|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
7.5.2010 12:50:46   
Anonimen
phelps moram ti povedat da sem tudi jaz sanjala močno krvavenje in to v nedeljo zvečer... v torek popoldan pa se mi je to dejansko zgodilo... je res da so sanje odraz nekih naših strahov, po drugi strani pa se resno sprašujem če so se moje sanje uresničile po čistem naključju ali pa je kaj več na tem... v vsakem primeru pa moramo bit čim bolj pozitivno razpoložene in moramo čim manj mislit na to kaj vse lahko gre narobe... pri meni je zdaj hvala bogu vse ok ampak sem v trenutku prenehala kadit (čeprav sem res malo pokadila) in začela sem še bolj pazit nase... konec koncev so naše štručke vredne vsake skrbi in pazljivosti :) pozdravček user posted image

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
7.5.2010 13:25:03   
aleksa83
pildek: Sočustvujem s tabo! Pusti času čas, da zaceli rane,....user posted image en velik objemček zate!

Drugače sem pa danes koliko toliko dobro, ampak zelo, zelo utrujena,pa hrbet boli, ko da bi nekoga celo noč nosla na njem...
Kaj od vas katero tudi boli v trebuhu ko zakašlja ali kihne? Jaz se moram ravno prijeti za trebuh,da omilim bolečino,...

Kdaj je pravi čas, da začneš malo nakupovati, pa vse pripravljati za malo štručko?
Mene je malo strah, da bi me kaj zagrablo in pol bi moral moj vse sam.

Joj, po eni strani pa komaj čakam in upam, da bo vse vredu,....

Mamice kako pa ste mi kaj ve in vaši bušiji?user posted image
user posted image vsem!

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
7.5.2010 13:41:02   
Anonimen
aleksa83 tudi meni se je že kdaj zgodilo da sem začutila bolečino v spodnjem delu trebuha ko sem kihnila ali kašljala. ampak mislim da ni kaj hujšega, vsekakor pa bom vprašala svojo G glede tega. čeprav jih poznam kar nekaj ki so se s tem srečale v nosečnosti in pravijo da smo zdaj pač dosti bolj občutljive in dovzetne za vsako stvar in vsako še najmanjšo bolečino... kar se tiče nakupovanja sem se osebno odločila da najnujnejše stvari nabavim tam do 6. oz.7. meseca, če slučajno do česa pride da se potem moj ne rabi ukvarjat z nakupi... tako da, jajčko sem že nabavila, posteljica je naročena, za voziček in oblačila bom pa še počakala da izvem spol. na včerajšnjem izrednem pregledu v bolnici sem pa izvedela da ima moja štručka posteljico čisto spredaj in kot posledica tega se moj buši po dopolnjenih 11tednih že lepo pozna in ga že ponosno kažem okoli :) bo pa zdaj res treba v akcijo in po nakupih ker večino hlač več ne spravim na sebe :) želim ti lep sončen dan, kakor tudi vsem ostalim sonosečkam... user posted image user posted image

(odgovor članu aleksa83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
7.5.2010 13:49:20   
aleksa83
Netyka:hvala za informacije.

Meni se tudi že moj buši fajn vidi, ampak mi ni še moja G.nič rekla, imam v ponedeljek kontrolo,...
Glede hlač, pa sem jaz problem rešila. Sedaj so v modi pajkice, pa sem mamo prosila, da mi jih je zašila z zelo visokim pasom in z vrvico, tak, da mi segajo čisto pod prsi, pol pa si lepo z vrvico zavežem, pa še noben rob pa nič se ne vidi. Za zgoraj pa itak imam razne tunike, tako, da jaz ne bom nekaj nakupovala.
Pa tu na tej spletni strani sem našla link, kako si lahko hlače doma sama narediš, ali pa kavbojke, ali pa če poznaš kakšno šivilijo, ki malo bolj obvlada šivanje.
Za poletje, pa sem si kupila dve oblekci, v Kiku, čist navadni, ampak sta iz ful raztegljivega materiala, tako, da ne bodo tesne za mojega bušija. Nosila pa ju bom lahko tudi po nosečnosti.
Ker roko na srce meni je drago dati 50 E za ene kavbojke za par mesecev nošenja,...

