|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
5.5.2010 8:54:30   
Soncchhek
jaja regres.....saj vem zakaj se ga veselite.........za nosečniške nakupe !user posted image

ja nosečniške hlačke so pravi balzam resda......prva liga, kot sem že napisala.

Ma jaz upam da se moje stanje kmalu čisto obrne, že včeraj in danes sem se malce boljše počutila....čeprav takoj ko se najem.....moram sedet pokonci...ker se mi še vedno dviguje, no važno je da ostane notri hrana.....sem štartala itak s preveč kg ( kot sem rekla v zadnjih 3 letih sem se zredila za  skoraj 20 kg.....).....z nosečnostjo pa izbruhala minus 9 kg...Očitno je narava poskrbela, da se prevelika teža zmanjša, pa je rezerva za par mesecev da jih dobim nazaj user posted image .
Tako da normalne hlače od prej....so mi v zadnjici in nogah kar malo prevelike....a buši....ta pa je začel vzhajat.....o ja....prav lepo je videt.....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!

Pa spodnje hlače me ful motijo......ne vem a si nakupit tiste, ki se nosijo čez trebušček ali take nizke za pod trebuščkom....

Jaz imam pa danes popoldne nuhalno.......meni je vseeno kakšen spol je, moj bi rad vedel.....pravi da zato da si vse pripraviva ( čeprav nekak se on nagiba k punčki)....ker za punčko imava že vse doma.....za fantka pa tudi dobim od prijateljice....tako da je čisto vseeno.......nekje konec poletja bova že preuredila sobo...pobarvala stene.....pa bi rad vedel a riše rožice al pa avteke user posted image user posted image user posted image . Kot fant si mogoče res bolj želi punčko......nečakinje ima ful ful rad.......jaz pa glede na to da imamo v familiji same punce....bi bilo zanimivo imet fantka.
Kakorkoli, samo da so bebice zdrave in tudi mi.

Moja prsa se po bolečini tudi umirjajo.....po bohotnosti pa raje ne komentiram.....le kam se jim mudi.....

Danes pa dežek in moj daaaaaaaaaaaaaaaaannn !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan punce !

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
5.5.2010 9:21:18   
ikin
Hojla novembrke!

Soncchhek: upam, da se ti bo bruhanje zdaj malo umirilo res si ful boga,  meni že gre počasi na bolje.
Nadinne: nisem bila v Domžalah na NS tako, da ti ne morem povedati za ceno mislim pa , da se suče vse od 42eur pa do 75eur, pač odvisno tudi od želja bodočih staršev ( dvd,....).

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
5.5.2010 9:52:45   
malajka84
Hej! Da še jaz poročam kk je blo na NS. Z eno besedo super. Res, če katera še ni šla, pa je v bližini Litije doma priporočam dr. Kežarjevo.
No stari smo 12t pa 6d, datum poroda ni spreminjala ostaja enak, možnost za downovega je 1:23418, tak da je rekla da je super, velki smo 58, bijemo pa 158 na minutko. Ma bilo je pa super. Je sesal prstek pomahal nam je stegoval se nam je...:) Ma super je to prvič v življenju videt. Dobila sva 20 slik:) 3 videe:) tak da mam zdej kej gledat, pa še dve 3D slike nama je dala. Res super. No dve nogice, dve rokice, pač vse je tk k je treba:)

Vsem, ki še čakate NS veliko sreče in veselja na pregledu!

(odgovor članu ikin)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
5.5.2010 11:21:17   
nejka000
ojla čveke!

Me dolgo ni blo. Sem rabla eno uro da sem vas prebrala.

Dobrodošle vse nove, zaj nas je pa že kr velikuser posted image

Vsem ki ste izgubile svoje pikice pa upam da hitro spet zagledateuser posted image .

Pri nas je vse po starem, zaj so mi še pregled prestavli za dva dni tako da ga imam sedaj 13.5. pa se ži tak ne morem dočakat.
Slabosti so počasi mimo in se počutim ker vredu, edino apetit je bolj slab in se nisem zredila še nič, trebušček je pa že prijetno okrogel. Čeprav se mi v prvi nosečnosti ni še poznalo nič do 5ga meseca, je zaj že kaj za videt.

No lepo čevkajte še naprej, mi pa gremo po dolgem času spet malo delatuser posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
5.5.2010 11:56:30   
Sunday
Dober  dan sonosečke!

Danes je pa moj D dan za nuhalno.

Še malo pa bo dve ura...

