Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 10:08:35
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! sonček mamoooo!!! sapi, hvala za cuker! biba, mormo že dihat danes? zup, kok lepo!!! dej slikico kužka nalimaj. urshy, ne na cesto it stat!!! glej skozi okno! mismis, hermy, bit, kje staaaa?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 11:06:35
|
|
|
|
Urshy78
|
fargesia, sem gledala iz varne razdalje, za nič na svetu ne bi ogrozila sebe in svojega . pa hvala za skrb
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 11:12:45
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Sapi hvala za jutranji obrok cukra ! Biba dihamo s tabo, pa naj bo danes ali jutri BarbiG pri nas se nič ne pripravlja, edino se je kar fejst umirila in moram šteti gibe . Me včasih kar malo skrbi. Še dobro, da imam tako kot S* AS. Aja, še poročilo včerajšnjega presenečenja za našo mami: Skoraj jo je na rit vrglo, tako je bila vesela. Prišli smo (skupaj z nečaki) na vrata z malo belo kepico v naročju. Najprej sploh ni dojela, potem pa jok in veselje . Uživajte v sončnem dnevu! Dobro jutro! Sva se z mojim malo dlje "crkljala" v postelji, pa potem zajtrk...pa se malo zavleče. Pri nas se žal sedaj že nekaj oblači ! Sapi, sem po zajtrku, ampak to tortico bi pa z veseljem zmazala !!! Ja, Biba dihamo (mogoče se pa še kaj spomnim od 20 let nazaj ?? O Zupka , potem pa se tvoja drži napisanega, da se mora proti koncu umiriti. A ste mami spet prinesli maltežana?? Krasno, da je bila vesela...jaz bi ga trenutno še zelo težko s komerkoli zamenjala in bi bila le še bolj žalostna in verjetno jezna na vas .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 13:29:11
|
|
|
|
biba007
|
No, pa ga imamo. Lovra Bora. 2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEK . Oba super, navijanje pomagalo. Hvala. Velikega lupčka vsem. Mwa*
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 14:07:50
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 No, pa ga imamo. Lovra Bora. 2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEK . Oba super, navijanje pomagalo. Hvala. Velikega lupčka vsem. Mwa* Iskrene čestitke za malega Lovra Bora
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 14:14:40
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 No, pa ga imamo. Lovra Bora. 2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEK . Oba super, navijanje pomagalo. Hvala. Velikega lupčka vsem. Mwa* Ne morem verjet Biba, pa ti si res ekspresna!!! Iskrene čestitke !!! Veliko cartanja in mirnih noči! In jasno, da je najlepšejši!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 14:15:39
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 A ste mami spet prinesli maltežana?? Krasno, da je bila vesela...jaz bi ga trenutno še zelo težko s komerkoli zamenjala in bi bila le še bolj žalostna in verjetno jezna na vas . Ja Hermy, kupili smo ji novega maltežana. Je pa sama izrazila željo, da bi imela še enega, ker ji je bilo preveč hudo. Sedaj je pa zopet vsa raznežena in ga že tako crklja, da je že v enem dnevu pravi razvajenček
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 14:17:43
|
|
|
|
špica84
|
biba iskrene cestitke za malega lovra bora
< Sporočilo je popravil špica84 -- 9.5.2010 14:20:39 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 14:23:30
|
|
|
|
gapii27
|
bibooooonnn čestitke
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 14:31:21
|
|
|
|
Urshy78
|
biba, iskrene čestitke
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 14:32:12
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 A ste mami spet prinesli maltežana?? Krasno, da je bila vesela...jaz bi ga trenutno še zelo težko s komerkoli zamenjala in bi bila le še bolj žalostna in verjetno jezna na vas . Ja Hermy, kupili smo ji novega maltežana. Je pa sama izrazila željo, da bi imela še enega, ker ji je bilo preveč hudo. Sedaj je pa zopet vsa raznežena in ga že tako crklja, da je že v enem dnevu pravi razvajenček srčkana bela kepica
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 15:56:25
|
|
|
|
BarbiG
|
Biba, iskrene čestitke za prestolonaslednika. Uživajte in veliko se cartajte.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 16:03:08
|
|
|
|
mismis