Upam, da sem kateri kaj  pomagala,...user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.5.2010 14:00:21   
phelps
netyka, ne straši me. Ne verjamem v horoskope in podobne bedarije, ampak v preteklosti sem imela tudi jaz že t.i. "preroške" sanje, kar se je zgodilo, je bilo potem res. Te niso bile tako močne, bistvo je bilo pa še v tem, da bi si morala včeraj pobriti noge, ipd. (pa si jih nisem, ker sem bila res ful utrujena) in mi je bilo v sanjah ful nerodno pred zdravnikom in sestro, ker sem bila ful kosmata user posted image

Mi2 morava še vse nabaviti, ker je to prvi user posted image , začela bova pa avgusta. Mislim, da bo dovolj časa. Če bo pa kaj prišlo vmes, bo pa on nabavil (itak že sedaj ogledujem po netu in približno vem, kaj mi je všeč). Sedaj mi je še malo prezgodaj.

Dogaja tam spodaj se pa tudi pri meni še vedno, ampak mislim, da bo čedalje pogosteje in prav je tako. Itak bodo naši otročiči čez par tednov začeli brcati user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.5.2010 14:01:50   
severnica77
pildek - Zelo mi je žal in sploh nimam besed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.5.2010 14:01:59   
Soncchhek
Pildek  objem.....vem da je zdaj težko, ampak kaj veš kaj prinese čas.....mogoče enkrat spet....

Aleksa83, jaz že razmišljam o stvareh, ki ji bomo rabili za dojenčka....veliko jih dobim....nakupi pa nič prej kot tam nekje do septembra 6...7 mesec... če pa me kaj zagrabi pa bi šla prej v bolnico...bodo pa že namesto mene poštimali.
Saj sem že pisala tu, da imam ful alergije na cvetni prah....tako da.....se izogibam v veliki meri " zraku".....ko kihnem pa ...ni prijetni....včeraj me je ful zbodlo.....Nikakor zadrževat kihanje....potem je še večja napetost ali pa če kihneš tako na-pol.

Se strinjam z netyko......da smo sedaj ful bolj občutljive na vse dotike, dražljaje ipd....bolj dovzetne jap.

Za mojega bušija sem pa že napisala, da se super počuti v nosečniških kavbojkah in trenerki  hihi...pridno raste......je še od prej podlaga pa se bolj pozna.

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 7.5.2010 14:03:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.5.2010 14:07:24   
Renesme**
pildek-user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.5.2010 14:12:14   
Anonimen
phelps oprosti, nisem te hotela prestrašit... ampak še sama ne morem verjet da se res nekatere sanje tako uresničijo user posted image za mano je res grozna izkušnja in upam da nobena od vas ne bo šla čez kaj takega... ko sem opazila kri sem potem cel čas moji štručki prigovarjala da naj prosim ostane z mano in sodelavci so mislili da se mi je čisto zmešalo... hudo mi je za vse tiste ki so se od nas poslovile ampak držim pesti da jim ponovno uspe in to hitro...user posted image

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.5.2010 14:20:59   
phelps
Hehe, ni panike, imam sicer cmok v grlu, ampak sem nekako že navajena na takšne in podobne izjave tule gor. Pač nekatere povejo tudi negativne izkušnje, mogoče je prav tako, mogoče ne. Prejšnjič ko se je to zgodilo, mi je moj prepovedal brat forum user posted image . Meni je tudi na nuhalni svetlini povedala ginekologinja, v katerih mejah mora biti bitje plodovega srčka (še preden mi ga je izmerila) in da če ni v teh mejah, nekaj ni ok. Pa berem tule, da nekatere nimajo v teh mejah. Pa se mi ne zdi potrebno jih na to opozarjat, če je njihova ginekologinja rekla, da je vse ok, bo že držalo.

