|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
19.4.2010 20:30:59   
scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Jutro,

včeraj smo ble v MC jaz, Tanayya in scuba....super  se je bilo videt po dolgem času user posted image user posted image user posted image user posted image Naši novembrčki so res že pravi sončki, veliki, lušni...

Nicolina in Tannaya tudi jaz sem ful ful vesela da smo se videli. Prav luštno je bilo spet malo počvekati.

No zdej mi je pa skoraj malo žal da nismo šli v Lipico, če je bilo tako lepo vreme user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
20.4.2010 7:56:02   
manca
Jutro,

za vikend napovedujejo sončno vreme in če bo res, gremo mi v nedeljo v Arboretum-gre še katera?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
20.4.2010 12:19:43   
mama11
Mi žal ne - v nedeljo gremo v Zreče na zadnji oddih pred iztekom porodniške... ne morem verjeti, da bom čez slaba 2 tedna po 3/4 dneva zaprta v pisarni... pa zdaj ko je najlepše user posted image .

No, saj so tudi dobre plati - večino dneva bom med odraslimi ljudmi, predvidoma se mi bo vrnil spomin user posted image ... glede počivanja pa tokrat ni problem. Julija je res ena taka mirna punčka.

Nič, grem lakirat nohte, dokler še spi.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
20.4.2010 16:21:35   
tabi

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Jutro,

za vikend napovedujejo sončno vreme in če bo res, gremo mi v nedeljo v Arboretum-gre še katera?

Manca jst na tvojem mestu ne bi šla v nedeljo,ker že ta vikend ni bilo dobit za parkiratuser posted image , tako da pojdite raje kak dan med tednom(samo moje mnenje)user posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
20.4.2010 20:34:30   
naraščaj
Čer,

vikend minil kot bi pihnil.

Zdej sem pa dva dni zapored hodla po UKC MB, ker sva s tamalo imeli kontrolo za alergije in včer nisva vse opravli, ker jim je on line ven vrgl in sva mogli dans še nazaj, da sva dali kri (je bla tko pridna, da kr nisem mogla vrjet, ko jo je zbodla je mal zajokcala pol pa nč več, kljub temu, da ji je 4 epruetke - male krvi vzela. Sem bla tok ponosna) in se zglasili pri dietetičarki (blo čist BZ, ker govori drugač kot dohterji in to brez izvidov), čeprav škodit ni mogl.
Sam molim, da bi bli izvidi kej boljš kot do zdej in da bi počas ...... Ja, upanje ostaja.
Pol sva se pa oglasi še pr men v službi in so jo sodelavci/ke ful skakal okol nje, da sva komi spelale iz MB.
Domov sem prišla čist fuč in na srečo je tamala šla spat pr babici jaz pa sem jo popihala domov in tut sama sem si prvošla kratek počitek.
Opažam že tretji dan zapored, da ma skos temp mal čez 37. Zgleda bo spet še en zob, ker običajno takrat mal kuha in šmrka.

Mama11, pol se pa lohk na kofe oglasiš, če boš v zrečah, ker sem zlo bliz doma. Aja, od sobote do torka smo v Poreču, če pa ste še potem tam pa kamot. Drugač pa uživajte v pohorskem zraku user posted image

Tabi, z zamudo pa vseen vse naj naj za RD.
Joj še mal pa bom jaz prlezla do 30. Še morm neki zorganizirat za RD, pa ne dobim enga pametnga placa. Neke ornk fešte 14 pred rokom lih ne bom delala user posted image user posted image user posted image kako dobro kosilce pa bo že padlo.

Nč grem še mal k junijkam 2010 pokukat, če se tam kej dogaja.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
21.4.2010 14:38:47   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Mama11, pol se pa lohk na kofe oglasiš, če boš v zrečah, ker sem zlo bliz doma. Aja, od sobote do torka smo v Poreču, če pa ste še potem tam pa kamot. Drugač pa uživajte v pohorskem zraku user posted image

user posted image  Do četrtka bomo zih tam. Ti pošljem ZS z mojo cifro pa se res lahko zmenimo za kavo. Pod glavno cesto nasproti avtobusne postaje smo zadnjič "odkrili" eno slaščičarno, ki je imela notri igrala za mularijo in nam je bilo všeč. Mogoče tam?

