|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
9.5.2010 10:08:35   
Fargesia
dobro jutro!
sonček mamoooo!!!user posted image

sapi, hvala za cuker! biba, mormo že dihat danes? zup, kok lepo!!! dej slikico kužka nalimaj. urshy, ne na cesto it stat!!! glej skozi okno!

mismis, user posted image
hermy, bit, kje staaaa?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
9.5.2010 11:06:35   
Urshy78
fargesia, sem gledala iz varne razdalje, za nič na svetu ne bi ogrozila sebe in svojega user posted image . pa hvala za skrb user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
9.5.2010 11:12:45   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Sapi hvala za jutranji obrok cukra user posted image !

Biba dihamo s tabo, pa naj bo danes ali jutri user posted image

BarbiG pri nas se nič ne pripravlja, edino user posted image se je kar fejst umirila in moram šteti gibe user posted image . Me včasih kar malo skrbi. Še dobro, da imam tako kot S* AS.

Aja, še poročilo včerajšnjega presenečenja za našo mami: Skoraj jo je na rit vrglo, tako je bila vesela. Prišli smo (skupaj z nečaki) na vrata z malo belo kepico v naročju. Najprej sploh ni dojela, potem pa jok in veselje user posted image .

Uživajte v sončnem dnevu!

Dobro jutro!

Sva se z mojim malo dlje "crkljala" v postelji, pa potem zajtrk...pa se malo zavleče. Pri nas se žal sedaj že nekaj oblači user posted image !

Sapi, sem po zajtrku, ampak to tortico bi pa z veseljem zmazala user posted image !!!

Ja, Biba dihamo (mogoče se pa še kaj spomnim od 20 let nazajuser posted image ??

O Zupka , potem pa se tvoja drži napisanega, da se mora proti koncu umiriti.

A ste mami spet prinesli maltežana?? Krasno, da je bila vesela...jaz bi ga trenutno še zelo težko s komerkoli zamenjala in bi bila le še bolj žalostna in verjetno jezna na vas user posted image .

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
9.5.2010 13:29:11   
biba007
No, pa ga imamo. Lovra Bora. 2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEKuser posted image .
Oba super, navijanje pomagalo. Hvala. Velikega lupčka vsem. Mwa*

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
9.5.2010 14:07:50   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

No, pa ga imamo. Lovra Bora. 2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEKuser posted image .

user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke za malega Lovra Bora user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
9.5.2010 14:14:40   
hermy1

Ne morem verjet Biba, pa ti si res ekspresna!!!
Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Veliko cartanja in mirnih noči! In jasno, da je najlepšejši!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
9.5.2010 14:15:39   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

A ste mami spet prinesli maltežana?? Krasno, da je bila vesela...jaz bi ga trenutno še zelo težko s komerkoli zamenjala in bi bila le še bolj žalostna in verjetno jezna na vas user posted image .

Ja Hermy, kupili smo ji novega maltežana. Je pa sama izrazila željo, da bi imela še enega, ker ji je bilo preveč hudo. Sedaj je pa zopet vsa raznežena in ga že tako crklja, da je že v enem dnevu pravi razvajenček user posted image
user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
9.5.2010 14:17:43   
špica84
biba iskrene cestitke za malega lovra bora user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špica84 -- 9.5.2010 14:20:39 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
9.5.2010 14:23:30   
gapii27
bibooooonnn   čestitkeuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
9.5.2010 14:31:21   
Urshy78
biba, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
9.5.2010 14:32:12   
Urshy78

Ja Hermy, kupili smo ji novega maltežana. Je pa sama izrazila željo, da bi imela še enega, ker ji je bilo preveč hudo. Sedaj je pa zopet vsa raznežena in ga že tako crklja, da je že v enem dnevu pravi razvajenček user posted image
user posted image

srčkana bela kepica user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
9.5.2010 15:56:25   
BarbiG
Biba, iskrene čestitke za prestolonaslednika. user posted image user posted image user posted image Uživajte in veliko se cartajte.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
9.5.2010 16:03:08   
mismis
Bibaaaaaaaaaaaaa, čestitke ob rojstvu malega razbojnika Lovra Bora user posted image user posted image user posted image , lepo se cartajte

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
9.5.2010 16:17:30   
sonček33
Bibek, kaj bi čakala na ponedeljek, kajne? Čestitam. Bodite fajn. lepo in radi se imejte. fantič ima lepi imeni.

