|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
25.4.2010 8:57:07   
nicolina
Dobro jutro,

jaz sem si tudi pogledala posnetek tednika in videla našo mamuško, ma res je sranje s to alergijo...user posted image user posted image user posted image Dominik pa tako luškan..... res se dobro držijo.

Naraščaj, upam da se pozdravite, sej če nima vročine in AB je prijel, ne vidim razloga, zakaj ne bi šli. Uživajte!!!

Scuba, ne vem a je bil včeraj tak dan, midva sva se tudi z mojim spičla kot že dolgo ne, zaradi brezvezne stvari...user posted image user posted image user posted image Pravijo, da se splača it pogledat razstavo in je fajn za otroke, samo da je ob nedejah kar gužva. Uživvajte, če boste šli...user posted image

Lepo nedeljo...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
25.4.2010 9:26:30   
tabi

Najprej user posted image user posted image user posted image za dobro jutro in lepši dan

TINTIN čestitke za Vitauser posted image lepo imeuser posted image

Skuba in Nicolina tudi to mora bit aneuser posted image ni pa nič fino
Medva sva se pa teden dni spičila pa ga 3dni tut pogledat nisem hotlauser posted image user posted image še dobro da sva bila v kontra turnusu

Ja Skubi v Arburetumu je nora gužva,raje pojdite med tednom,Mi smo bili 14 dni nazaj pozno popoldne (17-19h)super sam blata okol dinozavrov je bilo preveč,tako da smo bili pravi prašičkiuser posted image

Mi pa danes sploh ne vemo kam se odpravit

Lep dan

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
26.4.2010 8:03:02   
manca
dobro jutro

Scuba, mi smo včeraj bili v Arboretumu. Namesto 13 eur za 2 odrasli karti smo dali 10,40 eur (cena je taka, če imaš s seboj Mercator Pika kartico). Možu sem rekla, da je baje nora gužva in ma da gremo najkasneje ob 8:30 od doma. Ampak ker se nikol ne more držat moje ureuser posted image smo tja prišli ob 11ih dopoldne. Gužva je bila nora...parking nabit z avtomobili, kar nekaj je bilo avtobusov. Ampak, se je pa dalo čist ok hodit okrog, gužva je bila največja pri vhodu v Arboretum.

Za Majo smo vzeli kar tricikel (in punca je morala imet gor še čeladouser posted image ), Julija je bila pa v marela vozičku. Dinozavri so jima bili všeč..smo se tudi slikali z njimi. Smolo smo imeli pa za nazaj grede, saj nama je Julija v avtu bruhala (hb da smo šli direkt domov) in to sigurno zato, ker smo imeli marela voziček in jo je očitno preveč prerukalo med vožnjo po pesku. Drugič moram vzeti normalen voziček ali pa kengurujčka.

lp, manca

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
27.4.2010 12:24:32   
zirafa76
Drage novembrke..

malo po dolgem času se javim še tukaj..
na polno zaposlena, čeprav je Dominik kar priden, malo še ima krčke, sedaj ugotavljam, da mu ne paše mleko, Nutrilon ali Aptamil pri vas se mi zdi, pa smo na BEbi, pa je bolje..v glavnem, kar nekaj..najraje spi na blakonu, cez dan kot da ga ni..ponoči se zbudi 1x, res priden..
Pa tako se smeji, joj, res kaj človeku pomeni en nasmeh..
Izabela je že prava dama, najraje pred ogledalom..hehe...ati pridno dela, je na čisto novi Celebrity Eclipse in julija naj bi šli k njemu za dva tednauser posted image

ČESTITKE ŠE TUKAJ VSEM NOVOROJENČKOM[sm=bravo.gif]user posted image ....

