|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
9.4.2010 9:32:55   
manca
hojuser posted image

mama11, bomo res probale priti jutri v Lj, če slučajno ne uspe pa zagotovo naslednjo soboto. Pa čestitke za Julijo ker se že plaziuser posted image

Naša Julija je dopolnila že 5 mesecev in sva 3 dni nazaj že kar začele z uvajanjem hrane-korenčkom. So se ji kar sline cedile ko smo jedli mi, tako da je bil očitno čas da pride še ona na svoj računuser posted image .
Maja je pa kondicijsko naspidiranauser posted image . Ne boste verjele ampak sem res čisto bz kupila buggy board. Sem mislila, kako bo prišel prav, ko jo bom šla peš iskat v vrtec in da se bo nazaj grede peljala na buggy-u. Od vrtca do doma tako prepešači kar nekaj več kot 3 km brez problema. Danes bo že četrtič ta teden ko bo šla peš domov. Pa ko pride domov ima še vedno energije za izvoz.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
9.4.2010 21:09:53   
sonchek
hej..čist na hitr...
sicer otroci že spijo, ampak me čaka gora cunj za likat..ja sej vem..ampak ni čez dan nobenega časa...sploh zdaj ko je sonce in smo skoz zunaj...

Jaz sem polno zaposlena..skoz je kaj, kar imam za narest, stanovanje pa skoz v razsulu..

Mi je žal ker ne morm it na nobeno srečanje..ta vikend ma moja mami rd, druzga gremo pa na eno 30-letnico..in ni nobenega časaaaaaaaaaaaaaaaa....

evo sam tok da javim da smo še živi..user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
10.4.2010 9:02:35   
nicolina
Jutro,

naju s Tinom žal ne bo danes, ker ima moj ene obveznosti in nimam avta. Bova pa poskusila prit naslednjo soboto. Uživajte danes...user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
10.4.2010 13:33:08   
mama11
No, mi smo že doma - Tamara že pol ure spi. Tale srečanja so očitno dobra zanjo, ker jo je brez pregovarjanja zmanjkalo kot lučke. Ful je bilo fino spet videti se s Tabi, Levčico in Manco ter njihovimi malčicami in malčkom. Mularija je bila super pridna, upam, da bo tako tudi naslednjo soboto user posted image .

Sonchek, fino, da si se javila, tudi če ti na srečanje ne bo zneslo - se bomo pa me dobile na kavi na Trubarjevini, ko bo spet kakšen lep dan.

Šibam zabavat Julijo.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
11.4.2010 12:38:30   
Tanayya29
hojla

Jaz in Taj se nisva udeležila srečanje,ker sem jaz zbolela iz petka na soboto ponoči. Upam,da bo kmalu bolje...

prideva pa to soboto, če bom jaz zdrava.

Sedaj pa šibam malo počivati.

soni čestitke za Izabelouser posted image .

Žirafa
, tebi pa želim uspešno selitev.Se mi prav smiliš,da si za vse sama.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
13.4.2010 11:30:32   
Tanayya29
dober dan,

V tem deževnem vremenu vas lepo pozdravljam....Vreme je katastrofalno, groza....Dež,dež,...že kar mal depresivno.

Potem za soboto velja?

Jaz sem ta teden na bolniški zaradi bakterijskega vnetja ledvic,ma kar nekaj, hb sem dobila antibiotik in je sedaj že bolje.
Tega še nikol nisem imela?Skoz mam ene nove bolezni...;))

Sem pa kar vesela ,da ni kakšna viroza,ker potem bi se zihr nalezu še tamau....Tko pa ta teden lepo počivam ,...

Drug teden imamo pa itak letovanje tri dni z vrtcem(kmetija), in komaj čakam....

Naraščaj,te razumem, ti se kar spovej., če ti je lažje....Jaz sem tud lansko leto imela eno tako obdobje, ko sem bila aje v službi,kot doma....??