Za mano so 4 pregledi, pikica lepo raste, sem v četrtem mesecu. Moja naloga in dolžnost je, da zdravo živim in sem čim bolj pozitina. Kar mi je namenjeno, mi je in lahko se zgodi še marsikaj. Žal je tako v življenju.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.5.2010 14:21:40   
Renesme**
Kaj naj rečem drugega kot hvala bogu, da je petek in vikend, meni bodo noge odpadle...imam terensko delo in sem skot ven in not iz avta pa peš naokoli...potem imam pa tudi jaz maternico v križu (mi je tudi morala delati vaginalni UZ na NS, je zmerila, da je maternica šele po 10cm v globino in bi se preveč matrali....user posted image , no posledice že čutim, boli me križ, očitno imam maternico trenutno tako da mi pritiska na Levi n. ischiadicus, kar pomeni, da me špikne v rit in potem se bolečina razširi po celi nogi do narta in jaz šepamuser posted image ...saj poznam to že iz 1.user posted image , ampak takrat se mi je to dogajalo v 8.,9. mesecu, kaj bo šele zdaj....
Prebavo imam tud v kuser posted image ....trebušček se mi pa tudi pozna malo, ampak ko pa pojem kaj in zvečer pa že kar konkretnouser posted image . Glede na to da pa nosim v križu pa mislim, da prav velik nebi smel biti.

Nakupi- prvič sem večino stvari kupila avgusta (rok sem imela 14dni prej kot zdaj), zdaj pa me kar mami, kakšen bodi, kakšna kapica....user posted image
Drugače pa moramo še kabinet preurediti v otroško sobo za starejšo, to bo nekje julija, potem pa pride na vrsto tudi ostalo, tudi pri nas moramo kar nekaj stvari na novo kupiti, ker jih v 1. nismo, previjala sem na pisalni mizi- nikoli več, 2 meseca skup me je križ bolel 24/7, tako da previjalna miza je 1. stvar ki jo bom kupila...2. je posteljica, sva prvič dobila eno staro od sosede, naj povem da je tudi moj križ trpel, ker je bila ful globoka, samo ene 3 višine nastavljiva (spodnja višina je praktično na tleh), stranice niso bile premične, tako da sem se tudi naveliko sklanjala noter....nič več....bomo pa kupili posteljo 140x70, pa da se potem spremeni še v otroško posteljo....
3. stvar je igralni center za na tla....še zdaj bi mojmu vrat najraje zavila ker mi ga v prvo ni dovolil kupiti, no zdaj hvala bogu tudi on ve kako je fajn, ker so ga imeli pri kolegihuser posted image user posted image
4. košara za voziček, tudi to sem imela za prve 3 mesece en voziček sposojen iz pamtiveka, komaj se je premikal....
5. avtosedež sem imela tudi sposojen- no ampak tega pa dobim zdaj Maxi cosi od kolegiceuser posted image

sej se bom še kaj spomnila.....user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.5.2010 14:30:38   
Anonimen
phelps v bistvu sem tudi jaz kar nekaj časa razmišljala če bi se pridružila forumu. predvsem zaradi tega ker sem se bala da bom prebrala kaj takšnega kar bo me negativno presentilo ali me prestrašilo. ampak sem potem razčistila sama s seboj in si rekla da vsaka nosečka doživlja nosečnost drugače in vsaka ima svoje izkušnje. jaz bom pač poslušala svojo G, bom pa svoje vtise z veseljem delila z vsemi sonosečkami. in sem ugotovila da kljub vsemu tu in tam naletim na kak podatek ki mi tudi koristi user posted image je pa prijetno klepetati z bodočimi mamicami ker kakorkoli pogledaš, vse bomo čez pol leta stiskale naše štručke in verjamem da bodo kar hitro pozabljene vse tegobe iz časa nosečnosti in nam bodo ostali samo lepi vtisi in en kupček slikic :)

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.5.2010 14:30:48   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

jutro vsem user posted image

no na kratko z mojega pregleda
g. pravi, da je vse super - da je mali pravi korenjak (se je skoz odganjal - ni bil/a nič pri miru user posted image )
nam je pomahal (sem prav vesela, drugi pregled in imam že drugo slikico - prvi pregled sem šla na samoplačniškega, zdaj sem pa v leonišču in sva knjižico odprla) tudi jaz sem ok (pritisk, teža...)