GB..imam vprašanje zate..kako letite domov, tukaj mislim, letalsko linijo, kako putuješ, z vozičkom...namreč mi se bi naj vkrcali na ladjo v Southamptonu, pa me zanima, če slučajno veš, če kdo leti direktno do Slovenije ali Dunaja, celo Bratislave...če pa iz Londona, je kaj posebnega kar se tiče sedežev za malčke itd..kaj potrebujem??..Lepo prosim za info...

pa še eno vprašanje...moj voziček je nekaj zatrokiral, ročka je zanič oz.potrebuje servis, pa razmišljam, da bi kupila Maclaren od rojstva naprej...ali mislite, da je res primeren od rojstva naprej ali more spati v tej globoki košari ali je mišljena bolj za zimo???
sem malo v dilemi, ampak tale moj Quinny me spravlja v obup..saj je služil odlično dve leti na polno, ampak tole je pa kriza..ker pa nočem polno opremljenega voza, bi kupila marelo, ampak od rojstva naprej, ker vem da bo uporabna, pa verjetno za letalo in potovanja tudi bolje..
Kaj bi naredile???

pozdravček od nas..

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.4.2010 11:31:59   
tintin
Punce, hvala vsem za čestitke!
Smo že doma in uživamo v 4...Vasja ima sicer malo "težav", ni sicer ljubosumen, samo malo zbegan...pa še vse druge spremembe...praznik, pa mamice ni bilo 3 dni...ampak saj bo!

LP!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.4.2010 11:41:42   
manca
super tintin, da sta že domauser posted image . je bilo osebje ok? so tudi ob 22ih zvečer spraševale, če bi katera še kaj večerjala?
Lepo se imejte vsi 4-je skupajuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.4.2010 15:01:23   
GB

Dan

Samo na brzino vas pozdravim in hitro odgovorim user posted image

Zirafa : Mi smo lansko leto leteli v slo. z vozickom ( easyjet) in nismo meli nobenih problemov. Tianna je bila cel cas v vozicku, ko smo sli na check-in smo povedali da imamo tudi vozicek in so dali gor tisto etiketo in smo sli cisto do aviona . Pri stopnicah smo odlozili vozicek in so ga stevardese pospravile na avion , pri izstopu pa nas je pocakal pred avionom ( vcasih ga pa posljejo skupaj z prtljago na trak ).

Ker je bila Tianna mlaja od dveh let je morala sedeti v narocju in smo dobili en tak trak ki ga zataknes na svoj pas in nato okoli otroka ( meni totalna trapariija ) in bo verjetno isto pri Dominiku , Izabela bo pa mela svoj sedez saj je ze velika punca a ne user posted image user posted image user posted image .

Upam,da sem pomagala ce imas pa se kaksno vprasanje pa kar pogumno user posted image user posted image

No grem delat

lep dan

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
28.4.2010 15:49:21   
nicolina
Tintin dobrodošli doma user posted image user posted image user posted image , lepo se crkljajte...

Jaz sem tudi cel teden doma, tako paše... user posted image , da se mal spočijem. Smo bili včeraj v Zoo-ju v Zagrebu in je Tin užival sto na uro, jaz sem pa bila kar utrujena me je zvečer križ bolel za znoret...user posted image , ja, zadnje tromesečje nosi svoje....ampak bo že. Čez vikend morda kam pihnemo, odvisno od vremena...

Žirafa, kako je lepo slišat, da rastete in se imate lepo. U, boste uživali poleti...user posted image

Grem Tina počasi zbudit in gremo ven na sončka.... se beremo

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
30.4.2010 7:41:52   
naraščaj
Jutro, častim eno user posted image ,

super tintin, da ste že doma in, da se že vsi 4 lepo cartate. Tut mene zanima kako bo tamala sprejela novga člana.

No mi smo v nedeljo zjutri vseeno šli na morej in mi ni žal, ker je bo super. Tamala se je nadivjala in naužila svežega morskega zraka. Smo pa mel smolo, da se nam je po nesreči razbi l AB in smo moral nato po poto nazaj še v dežurno po recept in nov AB. NA srečo smo spusl sam jutranjo dozo. Tamala je že OK od sobote, mal prteče iz noska sam to je pa tko skos odkar je v vrtcu user posted image