Upam, da nama bo še ostalo dovolj časa,
da grem jaz v H&M pogledat za hlače.
Pa spodnje bi tudi rabila...
Se nagibam kar k nizkimi, ne tistimi čez trebuh,
vsaj čez poletje mislim, da mi bo lažje z nizkimi.
Kakšne imate pa ostale?

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
5.5.2010 12:11:47   
Valentina85
Evo mene z nuhalne user posted image

Stari smo točno 12 tednov, velik 53,3 mm, utrip srca 158. In še tveganja:
Trisomy21 - 1:1658
Trisomy18 - 1:6624
Trisomy13: 1:62701

BIla sem pri dr. Babnikovi v Postojni, rekla je, da so to super rezultati. Tamali je divjal po trebuhu ga je komaj umirila, da ga je zmerila hehehe, brcal je z nogami in jezik kazal user posted image Spola se pa žal še ni videlo.

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
5.5.2010 12:17:10   
november2010
Hej!

Kar se spodnjih hlačk tiče... jaz sem kupila ene take ful fajn, bombažne, popolnoma udobne, nizek kroj. Priporočam! Pa še spodnje majčke sem si take kupila, da imajo spodaj že tisti športni modrček všit, tako da imam za doma skoz to gor, da mi ni treba modrca nosit, ker me joške še vedno zelooo bolijo.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
5.5.2010 12:29:07   
phelps
Valentina85, končno ena, ki napiše (meni) razumljive rezultate. Sem se kar dobro podkovala o podatkih, ki jih dobimo na NS, ampak kar nekatere pišejo, je povsem nelogično. Je pa res, da je glavno, da so pikice zdrave  in da vidimo te premikajoče se čudeže user posted image

Jaz sem tudi včeraj opazila, da me tiščijo obične spodnje hlačke... Kje pa se kupijo te nosečniške? Ja, obvezno z nizkim pasom, sploh poleti imam rada čimbolj "prosto" kožo user posted image Sedaj je pa tudi moj trebušček vsak dan bolj viden in vem, da je to nosečniški, ker ga ne morem več potegnit noter. Jeeej user posted image

Pravkar zmazala tudnin sendvič, njamiiii (čutim, da je tudi mojemu malemu Phelpsu teknilo) user posted image

Bodi dovolj za nocoj.

< Sporočilo je popravil phelps -- 5.5.2010 12:32:27 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
5.5.2010 13:02:04   
Soncchhek
Spodnje hlače? Jaz sem si zaenkrat kupila malo večje bombažne .....drugače pa tudi jaz razmišljam nosit te, ki so pod trebuščkom....ampak jih že do sedaj nisem marala...Tiste za čez tebuh sem dobila, ampak so tako velike, da še ne pridejo v poštev....
jaja bušiji bodo zdaj rastli......ne gre več not še samo ven.....

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
5.5.2010 14:43:18   
tejci1981
Hej punce!

Upam, da se mate fajn kljub slabemu vremenu.

Jaz sem včeraj nabavla prve nosečniške hlače, take lahke, poletne v H&M.
C&A v Mb je slabo založen, par hlač, par majčk in to je to.

Je gledala katera iz štajerkega konca kaj  v Avstriji?
Sem bila sicer v torek gori, pa nisem nič pogledala za oblačila, sam za opremo.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
5.5.2010 16:13:30   
Marimax
Ola nosečke ! Sem bila malo distancirana od foruma, ker smo imeli doma in v službi gužvo. Mi je sedaj komaj uspelo vse prebrati.
NS sem imela pretekli teden, vse ok, glede na starost imam dober rezultat. Dete signaliziralo svojim staršem ročne gibe, ki sva si jih midva razlagala kot "Evo mene, res sem tukaj" user posted image
Sem pa takoj na začetku dr omenila naj nama ne pove spola. Hočeva presenečenje oz. preverjava, če je moj občutek pravi (fantek). Se je nasmejala in komentirala, da večina pa najprej vpraša za spol.user posted image
Se pa zadnje tedne res dobro počutim, celo višek energije. Se pozna, da so prvi meseci mimo. Takrat pa mi je bilo res slabo in obupno natančno sem vse vonjala.
Opazila pa sem, da zelo intenzivno sanjam. Tako kot berem tudi druge. Prav neverjetno kakšne kombinacije privlečem iz podzavesti. Raje ne bi pisala o vsemuser posted image

ljubljana: čestitke drugorojencu. Pa super darilo sta izbrala. Bicikli so zakon ! Hvala ker si vprašala glede NS. Poročilo zgorajuser posted image

aleunaum: upam, da si OK in da se čimprej vrneš med nas. Sem te rada prebiralauser posted image

mami28:; urša ti je že odgovorila glede dvigovanja otrok v nosečnosti. Jaz mojemu skušam dopovedati, da mami mora nositi še enega dojenčka, pa ne pomaga. Imam kakšen večer prav slabo vest, če kdaj pretiravam, a čisto se dvigovanju ne morem izogniti, še posebej če sva z malčkom več dni sama.