edino en zaplet sem imela, prejšnji redni pregled pri g. (lansko leto polet) sem dala bris pa ni bil 100% in je zdaj pri prvem pregledu naredil še enkrat bris.... in nekaj vidu kar mu ni bilo všeč in sva včeraj to odščipnila (sem pa lahko brez skrbi, ker je mogu to odščipnit v materničnem vratu).
Vendar mi je reku, da ne bo žgal (zaradi nosečnosti) ampak mi bo dal trak (povoj) in ga moram jaz po 5h odstranit, jaz sem pol še vedno krvavela (tudi ko sem šla ponoči lulat ali pa zdaj v službi krvavim oz. ni veliko krvi na vložku ampak ko se obrišem - sveža).
Zdaj me pa zanima če je katera od vas že imela tako izkušnjo, da mi pove kok časa bom še krvavela, da ne bom panike delala, pa klicala g. - vsa panična, da je kaj narobe user posted image

No to je to naslednji pregled pa imam 04.06.2010, komaj čakam torek, da grem na NS pa da spet vidim dojenčka (da se pomirim in vidim, da je vse ok user posted image )

lp

Meni je vzela samo bris na 1. pregledu, pa sem še mal krvavela še 2 dni, kaj šele da ti odščipne....to je kri iz materničnega vratu in ni povezano z nosečnostjo....če te skrbi pa le pokliči ginekologa, saj zato so pa tam.

Pa še to- za vse- če vas kaj skrbi raje pokličite, saj so navajenih tečnih nosečnicuser posted image , boljše to pa da ste potem mirne, kot pa da se sekirate in v najslabšem primeru, da je res kaj pa niste poklicale....

Drugače pa...lahko je reči biti pozitivne....jaz se spomnim iz 1. nosečnosti, jaz sem se skoz sekirala... pa štela mejnike...2ot, da nisem več za na urgenco, 24t da že lahko kao preživi, 28t da je res že tisto preživetje....skoz nekaj, ko mi je g. v 32t rekla da je tamala majhna sem 1teden skupaj jokala, najbrž naredila s tem več škode kot koristi....na koncu je bila res majhna ampak zdrava!

< Sporočilo je popravil Renesme** -- 7.5.2010 14:32:08 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
7.5.2010 14:50:16   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: netyka

phelps v bistvu sem tudi jaz kar nekaj časa razmišljala če bi se pridružila forumu. predvsem zaradi tega ker sem se bala da bom prebrala kaj takšnega kar bo me negativno presentilo ali me prestrašilo. ampak sem potem razčistila sama s seboj in si rekla da vsaka nosečka doživlja nosečnost drugače in vsaka ima svoje izkušnje. jaz bom pač poslušala svojo G, bom pa svoje vtise z veseljem delila z vsemi sonosečkami. in sem ugotovila da kljub vsemu tu in tam naletim na kak podatek ki mi tudi koristi user posted image je pa prijetno klepetati z bodočimi mamicami ker kakorkoli pogledaš, vse bomo čez pol leta stiskale naše štručke in verjamem da bodo kar hitro pozabljene vse tegobe iz časa nosečnosti in nam bodo ostali samo lepi vtisi in en kupček slikic :)

In prav je tako user posted image

renesme, moja pikica je že od vsega začetka premajhna za moje tedne, ginekologinja mi je izračunala datum poroda glede na 28 dnevni cikel, jaz ga imam dejansko 33. Tudi na NS mi je rekla, da je majhen, ampak da je zdrav.

Moram sedaj obupavati? Po naravi sem optimist in tega mi nihče ne more vzeti user posted image

Od mojega fanta brat ima punco, ki ima rok 1 mesec pred mano (stara je 35 let, prvi otrok, enkrat je šlo že naprej). Iz dneva v dan imajo boje, kje jo kaj boli, kje jo kaj špika, ipd... Mislim, da to ne za pikico niti za njo ni dobro. Ji skušamo povedat, da 24 urno ležanje v postelji ni ravno dobro (1x do sedaj je šla iz hiše, pa je po eni uri skoraj omedlela od utrujenosti), ampak to mora ona sama pri sebi razčistit in šele ko bo, bo uživala v svoji nosečnosti.

