Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 9:34:26
|
|
|
|
sapi
|
hermy pri meni je bilo isto en dan Po, en dan Lj. Pa je na koncu mož po mizi udaril in rekel Lj . Ne, ne taka je bila skupna odločitev sem že po naravi bolj ziheraš in je zato Lj končna odločitev-recimo . Saj boš videla do konca bosta v dvomih kako in kaj. Res imam srečo očitno v križu nosim, pa tudi otroček ni velik. Upam, da bo tudi porod ok. Jaz sem tudi zaradi avta ven padla sedaj imam pa mir. Ja, ja delo, roditi in spet delo kje so časi . zup ne sprašuj, res živčke parajo. Včeraj sem čez dan naštela 4-5 brc, Sem bila z živci čisto na koncu. Zvečer pozno, ko sem šla spat še toliko brc, da jih je bilo skupaj malo čez 10. Danes zjutraj pa rafal brc sem si kar oddahnila. Bomo videli kaj bo čez dan. Jaz bi tudi ta konec tedna šla na potovanje v Rim. Sicer pa, če do četrtka ne bo nič se začnemo pospešeno rekreirati. Pa slončkanje pomaga oz moževa magična tekočina mehča maternični vrat. To sem včeraj dobila kot namig od zdravstvene stroke. So se možu kar oči svetile .
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 9:40:24
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Res imam srečo očitno v križu nosim, pa tudi otroček ni velik. Upam, da bo tudi porod ok. Jaz sem tudi zaradi avta ven padla sedaj imam pa mir. Ja, ja delo, roditi in spet delo kje so časi . [ Pa slončkanje pomaga oz moževa magična tekočina mehča maternični vrat. To sem včeraj dobila kot namig od zdravstvene stroke. So se možu kar oči svetile . No, moja je povsem na sprednji strani bušija...je mojega včeraj skoraj kap, ko je nekaj natipal....pa se je tako točno čutilo, da ga je bilo kar strah ! In če spremeni lego, se to točno vidi. Pa je bilo tako vedno in sem že vajena bit slonica . To z slončkanjem sem zup že svetovala, pa me ni kaj resno jemala...se mi zdi...mogoče bo s tvoje strani bolj delovalo !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 9:47:09
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 To z slončkanjem sem zup že svetovala, pa me ni kaj resno jemala...se mi zdi...mogoče bo s tvoje strani bolj delovalo !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 9:58:08
|
|
|
|
hermy1
|
Počasi vas bom morala zapustit ...mam hčerin lap top...zdej se bo pa zbudila (moj ga nekaj serje, pa noče sam na servis ). Za kišto se mi pa ne da sedet...potem imam čisto zabuhle noge (ker ne ležim udobno na postelji!) Grem bit mal koristna !!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 10:21:09
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, mmmmm, jst bi tud štrudl! ti ga bom v zvezdo dostavla ...a je prav
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 10:22:16
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit Hermy1 ...sem pa koza . Zakaj točno ?? ja k že vrabci čivkajo da imaš danes 100tico..meni pa potegne v 25 krogu...halo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 10:23:15
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit Hermy1 ...sem pa koza . Zakaj točno ?? ja k že vrabci čivkajo da imaš danes 100tico..meni pa potegne v 25 krogu...halo Naj ti bo oproščeno...je bilo še prezgodaj !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 10:25:55
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, mmmmm, jst bi tud štrudl! ti ga bom v zvezdo dostavla ...a je prav žlehtnoba! kdaj pade zvezda?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 13:00:40
|
|
|
|
BarbiG
|
Hermy, tud jst ti za 100-tko. Kolk čas šiba, a ne? Bit, zdej pa še z večjim veseljem pričakujem petek naslednji teden. Pa ti boš tud kmal na 100-tki. Sem prečekirala. Men se bo zmešal, če se tale vreme ne bo kaj kmalu zrihtal. Mam poln kufr tega dežja. In sploh nisem za nikamor. Sam spala bi, sam kaj ko mi je zadnje dni obračanje v postelji postal že pravi projekt. Da ne govorim, če hočem pridt na drugo polovico k možeku. Ko mi to uspe, pa pol še pol ure diham kot slon.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 13:01:11
|
|
|
|
BarbiG
|
Aja, kdo je omenjal zvezdo? Se mi že sline cedijo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 13:40:50