Ti si pa še v nosečnosti,je pa še toliko težje,drugače vplivajo hormoni....

Sem pa prebrala eno fajn knjigo "Mala knjiga za velike starše"(priročnik za vzgojo otok),-Zoran Milivojevič.....in je res super,napisana zelo na preprost način...in jo res vsakemu priporočam.Piše predvsem o postavljanju meja,o kaznih in nagradah,tko res super napisano.

Evo sedaj grem pa malo kuhat,...

Upam,da se v soboto vidimo v čimvečjem številu,in da bo tudi vreme kaj bolj prijazno.

LP,d***

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 13.4.2010 11:32:16 >

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
13.4.2010 12:38:31   
ajtak
Drage moje, sem ravno od ginekologinje in mirena je odstranjena user posted image .

Me je sicer tko malo za šalo malo za res kregala in mi povedala (kar sem itak že vedela), da je mirena raga in da se vstavlja za dobo 4-5let in da če si jo odstraniš prej ti v roku 5ih let od datuma vstavitve ne pripada več. Torej, če letos zanosim in drugo leto rodim si je ne morem ponovno vstavit na stroške zavarovalnice.
Rekla je še, da priporoča da se z zanositvijo počaka 2-3 mesece, da se popravi maternična sluz, da pa tudi če bi takoj zanosila nebi smelo bit večjih težav.

Nič, to je to, zej bomo torej kake 2 meseca treniral, potem pa akcija user posted image .

Za soboto se moram pa žal opravičit, je prišlo nekaj vmes in žal delam.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
13.4.2010 16:34:50   
tintin
ajtakuser posted image user posted image no, le fajn trenirajte, če ste vmes pozabil kako se to delauser posted image . Pa da hitro rata št.2user posted image

No punce, jaz pa odštevam...od danes naprej samo še z enomestnimi številkami!user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
13.4.2010 17:49:50   
nicolina
Dan,

Tanayya držim pestke, da boš čimprej zdrava, user posted image user posted image user posted image zate.

No, potem za v soboto velja, midva s Tinom tud prideva. Sicer je malo prehlajen in upam, da bo do sobote ok. Lokacija je še skos Mercator Šiška ob 10. uri.? Midva bova verjento mal zamudila, zato nam ne ne pobegnit...user posted image user posted image user posted image , ker rabimo mal več časa do LJ, sploh pa zjutraj, dokler se spravimo od doma...user posted image user posted image

Ajtak, zdej pa user posted image user posted image user posted image , čakamo na lepe novičke. Jaz si bom potem tudi dala vstavit mireno po porodu.

Tintin, dihamo s tabo in komaj čakamo na lepo novičko....sporoči nam. user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
14.4.2010 22:19:52   
mama11
Tintin, navijamo zate, da bo kmalu in hitro mimo tale težavna nosečnost in da dobiš eno super pridno štručko, ki ti bo delala eno samo veselje!

Tanayya, ja shit no, tole z zdravjem. Jaz tudi zadnjih nekaj mesecev kasiram same čudne. user posted image , da se poštimaš.

Ajtak user posted image , pridno na delo in potem boš naslednjo pomlad že zibala.

Punce ne me fentat, ampak nas v soboto ne bo. Moramo na vikend, ker že vse odganja, pa je nujno treba pospraviti. Vikend zatem gremo na krajši dopust, potem pa grem jaz nazaj "veselo" na delo, tako da moramo opraviti to soboto in konec. Če pa se katera to nedeljo odpravlja na Čarobni dan v Lipico, bomo tam tudi mi, pa lahko sporočim telefonsko in se tam zmenimo za kakšno pijačo.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
15.4.2010 10:19:25   
naraščaj
Hojla,

Ajtak, zdejpa veselo na delo user posted image user posted image

Tintin, si še v enmu kosu. Dihi, dihi. Me kr stisne, ker čez 2 meseca čaka tut mene user posted image

Od torka sem v B, ker sem bla totalno preutrujena in mi je hotl trebuh kr po tleh past. Na poti v službo pa sem skor zaspala, pol pa se mi je še cel pondelk ful vrtel in sem popoldne klicala zdr in je rekla, da naj kr ostanem doma.
Sicer pa bi morala delat še do druzga petka.