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
21.4.2010 16:10:45   
manca
Evo, vrtca za Julijo nismo dobiliuser posted image . Moramo počakat da bo dopolnila 11 mesecev in jo bodo šele takrat obravnavali če bo sploh kaj prostora v vrtcu. Zelo močno si želim, da bi bila sprejeta.
Mah, sem kar mal žalostna postala, saj se mi po koncu porodniške po vsej verjetnosti obeta še izguba zaposlitveuser posted image , ki jo imam drugače za nedoločen čas. Res bi rada letos vrtec, saj če ga ne dobim, potem moram drugo leto spet oddat prošnjo, toda če ne bova oba zaposlena zgubiva skoraj vse točke. Možu pa že tako ali tako podaljšujejo delovno razmerje na mesec ali dva in to že dve leti.

mama11, uživajte v Zrečahuser posted image . Ko boste pa imeli čas in bo lepo vreme, se pa na našem koncu oglasite kot sva se zmenili.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
21.4.2010 20:25:26   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

user posted image  Do četrtka bomo zih tam. Ti pošljem ZS z mojo cifro pa se res lahko zmenimo za kavo. Pod glavno cesto nasproti avtobusne postaje smo zadnjič "odkrili" eno slaščičarno, ki je imela notri igrala za mularijo in nam je bilo všeč. Mogoče tam?

Sem dobla ZS, se slišiva. Vem kje je to- kavarna Težak al neki tazga. Sva zadnjič z mojim šla tja na sladico - njami. Se slišiva in uživajte v dopustu. Upam, da bomo vsi mel lepo vreme.

manca, tole je pa smola, vseeno upam, da vam uspe dobit mesto in da seveda službo obdržiš. V teh časih je res kr hudo s temi službami k nikol ne veš kdaj te lahk doleti.
Nočka

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
21.4.2010 21:21:48   
tabi
čer

Manca joj sem kar brez besed ostalauser posted image ,ampak držim pesti da vsaj službo obdržiš sploh v teh časih

Jst sem zadnjič svoje dosegla da ne delam več nedelj,samo kak tu pa tam praznikuser posted image sem jim rekla da sploh ne podpišem julija pogodbe če bom imela tak delavnik,pa so se hitro premisliliuser posted image sicer se pa sploh ne sekiram (dela dost)

Mama 11 uživajteuser posted image user posted image user posted image

Mi smo danes dobili pošto da sta oba tamalčka sprejeta v vrtec v Domžalah.Tako da je mami in tamalčka rešeni proklete LJ.user posted image user posted image Sploh zadnje dni ko se iz Lj. vozimo 45min-1huser posted image Jutri šibam sam podpisat da sprejmemo in to je touser posted image

Sinoči smo se s kolegicami dobile mal na pijački,sicer na koncu sem vase zvrnila 2 martinijauser posted image ,tako da sem bila kr mal čori boriuser posted image .Smo rekle da bo treba večkrat ponovituser posted image

Tamalčka že urco pa pol drnjohata,zdej se grem pa še jst stuširat pol pa v sladke sanjeuser posted image

Nočko

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
22.4.2010 10:28:28   
mama11
Joj Manca, kako je hudo tole z vrtci. Jaz pa pričakujem negativen odgovor čez kakšnih 10 dni... pa ni problem starost, ampak dejstvo, da je občini okoli 150 malčkov, ki rabijo jasli, mest pa 28 user posted image . Skratka, večja verjetnost, da zadenem kakšno 5-ko ali 6-ko na loteriji.

Bom pa držala pesti na vso moč, da oba obdržita službo, ker tole res niso časi za iskanje nove user posted image user posted image user posted image . Mimogrede, vem, da so pravilniki po občinah različni, ampak pri nas za brezposelnost dobiš pri točkovanju v vrtcu dodatne točke, ne pa da ti jih še jemljejo.

Kakšno lepo poletno soboto se pa oglasimo na gorenjskem koncu, da preizkusimo trampolin user posted image .

Ja, Naraščaj, upam, da boste tudi vi imeli lep, sončen morski dopust, pa se slišiva, ko se vrnete.

Tabi user posted image  za uspešna pogajanja. Glede službe pa tebi res ni skrbeti - večja kot bo kriza, bolj bomo vsi potrebni sladkorja, da nas drži pokonci user posted image .