škorpijonček: tudi jaz še vedno spim na trebuhu. Si kdaj podstavim kakšen pouštrek pod trebuh, da nisem čisto direkt. Proti koncu nosečnosti pa itak pridejo v poštev le še levi in desni bok.

Soncchek, ajne1: se mi prav smilita s temi slabostmi. Upam, da čimprej minejo !

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 16:17:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejci1981)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
5.5.2010 16:19:29   
Marimax
Sem vedela da sem nekaj pozabila.
Materinska šola oz. po novem Šola za starše.: V prvi nosečnosti sem jo imela v zadnjem tromesečju. Absolutno prepozno.
Takrat imaš že velik trebuh,skoz te tišči lulat, pa težko sediš nekaj ur skupaj na tistih trdih stolih (LJ porodnišnica), tako da priporočam 2 tromesečje. No, v našem primeru bo to ravno poletje, kar spet ni ugodno (kot se spomnim ni bilo klime v tisthih predavalnicah).
Je pa tudi neka omejitev od katerega tedna dalje se lahko udeležiš te šole, najbolje poklicati tja in vprašati.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
5.5.2010 17:26:01   
severnica77
Pozdravljene!

No, tudi jaz sem porabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala. Ste pridne čvekice. Meni tega čas ne dopušča, predvsem zaradi službe. Pridem pozno domov, potem pa je vedno dosti dela in ukvarjanja s prvorojencem.

Moje slabosti počasi izginjajo. Sem pa še vedno nekako napihnjena in ne morem reči, da imam ravno nosečniški trebušček ...
Jaz sem se do sedaj zredila nekje za 2 kg. Štartala sem z nekaj manj kilogrami kot v prvi nosečnosti, zato me ne skrbi preveč.

GLede dvigovanja malčkov. Jaz našega še kar dvigujem pa ima že 14 kg, tudi pupiko prijateljice ... Po moje ni nič narobe, če se to ne povzroča nobenih težav. Tudi glede kolesarjenja mislim, da je tako. Mi se kar dosti vozimo s kolesi, če le vreme dopušča.

Sem pa prejšnji teden dala kri za vse preiskave. Glede toxe sem pomirjena, ker sem bila že v prvi nosečnosti pozitivna.

Nosečniških oblačil imam že od prej, samo kaj, ko mi je vse preveliko. Bomo videli kako bom napredovala s težo. Sedaj še nosim normalna oblačila.

Za prvi maj pa smo si privoščili krajši oddih na morju, mali je užival 100/ uro, midva pa tudi.

Komaj pa čakam na NS, ki jo imam 11.5. Najprej zjutraj v porodnišnici (na napotnico), kjer imam UZ oz. enak pregled kot je NS, samo da verjetnosti ne izračunajo, vendar pa pregledajo vse in določijo NS. Potem pa še grem na samoplačniško NS popoldan ob 17. uri, tako da bom ta dan imela kar 2x UZ in se že ful veselim. 14.5. pa imam še pregled pri svojem ginekologu. Me pa kar malce skrbijo že vnaprej rezultati, ker sem vseeno že stara 32 let.

Vsem pa čestitam za dobro opravljene NS. Imate super rezultate! user posted image

Evo nekaj sem načvekala pa zacajhnala sem si tudi, da bo naslednjič lažje najti zadnje prebrano sporočilo user posted image .

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 5.5.2010 17:29:02 >

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
5.5.2010 19:46:23   
ljubljana
Ja regres je že prišel, pa ga že ni več user posted image . Samo položnice so me prišle 600 EUR. Pa še imam obvezne izdatke.

Marimax
tega sva mu kupila , da ne bo spet samo za enega otroka in ga bosta za njim lahko vozila še dva otroka in ne bo tako kot s kolesom od prvorojenca, ki je končal na kosovnem, ker je skoraj razpadel. Tako da sedaj prisegamo na Specialized. Je kolo ki ga je imel do sedaj v odličnem stanju, kljub temu da ga je 3 leta vozil.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 5.5.2010 19:53:52 >