Tamala še ma občasne izpade, vendar je mal boljš al pa sem jaz. Ne vem no. Obsedena je s svojo sestrično, s katero bi se želela videt vsak popoldne. Komi ji dopovemo, da pa nismo zmer doma oni ali mi. Mah jo bo minal. Res pa je da se ful razumeta in se zlo lepo igrata in ko sta skupi, mam celo kaj časa za počitek user posted image Sta pa cca dobre 3 leta narazen. Me zanima kako bo pri nas čez 2 leti, ker bo razlika cca 31 mesecev. Vidim, da ji mlajši od nje ful niso zanimivi in jih sploh ne šmirgla. Tko, da pričakujem, da bo kr vlk lubosumja, čeprav se zdej ful veseli user posted image in non stop sprašuje kdaj pride user posted image . Po moje bo to zlo pestro poletje user posted image

Nč lep sončen dan vam želim.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
15.4.2010 10:32:10   
ninocka
Soni, cestitke za Izabelo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image En dojencek naenkrat bo zdaj mala malica, a ne user posted image

Mi smo bli prejsnji teden na Koroskem, dogajalo se ni nic pretresljivega. Rubna smo probali naucit poganjat kolo oz. pedala, pa se frajer raje pusti vozit. Je pa Evan zvozil brez kolesckov in to v slabih 5 minutah user posted image
Ruben vedno bolj govori in ponavlja besede (itak je bil ze skrajni cas user posted image ), v Crni sva probla hodit  tudi lulat na WC in je stal pred straniscem in si pritiskal na trebuscek, da bi kaj ven steklo user posted image Je bil ful smesen. Pol ga je pa spet minilo (ne morem verjet, da noce hodit, pa poleti je bil prakticno ze na pol suh???), v ponedeljek zvecer je pa rekel, da bi sel lulat in smo ga dali na kahlico in se je celo polulal par kapljic. V torek mi je spet rekel in je sel lepo lulat, vcerja pa tudi in potem se postavi na vse stiri in dvigne ritko v zrak, da ga obrisem, sprazniva kahlico in rece, da bi se in se se pokaka user posted image user posted image Ej, sem bla ful vesela user posted image Zdej bomo pa mal bolj intenzivno zaceli s tem odvajanjem (kar pomeni, da mu bom doma ukinila plenice in ga dala v hlacke). Bomo vidli, kako bo slo...

Probleme imamo se zmeraj s spanjem oz. z njegovim vstajanjem iz pojstlice...sej ne, da so ga prej kaj resetke zadrzale, ampak zdej je pa...ga polozis v posteljo in cez 10 sek pride ven n pol ful navihano gleda in se smeji...pa ga spet peljes in spet...in tko po 10x...Zadnjic mi pa se, lump, zvije tepih in ga vrze na hodnik, pol pa slisim spet eno ropotanje, pa grem pogledat in vidim, da skace po stolckih...pa skoz k Evanu na pograd pleza...joj, joj...eh, ga moram pa za vceraj prav pohvlit, ko je samo 2x prisel iz pojstlice, s tem, da je prvic prionesel flasko, drugic je pa prisel po lupcka in hotel, da ga nazaj odnesme kot opico...user posted image
Lian je pa dobil  prvi zobek, drugace se pa ze postavlja na nogice in pocasi dela korake ob opori.

Srecanja - mene ne bo do nadaljnega - to soboto gremo na cistilno akcijo, naslednjo soboto mamo tud ze nekaj, pol smo na morju....Pol bo pa ze tolk lepo, da se lahko dobimo kje zunaj?