Z mamo11 se žal nisva uspeli včeraj dobit, kljub temu, da sva še dve uri prej bli zmenjeni. Namreč jaz sem ful dobla neke lažne popadke na 4-5min (naenkrat sem začela dobivat krče v spodnjem delu trebuha, ki so se širli nato navzgor po celem trebuhu, trebuh je ratal trd kot kamen) in so trajal skor 2h in sem ful cviknla. Vse skup se je pa začel, ko sva s tamalo okol enih spali. Bli so točn takšni, kot takrat, ko sem šla pr tamali v P in so se pol po parih urah ustavli, res pa je da sem takrat bla čez rok insem pol čez par dni rodila. Zato sicer nisem zganjala panike, ker vem, da ta pravi so drugačni (bolj boleči in intenzivni), sam vseen pa nisem upala neki se sama okol za avtom vozt. Poleg tega sem bla potem še cel popoldne fuč zarad tega, ker niso čist prenehal, sam niso bli več tko pogosti in redni. Tko, da mama11, res mi je žal, da je tole vse skup v vodo padl, ker sem si res želela, da se srečamo.

Za povrh vsega se je pa tamala zbudla prava tečka in jo je držal vse do večera. Očitno je čutla, da sem jaz mal "raztresena" al kak bi temu rekel.

nicolina, res je šit tole zadnje tromesečje. Mene tut tak križ boli, nikakor se ne morm naštimat in kot, da bi mela en musculfiber med nogam user posted image , pol pa še tole otrdevanje. Za povrh sem pa še čist brez kondicije in utrujena ko sam user posted image . Tudi pomlad ma svoje čare.

Nč grem dat perilo prat, če sem že tko zgodi pokonc (tamalo peljala v vrtec, ker si je želela, da jo jaz peljem in ne ati).

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
30.4.2010 15:43:04   
mama11
Naraščaj, tudi meni je žal, da ni uspelo, ampak važno, da je s tvojim user posted image  vse OK. Pa s T. seveda tudi... ti antibiotiki sploh niso nedolžni. Poskusi ji občasno dati kakšen probiotični jogurt, ker ji bodo verjetno zmešali prebavo.

Glede kavice pa - tudi moji pupi sta bili po plavanju tako utrujeni, da ju je v avtu zmanjkalo za celo pot domov. Verjetno ne bi bili preveč "zabavni", če bi se hoteli ornk naklepetati. Sicer pa je bil dopust krasen, prav hudo mi je bilo, ko smo odhajali. No, sicer je Julija 2 noči žurala na polno, zato pa je zadnjo v celoti prespala, pa človek potem na slabe noči kar pozabi. Štiric pa še vedno ni zunaj user posted image .

Jaz grem v ponedeljek nazaj v službo. Še kar ne dojemam user posted image

Scuba, mi smo bili v Arboretumu prvo soboto po prihodu dinozavrov in je bilo super user posted image .

Žirafa, lepo, da si se javila user posted image . Glede Maclarena ti ne znam svetovati, ker ga nimamo. Imam Quinny 3xl, ki nam je odlično služil pri obeh pupah (pri nobeni nisem imela košare). Misliš, da se ti ne bi bolj izplačalo popraviti ročaja?

Nicolina, sem slišala, da imajo v ZG ful lep ZOO, ampak nekje ne najdemo poguma za obisk, ker noben od naju ne pozna mesta, pa ne bi ravno tavala z dvema mulama v avtu.

Moji dve spita od 13h, ampak ravno slišim Tamaro, tako da šibam.

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka    PDP          pričakujemo prihod                       ime
mama11     20.05.09   user posted image                21.05. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea 30.05.09    user posted image               30.05. user posted image (4.020, 53) Leja
ninocka      11.07.09   user posted image                21.06. user posted image (3.150, 51) Lian Neo
barika        02.09.09   user posted image                20.09. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek     27.09.09   user posted image                27.09. user posted image (2.920, 48) Tilen
manca        26.10.09  user posted image                 02.11. user posted image (3.600,51)  Julija
zirafa76     15.02.10   user posted image                 01.02. user posted image (3.300, 50) Dominik
soni            25.03.10  user posted image                  01.04. user posted image   ******** Izabela
tintin          23.04.10   user posted image                 24.04. user posted image  (3.555, 51) Vito
kanarka     10.05.10   user posted image  
naraščaj     14.06.10  user posted image
špelka        17.07.10  user posted image
nicolina      25.07.10   user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
2.5.2010 21:36:54   
naraščaj
Čer,

da nas malo dvignem na prvo stran user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Naraščaj, tudi meni je žal, da ni uspelo, ampak važno, da je s tvojim user posted image  vse OK. Pa s T. seveda tudi... ti antibiotiki sploh niso nedolžni. Poskusi ji občasno dati kakšen probiotični jogurt, ker ji bodo verjetno zmešali prebavo.