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
5.5.2010 20:15:11   
Soncchhek
 jaz sem še čisto zadeta od pregleda nuhalneeeeeeeeeeee
ne morm pozabit, kako dojenček plava noter...miga roke sem noge tja..... kako se vse vidi......izrazita nosna kost se je videla...hrbtenica- da si lahko štel rebra...kar svetilo se je....pomahal je......norooooooooooooooooooooooo...pa ko me je po trebuhu poteptal...oz.po mestu kjer je dojenček...kako se premakne...umakne.....hahah norooooo !!! jaz sem imela kar solzne očke in cmok v grlu.....moj je bil pa itaq čist adijo....spraševal...gledal....noro "!!!!

da ne pišem celega romana.....za spol je verjetnost bolj za enega kot drugega pa sva rekla da če ni sigurno naj nama niti ne pove.....bova to, če se odločiva, vprašala kdaj kasneje...ko se že 100% lahko napove kaj.

dolgi smo 57 mm....mogoče bi lahko po meritvah imela rok en teden prej, ampak bo tudi 21.11. ok....menda...
Trisomy21 - 1:3831
Trisomy18 - 1:27400
Trisomy13: 1:86551

to je to.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
5.5.2010 20:21:31   
pikizenc
Še moje poročilo iz NS: vse je tako kot mora bit, tveganje za Down je 1:6200 tko približno, ker nimam glih rezultatov tukaj, kar je kul, srček bije 160, veliki smo že 6,6 cm. Mal je škoda, ker je blo pri Pušenjaku velik parov, pa je šlo vse skupaj malo hitrej kot ponavad, ampak je vseen blo lepo. Za spol niti nisva vprašala zaenkrat, tako da je presenečenje. Je bil pa mali najprej ful pri miru, mogoče je spal user posted image  Mi je Pušenjak kr konkretno trebuh pretresel, da se je začel premikat, ampak je blo tko smešn, ker se je mali takoj stran obrnu, tko da nam je rito kazu.

Naslednji pregled je pa zdej 3.6.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
5.5.2010 20:27:14   
Soncchhek
ja sem pozabila komentirat, da smo poslušali srček....joj kako to bije .....norooooooooooooooo "!!!!!!

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
5.5.2010 21:29:45   
novemberska
Živjo punce!

Evo da se še jaz spet malo oglasim. Danes sem imela kontrolni pregled, zaradi krvavitev, ki sem jih imela pred dvema tednoma. Moram rečt da je moja pikica zelo živahna...res jo je enkratno gledat, tko da sem se kar ornk pomirila ker ni nobenih problemov več. Smo pa že kar veliki 7 cm in glede na to da so me na nuhalno naročili drug teden, je bila ginekologinja malo skeptična če so bo še dalo nardit nuhalno. Mi je predlagala naj pokličem, če me lahko prenaročijo prej, ampak so nažalost v Domžalah ta teden do pondeljka na dopustu, tko da sem poklicala v Dravlje in imam nuhalno že jutriuser posted image user posted image komaj čakam.

Drugače moje slabosti so iz dneva v dan manjše, jih že skoraj  ne občutim več. Je pa res da sem skoz napihnjena in imam full probleme s prebavo, namreč non stop sem zaprta.user posted image mi gre to že prav mal na živce.

No želim vam še naprej lep večer....zdaj pa je čas da se stisnem k mojemu srčku in da skup malo pobožava najno pikicouser posted image user posted image

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1544
5.5.2010 22:35:40   
Tory78
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.5.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- nejka000, NP 13.5.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 14.5.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10 , Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , NP 18.5.10, Domžale user posted image  user posted image

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 3.5.10 user posted image  user posted image  

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 17.5.10, Ljubljana user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.5.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.4.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , NP 19.5.2010, Kozjansko user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 20.5.10, Mariboruser posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP 12.5.10, NS 4.5.10, Gorenjskauser posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Ljubljana
- nejka,  25, 2user posted image  , 1user posted image , okolica Sl.Konjicuser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.5.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP- 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP- 26.05.10, NS 26.04.10, Ljubljana

11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 6.5.10, NS 28.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, NS 29.4.10 Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.5.10, MS 4.5.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.6.10  user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , NP in NS 2.5.10, Kranj
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , NP 19.5.2010, Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, NS 29.4.10 user posted image
- novemberska, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, NS 6.5.10user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 11.5.10, NS 11.5.10user posted image
- Norvežanka
- sunday, NP 17.5.10, NS 5.5.10
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.5.10, NS 11.5.10, okolica Ljubljane user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , NP 14.5.10, NS 10.5.10

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, NS 12.5.10, Ljubljana z okolicouser posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10, NS 5.5.10, Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, NS 13.5.10, Celje user posted image
- ajne1, 3user posted image , 2user posted image , NP 9.6.10