Tintin, dihamo s tabo in cakamo veselo  novicko...user posted image
Ajtak, zdej pa v akcijo...HB da je to edino delo, ki je extra zabavno user posted image
Zirafa, cimlazjo selitev...opremljanje je pa itak nekaj najboljsega...jst bi skoz menjala stvari (na kaksen let, dve) - ce bi mela denar in nekoga, ki bi mi stavri iz ene omare v drugo selil user posted image
Tanayya, cimprej se pozdravi...s temi tvojimi novimi boleznimi si pa ze skor pacientka za Housa user posted image user posted image Al mas pa kaksnega ful hudga doktorja, pa pol tko mal na obisk hodis...ja, ja...user posted image
sonchek...stanovanje, cist stekam...jst mam atomsko bombo trenutno...ponavadi je samo bomba user posted image
manca, vso sreco z uvajanjem GH...pri nam Lian je vse in nic...kakor mu pase...
mama11, a ti pa ze nazaj v sluzbo? uh, je slo hitro tole...

Uzivajte, se beremo, grem mal pospravljat...danes se moj vrne z Dunaja, pa da bo vesel, ko bo kaj pospravljeno user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
15.4.2010 11:52:47   
manca
Tintin: vsak dan gledam če je slučajno kakšen sms od tebe direkt iz Porodnišniceuser posted image

Mercator Šiška: nisem več 100% če pridemo, saj bi morali iti to ali naslednjo soboto v AU ker imam gor za plačat en račun na pošti...skratka odvisno od moža in njegovega časa

Kopitarna Lipica: pridemo če bo lepo vreme, zaenkrat dobro kažeuser posted image

Ajtak: držim pesti da bo čimprej plusek

Tanayya pozdravi se čimprej in naj se te bolezni ne prijemljejo več

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
15.4.2010 22:43:19   
scubadiver
Ojla čveke,

kako je potem za soboto? A srečanje sploh bo, glede na to, da je kar nekaj osipa? Al ga raje prestavimo na nedljo v Lipico, glede na to, da nas bo kar nekaj tam. Oz drugače mi tud gremo in bi blo ful luštno če se dobimo tam?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
16.4.2010 11:43:33   
tintin
Manca - te obvestim, ko bo user posted image na potiuser posted image . Ampak pomoje mi bodo mogli spet s kako dozico umentih pomagat, da se bo spravil na svetuser posted image ....no, upam da do prvega maja menda bo....

Uživajte na srečanju v lipici, mi ne gremo...zadnje čase se bolj okoli Kr zadržujemo...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
16.4.2010 12:50:17   
mama11
Manca, Scuba, če boste v nedeljo tam, me pokličita, pa se vidimo.

Jaz sem pa ravno opravila dobro delo user posted image  - pospravila vse zimske cunje od tamalih, razsortirala, kar je premajhno in kaj bo še ok. Razpakirala vse poletne cunje, razsortirala, kaj bo ok za T.oz.J., razpakirala vse nove poletne cunje, pripravila za oprat, očistila predale, da bom oprano samo dala še noter in je ta hujše mimo user posted image . Sem se kar morala zorganizirat, ker bo potem, ko bo tu služba, kar naenkrat premalo časa za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
16.4.2010 14:49:30   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
16.4.2010 23:17:33   
scubadiver
Jutri potem ni nič v mercatorju a ne?
za nedeljo pa mi malo omedlevamo, ker je zdej bolj švoh napoved. Bomo vidli sproti kaj bo---

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
17.4.2010 8:21:23   
Tanayya29
ojla,

jaz pa Taj bi prišla v merkator, vendar zgleda, da ne bo nič.Ali katera pride??Naj mi prosim javi, da še midva prideva....lahko kar na tel ali pa sem...papa

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
17.4.2010 8:54:38   
Tanayya29
Midve z nicolino prideva v MC ob 11 uri, če želi se lahko še katera pridruži.