Jaz se dobro počutim v svoji koži, sem pa jasno na realnih tleh, v mesecih ki prihajajo bo za nas še mnogo presenečenj (žal bodo vmes tudi negativna). Življenje je polno sprejemanja kompromisov.

Dovolj je že "žrtev" med novembrkami2010, moramo in BOMO prišle do konca in vse bo ok! user posted image

Bodi dovolj za danesuser posted image Vikend je tuuuu, jeeeeej user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
7.5.2010 14:59:59   
simonmojca
Zdravo,

Sem bila sitna nosečka user posted image  in sem klicala, sem samo s sestro govorila  (od mojega g.) pa me je takoj potolažila, da bi bilo dobro, da bi tisti povoj imela dlje časa not (magar čez noč), ker se ranica ni dovolj zacelila. Pravi pa, da se mora tekom današnjega dne umirit, v primeru, da se nebi pa pokličem (ali pa obiščem dežurnega)

Tako, da me je pomirila, klicat sem pa mogla, ker mi je moj predragi napolno težil user posted image  (na 15min, če sem že klicala – čeprav sem pri svoji sestri preverila prej, ka dela v zdravstvuuser posted image )

Tako, da jaz sem zelo optimistična, da se bo vse umirilo in bo ok (malo se že – tako da je samo še kakšna kapljica krvi, ko grem lulat ter na papirju).

Zdaj samo še veselo čakamo na NS user posted image

Glede nakupovanja, sva se pa z mojim odločila, da po avgustu -najprej v miru na dopustu
Voziček, jajček in avtosedež sta že moja starša rekla, da bosta kupila – tako, da nama je tukaj prišparano.
Posteljico in ostalo opremo za sobico bo pa res treba čakat po dopustih, ker morava še zrihtat prizidek (parket, prebelit….) tako, da naju čaka še pestro delo. Lp

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
7.5.2010 16:24:45   
majabar
Evo mene nazaj. Čestitke za vse uspešne preglede!!! pildek, tebi pa želim, čim hitrejše okrevanje in veliko ljubezni od tvojih najbližjih!!
Spet nove članice, me veseli!!!
soncchhek, super, da ne bruhaš že nekaj dni. Napredek;)!!
Meni so vse cunje še vedno prav, trebuh se mi pozna samo popoldne, ko sem utrujena in še vedno zjutraj, ko se zbudim na desnem boku in se naredi izboklina, ki potrebuje kar nekaj časa, da se skrije:).

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
7.5.2010 16:36:40   
Soncchhek
Tudi jaz sem po naravi optimist in tega mi nihče ne more vzeti....tako da mene pisanje tukaj ne razburja....imam sama razčiščene pojme....kar pa jih mora imeti vsaka nosečka, če želi imeti " mirno " nosečnost.....Jaz pač sem burhala kot nora..slabost še vedno...( na srečo bruham ne večuser posted image ).......in tako je pač pri meni....ampak jaz zaradi tega ne živčkam, paničarim ali pa da bi bila depresivna......V meni raste majčkeno bitjece, najsrečnejši človek na svetu sem.....Počutje pač takšno kot je.....pa četudi bo do konca tako, bom zdržala.

Res je , da marsikatero pisanje lahko koga v paniko spravi....ampak si ne smeš dopustit.... Ti si ti in nekdo drug je nekdo drug.

Glede srčnega utripa plodu pa....jaz sem imela rahlo visokega...pa me je vprašal ginekolog če sem žejna......ker to čuti tudi bebica......pa sem res bila...čisto brez sline.....nisem pila pol urce prej ( ker pijem drugače vsake par minutk)...da bi mi zdržal mehur med nuhalno....če ne sem itaq non-stop na wcju .

Pa tudi recimo glede nuhalne...smo imele tako različne rezultate pa......še veliko bo teh razlik.....pač vsaka sama si mora razpucat kako in kaj.

Jaz vem da vsaki posebej želim vse dobro.....vidim pa sama pri sebi, kako sem pazljiva....a vedno manj.....v smislu- ko sem prišla s prvega pregleda domov....sem bila kot kamen...haha še vstat si nisem upala hitro hahhahah.....
Pa se navadiš.