Danes smo imeli eno ful grozno noč. Julija ima že par tednov ful bulaste dlesni - te štirice očitno pri njej ful hitijo.... in ponoči je imela še vročino. Zbudila se je zjutraj OK, tako da mislim, da so res samo zobje, pa čeprav vsi pediatri trdijo, da zaradi zob ni vročine. Skratka, eno špičko zgoraj se že čuti skozi dlesen in upam, upam, upam, da bodo kmalu ta in ostale štirice zunaj, da bomo spet bolje spali.

Grem zlagat perilo, dokler še spi, ker potem bo itak hotela biti ves čas na rokah.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
22.4.2010 11:45:40   
naraščaj
Hojla,

Tut za nami je še ena nora noč.
Naša punca, noče in noče prespat noči, nonstop se zbuja. Tut jaz mislim, da ji nagajajo še dodatno zobki (petke) Naša je pri skor vsakem zobu dobla mal temparaturein ratala šmrkava, tko da ... Zdej se ji pa je začel še ful sanjat, al kaj jaz vem kaj se dogaja, ker se neprestano zbuja in tuli in tuli in sploh ne vem kaj ji je. Jo komi predramim, da k seb pride. Pa včasih kr neki govori. Nonstop naju kliče, smo ko eni zombiji. 5 do šest je bla pa že auf user posted image in jo je moj mogel obleč in odpeljat v vrtec, ker je hotla it, čeprav, bi jo lahk peljal kasnej. Tko pač je. Upam, oz vem, da bo ta drug user posted image pa po men in bo ful priden glede spanja user posted image user posted image . Sanjati ni nikoli greh, če sanjaš o lepih stavreh.user posted image

Tole z vrtci je prav groza. Mi smo mel ful srečo, so nam v bistvu plac držal od lani septembra do 1.3, ko je začela hodit. Ni bla polna skupina. Pri nas se mi zdi da se ful pozna pri tamičekni skupini, ker jih je velik pri babicah/varuškah. Vsaj za ene par jih vem, pol pa tam okol 2-3 leta gredo v vrtec tko kot moja. In ker je še vedn padla v tamalo skupino ni blo panike in je bil plac. No zdej je od marca polno, ker sta poleg naše prišla še dva 11 msečnika, čeprav bi naj maja pršla še sosedova tamala in bi naj nekoga prestavl v večjo skupino. Bomo vidl kako bo.

Tabi, user posted image user posted image za pogajanje.

Včer sem mela pregled in je vse OK, sem ful vesela in sem si kr oddahnla. Zvedl tut za spol katerga pa bova zopet obdržala zase Zdej pa še slabih 8t. Vmes pa še moja 30tka. Sam upam, da jo dočakam v enmu kosu user posted image , naslednji dan pa lohk pol kr grem user posted image
Ugotavljam pa, da mi ful stvari od tamale ne bo pršlo prav, ker je kontra letni čas user posted image , tko, da morm it počas v shhoping, čeprav morm reč, da sploh ne vem kak bomo oblačl poletnga otroka. Zima je bla tok fajn, nis mel kej falit
user posted image

Uživajte v tem turobnem vremenu

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
22.4.2010 20:30:31   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
23.4.2010 9:30:31   
manca
jutro,

vam moram povedati, da je bila včeraj na Tedniku na SLO1 naša mamuška in njena dva sinova. Bilo je govora o alergiji in prehrani. Če katero zanima, naj si pogleda ponovitev

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Danes smo imeli eno ful grozno noč. Julija ima že par tednov ful bulaste dlesni - te štirice očitno pri njej ful hitijo.... in ponoči je imela še vročino. Zbudila se je zjutraj OK, tako da mislim, da so res samo zobje, pa čeprav vsi pediatri trdijo, da zaradi zob ni vročine. Skratka, eno špičko zgoraj se že čuti skozi dlesen in upam, upam, upam, da bodo kmalu ta in ostale štirice zunaj, da bomo spet bolje spali.

No, včeraj si pisala o Juliji in rasti zobkov, pri nas pa je ravno včeraj tudi Julija imela vročino, ki je zvečer narasla na 38,5. Ji pa ven rine prvi zobek. Noč je bila res katastrofa, upam da bo danes kaj bolje in da vročine ne bo več.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
23.4.2010 14:54:20   
mama11
Tintin, kako si, javi se, nismo pozabile, da imaš danes D day user posted image !

Kanarka, ti pa tudi, saj si tik pred zdajci!