LP,

Neposredna povezava do sporočila: 3120
18.4.2010 8:13:42   
nicolina
Jutro,

včeraj smo ble v MC jaz, Tanayya in scuba....super  se je bilo videt po dolgem času user posted image user posted image user posted image user posted image Naši novembrčki so res že pravi sončki, veliki, lušni...

Smo se zmenile, da se naslednjič dobimo eno soboto v ZOO-ju, ko bo lepo vreme.

Mi danes ne gremo v Lipico, vreme je nekam čudno, pa še utrujena sem od včeraj in se mi ne da vozit 2 uri v eno smer. Lepo se imejte, če boste šle.

Lepo nedeljo.... pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3121
19.4.2010 14:46:56   
mama11
ZOO ideja user posted image , javite kdaj!

Včeraj sva se z Manco videli v Lipici. Punce, bilo je super, sonce in nekaj oblakov, pa temperature tam nekje, da smo se ves čas slačili in oblačili. Moj je bil en čas celo samo v mikici s kratkimi rokavi. Folka kot Turkov, čeprav najbrž niti približno ne toliko, kot bi jih bilo, če bi vsi, ki so nameravali priti, vedeli, da bo tam tako prijetno vreme.

Naša je jurišala na napihljive gradove in tam uživala na polno, udeležile sva se ene delavnice (izdelava in barvanje nakita iz fime). Ji je bilo sicer všeč, ampak se mi zdi, da bodo takele stvari zanjo res aktualne šele čez kakšnih pol leta. V bistvu je najmanj odnesla Julija, ker je morala biti večino časa v vozičku, ampak je bila pa super zadovoljna, ko jo je moj odnesel v hlev in je tam božala konjičke user posted image .

Skratka, prav lep vikend.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
19.4.2010 18:07:06   
tabi
hoj

Jst pa vam danes častim košček tortice in eno dobro kavo,sem se za leto postarala,ampak so me v službi kr nekaj pomlajšaluser posted image ko bi le bila spet tako mladauser posted image

Pri nas vikend polno zaseden,V soboto je mel moj mal pivske,jst sem po končanem delu v službi in doma popokala tamala dva na pico pol pa mal na sončka na sprehod,včeraj pa smo mal praznovali tako da sem ob 23h sam padla v posteljo

Zdela smo pa mi 3je prišli iz sprehoda,danes bom probala tamala dva mal prej v postlo spravt da jst še mal peggggglaaaammmuser posted image ,A pride kera mal pomagatuser posted image

čav-čav

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
19.4.2010 18:53:42   
manca
tabi vse najboljše za rd user posted image user posted image user posted image
Ti lahko pridem pomagat peglat s tem da še svoj kup zraven prinesemuser posted image

Evo, tiste, ki vas včeraj ni bilo na Čarobnem dnevu vam je lahko žal...sonček je biluser posted image . Dobili smo se z mamo11 ter njenima sončicama in možem.
Smo šli pa v Hotel Klub na kosilo in vmes ko smo čakali, da se natakarji zmigajo (so bili res grozno počasni in zmedeni in marsikoga razjezili) sem šla na recepcijo vprašat, če morda imajo previjalnico, ker imam za previt dve ritki. In gospa na recepciji mi je rekla, da previjalnice ni, da mi pa da ključe od hotelske sobe in sem ju šla lahko prevituser posted image

zdaj grem pa preverit če je mala lumpika že zaspala, taveliko pa moram še spravit spat.

lp, manca

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
19.4.2010 20:12:05   
mama11
Čestitke Tabi user posted image ! Me pa ful zanima, kakšno tortico si si naredila user posted image .

Likanje - bljah... ampak ima pa Manca ful dobro idejo. Če bi likale skupinsko, bi bilo gotovo veliko bolj zabavno user posted image .

Mi danes zamujamo, tako da sta obe še z user posted image  v kopalnici. Zdaj grem pa še jaz pod tuš gužvo delat user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?