Vse je enkrat prvič.

Punce moje, lep vikend vam želim. user posted image
Optimističen, nasmejan, dobrega počutja poln.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
7.5.2010 17:19:35   
severnica77
Glede negativnih stvari, ki se pišejo na forumih. Meni pa se ne zdi to sploh slabo. Včasih tudi na ta način lahko informacija pomaga in še dodatno kaj preveriš ... kaj pa vem, če bi vse in vsi pisali samo v superlativih in o pozitivnih zadevah ... to ni realnost. Življenje pač ni enobarvno. Ne v nosečnosti in ne v nenosečnostnem stanju.

In tako kot je ena napisala. Vsaka pač mora imeti pri sebi razčičeno in vsaka zase pač ve kaj je zanjo najbolje.
Recimo, ko se ena mojih nosečnosti ni končala dobro ... so mi tudi prav te informacije prišle prav. Ker takrat te pa prav te informacije zanimajo.

Vsekakor pa upam, da bo slabih novic 0 in tudi jaz želim vsaki le najbolje user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
8.5.2010 7:12:49   
Renesme**
Dobro jutro

Evo že pijem Donat...pa upam da bo kaj pomagal...

Meni vem, da je v prvi nosečnosti forum ful pomagal, ker če ne drugega, sem videla, da imamo vse enake težave in da špikanje, slabosti, zategovanja, zaprtost, vrtoglavice (še pridejouser posted image ), da je to vse normalno za nosečnico....

Jaz sem pa danes v 15. tednu in se mi zdi tako finouser posted image , jaz komaj čakam, da se začnejo brcikeuser posted image , prva je bila tako nežna, da te brce nikoli niso bile odvečuser posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
8.5.2010 7:42:04   
elaaa
Prosim za glas.

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Hvala.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
8.5.2010 8:58:57   
Sunday
Dobro jutro!

Renesme meni je donat danes že pomagal user posted image
ali pa mini sladka kavicauser posted image

Tudi meni forum pomaga... ko berem poste, se počutim med "svojimi"

So pa sigurno razlike med vsako, zato, se ne sme nobena ustrašit,
če so njeni rezultati in meritve drugačne.
Vsaka ima tudi drugačne preddispozicije.
Saj če že na zunaj pogledaš, ena bo imela ogromen trebuh, druga pa
zelo majhnega. Otroka bosta pa lahko enakih velikosti.

Mene je bilo tudi strah se pridružiti... ampak, če mi je namenjeno, da ne bo šlo vse po sreči, mi je namenjeno. Pa nima veze a sodelujem tukaj ali ne.

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
8.5.2010 9:19:38   
Tory78
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.5.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- nejka000, NP 13.5.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 14.5.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10 , Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , NP 18.5.10, Domžale user posted image  user posted image

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 2.6.10 user posted image  user posted image  

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 17.5.10, Ljubljana user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.5.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , NP 19.5.2010, Kozjansko user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 20.5.10, Mariboruser posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP 12.5.10, NS 4.5.10, Gorenjskauser posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Ljubljana
- nejka,  25, 2user posted image  , 1user posted image , okolica Sl.Konjicuser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.5.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, NS 26.04.10, Ljubljana

11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 6.5.10, NS 28.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, NS 29.4.10 Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.5.10, MS 4.5.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.6.10  user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , NP in NS 2.5.10, Kranj
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , NP 19.5.2010, Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, NS 29.4.10 user posted image
- novemberska, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, NS 6.5.10user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 11.5.10, NS 11.5.10user posted image
- Norvežanka
- sunday, NP 17.5.10 user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.6.10, NS 11.5.10, okolica Ljubljane user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , NP 14.5.10, NS 10.5.10

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, NS 12.5.10, Ljubljana z okolicouser posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, NS 13.5.10, Celje user posted image
- aleksa83

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.6.10, NS 13.5.10, Gorenjskauser posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, NS 12.5.10

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, NS 20.5.10, Celje user posted image  

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.5.10, NS 17.5.2010, Okolica Celjauser posted image
- urša08, 3user posted image , 2user posted image ,  NS 10.5.2010
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NS 12.5 10,  Gorenjska user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10

28.11.10
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.5.10, NS 18.5.10, Maribor user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, NS 20.5.10, Maribor user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 62

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
8.5.2010 9:27:37   
Soncchhek
Dobro jutro !