20.11.10
- nov2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 5.5.10, NS 5.5.10, Gorenjskauser posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.6.10, NS 13.5.10, Gorenjskauser posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, ns 20.5.10, Celje user posted image  

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.5.10, NS 17.5.2010, Okolica Celjauser posted image
- urša08, 3user posted image , 2user posted image ,  NS 10.5.2010
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image

25.11.10
- pildek, 33, 3user posted image , 2user posted image , NP 21.4.10 user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 10.5.10

28.11.10
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.510, NS 18.5.10, Maribor

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, NS 20.5.10, Maribor user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 62

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 , risa user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
5.5.2010 22:44:02   
Tory78
Hi punce,
v zadnjih dveh dneh pa je bilo res en kup pregledov in poročil  user posted image ,
sem se komaj prebila prek vseh novih podatkov user posted image , ampak je fajn prebirat vaše vtise,
če pa je nastala kakšna pomota me kr opozorite.

Jaz sem danes imela tudi pregled, je bilo vse bolj na hitro, smo pa poslušali srček, pa izvide za kri in toksoplazmozo sem dobila, morala se bom še dalje pazit, ker je še nisem prebolela, ostalo pa je vse ok. Čez en mesec pa naslednji pregled.

Lahko noč !

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
6.5.2010 7:46:37   
Valentina85
Tory78 prosim, če pri meni izbrišeš NS, ker sem jo imela včeraj. 

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
6.5.2010 8:24:01   
Soncchhek
jutrooooooooo
joj sem slabo spala......sem ves čas razmišljala o bebici.......pa imela pred sabo slikco kako plava in.....

premlevala zdravnikove besede o svetlini, nosni kosti ipd.
Se pa nisem odločila za DHT......sem tudi razmišljala o tem....in še razmišljam....Pač....vse to je statistika in.....rekel mi je da po njegovem ni potrebno, da je svetlina bila res minimalna....nosna kost izrazita .....blablabla.....

Sem pa razmišljala o amniocintezi......

Drugače pa, meni je še vedno slabo....mogoče za kir odtenek manj......pač ko se najem obvezno moram sedet, se mi kar dviguje, a važno je da ostane v želodčku user posted image !!!

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
6.5.2010 9:24:16   
Sunday
Dobro jutro!
Izvidov iz nuhalne nimam pri sebi, je pa vse normalno.
Veliki smo že 64mm. Spola nisva zvedela.
Moj je samo gledal in bil čisto brez beseduser posted image  Mogoče se je šele
začel zavedati, da gre zares user posted image  

Srček ima frekvenco 158. Ko me je po trebuhu potapkala,
da bi se obrnil se je takoj po obrazu počohal.
je moj rekel, da je ziher punčka, da se po obrazu boža. Jaz sem mu pa
nazaj rekla, da je mogoče sramežljivi fantekuser posted image

Zdaj se veselim naslednjega pregleda pri ginekologu 17.5. in upam, da
zopet vidim moje deteceuser posted image

Sva pa potem šla še v H&M in sem si kupila prve nosečniške hlače,
mešanico lanu in bombaža. Pa dve majčki.
Sem merila še eno tuniko. Ampak, glede na mojo postavo, ki ni ravno majhna,
sem bila prav smešna.

November2010 kje si pa kupila spodnje hlačke?

strippy verjamem, da se te vse bolj dotakne. mene se tudi, žal.
In se trudim nazaj držati.
Zadnjič, ko sva bila na poroki sem jokala kot dež. In mi je bilo že prav nerodno.

Neposredna povezava do sporočila: 1549
6.5.2010 10:06:53   
anmp2601
Ojla,

samo na hitrco se javim. Res ste pridne čvekice.user posted image user posted image

nadinne: spraševala si za ceno NS v Domžalah. Pri Strahovi sem plačala 60€ brez CD. Če boš slučajno še delala dvojni hormonski test, pa te pride dotanih 55 €. Pa ne sprejema kartic, samo gotovino. Tko da mej na zalogi dinarčke, ker kar bežijo.user posted image  Strahova je pa itak ful zakon, na začetku se mi je zdela vzvišena gospa, potem pa ko steče pogovor, pa vidiš da je svetovna.

Drugače, slabost hvala bogu ni več prisotna. Edino kar ta dež malo mori, ampak se zdej niki sonček kaže, tko da upam da bo vsaj vikend lep. A že kej čutite svoje sončke? Men se zdi, da že čutim eno žgečkanje. Glede na to da je to moja druga user posted image , približno vem kako to že zgleda. Čeprav sem že malo pozabila.

Aja, mi pa še nismo dobil regresa...Ne bo še zapravljanja.user posted image user posted image

Bodite v cvetju!

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.