BarbiG ti pa že v 28 tednu...wau...čas beži. Počutje?

Mismis a sva fajn? A bomo kakšnega hajnija spili?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
9.5.2010 16:28:57   
ledenka

čestitke user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
9.5.2010 16:38:34   
Teta M
Biba: iskrene čestitke za vašega fantiča in tudi tebi vse pohvale za pogum......user posted image user posted image user posted image
Uživaj v svoji sreči in naj poteka vse lepo tudi naprej.....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
9.5.2010 17:04:40   
hermy1

user posted image

O, srčkan...sem se spomnila kako je bilo, ko je naš prišel k nam user posted image .
Nam je od Ajksa ostalo še nekaj šampona in suhega šampona od Biogroma, če bi želela imet??
Niso pa originalno zaprte embalaže user posted image .
Naj uživa z njim!!!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
9.5.2010 17:23:16   
zup2

O, srčkan...sem se spomnila kako je bilo, ko je naš prišel k nam user posted image .
Nam je od Ajksa ostalo še nekaj šampona in suhega šampona od Biogroma, če bi želela imet??
Niso pa originalno zaprte embalaže user posted image .
Naj uživa z njim!!!

Če ti ni odveč mi lahko prineseš na naslednje srečanje user posted image
Je pa tako, da naša mami živi sama, zato je kar nujno da ima eno tako malo živalco. Tako ima vsaj z nekom delo, gre malo ven in ji ni dolgčas. V vsakem primeru bi kupila novega maltežančka, mi smo jo samo prehiteli in ji ga kar dostavili na dom user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
9.5.2010 17:30:19   
S*
Biba iskrene čestitke! Lepo se cartajte in uživajte v skupnih trenutkih.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
9.5.2010 18:36:38   
Fargesia
biba, user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
9.5.2010 18:47:44   
hermy1
Fargi, ti si pa prava carica...kakšna slikica!
A za punčko imaš tud kakšno lepo pripravljeno user posted image ??

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
9.5.2010 19:33:18   
sapi
Wiiiiiiii biba ima pa Lovra Bora. Čestitke user posted image user posted image  mamici in očku za mali zakladek!!!! No očitno je bila tudi mamica pripravljena ne samo prestolonaslednik.

zup kolk je luštna bela kepica.

mismis pozdravček. Kako si, te že dolgo nisem nič povprašala. Čeprav velikokrat pridem pogledat k 40+, ker drugje sploh nobene ne poznam več.

Sedaj se gre pa zares in sem jaz naslednja. Pa še brez informacij sem ostala saj sem mislila, da mi jih bo biba posredovala pa je pobegnila v P. Kaj hočemo znajti se bo treba user posted image . Še dobro, da mi je tortico uspelo prilimat in da smo predčasno začele dihati.

Sem pa danes malo v skrbeh sem čez dan naštela samo 4-5 gibov kljub počivanju. Ne vem me kar živčki dajejo. Če tudi zjutraj ne bo nič konkretnega se bom šla pokazat.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
9.5.2010 19:55:59   
jona klara
biba-iskrene čestitke za Lovra Bora, izredno lepo ime, lepo se imejte, čuvaj ga in nase, same lepe trenutke ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
9.5.2010 21:00:19   
Fargesia

A za punčko imaš tud kakšno lepo pripravljeno user posted image ??

mam, mam...user posted image

bit, a ti greš jutri?! zup, a se splača na predavanja o anatomiji in zobozdravniku it?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
9.5.2010 21:37:55   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

bit, a ti greš jutri?! zup, a se splača na predavanja o anatomiji in zobozdravniku it?

Kolikor se spomnim sta obe rekli, da se ne splača user posted image ?! Naj pa vseeno strokovnjakinji povesta, da te ne zavedem. Vem, da sta rekli, da se na fizioterapijo ne splača, ker ves čas ponavlja eno in isto.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?