škorpijonček_
|
Hello, spet se mal oglašam, prebiram pa vas redno. Ko je ravno tema o NS...kaj pravite...mene je malce strah, da me ni naročila nekam pozno...20. maj, PDP pa je 22.11. Vse, ki ste mi po PDP dokaj blizu ste že imele ali imate kar dosti pred mano. A mislite, da bi jo morala še enkrat vprašati, če se ni slučajn kaj zmotila . Druga stvar...poleg paketov, ki jih omenjate, ne vem, če je na tem forumu že bilo kaj govora, a naj vas spomnim, da ima vsaka občina enkratno denarno pomoč ob rojstvu otroka; izjema je par občin, ki dobijo knjigo ipd. Tako, da veliko staršev ne ve za to, država se pa itak ne sekira in jim je še bolje, če slučajno kdo to spregleda (pač več ostane v proračunu, ki je že itak ena velika luknja). No, samo v vednost...nekaj pa je . Drugače sem vredu, obsedena sem z Linolado, ki jo jem kar na žlico, pa bi blo fajn, da bi se mi kaj zagablo, da ne bi preveč jedla . Drugih problemov, razen izcedkov in občasnega rahlega špikanja ni, še vedno nosim kavbojke, pa mislim, da jih bom še kar nekaj časa (sem zadnjič videla eno punco z istimi, pa je imela že kar ogromen buši...očitno se da...upajmo, no). Drgač se pa v butikih dobijo fajn široke hlače, kot tanek in lahek jeans, spodaj stisnjene in imajo isti pas kot nosečniške...pa zelo moderne izgledajo. A se kaj kopate ali sam tuširate...jst kr mal pogrešam kopel, pa me je strah, da si ne bom spodaj vse pokvarila. Aha, dobila sem pa še fajn idejo...v službi še nisem povedala in bom počakala na CD od NS, pa jim naslednji dan poslala po mailu filmček in zraven tekst, pa še vabilo na pijačko zravn...to bodo zijal...ker so po moje od mene pričakoval, da pa kr nč ne bo, ko smo tako dolgo čakali . V soboto pa piknik, kjer poveva kolegom, ki se jim tudi še nič niti sanja ne...al bo smeha . Lepo bodite, pazite nase in na bušije, pa čim manj nosečniških problemčkov vam želim!
|