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka    PDP          pričakujemo prihod                       ime
mama11     20.05.09   user posted image                21.05. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea 30.05.09    user posted image               30.05. user posted image (4.020, 53) Leja
ninocka      11.07.09   user posted image                21.06. user posted image (3.150, 51) Lian Neo
barika        02.09.09   user posted image                20.09. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek     27.09.09   user posted image                27.09. user posted image (2.920, 48) Tilen
manca        26.10.09  user posted image                 02.11. user posted image (3.600,51)  Julija
zirafa76     15.02.10   user posted image                 01.02. user posted image (3.300, 50) Dominik
soni            25.03.10  user posted image                  01.04. user posted image   ******** Izabela
tintin          23.04.10   user posted image
kanarka     10.05.10   user posted image  
naraščaj     14.06.10  user posted image
špelka        17.07.10  user posted image
nicolina      25.07.10   user posted image

Pri nas je bila spet user posted image user posted image user posted image user posted image  noč. Upam, da je pri vas, Naraščaj in Manca, kaj bolje! Vsaj pri Tamari smo mi z zobmi za en čas zaključili novembra lani, ko je ven prišla še zadnja petica.

Naraščaj user posted image  za pregled. Mislim, da boš presenečena, koliko cotik se da ponucat, tudi če je čisto kontra letni čas. Sploh za prvi mesec, ko boš itak rabila bodije z dolgimi rokavi in bombažne pajacek hlačke.

Nič ne vem, koliko se bom še imela časa javiti pred nedeljo, ko odhajamo. Lepo se imejte, pa nikar ne imejte vmes kakšnega srečanja v ZOO-ju, ker bi se vam pa tam res rada pridružila.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
23.4.2010 18:20:11   
GB
Dober dan vsem skupaj.

Evo naj se vam se jest malo javim in kej napisem user posted image . Berem vas zelo redno in sem na tekocem , ampak nikoli nimam nic pametnega za napisati user posted image .

Najprej cestitke za malo Izabelo in moram reci da ste izbrali ZELO LEPO IME user posted image user posted image user posted image .

Ajtak : sedaj pa le pogumno na nove podvige in upam,da se bo cim prej kej prijelo user posted image

Ravno pri nas imamo pravi baby boom. Dve sodelavki sta dobili puncke. Od sodelavke iz poljske je ime Martina in jo gremo jutri pogledati user posted image od anglezinje pa je ime Charllote-Olivia-Grace. Nato pa sledi se en dojencek v juliju in dva v avgustu user posted image user posted image .
No ko smo ravno pri dojenckih pa vam moram povedati,da sva se z mojim dragim pogovarjala o se enem clanu in sva se odlocila ,da bomo meli se enega user posted image user posted image user posted image . Nekako racunava ,da bi zanosila po novem letu in tako konec leta meli majhno strucko. No to so nase zelje bomo pa vidli kako in kaj. Ful sem vesela,da smo se tako odlocili,ampak nekje vzadaj v glavi pa se zmeraj tista zoprna misel in skrb "kaj pa ce bo ...." . No o tem bom razmisljala ko zanosim , sedaj se bomo bolj telovadbi posvetil user posted image user posted image

Vceraj je moj Tianno peljal h kardiologu in je bila zelo vesela in zadovoljna z Tianninim stanjem in pravi ,da upa da tako ostane do njenega 20 leta in potem bi naredili se en poseg user posted image , Tolazi me edino to ,da je v dobrih rokah in da je njen srcek ZDRAV in da jo pri nicemer ne ovira.

Danes sem pa gledala Tednik in videla naso Mamusko in njena dva soncka in seveda nasega novembrcka Dominika. Res imajo to smolo z alergijo in potem se ta drzava spara na vseh koncih user posted image user posted image user posted image . Upam in zelim ,da se vse uredi in naj mamuska dobi vse kar ji pripada in da ji drzava pomaga .

Naj vas vprasam katero kremo boste uporabljali za sonce . Vceraj sem brala ,da je najboljsa soncna krema iz Lidla in Hoferja in da je Nivea cisto zanic. user posted image . Katera je vam najboljsa ??

No bom kar zakljucila

Lep vikend vsem skupaj pri nas bo baje zelo vroce user posted image user posted image user posted image user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
24.4.2010 1:02:10   
kanarka
Ola Babuške

Tudi jaz sem še tukaj. No, ponovno tukaj. Namreč 2 tedna smo bili čist brez interneta. Vmes smo se preselili (zopet) in zdaj upam, da bo za nekaj časa mir.