|
|
|
|
Fargesia
|
jst sem pa tako vesela, ker se je moj na šiht zmenil, da greva lahko dopoldne v MŠ na nujna predavanja!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 14:11:45
|
|
|
|
Fargesia
|
eno vprašanjce...bo katera šla SEM?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 15:30:20
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 No, pa ga imamo. Lovra Bora. 2950g, 50 cm in najlepšejši. Madona je CUKERĆEK . Oba super, navijanje pomagalo. Hvala. Velikega lupčka vsem. Mwa*
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 15:58:59
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia eno vprašanjce...bo katera šla SEM? Za naju še ni jasno...jaz še vedno navijam za Paris !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 16:31:16
|
|
|
|
špica84
|
fargi jaz zelo verjetno..,da se stopim ob njegovi glasbi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 17:33:27
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, mmmmm, jst bi tud štrudl! ti ga bom v zvezdo dostavla ...a je prav žlehtnoba! kdaj pade zvezda? ja 21.5 a nimaš takrat meeting point sam ne z nami ..sam ker te mam mučo mučo rada ti ga bom dostavla... skoraj kot door to door
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 17:37:01
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia eno vprašanjce...bo katera šla SEM? ne jst bi šla na Karana in superca da gre možek lahko dopoldan na predavanja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 17:44:25
|
|
|
|
Fargesia
|
bit, zakaj pa ne bi šla na oliverja? špica, pol se bomo pa videli.. a ve se ob 11h dobite al kako?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 17:48:59
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bit, zakaj pa ne bi šla na oliverja? špica, pol se bomo pa videli.. a ve se ob 11h dobite al kako? Ja ej na Oliverju sem bla že na 5 koncertih pa je blo vedno eno in isto....mal je zlajnan... še iste vice pravi.... drgač mi je pa njegova glasba všeč..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 17:53:07
|
|
|
|
Fargesia
|
pa sej midva tud zdej že 4 leta zapored hodiva, pa je res skos eno in isto, sam jst si ne morem pomagat...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 17:56:04
|
|
|
|
Teta M
|
Dan! Evo mene....no pa sem ga imela čast spoznati, dr. Tomaževiča namreč....danes je delal on UZ, bilo nas je pa najmanj 50 žensk tam, začel je pa malo čez 8h....Prijeten gospod je to... No pri nas je pa sledeča situacija: imamo 1 plod, velik 10 mm in seveda srček se je lepo videl.....no, vam priznam da mi je padlo eno tako breme z ramen, saj vem da je komaj začetek, ampak vseeno, jaz bom še naprej razmišljala pozitivno in verjela da se bo vse lepo izteklo....No danes je pač naredil Uz,jaz sem bila nad slišanim seveda zadovoljna in presrečna, pa mi je rekel da lahko ustanem iz mize, no pa ustanem pa reče on:Ja kaj pa slikica, slikice pa nismo naredili.....sem mu odvrnila da bi bila presrečna če je dobim,pa je rekel no pa dajmo še enkrat nazaj na mizo, pa bomo še slikico dali.... full je bil prijazen, pa na tak hecen način se je vse odvijalo.... Naslednji pregled/UZ imam pri svoji G 25.5......komaj čakam.... No to je za danes vse od mene, zvečer šibava spet nazaj v Lj., morajo/moramo zapiti sodelavčevo hči.... Lep večer vsem...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 17:57:20
|
|
|
|
špica84
|
meni je se vedno olvier tako super...pa ceprav bo to treji zapored koncert kar grem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 17:58:00
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia pa sej midva tud zdej že 4 leta zapored hodiva, pa je res skos eno in isto, sam jst si ne morem pomagat... eheheee no vidiš tko si jst ne morem pomagat za Karana..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 17:59:02
|
|
|
|
špica84
|
teta m...sem full vesela to mene drug teden caka
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 17:59:56
|
|
|
|
bit
|
Teta M superca...sedaj pa s polnimi pluči zadihaj in se veseli vsakega dne nosečnosti
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?