Z jogurti nč ne bo - ne sme mleka in mlečnih izdelkov (alergija)
Se mi kr smilš, k morš nazaj v službo.

Včeraj je spala pri nas nečakinja (5,5 let) in sem misla kak bosta super spali. No nečakinja je, sam naša ga je pa itak sračkala kot običajno in je nato spala pr nama, da neb zbudli še Nine. Pa se me je tok tiščala ko klop, da sem se čist prepotila (itak, mi postaja vedn bolj vroč) tko, da sem zjutri mogla prvo pod tuš. Je pa za speremebmo spala vsaj do 7ih, ker drugač ma ona bekarco v riti za ob 6ih ne glede na to al gre spat ob 8 al 10ih user posted image

Nč grem počas v mižule, sem čist crknjena od tega dne (bli na kosilu, kerje tamali brat od mojga mel RD, pa njegov stric in bratranc - vsi na isti dan user posted image ) in tko nisem popoldne nč zalegnla.user posted image

Nočka

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
3.5.2010 8:30:21   
tintin
No, pa da še jaz končno malo napišem...medtem ko Vito spi.

Z Vitom sva doma od torka, 27.4, v P sva bila 3 dni oz. 4, samo ker sem rodila ponoči se to šteje "kao" 3. Od petka je že na porodni teži oz. zdaj že čez, se dojiva, čeprav sem imela grozno ragado na bradavici in sem jo komaj uspela pozdravit...hja, toliko o tem, da po 14m dojenja provrojenčka očitno moje bradavice še niso utrjene...

Porod - je potekal ekspresno...prvi popadki so se začeli okoli 20.30 na 15 min, pa potem spet malo predaha in nato spet na 15 pa na 10....nekaj čez 22h sva z možem odšla v P. Nisem bila povsem prepričana, če me bodo obdržali, ali je to to...no, ampak sem naletela na fajn babico, ki mi je povedala da sem odprta 4 cm in da je to za rodit...popadke je ctg sicer risal ampak nič močnejšega...
No, potem pa standard procedura....administracija, klistir...malo hoje po hodniku in popadki so bili vse močnejši. Malo čez polnoč sem šla v porodno, tam se je pa začelo...popadki noro boleči in močni ter pogosti...malo pred eno me je prišla pogledat babica, ki je rekla, da sem odprta 7 cm, ampak da rob MV še drži glavico...plodni mehur mi pa tudi še ni počil in da še par popadkov pa bo. No, v tistem sem dobila močen popadek, pa nato še enega...(bili so že na cca 2 min), babice pa nikjer nobene, ker je bila nočna izmena, rojevali pa sva dve istočasno...
Začelo me je močno pritiskati navzdol, v naslednjem popadku je počil mehur in odtekla voda, glavica začela ven it...midva z možem še vedno sama v porodni, mož kliče babico...valda cela ekipa ravno pri drugi porodnici, ki je isto ravno rojevala...in prileti babica in reče naj prediham popadek...sem čisto znorela, da ne morem, da mi tišči ven...no in potem me je očitno resno vzela in smo potisnili in rodili našega Vita. Vito je bil rojen ob 1.02 (punčka v sosednji porodni pa ob 1.00). Dobila sem par šivov, porod pa je bil sicer hiter, ampak ful bolj boleč in naporen kot prvi (prvič je bil v celoti sprožen, rojevala sem dopoldan...zdaj pa ponoči in total natur). Ampak smo preživeli.... Sicer je bilo bivanje v porodnišnici fajn, osebje v Kr ful prijazno, hrana super dobra in več kot preveč (ob 22h dajejo še "malico" za čez noč). Sicer mi je bilo malo hecno, da sva skoraj rojevala z možem sama, ampak tako je pač ponoči...samo ena ekipa (2 babici, ena strežnica, en zdravnik)...