|
Bibaaaaaaaaaaaaa, čestitke ob rojstvu malega razbojnika Lovra Bora , lepo se cartajte
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 16:17:30
|
|
|
|
sonček33
|
Bibek, kaj bi čakala na ponedeljek, kajne? Čestitam. Bodite fajn. lepo in radi se imejte. fantič ima lepi imeni. BarbiG ti pa že v 28 tednu...wau...čas beži. Počutje? Mismis a sva fajn? A bomo kakšnega hajnija spili?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 16:28:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 No, pa ga imamo. Lovra Bora. 2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEK . Oba super, navijanje pomagalo. Hvala. Velikega lupčka vsem. Mwa* čestitke
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 16:38:34
|
|
|
|
Teta M
|
Biba: iskrene čestitke za vašega fantiča in tudi tebi vse pohvale za pogum...... Uživaj v svoji sreči in naj poteka vse lepo tudi naprej.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 17:04:40
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Ja Hermy, kupili smo ji novega maltežana. Je pa sama izrazila željo, da bi imela še enega, ker ji je bilo preveč hudo. Sedaj je pa zopet vsa raznežena in ga že tako crklja, da je že v enem dnevu pravi razvajenček O, srčkan...sem se spomnila kako je bilo, ko je naš prišel k nam . Nam je od Ajksa ostalo še nekaj šampona in suhega šampona od Biogroma, če bi želela imet?? Niso pa originalno zaprte embalaže . Naj uživa z njim!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 17:23:16
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 O, srčkan...sem se spomnila kako je bilo, ko je naš prišel k nam . Nam je od Ajksa ostalo še nekaj šampona in suhega šampona od Biogroma, če bi želela imet?? Niso pa originalno zaprte embalaže . Naj uživa z njim!!! Če ti ni odveč mi lahko prineseš na naslednje srečanje Je pa tako, da naša mami živi sama, zato je kar nujno da ima eno tako malo živalco. Tako ima vsaj z nekom delo, gre malo ven in ji ni dolgčas. V vsakem primeru bi kupila novega maltežančka, mi smo jo samo prehiteli in ji ga kar dostavili na dom
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 17:30:19
|
|
|
|
S*
|
Biba iskrene čestitke! Lepo se cartajte in uživajte v skupnih trenutkih.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 18:36:38
|
|
|
|
Fargesia
|
biba,
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 18:47:44
|
|
|
|
hermy1
|
Fargi, ti si pa prava carica...kakšna slikica! A za punčko imaš tud kakšno lepo pripravljeno ??
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 19:33:18
|
|
|
|
sapi
|
Wiiiiiiii biba ima pa Lovra Bora. Čestitke mamici in očku za mali zakladek!!!! No očitno je bila tudi mamica pripravljena ne samo prestolonaslednik. zup kolk je luštna bela kepica. mismis pozdravček. Kako si, te že dolgo nisem nič povprašala. Čeprav velikokrat pridem pogledat k 40+, ker drugje sploh nobene ne poznam več. Sedaj se gre pa zares in sem jaz naslednja. Pa še brez informacij sem ostala saj sem mislila, da mi jih bo biba posredovala pa je pobegnila v P. Kaj hočemo znajti se bo treba . Še dobro, da mi je tortico uspelo prilimat in da smo predčasno začele dihati. Sem pa danes malo v skrbeh sem čez dan naštela samo 4-5 gibov kljub počivanju. Ne vem me kar živčki dajejo. Če tudi zjutraj ne bo nič konkretnega se bom šla pokazat.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 19:55:59
|
|
|
|
jona klara
|
biba-iskrene čestitke za Lovra Bora, izredno lepo ime, lepo se imejte, čuvaj ga in nase, same lepe trenutke ti želim!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 21:00:19
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 A za punčko imaš tud kakšno lepo pripravljeno ?? mam, mam... bit, a ti greš jutri?! zup, a se splača na predavanja o anatomiji in zobozdravniku it?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.5.2010 21:37:55
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, a ti greš jutri?! zup, a se splača na predavanja o anatomiji in zobozdravniku it? Kolikor se spomnim sta obe rekli, da se ne splača ?! Naj pa vseeno strokovnjakinji povesta, da te ne zavedem. Vem, da sta rekli, da se na fizioterapijo ne splača, ker ves čas ponavlja eno in isto.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?