, da se do 25 maja selimo... ja kdaj pa bom jaz vse pospravila? Al on misli, da ko bom jaz iz bolnišnice prišla bom iz škatel zlagala stvari, pa monitrala previjalno mizo pa to?... Dajte mi povedat, če preveč kompliciram, al se sam meni zdi, da zdaj že malo preveč prizkušajo mojo potrpežljivost? Ker moji hormoni so že presegli mejo razumskega in neprespane noči k temu ne pripomorejo ! Onemu malarju pa bom itak šla jajca počasi v pečico dat, če ne bo nardil hitro in tako kot je treba in spucal vse za sabo... mater mu... A je to vreme krivo, al samo to, da me že vsi po vrsti ****? Je katera slišala kaj od Moi? Če ne bo do večera glasa od nje, ji bom jaz sms poslala!
|