Vito je krasen otroček, velik točno po oceni G, kar pomeni precej manjši od prvorojenčka! Hecno, ne?

Vasja ga je ful lepo sprejel, samo ker je sredi kraaaaaaaaaasnega obdobja muhavost in mu rastejo vse petice trenutno je malo muhast in siten, imamo kak trmast izpad....

Jaz sem po porodu fajn, kot da ne bi rodila...edino železo mi je padlo pod mejo, pa takoj po porodu, ko sem šla na wc sem dvakrat skupaj padla, ker mi je počila ena žilica v nožnici in sem izgubila malo več krvi....pa še jedla nisem pred porodom od kake 17h popoldan in pila skoraj nič...sem dobila železo za domov, samo ga ne jemljem, ker je tamalega ful zvijalo...

No toliko, z vozičkom smo že bili zunaj v soboto za 15 min...no zdaj pa dežuje .

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
3.5.2010 8:32:49   
tintin
Žirafa: jaz bi vzela Maclarna, ampak verjetno pride v poštev Techno XT? Mi imamo Questa, ampak bi mi zdaj ful bolj prišel prav Techno XT, ker bo Vito čez poletje še premajhen za Questa...(prevelik naklon).

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
3.5.2010 10:42:47   
ninocka
Tintin, cestitke za Vita user posted image user posted image user posted image Veliko crkljanja in uzivanjaob se enem kornjaku user posted image

MI2 z Lianom sva pa po 10 dneh sama...sem kr mal zalostna, ker sta slapikca v vrtec...cebi billepdan, pa da bi bli lahko zunaj, bi jih mela doma user posted image PA tolk tezko sta zjutraj vstala, bozcka user posted image

Meli smo super prvpomajske pocitnice, kljub temu, da smo popolnoma skenslali dopust namorju in smosli samo za 1 dan. Smo meli delovno doma - betoniranje, urejanje vrta,postavljanje ograje, barvanje...V ponedeljeksmo sli v arboretum pogledat dinozavre, v sredo smo sli v kino gledat zmaje, v cetrtek sta sla ta velka dva v ZOO s tasco, v petek sta blapa tudipri njej v vartsvu.Midva z mozem sva se vsmes zbolela, komi zivela, ampak vseeno postavljala tisto ograjo...sva rekla,da sva prava norca, namesto, da bi lezala in pocivala user posted image user posted image
V soboto smo sli pa na morje za en dan, sta se igrala na mivki,potem smo sli na kosilo, na avtomobilcke, sladoled in domov. STa bla tolk utrujena, da sta zaspala v avtu,edino Lian je zlobudrala celo pot do LJ user posted image
Vceraj smo bli pa doma, sem mela v nacrtu projekt VRT (na balkonu), pa me je ujel dez in sem posadila samo 1 paradajz v lonc user posted image Sem pa pometla balkon, odprli smo sezono kofetkanja se na balkonu, Evan in Ruben sta se pa se v peskovniku igrala.
Danesme pa caka pranje in likanje (cist zanemrila prejsnji teden),pa pospravljanje notr.
Sva sepa z mojim odlocila, da kupiva Irobota Roombo, ker pri nam bi blo treba vsaj 2x na dan sesat (zarad macka in njegovih dlak) in da presesam samo dnevno, kuhinjo in jedilnico, rabim skorja pol ure. Tko da bo to cez teden delal robotek namesto mene user posted image user posted image

Mi je pa Ruben vceraj nerdil ene 100 novih sivih las...smo bli zunaj in so se lovili s sosedovimi tamalimi in tece se tam proti sosedinem vrtu, ga klicem nazaj, cez slabih 5 minmi pa rece soseda, da ga je vidla cist na zacetku ulice (to je pomoje ene 500 m dol po klancu), sme tekla kot zmesana in je sedel sred krizisca,ko me je videl pa ful v jok. Predvidevam, da je tekel za Evanom in sosedom, onadva sta zavila na en vrt, on jih pa ni videlin je kar sibal dol....men se je srce ustavlo, ko mi je soseda to rekla, ker ga jst ziher se ene 5 min ne bi iskala...bogve kam bi takrat odlutal...user posted image
Pa je drugace ful priden, se sploh ne premakne od naju oz. je skoz na peskovniku pred hiso al pa not v igralnici, se z ostalimi otroci ful mal igra...