Jaja, prehitro sem se hvalila....včeraj mi je bilo cel dan spet nenormalno slabo......bruhala sem zvečer, ko sem nardila dva grižljaja kruha....ampak sem si potem šeenkrat naredila večerjico..kosmiče....in čez popila še liter čaja pa je bilo ok. Pač tako je če bruhaš občasno...pa se kasneje lahko spet naješ+ piješ ful tekočine baje ni panike....tako so meni rekli v bolnici....Če pa bruhaš kar naprej je pa nujno čekirat urin....da ne dehidriraš.....pač greš do zdravnika....pa ti že na tist trakec vidijo kaj dogaja.

Jutri štarta 13ti teden ....

Ja te meritve....nuhalna recimo...so res velika odstopanja med nami...jaz imam recimo 31 let in je že osnovni riziko 1: nekaj čez 700......za DS.............potem ko je upošteval svetlino ( ki je bila 0,9mm) pa je prišlo nekaj čez 1: 3800....saj sem par strani nazaj napisala.....
Mojga je ful pomiril ginekolog s tem, ko je rekel da se odlično vidi nosna kost.....res se je super vidlo.. ( čeprav to ni lih 100% pokazatelj)...da je na bebiju vse ok......svetlina minimalna in za moja leta odlično ( " moja leta"user posted image takoj ko nimaš več do 30...si nekako med starejšimi nosečkami obravnavan).... Tako da mnenje gin. je bilo da DHT.....bi kvečjemu izboljšal rezultat......da on je zadovoljen z rezultatom....še bolj pa z videnim na plodu....  Tako da jaz se za DHT nisem odločila.....vendar pa že par dni razmišljam o tem ... Mogoče bi bilo dobro, da bi se... Mogoče bi bilo dobro da grem na amniocintezo.......ampak tam se vidijo kromosomske okvare....to je res.....še vedno pa če si paničar lahko razmišljaš v smislu, kaj vse bi lahko šlo narobe.....kaj če....pa še pri porodu pa.....

Pač jaz sem vzela nuhalno...kot nek verjetnostni izračun, statistični.....zato se za DHT nisem odločila.....
Amniocinteza....o tej pa razmišljam no.....ampak.....Moj pravi da se mu ne zdi potrebno....
Ma kaj vem zadnje dni sem polna tega razmišljanja....

Za DHT sem itaq prepozna.......bi morala še enkrat potem na nuhalno.....

Mah.....

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 8.5.2010 9:29:44 >

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
8.5.2010 9:49:03   
Tory78
Dobro jutro!

Pa žal spet ena slaba novica in res upam da zadnja.
pildek  user posted image

aleksa83 dobrodošla, sem te dala na seznam pod PDP 19.11., če je tak ok, lahko pa napišeš še ostale podatke za seznam, če želiš.

majabar kak je bilo na tekmovanju in kak si ti kaj počutiš, je moralo bit kr naporno.

sonncchhek in ostale s slabostmi, upam da se te že počasi nehajo in da lahko končno začnete uživati.

Mene tudi utrujenost počasi mineva in končno imam več od dneva, prej se mi je zdelo da pol dneva prespim, pol dneva pa sem v službi, tak da moj user posted image  ni imela kaj dosti od mene. Bo treba zdaj nadoknadit user posted image .

Jeee  danes pa gremo na piknik, komaj čakam, da se bom lahko načvekala s prijateljicami.

Uživajte v lepem vremenu!

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
8.5.2010 9:53:00   
Soncchhek
eh, jaz sem se slabosti že navadila...samo da bi bilo bruhanja čimmanj oz. nič....
jaz pa komaj čakam obisk nečakinjuser posted image !!!!! se bomo cartaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!

lep vikend vsem skupaj !!!

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.