Sem pa hitro skočila pogledat, kaj se dogaja s Tintin in vidim, da je še na istem. Držim pesti, da se čimprej rešiš. Jaz moram priznati, da sem še kar ok, pa čeprav bo verjetno tudi ta porod sprožen zaradi pomanjknja plodovnice. Bomo videli. Vsaj vem, kako to izgleda. Upam samo, da ne bo potrebno spet pol leta rehabilitacij in vaj.

Ja tudi jaz sem prepoznala Mamuško na tedniku. Uboga reva, kaj vse daje skoz.
GB, a pol tut ti TVS gledaš? Mi imamo samo to prižgano, tako da Sara pozna vse risanke in Lumpi reklame za lahko noč.

Med Majevke pa še sploh nisem uspela pokukati, kaj šele kaj napisati, tako da bom kr vam sporočila novičko. Tja ne vem, če bom imela čas sploh kaj sodelovati v "debatah". Poleg tega pa sem vajena Novemberk in nekako ne morem preklopiti.

Druga pametnega pa tudi jaz nimam za napisat.

Mama11, uživaj na dopustu. Joj, druga si pa sploh nisem zapomnila, kaj se dogaja. Sram me je.

Lahko noč vsem skupaj.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
24.4.2010 8:48:22   
nicolina
Jutro,

sem na fb zasledila, da je naša tintin rodila, pridružil se jim je Vito, težak 3500 g in 51 cm. ISKRENE ČESTITKE ŠE TUKAJ user posted image user posted image user posted image

Manca
, joj tole je pa res grozno z vrtcem, upam da se vse uredi. user posted image

Mama11,
uživajte na dopustu, a tolk hitro je minilo, da greš že delat...joj kolk čas beži.

GB, user posted image user posted image user posted image za odločitev, pa nobenega straha, vse bo dobro, boš vidla. Kako lepo je slišat, da je s Tianno vse ok. user posted image Jaz kupujem kremo za sončenje v lekarni od Avene, mi je super, ker je čist naravna in brez konzervanosv, za Tina pa vzamem faktor 50.

Kanarka,
lepo da si se javila, ti nam kar sporoči lepo novičko. Tudi jaz občasno sodelujem pri julijkah in kaj napišem, ampak tako kot praviš, je tako težko preklopit, jaz sem tudi najbilj navajena na naše novembrke, ki so zdaleč najboljše. user posted image user posted image

A mamuška je bla na tedniku, bom pogledala ponovitev.

Jaz pa moram pohvalit Tina, je že tretji dan brez pleničke in čez dan suh, pove za lulat in kakat. user posted image Ponoči ima še pleničko. Je pa zanimivo, da je sam zahteval, da gre lulat na školjko in kahlico. Nisem ga nič silila in res mora otrok dozoret v glavi.

Komaj čakam, da se vidimo v Zoo-ju.

Lep vikend, jaz sem cel teden prosta.....bo kar pasalo se mal spočit.... pa pa

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
24.4.2010 8:49:57   
manca
Ob 1:02 ponoči se je naši tintin, njenemu možu ter Vasju pridružil fantek Vito (51 cm, 3,5 kg)user posted image user posted image user posted image Pa v porodni je bila samo 1 uro brez dodatkovuser posted image user posted image user posted image user posted image
No pa je očitno včerajšnja amnioskopija naredila svoje

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
24.4.2010 8:50:35   
manca
nicolina, dobro jutro. sva skoraj istočasno objavili veselo novičko od tintinuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
24.4.2010 9:58:57   
Tanayya29
tintin iskrene čestitke ob rojstvu Vita!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
24.4.2010 12:05:18   
kanarka
Hej Tintin!!!! Čestitke. Sem na FB vidla, da ste bili ponoči aktivni! Bravo!!!user posted image user posted image user posted image