Nase odvajanje od plenic napreduje pocasi - vsake tolk casa se spomne, da bi sel lulat, to je pa tud vse. Ko sem ga dala v hlacke,mu fulrazlagam, da ce ga bo lulat,da mora povedat, da se ne bo polulal (ga mi sedi v narocju,ko mu to razlagam), ker nima plenicke in bo moker.. In cutim, kako mi na kolenih neki mokrega rata user posted image Mislim, da je dojel bistvo user posted image V glavnem,nc ga ne forsirma, edino vprasm ga ko se greva previt, ce gre se lulat. POl je pa fulsmesen, ker seusede na kahlico, vstane in rese Cm ze in pogleda, ce se je res user posted image

Govor-napredujemo,vednoboljponavlja in raylocno iygovarja,samo ko pa hoce kaj rayloyit,je pa se zmeraj kot en kitajc user posted image Najbolj lusten je pa ko ga kaj vprasas in je odgovor JSt, on pa rece Jct user posted image

morm it,bomkasneje dokoncala...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
3.5.2010 11:48:06   
kanarka
Joj Ninocka, kakšne prigode. Upam, da je tisto križišče prevozno samo za kakšen voz in ne avte. Samo, da se je vse dobro končalo in da veš, česa vse so otroci sposobni. Včasih res na polno presenečajo, tako z izjavami, kot z dejanji.

Tintin...sem ti kr fouš, ko je vse za tabo. Mene zdaj počasi začenja popadati strah. No, sej ni hudega, ampak tista bolećinaaaa...aaauuuu. Sem bla v petek na CTGju in popadkov še ni nič. V bistvu sem si ful oddahnila, ker sem dobila eno izredno trdovratno bronhialno virozo, katere glavni simptom je kašljanje. En teden že kašljam ko nora in se mi zdi, da mi bo trebuh utrgalo. Zraven me spremlja še prehlad, boleče grlo, ušesa ipd. Sem čist fuč. In če bi morala zdej rodit, ne bi imela energije, ker mi jo je ta viroza čist pobrala. Ležim že en teden, pa je komaj danes za odtenek bolje. Imam še torej 1 teden časa, da se k seb spravim.
A ti praviš pa, da je bil naravni porod bolj boleč? Sem upala, da je tist, ko ti dajo umetne popadke boleč in da je naravni malo manj intenziven, pa vidim, da ni nujno. No, sej bom videla kako bo konec tedna. V petek imam spet CTG in mogoče me kar obdržijo, glede na to, da nimam veliko plodovnice. Mama mi pride v soboto, kar mi je super, tako da bom mojega lahko imela zraven, če se zgodi kaj čez vikend.

Narascaj, če si Sara zaželi spati pri nama, grem jaz kar v njeno posteljo, ker me drgač čist zbrca. Sej po mojem ji ni čist jasno, kaj delam, ampak vsaj naspimo se. Je pa zadnje dva tedna kar v moji postelji, no jaz pa v njeni. Pač s papijem spi. Jaz sem tako ali tako kašljala ko nora in bi vse zbudila, če bi spali skupaj. Te čist štekam, da se ne naspiš. Pa saj še malo, pa bo.

Nč, se grem zdravit naprej in še malo odležat, dokler je še ena bubica v vrtcu, druga pa v trebuhu.

Se pišemo.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
3.5.2010 20:27:37   
ajtak
Hej,
da se še jaz malo javim.
V petek sva bila z malim pri zdravniku ker je dobil neke izpuščajčke v predelu plenic- u bistvu zarad plastike in vročine.
In me je zdravnica skor mal kregala zakaj ma tok velik fant še plenice user posted image .
Sam js ne vem kaj nej nardim. On ma loh čist mokre hlače (če je brez plenice) in kot da ne čuti, ga sploh ne moti user posted image .
Ker drugače nima težav in gre na kahlo ali wc in tam tudi lula in kaka, samo nikoli sam ne pove.
No sej js se drugače ne sekiram preveč, bo že pogruntal, sam t'ta dohtarca me je mal znervirala.

