ninocka
|
Soni, cestitke za Izabelo!!!! En dojencek naenkrat bo zdaj mala malica, a ne Mi smo bli prejsnji teden na Koroskem, dogajalo se ni nic pretresljivega. Rubna smo probali naucit poganjat kolo oz. pedala, pa se frajer raje pusti vozit. Je pa Evan zvozil brez kolesckov in to v slabih 5 minutah Ruben vedno bolj govori in ponavlja besede (itak je bil ze skrajni cas ), v Crni sva probla hodit tudi lulat na WC in je stal pred straniscem in si pritiskal na trebuscek, da bi kaj ven steklo Je bil ful smesen. Pol ga je pa spet minilo (ne morem verjet, da noce hodit, pa poleti je bil prakticno ze na pol suh???), v ponedeljek zvecer je pa rekel, da bi sel lulat in smo ga dali na kahlico in se je celo polulal par kapljic. V torek mi je spet rekel in je sel lepo lulat, vcerja pa tudi in potem se postavi na vse stiri in dvigne ritko v zrak, da ga obrisem, sprazniva kahlico in rece, da bi se in se se pokaka Ej, sem bla ful vesela Zdej bomo pa mal bolj intenzivno zaceli s tem odvajanjem (kar pomeni, da mu bom doma ukinila plenice in ga dala v hlacke). Bomo vidli, kako bo slo... Probleme imamo se zmeraj s spanjem oz. z njegovim vstajanjem iz pojstlice...sej ne, da so ga prej kaj resetke zadrzale, ampak zdej je pa...ga polozis v posteljo in cez 10 sek pride ven n pol ful navihano gleda in se smeji...pa ga spet peljes in spet...in tko po 10x...Zadnjic mi pa se, lump, zvije tepih in ga vrze na hodnik, pol pa slisim spet eno ropotanje, pa grem pogledat in vidim, da skace po stolckih...pa skoz k Evanu na pograd pleza...joj, joj...eh, ga moram pa za vceraj prav pohvlit, ko je samo 2x prisel iz pojstlice, s tem, da je prvic prionesel flasko, drugic je pa prisel po lupcka in hotel, da ga nazaj odnesme kot opico... Lian je pa dobil prvi zobek, drugace se pa ze postavlja na nogice in pocasi dela korake ob opori. Srecanja - mene ne bo do nadaljnega - to soboto gremo na cistilno akcijo, naslednjo soboto mamo tud ze nekaj, pol smo na morju....Pol bo pa ze tolk lepo, da se lahko dobimo kje zunaj? Tintin, dihamo s tabo in cakamo veselo novicko... Ajtak, zdej pa v akcijo...HB da je to edino delo, ki je extra zabavno Zirafa, cimlazjo selitev...opremljanje je pa itak nekaj najboljsega...jst bi skoz menjala stvari (na kaksen let, dve) - ce bi mela denar in nekoga, ki bi mi stavri iz ene omare v drugo selil Tanayya, cimprej se pozdravi...s temi tvojimi novimi boleznimi si pa ze skor pacientka za Housa Al mas pa kaksnega ful hudga doktorja, pa pol tko mal na obisk hodis...ja, ja... sonchek...stanovanje, cist stekam...jst mam atomsko bombo trenutno...ponavadi je samo bomba manca, vso sreco z uvajanjem GH...pri nam Lian je vse in nic...kakor mu pase... mama11, a ti pa ze nazaj v sluzbo? uh, je slo hitro tole... Uzivajte, se beremo, grem mal pospravljat...danes se moj vrne z Dunaja, pa da bo vesel, ko bo kaj pospravljeno