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
24.4.2010 14:11:07   
manca
IZ DM ACTIVE BEAUTY KNJIŽICE BONOV ZA 50 TOČK PODARIM NASLEDNJE KUPONE:
- Essential Color barva za lase, več odtenkov
- Gliss šampon ali balzam za lase, več vrst
- Scholl odstranjevalec trde kože na nogah
- Weleda negovalno mleko za telo, 200 ml
- Nivea gel za prhanje več vrst, 250 ml
- Triple Dry antiperspirantski dezodorant s kroglico, 150 g
- Dove losjon za telo več vrst, 250 ml
- Gillette damski brivnik Venus Breeze z dvema naodmestnima reziloma
- Aquafresh zobna ščetka Gel-flex dve vrsti, 1 kos
- L'Oreal Paris men expert losjon za utrujeno kožo Hydro Energetic, 50 ml
- L'Oreal Paris tekoči puder Infallibe, več odtenkov
- Manhattan glos za ustnice Tasty Lips, več odtenkov
- Max Factor šminka Lasting Colour Collection, več odtenkov
- Lily Prune ženska parfumska voda dva vonja, 30 ml
- alverde maskara za podaljšanje trepalnic, dva odtenka
- Balea vosek za lase dve vrsti, 75 ml
- AlnaturA rahlo grenak bio kakavov namaz, 350 g

ČE KATERA NE RABI TALE KUPON, BI GA BILA PA ZELO VESELA:
- Encian prehransko dopolnilo Guarana za povečanje energije in psihofizične aktivnosti, 20 kapsul

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
24.4.2010 21:17:00   
mama11
Tintin, iskrene čestitke za malega Vita! Ravno danes smo praznovali nečakov 3. rojstni dan in lahko ti samo zatrdim, da so danes rojeni fantki pravi mali zakladki!

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka    PDP          pričakujemo prihod                       ime
mama11     20.05.09   user posted image                21.05. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea 30.05.09    user posted image               30.05. user posted image (4.020, 53) Leja
ninocka      11.07.09   user posted image                21.06. user posted image (3.150, 51) Lian Neo
barika        02.09.09   user posted image                20.09. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek     27.09.09   user posted image                27.09. user posted image (2.920, 48) Tilen
manca        26.10.09  user posted image                 02.11. user posted image (3.600,51)  Julija
zirafa76     15.02.10   user posted image                 01.02. user posted image (3.300, 50) Dominik
soni            25.03.10  user posted image                  01.04. user posted image   ******** Izabela
tintin          23.04.10   user posted image                 24.04. user posted image  (3.500, 51) Vito
kanarka     10.05.10   user posted image  
naraščaj     14.06.10  user posted image
špelka        17.07.10  user posted image
nicolina      25.07.10   user posted image

Pogledala sem prispevek o Dominiku in je res grozno, skozi kaj morajo iti.

GB user posted image  in kar pogumno in seveda z veseljem v akcijo user posted image

Bi napisala kaj več, ampak res nimam časa, smo šele dobro prispeli domov in je treba mularijo spraviti v posteljo, pa jaz sem tudi že za odklop. Se slišimo po dopustu!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
24.4.2010 21:50:52   
naraščaj
Hojla,

namesto na dopustu smo še kar doma. Razlog. Včeraj zjutri je tamala zakuhala na 39,6 in cel dan ni padla pod 38. Tko smo popoldne šli k P (rabli potrdilo zarad morja in da preverimo na čem smo). Žal je spet neka bakterijska okužba in mamo ponovno po cca 1,5 meseca AB user posted image . Danes je že cel dan brez temparature, nazadnje je mela ponoč, zdej pa razmišljava, da če bo tut ponoč ok, da pa bi zjutri vseeen šli, Bomo vidl, čeprav se pa men zdej že sploh ne ljubi ituser posted image

tintin, user posted image user posted image iskrene čestitke za Vita in super za hitr porod.

GB kr lepo v akcijo in daj črne misli na stran, ker bo vse kot mora bit.

Lepo bodite in se beremo.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
24.4.2010 22:48:14   
scubadiver
Draga Tintin še tukaj iskrene čestitke. Super za takšen ekspresen porod user posted image user posted image

Nicolina čestitke Tinu da je brez pleničke. Bravo mali veliki mož user posted image

Mi smo bli danes z dvojnimi prijatelji v živalskem vrtu. Je blo super, otroci so uživali 100 na uro!! Je res luštno ker zdej tile palčki že vse živali poznajo in so potem čist navdušeni. Pa še igrišče je fajn, če jim ostane še kaj energije da jo potrošijo do konca user posted image

A je bla katera v Arboretumu na razstavi dinozavrov? Imamo mal v planu za jutri. No sva imela z mojim to v planu, sam sva se prej čist spičla in je trenutno slika brez tona. Vprašanje če se bova pravočasno začela pogovarjat da bi izkoristili lep dan med dinozavri user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?