Drugače pa govori itak full, full in to take da crknš. Pa vse full spremlja in zadnjič je moj prevozil rumeno luč- mu je reku mali "pri zeleni peljemo, ni bila zelena lučka". Mislm crkneš user posted image

Grem gledat če je biskvit že pečen.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
4.5.2010 21:26:42   
Dajica
Ojla!
Jaz se pa moram pohvalit, da je K ze priblizno 3 tedne suha, se pravi, da ne nosi vec plenick, temvec gre na stranisce lulat!!!user posted image user posted image user posted image Sicer je za kakat se rahel problemcek(to naredi v hlacke), ampak ji je pa danes tudi to ratalo v straniscno skoljko in upam, da bo od zdej naprej tudi kakanje slo tja, kamor sodi user posted image user posted image user posted image Sem imela dosti teh plenic in previjanja, pa sem jo en dan kar oblekla v hlacke, rekla, da kako lepe hlacke ima oblecene in da jih ne sme polulati. In je kar zaleglo. V zacetku sem jo na vsake 5 minut sprasevala, ce jo kaj tisci in ji je parkrat tudi par kapljic uslo v hlacke, ampak je potem ostalo zadrzala, je rekla da jo lulat in je sla na stranisce. Sem tolk vesela in ponosna, ko se usede na skoljko in se takoj polula in se ob tem tko prikupno nasmejcka user posted image . Za kakat je pa ponavadi kar nekam izgnila na samo, prisla nazaj in rekla, da ima zogice v hlacah user posted image user posted image user posted image . No, po danasnjem uspehu pricakujem se nadaljne uspehe, drzim pesti!!

Drugace pa hodiva zelo pogosto v Arboretum na igrala, kjer neizmerno uziva. Tolk teka od igrala na igrala, da sploh nima casa za nic drugega. Je bila zadnjic cisto rdeca in prepotena, da sem jo na silo spravila na pavzo-malico, da si je malo spocila.

CESTITKE tudi vsem novorojenckom in novorojencicam in cakamo na naslednje, ki ste na vrsti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
5.5.2010 9:03:31   
soni
lep pozdravček tudi od nasuser posted image .

Najprej se vam zahvaljujem za čestitke, pa da še dopolnim seznamček:
naša princeska Isabela ( 48cm, 3380g) se je odločila priti na svet prav na 1. aprila, tako, da nam nekateri sploh niso verjeliuser posted image . Porod je bil meni osebno hujši kot v prvo, ker je bilo vse sproženo umetno, se nisem niti odpirala in nisem imela popadkov. A na  koncu je vse pozabljeno, ko pride majhna štručka k tebi v naročje.

Včeraj sva imeli že prvo posvetovalnico in ima sedaj težo 4650g in dolžino 54cm. Drugače pa se imamo prav pestro. Ta starejša dva sta jo kar dobro sprejela, le Patricija ima malce krize včasih, predvsem ko pridejo obiski, reče le tem, če slučajno držijo Isabelo, da naj jo dajo kar v posteljico, ona pa jim zleze v naročje.  Drgače pa jo božata, ji dajeta dudo, se kregata kdo bo sedel ob njej,....

Tudi mi smo bili že v Arboretumu, vendar na petek popoldan in je bila kar gneča. A notri se kar malce prerazporedijo in je kar šlo. Naša dva sta najbolj uživala pri jahanju konjička in pa seveda na igralih.

Ostalim novorojenčkom iskrene čestitke!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
5.5.2010 12:27:51   
naraščaj
Dan, en tak zaspan.

Tintin, super za tko expres porod. Upam, da bo moj vsaj prbližn podobn tvojmu. Prvič se je kr vlekl, s tem da je blo vse natur in na konc skor nisem mela več moži za istis in sem kr mal podalšala zadevo. Mah bo že. Kar je šlo not mora ven user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Narascaj, če si Sara zaželi spati pri nama, grem jaz kar v njeno posteljo, ker me drgač čist zbrca. Sej po mojem ji ni čist jasno, kaj delam, ampak vsaj naspimo se. Je pa zadnje dva tedna kar v moji postelji, no jaz pa v njeni. Pač s papijem spi. Jaz sem tako ali tako kašljala ko nora in bi vse zbudila, če bi spali skupaj. Te čist štekam, da se ne naspiš. Pa saj še malo, pa bo.

Tut pr nas je nejvečkrat tko. Al sem jaz v njeni sobi al pa moj. Opažam, če jo dam jaz spat, da je mal boljš kot če jo da ati user posted image . al pa se sam men zdi. Sam sranje je ker točn ve kdo jo je dal spat in pol tisga ponoč kliče user posted image . Pa pozdravi se čimprej. Boš rabla energijo, jaz pa tut kmal user posted image

Nč lepo bote, se še kaj oglasim

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
7.5.2010 8:34:35   
manca
dobro jutro oz. pri nas že kar dober dan

sta tamali tako navihani, da je treba že ob 6ih zjutraj vstajat...očitno vesta da je rana ura zlata urauser posted image
Včeraj sva imeli pa z Julijo drugo cepljenje. Se je punca zredila v treh mesecih samo 400g (zdaj ima 7.655g), zrastla je pa za 3 cm (Maja je bila pri njeni starosti že pri 9kg). Je pravi gurman, pa tudi minuto ne more biti pri miru.

Mi je pa prejšnji petek crknil avto ravno pred banko, pa še tamali sem imela notri. Tako sem mogla klicat vleko, pa tasta, da mi je prišel po tamali. Avto je šel na servis in sem ga dobila šele v sredo. So me olajšali za celih 223 eur, s tem da je bila samo ura dela in en dozirni ventil za zamenjat, ki pa je neoriginalen.

grem malo pospravit, saj imamo celo bombo v stanovanju

lp, manca

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
7.5.2010 8:35:32   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: soni

naša princeska Isabela ( 48cm, 3380g) se je odločila priti na svet prav na 1. aprila, tako, da nam nekateri sploh niso verjeliuser posted image . Porod je bil meni osebno hujši kot v prvo, ker je bilo vse sproženo umetno, se nisem niti odpirala in nisem imela popadkov. A na  koncu je vse pozabljeno, ko pride majhna štručka k tebi v naročje.

super za 1. april. Tudi moja tašča ima na ta dan rojstni dan. Lepo ime ste ji izbrali.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
7.5.2010 17:22:08   
Špelka
Čao!

Tudi jaz čestitam Tintin za ekspresni porod in zdravega sinkota! user posted image user posted image user posted image Čestitke tudi soni za princeskico! user posted image user posted image user posted image

NAj pa povem, da je tudi naša Kaja suha že okoli 1 mesec! Sicer ji na čase par kapljic ide v hlače, zlasti če se zaigra, ampak jaz sem res vesela, da hodi kakat in večinoma tudi lulat v stranišče, da ne bo treba previjati 2 naenkrat! user posted image user posted image user posted image

NAraščaj - ti si naslednja - ržim pesti za laek porod! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
7.5.2010 18:43:10   
kanarka
Ne, Špelka jaz sem naslednjauser posted image .
Sem se ravno vrnila iz bolnice. 1 cm odprta in bore malo popadkov, tako da čakamo doma. Moja mama jutri pride za 3 tedne, česar se res veselim. Bom na koncu še malo izpregla. Rok imam v ponedeljek, točno na mamino 60 letnico. Bomo videli, če nam jo uspe obdariti tudi drugačeuser posted image .
Držte pesti, da ne bo preveč bolelo...joj kakšna prošnja.

Soni, čestitke tudi tebi...čeprav z zamudo.

Manca, kaj češ. Samo, da je konec dober.

Odhajam na sprehod.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
8.5.2010 8:57:03   
Tanayya29
kanarka,oooooo držim pesti!!!!!Naj bo čimlažje....!!!!!!!user posted image user posted image .

Ajtak,joj ne sekiraj se,moj tamau je tut še v plenicah, fantki so pa itak kasneje suhi.

Šibam ...

Lep p.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
8.5.2010 18:49:29   
Špelka
joj, kanarka, se opravičujem, me je zavedlo, ker nimaš v tickerju.... user posted image Sorry! Pa sevede držim vse pesti za čim hitrejši in čim lažji porod! user posted image user posted image user posted image Drži se!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?